Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:54:33
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Našemu malemu rotweilerčku je pa pogledal na plano 8.zobek! kam pa vi hitite?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:54:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kaj pa je bilo v Sežani umrla 2 mala otroka. a prometna nesreča družinska tragedija, več pa ne bi pisala... Tudi jaz nič ne vem o tem, a je kje za prebrat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:55:17
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilna sem par dni nazaj nehala mazati z raznimi kremami,ki sva jih dobila pri P,razen z Adermo ga še 2x na dan namažem,in se mu je koža bistveno popravila .Pikic so izginile-trkam! Zadnjič si vprašala za elektriko in sem rekla da plačujemo 130 EUR, do zdaj je bilo tako vedno, zdaj pa je račun 60 EUR , KAKO NIMAM POJMA, PA NIČ BOLJ NE ŠPARAMO KOT PREJ, ups ne da se mi popravljat Mogoče so vam prej zaračunavali po višji tarifi Mi vsak mesec javimo porabo,da potem poračun ni kakšno neprijetno presenečenje.Če je v pozitivnem smislu,potem ni panike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:55:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc mi spi že od 10h, sicer prej v posteljici, zdej pa naprej na kavču. Gaja pa od pol enajstih. Sej zmer k je treba km it ona spi Naša je ista, pa še jest noče predo kam gremo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:56:38
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil aneja pa je začela ful piti in posledično ji ponoči prepušča plenica (je tudi že počla ). ima mullerjeve. a so kakšne, ki prenesejo veliko urina, saj mi jo ponoči ne previjamo. kakšen predlog? pa še nekaj. a ste šle kaj v mullerja pogledat, če so dobili mleko hipp2 - roza? mislim, da ne, če full velik pije. Gaja tud pa ji tud velikokrat premoč, pa sm že mela pamperske, mullerjeve, Dm-ove...sej je tud plenica tok polna, da ne vem če bi kšna zdržala Podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:56:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kaj pa je bilo v Sežani umrla 2 mala otroka. a prometna nesreča družinska tragedija, več pa ne bi pisala... Tudi jaz nič ne vem o tem, a je kje za prebrat? KLIK KLIK
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 30.3.2009 11:59:14 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:57:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kaj pa je bilo v Sežani umrla 2 mala otroka. a prometna nesreča družinska tragedija, več pa ne bi pisala... Tudi jaz nič ne vem o tem, a je kje za prebrat? http://24ur.com/novice/crna-kronika/sodnik-odredil-obdukcijo.html
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:58:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ojla, hvala vsem za Petjine čestitke . Moram malo poiskat, kje se še poleg BC in Pikapolonice da dobit jahača za v avto. Iščem pa Rodi XR roza seveda za mojo frčafelo . Če ne ga grem pa v BC naročit. Praznovanje pa bomo prenesli najbrž kar na konec aprila in bomo kar združili s Varjinim...bomo še videli. Ta vikend je bil zelo naporen. kakor da ni dovolj noric, je moral mene prijet še virus driske in trebušnih krčev...ma za znort, kaj naj vem rečem. Danes sem bila že v TS in spotoma izvedela grozno novico, ki me je zelo pretresla, sploh ker poznam očeta teh dveh umorjenih otrok iz Sežane. Sploh mi ne gre iz glave Nič, grem zdaj narest eno tortico na hitrco, da me spravi v boljšo voljo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:58:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Našemu malemu rotweilerčku je pa pogledal na plano 8.zobek!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:58:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja je pa v petek začela govort mama in zdej to non stop govori
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:59:08
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Našemu malemu rotweilerčku je pa pogledal na plano 8.zobek!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:00:45
|
|
|
|
barbaw
|
Prej ste bile pri AM. Mi ga ne jemo že slabe 3 tedne in sem ga vrgla slabe pol škatle stran. Je pa HB vse ostalo in zdaj je začela konkretno jest. Tam nekje med 250-300 na obrok. Verjetno hoče za nazaj nadoknadit. Ji pa raste spodnja dvojka pa ni nič sitna. Kdo bi razumel kaj se dogaja v teh majhnih glavicah.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:02:14
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kaj pa je bilo v Sežani umrla 2 mala otroka. a prometna nesreča družinska tragedija, več pa ne bi pisala... Tudi jaz nič ne vem o tem, a je kje za prebrat? KLIK KLIK Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:05:37
