Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:36:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm že iz šihta. Kupila sm še prenosno posteljico ( od Lemi k je znižana oz. je zdej v akciji) in to še v tisti barvi kot sm jo hotela ( vsaj enkrat so prou naročil). Evo, obljubljeni video ko Vid kliče: ATA. za nakup in video se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:36:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da pokažem naš bodoči domek Pa Videk ima novo gugalnico lepa hiša! sam z okni se boš pa res namatrala HB ni veliko prometa mimo hiše, kak traktor, pa ti novi sosedi imajo en avto, drugače pa je konec ceste in se gre v gozd. uaaaaauuuu full lepa bajta , Videk pa prav uživa na gugici se strinjam lepa hiša , pa Videk tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:37:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, če katero zanima prečiščevalna dieta za po praznikih ali pri prekrških jo lahko pošljem na mail. meni o tebi pa sploh nisem dvomila , bo kar treba sploh ko sprobaš novo kuhinjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:37:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm že iz šihta. Kupila sm še prenosno posteljico ( od Lemi k je znižana oz. je zdej v akciji) in to še v tisti barvi kot sm jo hotela ( vsaj enkrat so prou naročil). Evo, obljubljeni video ko Vid kliče: ATA. za nakup in simpatičen video
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:38:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, če katero zanima prečiščevalna dieta za po praznikih ali pri prekrških jo lahko pošljem na mail. meni o tebi pa sploh nisem dvomila , bo kar treba sploh ko sprobaš novo kuhinjo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:39:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilnovo novo telovadno orodje : Priprave na dopust s klobučkom :
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:40:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moje "remek" delo So pa malo bolj živahne barve kot tule zgleda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:40:27
|
|
|
|
hijenca
|
Estrella jaz bi tudi meil
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:41:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Evo tole pa počne Gal zjutraj in balerina
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:42:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kaj naj dam zraven Vidku za jest? Imamo namreč zelenjavno rižoto. A ve vsak dan kuhate juho?? ne..in kamot mu daš tole rižoto. Jaz tudi ne kuham juhe vsak dan. Tudi v vrtcu je nimajo. Bo pač malo več rižote pojedel. Sedaj pa se je Videk prehitro zbudil, rižota pa še ni kuhana. Je bil pa tako posrečen. Naenkrat zakriči v kinderpetu ATA, pa ker atija ni in ni nihče prišel, se je zadrl MAMA. Jaz pa sem se kar topila. Od sobote skoz govori mama, mama. Sem imela zadnjič enega drugega fantka na rokah, ko bi vidle kako ljubosumje je to bilo od Vida, cel čas se je drl mama mama mama. Sem mogla fantka dat njegovi mami in vzet Vida, ker je kar jokat začel. Tole še bo huda, ko bo Ana prišla. Eh, saj je ne bo tako hitro. Eh, daj no Najprej moram službo najt, potem pa , pa itak bo zopet , bomo Vidkove cotike ponucali. pusti se presenetit mogoče bo pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:42:11
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A veste kaj me še jezi pri naših vrlih slovenskih firmah? Da so stvari v matični slovenski tovarni dražje kot pri drugih prodajalcih. Nikoli mi ni bilo jasno zakaj je ena in ista stvar v trgovini dražja kot v tovarniški prodajalni. Kak si pa na to zdaj prišla? A te je kdo razkuro? Niso me razkurli, ampak vseeno ne vidim logike. Po eni strani razumem, da nekatere trgovine dobivajo večje popuste zaradi količine, ampak imajo tudi maržo. Pa vseeno je cena nižja, kot če kupim direktno od proizvajalca. Mah, saj je vseeno. Barbaw kaj se ti dogaja danes??? Na živce mi gre, da moram v 10 trgovin, da najdem najbolj ugodno varianto za okna. Saj ne bom več pisala o tem. Ti kar piši, samo iz tvoje pisave razberem, da si danes nekam razkurjena. Mi smo okna vzeli v Interlesu iz Lenarta, je bilo najbolj ugodno, sestra je vzela pri Satlerju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:42:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, če katero zanima prečiščevalna dieta za po praznikih ali pri prekrških jo lahko pošljem na mail. meni o tebi pa sploh nisem dvomila , bo kar treba sploh ko sprobaš novo kuhinjo meni je moj ravnokar rekel, da bi lahko malo popazila na prehrano, saj se mu zdim vsak dan bolj okrogla , ha ha ha saj se je samo hecal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:43:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, če katero zanima prečiščevalna dieta za po praznikih ali pri prekrških jo lahko pošljem na mail. meni o tebi pa sploh