Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:13:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tko, drage moje bejbike. Jst se odpravljam v SLUŽBO . Uf, sm živčna, pa tremo mam, mogoče bom mogla še ene parkrat na wc . Eh ja, ne bo treba. Lepo se mejte, pa da boste oreng čvekale. ADIJO do zvečer. oooo SG gre v službo , srečno stara
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:14:14
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tko, drage moje bejbike. Jst se odpravljam v SLUŽBO . Uf, sm živčna, pa tremo mam, mogoče bom mogla še ene parkrat na wc . Eh ja, ne bo treba. Lepo se mejte, pa da boste oreng čvekale. ADIJO do zvečer. Zdaj pa dela normalno Srčekgilr uživaj prvi dan službe, naj ti hitro mine
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:20:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tko, drage moje bejbike. Jst se odpravljam v SLUŽBO . Uf, sm živčna, pa tremo mam, mogoče bom mogla še ene parkrat na wc . Eh ja, ne bo treba. Lepo se mejte, pa da boste oreng čvekale. ADIJO do zvečer. oooo SG gre v službo , srečno stara se bom kar podpisala Naj ti hitro mine!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:20:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a da katera po kosilu še sladico otroku? recimo sadje, puding...? vem da v vrtcu jih dobijo Nejc je pravkar pojedu cel krožnik zelenjvane juhice z zvezdicami, pa se mi zdi da bi še... če imam kaj pri roki in če hoče ji dam
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:20:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw eno vprašanje. Kje bi našla kak program za izris kopalnice? Bi skoraj nujno mogla ta teden naštudirat, ker moramo še v kopalnici elektriko potegnit. Ajej. Poglej na forum podsvojostreho, pa boš mogoče našla kakšen link. Bom pa malo pošnofala in ti javim. Nisem risala kopalnice z nobenim posebnim programom. Imamo enega, kjer pa moraš še stene in vse sama risat, pa je ful zahteven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:28:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw eno vprašanje. Kje bi našla kak program za izris kopalnice? Bi skoraj nujno mogla ta teden naštudirat, ker moramo še v kopalnici elektriko potegnit. klik klik Obstaja pa še Visoft, ki pa je plačljiv. Bom malo pošnofala in ti javim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:28:20
|
|
|
|
kodrana
|
dan. se moram malo javit, da ne bom za med izbrisane:). torej, naša mala se je malo začela premikat. končno. sicer se ne plazi, ampak se premika po riti. vstaja tud že. kjer more, vstane in skače ter poje. mala pevka je že. v soboto smo imeli s pevskim zborom koncert ob 10letnici. blo je super. meni zamuja že skoraj en teden in me panika, da ne bi bla noseča. v mojem stanju še ne bi blo fino. bi mogla takoj AD-je nehat jemat.. sem mojga poslala v lekarno. čeprav sem boljša, bi me verjetno nosečnost spet napsihirala.. če en druzga, bi se sekirala, da ne bi blo kaj narobe, ker sem jemala AD-je.. drugače pa se še vedno matram z diplomo. končno sm obdelala primer. še razpravo dodelam. pa mal še opravim in to bo to. do maja bi rada diplomirala. joj, že v službo.. Srčekgirll srečno v službi!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:29:24
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw eno vprašanje. Kje bi našla kak program za izris kopalnice? Bi skoraj nujno mogla ta teden naštudirat, ker moramo še v kopalnici elektriko potegnit. Ajej. Poglej na forum podsvojostreho, pa boš mogoče našla kakšen link. Bom pa malo pošnofala in ti javim. Nisem risala kopalnice z nobenim posebnim programom. Imamo enega, kjer pa moraš še stene in vse sama risat, pa je ful zahteven. A veš kaj bom nardila, bom vzela en velik papir, pa mere gor, pa bom iz reklam gor popala. Kot v vrtcu
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:31:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw eno vprašanje. Kje bi našla kak program za izris kopalnice? Bi skoraj nujno mogla ta teden naštudirat, ker moramo še v kopalnici elektriko potegnit. klik klik Obstaja pa še Visoft, ki pa je plačljiv. Bom malo pošnofala in ti javim. To sem že tudi vidla. Sem se v lutzu neke matrala, pa vse tak češko pride, ko imajo take čudne oblike pohištva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:32:12
|
|
|
|
kodrana
|
