Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:22:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aja pa še to čez par dni bom še številko zamenjala pa bom poslala sms, je moj vzel en drug paket na tušmobilu pa je še men vzel naročnino, nisem pa imela certifikata da bi prenos naredili le glej , da ne ponikneš v neznano ti bom dihala za ovratnik o se že bojim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:23:40
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella, te diete pa so hude. Tisto sadno-zelenjavno bi še človek zdržal, ostale pa Tista sadno zelenjavna je mišljena za max.3 dni, ostalo pa samo en dan, da se prečisti telo po požrtiji Lahko pa recino enkrat na 14 dni ali 1x na mesec narediš tako dnevno kuro, da mal razbremeniš oraganizem. Samo res ne bi bilo slabo. Samo ta sadna mi je najbolj zadišala. Trenutno pa imam take krče v trebuhu, kot da imam popadke. No mislim si, da so taki popadki
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:24:00
|
|
|
|
Katina
|
Po dolgem času se malo oglašam. Toliko, da veste, da smo še živi . Dobrih 14 dni je že odkar smo se vrnili z Egipta. Seveda je bilo super in pogrešamo toploto in brezskrbnost. Rada bi izkoristila priložnost, da bi se še po tej poti zahvalila naši majčici **** in njeni družini za izkazano gostoljubje. Posebna zahvala velja njeni mami za čudovito postrežbo in slastno slovensko hrano. Pozdravčke pošiljamo vsem trem njenim sončkom, posebej še Omarju, ki je že pravi korenjak in fuuuul večji od našega pikca, pa tudi Samii, ki nas je očarala z znanjem treh jezikov . Pri nas je vse po starem. Še vedno imamo težave s hrano. Trenutno smo spet prehlajeni in po prebolelih noricah ne pridemo na zeleno vejo. Doma imamo spet Bolnico Franjo, ker okreva po operaciji, poleg tega še smrka, pa tudi je tik na meji. Samo jaz še ne mislim pozebsti, ker enostavno nimam časa, zato pa zopet obiskujem tokrat že tretjo varianto terapije za mojo peto in ne boste verjele: baje imam alergijo na tok . Ja, prav ste slišale tudi to obstaja, sicer sem pa jaz magnet za nenavadne bedarije. Sicer se pa ne sekiram več. Enkrat bo mojo peto že minilo, da bi jo motil en brezvezni trn, a ne? No, ne bom več dolgovezila, zato pozdravljam vse majčice in majčke, ter seveda njihove mamice. Večkrat se spomnim na vas, vendar mi enostavno zmanjkuje časa za net, ker imam polno malho obveznosti in skrbi s katerimi vas ne bom morila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:26:24
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Po dolgem času se malo oglašam. Toliko, da veste, da smo še živi . Dobrih 14 dni je že odkar smo se vrnili z Egipta. Seveda je bilo super in pogrešamo toploto in brezskrbnost. Rada bi izkoristila priložnost, da bi se še po tej poti zahvalila naši majčici **** in njeni družini za izkazano gostoljubje. Posebna zahvala velja njeni mami za čudovito postrežbo in slastno slovensko hrano. Pozdravčke pošiljamo vsem trem njenim sončkom, posebej še Omarju, ki je že pravi korenjak in fuuuul večji od našega pikca, pa tudi Samii, ki nas je očarala z znanjem treh jezikov . Pri nas je vse po starem. Še vedno imamo težave s hrano. Trenutno smo spet prehlajeni in po prebolelih noricah ne pridemo na zeleno vejo. Doma imamo spet Bolnico Franjo, ker okreva po operaciji, poleg tega še smrka, pa tudi je tik na meji. Samo jaz še ne mislim pozebsti, ker enostavno nimam časa, zato pa zopet obiskujem tokrat že tretjo varianto terapije za mojo peto in ne boste verjele: baje imam alergijo na tok . Ja, prav ste slišale tudi to obstaja, sicer sem pa jaz magnet za nenavadne bedarije. Sicer se pa ne sekiram več. Enkrat bo mojo peto že minilo, da bi jo motil en brezvezni trn, a ne? No, ne bom več dolgovezila, zato pozdravljam vse majčice in majčke, ter seveda njihove mamice. Večkrat se spomnim na vas, vendar mi enostavno zmanjkuje časa za net, ker imam polno malho obveznosti in skrbi s katerimi vas ne bom morila. Lepo, da si se oglasila. Upam, da se doma čimprej pozdravite
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:27:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella, te diete pa so hude. Tisto sadno-zelenjavno bi še človek zdržal, ostale pa Tista sadno zelenjavna je mišljena za max.3 dni, ostalo pa samo en dan, da se prečisti telo po požrtiji Lahko pa recino enkrat na 14 dni ali 1x na mesec narediš tako dnevno kuro, da mal razbremeniš oraganizem. Samo res ne bi bilo slabo. Samo ta sadna mi je najbolj zadišala. Trenutno pa imam take krče v trebuhu, kot da imam popadke. No mislim si, da so taki popadki A ti jih nisi imela No, nič nisi zamudila. Ja mislim, da ni slabo, da se človek malo oddahne od požrtij in naredi kaj zase.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:31:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Po dolgem času se malo oglašam. Toliko, da veste, da smo še živi . Dobrih 14 dni je že odkar smo se vrnili z Egipta. Seveda je bilo super in pogrešamo toploto in brezskrbnost. Rada bi izkoristila priložnost, da bi se še po tej poti zahvalila naši majčici **** in njeni družini za izkazano gostoljubje. Posebna zahvala velja njeni mami za čudovito postrežbo in slastno slovensko hrano. Pozdravčke pošiljamo vsem trem njenim sončkom, posebej še Omarju, ki je že pravi korenjak in fuuuul večji od našega pikca, pa tudi Samii, ki nas je očarala z znanjem treh jezikov . Pri nas je vse po starem. Še vedno imamo težave s hrano. Trenutno smo spet prehlajeni in po prebolelih noricah ne pridemo na zeleno vejo. Doma imamo spet Bolnico Franjo, ker okreva po operaciji, poleg tega še smrka, pa tudi je tik na meji. Samo jaz še ne mislim pozebsti, ker enostavno nimam časa, zato pa zopet obiskujem tokrat že tretjo varianto terapije za mojo peto in ne boste verjele: baje imam alergijo na tok . Ja, prav ste slišale tudi to obstaja, sicer sem pa jaz magnet za nenavadne bedarije. Sicer se pa ne sekiram več. Enkrat bo mojo peto že minilo, da bi jo motil en brezvezni trn, a ne? No, ne bom več dolgovezila, zato pozdravljam vse majčice in majčke, ter seveda njihove mamice. Večkrat se spomnim na vas, vendar mi enostavno zmanjkuje časa za net, ker imam polno malho obveznosti in skrbi s katerimi vas ne bom morila. za tvojo družinico in zate, da se čimprej pozdravite.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:33:20