nisem dvomila , bo kar treba sploh ko sprobaš novo kuhinjo meni je moj ravnokar rekel, da bi lahko malo popazila na prehrano, saj se mu zdim vsak dan bolj okrogla , ha ha ha saj se je samo hecal uuuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:44:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej pa šibam po mojga pajacka v vrtec A je samo v 5h varstvu??? ta teden ja ker je moj popoldne, pa še zvečer se ga prej rešim, ker v vrtcu ni spal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:44:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Evo tole pa počne Gal zjutraj in balerina Gal je že pravi poba joooj dobre ste s temi psi, jaz to nikoli ne bi dovolila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:45:14
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, če katero zanima prečiščevalna dieta za po praznikih ali pri prekrških jo lahko pošljem na mail. meni o tebi pa sploh nisem dvomila , bo kar treba sploh ko sprobaš novo kuhinjo meni je moj ravnokar rekel, da bi lahko malo popazila na prehrano, saj se mu zdim vsak dan bolj okrogla , ha ha ha saj se je samo hecal pa deci. boš mogla uno svojo besedo uporabit (seronja)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:46:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Evo tole pa počne Gal zjutraj in balerina iiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:46:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej pa šibam po mojga pajacka v vrtec A je samo v 5h varstvu??? ta teden ja ker je moj popoldne, pa še zvečer se ga prej rešim, ker v vrtcu ni spal a tak imaš ti to zrihtan moja AT bo v vrtcu od 6h-13h , jo bo babi hodila iskat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:47:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, če katero zanima prečiščevalna dieta za po praznikih ali pri prekrških jo lahko pošljem na mail. meni o tebi pa sploh nisem dvomila , bo kar treba sploh ko sprobaš novo kuhinjo meni je moj ravnokar rekel, da bi lahko malo popazila na prehrano, saj se mu zdim vsak dan bolj okrogla , ha ha ha saj se je samo hecal pa deci. boš mogla uno svojo besedo uporabit (seronja) ja sej ko sem mu to rekla, je rekel da se sam heca V Bosni me sploh niso prepoznali, šele tam sem jih slišala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:48:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, če katero zanima prečiščevalna dieta za po praznikih ali pri prekrških jo lahko pošljem na mail. me firbec matra! tudi meni, prosim
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:48:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej pa šibam po mojga pajacka v vrtec A je samo v 5h varstvu??? ta teden ja ker je moj popoldne, pa še zvečer se ga prej rešim, ker v vrtcu ni spal a tak imaš ti to zrihtan moja AT bo v vrtcu od 6h-13h , jo bo babi hodila iskat ktera babi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:48:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej pa šibam po mojga pajacka v vrtec A je samo v 5h varstvu??? ta teden ja ker je moj popoldne, pa še zvečer se ga prej rešim, ker v vrtcu ni spal a tak imaš ti to zrihtan moja AT bo v vrtcu od 6h-13h , jo bo babi hodila iskat za babi, namreč mišljeno je bilo za Marka, za Filipa pa ne vem kaj bom , ker je vse polno lahko upam samo na 1.9 pa še to je en velik kdaj pa vidve začneta z uvajanjem???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:49:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem si danes v knjižnici sposodila en velik kup knjig, da se malo psihično pripravim za službo, pa mi je tako težko zdaj brati, ker sem že čisto off , včasih mi ni bilo težko celo noč brati, zdaj pa ne gre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:50:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, če katero zanima prečiščevalna dieta za po praznikih ali pri prekrških jo lahko pošljem na mail. meni o tebi pa sploh nisem dvomila , bo kar treba sploh ko sprobaš novo kuhinjo meni je moj ravnokar rekel, da bi lahko malo popazila na prehrano, saj se mu zdim vsak dan bolj okrogla , ha ha ha saj se je samo hecal pa deci. boš mogla uno svojo besedo uporabit (seronja) ja sej ko sem mu to rekla, je rekel da se sam heca V Bosni me sploh niso prepoznali, šele tam sem jih slišala v kakem smislu , men se zdiš mačka 1A
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:50:41
|
|
|
|
suzy85
|
popizdla bom s tem tušem. že v petek zvečer sem jim poslala za geslo, da bi si preko neta aktivirala 10 najljubših, pa še zdej nisem dobla gesla!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
ksenciste zadovoljni s svojim življenjem?
partner, stanovanje, otroci, služba, prosti čas?da zelo zadovoljen/a (
40%)
da zadovoljen/a (
27%)
še kar zadovoljen/a (
27%)
nezadovoljen/a (
5%)
zelo netadovoljen/a (
1%)
Število vseh glasov: 224Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!