aja, pa prvi zobek imamo. sicer samo na pol.. ampak je!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:35:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella imaš mail , pa kupila sem bosansko robo Anitka: dobila sem hvala ti , prosim pošlji mi ZS žal več ne utegnem, ker dobim obisk bom potem zvečer malo prečekirala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:43:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw eno vprašanje. Kje bi našla kak program za izris kopalnice? Bi skoraj nujno mogla ta teden naštudirat, ker moramo še v kopalnici elektriko potegnit. klik klik Obstaja pa še Visoft, ki pa je plačljiv. Bom malo pošnofala in ti javim. To sem že tudi vidla. Sem se v lutzu neke matrala, pa vse tak češko pride, ko imajo take čudne oblike pohištva. Kaj pa ta prvi klik?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:43:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana aja, pa prvi zobek imamo. sicer samo na pol.. ampak je!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:48:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana aja, pa prvi zobek imamo. sicer samo na pol.. ampak je!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:50:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella imaš mail , pa kupila sem bosansko robo Anitka: dobila sem hvala ti , prosim pošlji mi ZS žal več ne utegnem, ker dobim obisk bom potem zvečer malo prečekirala Sem že sprintala. Joj danes ima Alja katastrofalen dan za hranjenje Jaz tako zavidam srčekgirll, da gre na šiht. To bo moja odrešitev!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:53:49
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw eno vprašanje. Kje bi našla kak program za izris kopalnice? Bi skoraj nujno mogla ta teden naštudirat, ker moramo še v kopalnici elektriko potegnit. klik klik Obstaja pa še Visoft, ki pa je plačljiv. Bom malo pošnofala in ti javim. To sem že tudi vidla. Sem se v lutzu neke matrala, pa vse tak češko pride, ko imajo take čudne oblike pohištva. Kaj pa ta prvi klik? Bom ga sedaj probala, pa da vidim kaj je sploh to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 14:20:40
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a da katera po kosilu še sladico otroku? recimo sadje, puding...? vem da v vrtcu jih dobijo Nejc je pravkar pojedu cel krožnik zelenjvane juhice z zvezdicami, pa se mi zdi da bi še... midve sva danes točno to imele...seveda s sladico ,ji dam, ne pa vedno. Hvala vsem za za zobeka
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 14:30:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella imaš mail , pa kupila sem bosansko robo Anitka: dobila sem hvala ti , prosim pošlji mi ZS žal več ne utegnem, ker dobim obisk bom potem zvečer malo prečekirala Sem že sprintala. Joj danes ima Alja katastrofalen dan za hranjenje Jaz tako zavidam srčekgirll, da gre na šiht. To bo moja odrešitev!!!! Kdaj točno greš? Jaz bi lahko šla čez točno 11 dni oz. 13, ker je vikend. Ampak ne grem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 14:36:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella imaš mail , pa kupila sem bosansko robo Anitka: dobila sem hvala ti , prosim pošlji mi ZS žal več ne utegnem, ker dobim obisk bom potem zvečer malo prečekirala Sem že sprintala. Joj danes ima Alja katastrofalen dan za hranjenje Jaz tako zavidam srčekgirll, da gre na šiht. To bo moja odrešitev!!!! Kdaj točno greš? Jaz bi lahko šla čez točno 11 dni oz. 13, ker je vikend. Ampak ne grem. 4.5 To se mi bo še vleklo!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 14:38:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella imaš mail , pa kupila sem bosansko robo Anitka: dobila sem hvala ti , prosim pošlji mi ZS žal več ne utegnem, ker dobim obisk bom potem zvečer malo prečekirala Sem že sprintala. Joj danes ima Alja katastrofalen dan za hranjenje Jaz tako zavidam srčekgirll, da gre na šiht. To bo moja odrešitev!!!! Kdaj točno greš? Jaz bi lahko šla čez točno 11 dni oz. 13, ker je vikend. Ampak ne grem. 4.5 To se mi bo še vleklo!!!! Jaz sem hotela sprva na isti dan kot ti iti delat, ampak jim ne šenkam dopusta, ker bi se ziher kaj zgodilo vmes.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 15:21:35
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
Lep dobrdan vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 15:22:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Lep dobrdan vsem skupaj tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 15:23:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Lep dobrdan vsem skupaj kako ste?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 15:27:17
|
|
|
|
kodrana
|
nekaj me zanima punce. kdaj se ponovno odda vlogo za otroški dodatek? da potem podaljšaš.. preden ti izteče? ali moraš že kaj prej? hvala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 15:27:50
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Lep dobrdan vsem skupaj kako ste? [/quote oh bolj tako za silo Tajda nažalost noče ne sama sedet noče se plazit zgleda vse tako kot bi se bala ]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?