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella, te diete pa so hude. Tisto sadno-zelenjavno bi še človek zdržal, ostale pa Tista sadno zelenjavna je mišljena za max.3 dni, ostalo pa samo en dan, da se prečisti telo po požrtiji Lahko pa recino enkrat na 14 dni ali 1x na mesec narediš tako dnevno kuro, da mal razbremeniš oraganizem. Samo res ne bi bilo slabo. Samo ta sadna mi je najbolj zadišala. Trenutno pa imam take krče v trebuhu, kot da imam popadke. No mislim si, da so taki popadki A ti jih nisi imela No, nič nisi zamudila. Ja mislim, da ni slabo, da se človek malo oddahne od požrtij in naredi kaj zase. Glede na to, kako me vsake tolko zvije, HB da nisem imela popadkov, ker bi se drla kot zverina. Sem očitno nekaj čudnega pojedla, ker letim vsakih par minut vija wc.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:37:48
|
|
|
|
tally
|
nič bejbe jaz se bom poslovila za nekaj časa , ve pa lepo čvekajte, hroščki bodite pridni in ponoči lepo spite, lahko noč vsem se tipkamo...................................................................
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:44:38
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jst tud grem. Morem Vidka dat spat. Neki protestira. NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 22:32:22
|
|
|
|
jana81
|
moj otrok še vedno ne spi, zdej se lubi matra z njim..men se bo zmešal, če ne bo začel nazaj prej hodit spat. Ko se bo pa treba zjutri za v vrtec vstat bio pa spal..
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 7:14:58
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 7:20:42
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
Dobro jutro in en lep uspešen dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 7:22:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Dobro jutro in en lep uspešen dan enako!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 7:23:26
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj otrok še vedno ne spi, zdej se lubi matra z njim..men se bo zmešal, če ne bo začel nazaj prej hodit spat. Ko se bo pa treba zjutri za v vrtec vstat bio pa spal.. je uspelo, da ga je uspaval? eva je zaspala ob 19.30 in spala do 5ih, jedla in nazaj zaspala do 6.10
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 7:27:43
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Jaz sem že auf, Videk še spi. Moram se zrihtat, da potem ko se Videk zbudi šibama v vrtec odnest vlogo za vpis. Včeraj me je tako net zafrkaval, da sem vse vgasnila in šla spat. Je pa danes tak žalosten dan zunaj, temno, mokro, megleno . Grem kavico sedaj spit, potem pa akcija
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 7:28:14
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
Tajda je šla tudi spat ob 8h in spala do 6.30h popila čokolino in še zdaj spančka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 7:28:49
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Dobro jutro in en lep uspešen dan Tudi tebi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 7:29:24
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Mi že diši pod nos.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 7:30:01
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj otrok še vedno ne spi, zdej se lubi matra z njim..men se bo zmešal, če ne bo začel nazaj prej hodit spat. Ko se bo pa treba zjutri za v vrtec vstat bio pa spal.. je uspelo, da ga je uspaval? eva je zaspala ob 19.30 in spala do 5ih, jedla in nazaj zaspala do 6.10 Pridna Eva
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 7:30:33
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Tajda je šla tudi spat ob 8h in spala do 6.30h popila čokolino in še zdaj spančka Še ena pridna spavalčica
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 7:32:49
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally nič bejbe jaz se bom poslovila za nekaj časa , ve pa lepo čvekajte, hroščki bodite pridni in ponoči lepo spite, lahko noč vsem se tipkamo................................................................... PAPA tally, pa čimprej net usposobit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 1.4.2009 7:37:40
|
|
|
|
suzy85
|
katina da se pozdravite! estrella tele diete so pa zanimive! bi se jih dalo držat, razen tiste s kislim zeljem! punce, nekatere že ta mesec, večina pa drug mesec, začnemo pihati svečke z našimi ! še malo pa bo leto naokoli! kdaj je minilo? če bo vsko leto šlo tako hitro, bodo en, dva, tri šli v srednjo šolo in naprej! aja, tiste, ki uporabljate vinjeto! po radiu sem poslušala, da bo zaradi novega sistema vinjet, potrebno letno vinjeto dokupiti - dobijo se modre vinjete, doplačila pa je 30 eur! kaj vse si ne zmislijo!
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 1.4.2009 7:41:51 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Katero ime izbrati za punčko?t4saKatero ime se vam bolj dopade za punčko?Neli (
64%)
Evelin (
36%)
Število vseh glasov: 395Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!