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Prej ste bile pri AM. Mi ga ne jemo že slabe 3 tedne in sem ga vrgla slabe pol škatle stran. Je pa HB vse ostalo in zdaj je začela konkretno jest. Tam nekje med 250-300 na obrok. Verjetno hoče za nazaj nadoknadit. Ji pa raste spodnja dvojka pa ni nič sitna. Kdo bi razumel kaj se dogaja v teh majhnih glavicah. Mi smo pri spodnjih dveh imeli le mali sitnobe, pri zgornjih pa vse kaj hočeš, razen vročine. Očitni spodnji ne bolijo tako
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:06:39
|
|
|
|
Čmrlika
|
Pozdravček od naju, po neaktivnih dnevih Me je kdo pogrešal? smo meli gužvo , ... v soboto smo šli v ljubljano, malo se potepat, na polovici dneva je Taja postala neznosna in zakuhala, Tako smo imeli še včeraj mii vročino, je pa vse ostalo ok, nič druga ji ni. tako da je razlog verjetno zobek, ki pa je pokukal že v petek ven. Aja pa zelo slabo spimo že nekaj noči Mogoče prihaja še kak pa nič ne bi jedla naša misss, pa trmiko malo izvaja...jao neke nove fore. da pa jo je odkkar se plazi vsepovsod polno verjetno ne rabim razlagat, kaj? torej imamo novi zobek, Kako ste ve, upam, da vredu, in da ste vsi zdravi?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:08:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Prej ste bile pri AM. Mi ga ne jemo že slabe 3 tedne in sem ga vrgla slabe pol škatle stran. Je pa HB vse ostalo in zdaj je začela konkretno jest. Tam nekje med 250-300 na obrok. Verjetno hoče za nazaj nadoknadit. Ji pa raste spodnja dvojka pa ni nič sitna. Kdo bi razumel kaj se dogaja v teh majhnih glavicah. Mi smo pri spodnjih dveh imeli le mali sitnobe, pri zgornjih pa vse kaj hočeš, razen vročine. Očitni spodnji ne bolijo tako Naši zgornje dva rasteta in je tako neješča, da je joj. Mi imamo en dan pribljižno normalno je, potem 3 dni praktično nič in spet kak dan OK in jovo na novo.....Ena žagica se čuti, o drugi pa še ni duha...tako počas rastejo ti zobki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:10:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Prej ste bile pri AM. Mi ga ne jemo že slabe 3 tedne in sem ga vrgla slabe pol škatle stran. Je pa HB vse ostalo in zdaj je začela konkretno jest. Tam nekje med 250-300 na obrok. Verjetno hoče za nazaj nadoknadit. Ji pa raste spodnja dvojka pa ni nič sitna. Kdo bi razumel kaj se dogaja v teh majhnih glavicah. Maja, le tako naprej. Mi o takih obrokih lahko le sanjamo, so ti časi mimo, ko je zmazala po 300g
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:10:19
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kaj pa je bilo v Sežani umrla 2 mala otroka. a prometna nesreča družinska tragedija, več pa ne bi pisala... Tudi jaz nič ne vem o tem, a je kje za prebrat? KLIK KLIK Hvala oh joj, sem že ponoči na teletekstu prebrala in pol , ko je bil končno mir s Tajine strani nisem mogla zaspat, ker mi tole ni dalo miru ...kakšna tragedija. pa zakaj ji niso pomagli. me je pa streslo ,ker poznam podoben primer... na srečo so vsi še živi
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:16:07
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:16:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja je pa v petek začela govort mama in zdej to non stop govori Gaja, čeprav imam jaz občutek, da bo Gaja dobila sestrico mogoče maš prav ker ata je začela že zdavnej govort zdej pa šibam,papa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:16:12
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Srčekgirll veliko uspeha danes popoldan. Zabušavanje ti je minilo. fajn delaj...jaz bi tudi šla v službo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:16:15
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca za PETJO in njen 3. rojstni dan. vse najboljše od naju tudi!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:21:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pozdravček od naju, po neaktivnih dnevih Me je kdo pogrešal? smo meli gužvo , ... v soboto smo šli v ljubljano, malo se potepat, na polovici dneva je Taja postala neznosna in zakuhala, Tako smo imeli še včeraj mii vročino, je pa vse ostalo ok, nič druga ji ni. tako da je razlog verjetno zobek, ki pa je pokukal že v petek ven. Aja pa zelo slabo spimo že nekaj noči Mogoče prihaja še kak pa nič ne bi jedla naša misss, pa trmiko malo izvaja...jao neke nove fore. da pa jo je odkkar se plazi vsepovsod polno verjetno ne rabim razlagat, kaj? torej imamo novi zobek, Kako ste ve, upam, da vredu, in da ste vsi zdravi? za zobka
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:21:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Prej ste bile pri AM. Mi ga ne jemo že slabe 3 tedne in sem ga vrgla slabe pol škatle stran. Je pa HB vse ostalo in zdaj je začela konkretno jest. Tam nekje med 250-300 na obrok. Verjetno hoče za nazaj nadoknadit. Ji pa raste spodnja dvojka pa ni nič sitna. Kdo bi razumel kaj se dogaja v teh majhnih glavicah. Mi smo pri spodnjih dveh imeli le mali sitnobe, pri zgornjih pa vse kaj hočeš, razen vročine. Očitni spodnji ne bolijo tako Pri nas je bilo isto. Spodnji niso bili tako hudi.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?