barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Danes smo se malo več zbujali,ga spet glava srbi .Še dva dni,potem pa upam,da kaj ugotovijo na testih. Včeraj smo bili pri tašči na obisku v bolnici.Jo kar precej boli,saj so ji kost vzeli iz medenice in dali v peto.Bo trajalo najmanj pol leta,da bo lahko začela normalno hodit.Verjetno gre že čez dva dni domov,a bo šla k svoji mami,da jo bo rihtala,drugače bi Nejc ves čas skakal po njej,tako bo pa imela svoj mir Moje grlo je že bolje .Popoldne imamo pa še cepljenja za psico, ima zobarja.Bo šel še Nejc z njim,da bo probal usta odpret. Včeraj v bolnici se je Nejc kar ustrašil babi in sploh ni upal k njej Pa saj nobeden ne mara bolnice. Zjutraj sem že klicala na elektro,da bodo malo nižjo položnico poslali,ker zadnje čase imamo precej nižjo porabo. Slikce sem pogledala-kako so vsi luštni in Hijenca hiška je .Jaz bi tudi kaj takega ,pa ni financ.Razmišljam,kako bi zgoraj vse preuredili,sedaj ko bo dobil nekaj denarja iz zavarovalnice,pa dohodnina bo ,regres.Največji problem so stopnice na sredini hiše.Če bi to pozidali in svoj vhod naredili,imamo do dovolj prostora za 2 otroški sobi.Moram prepričati tilči do oken smo sami zidali, streho sami pokrili, od rušta do kritine, sedaj svak in njegov bratranec delata elektriko, vodo bomo sami nardili, tako kar veliko prišparamo. Ko pa bomo do ometov prišli, pa bomo velike denarje začeli plačevat, ker tu bodo prišli pa drugi delat. Največji stroški se bodo sedaj začeli. hijenca, mi smo tud kar precej sami naredili in ko sem potegnila skupaj čas in živce+ hrana in pijača za delavce(brate in sorodstvo), ni bilo tako poceni Mi je bolje, da pridejo profiči, naredijo hitro in živcev ne zgubljaš. To je moja izkušnja. Tudi pri "profičih" imaš lahko težave, če le ti niso glih to kar bi morali bit.