Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:24:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Prej ste bile pri AM. Mi ga ne jemo že slabe 3 tedne in sem ga vrgla slabe pol škatle stran. Je pa HB vse ostalo in zdaj je začela konkretno jest. Tam nekje med 250-300 na obrok. Verjetno hoče za nazaj nadoknadit. Ji pa raste spodnja dvojka pa ni nič sitna. Kdo bi razumel kaj se dogaja v teh majhnih glavicah. Mi smo pri spodnjih dveh imeli le mali sitnobe, pri zgornjih pa vse kaj hočeš, razen vročine. Očitni spodnji ne bolijo tako Naši zgornje dva rasteta in je tako neješča, da je joj. Mi imamo en dan pribljižno normalno je, potem 3 dni praktično nič in spet kak dan OK in jovo na novo.....Ena žagica se čuti, o drugi pa še ni duha...tako počas rastejo ti zobki Pri nas ni jedla normalno od cca januarja do zdaj. Bo to minilo, upam pa, da ti ne bo vseh živcev spila. Saj revica ni sama kriva. za obe
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:24:57
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sesil bom dons posnela eno številko attacka ( to ki je bla zdej) in ti pošljem hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:44:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Prej ste bile pri AM. Mi ga ne jemo že slabe 3 tedne in sem ga vrgla slabe pol škatle stran. Je pa HB vse ostalo in zdaj je začela konkretno jest. Tam nekje med 250-300 na obrok. Verjetno hoče za nazaj nadoknadit. Ji pa raste spodnja dvojka pa ni nič sitna. Kdo bi razumel kaj se dogaja v teh majhnih glavicah. Mi smo pri spodnjih dveh imeli le mali sitnobe, pri zgornjih pa vse kaj hočeš, razen vročine. Očitni spodnji ne bolijo tako Naši zgornje dva rasteta in je tako neješča, da je joj. Mi imamo en dan pribljižno normalno je, potem 3 dni praktično nič in spet kak dan OK in jovo na novo.....Ena žagica se čuti, o drugi pa še ni duha...tako počas rastejo ti zobki Pri nas ni jedla normalno od cca januarja do zdaj. Bo to minilo, upam pa, da ti ne bo vseh živcev spila. Saj revica ni sama kriva. za obe Tudi jaz upam, da bo OK čim ji par zob ven pokuka Res se mi že počasi kisa od tega. Jaz sem najbolj občutliva pri hrani in me zato še toliko bolj spravi s tira, ko mi ga tako svira Vem, da ko bo bolana, bo verjetno isto sranje, samo takrat vsaj vem zakaj ne je, sedaj pa samo ugibam ali so ali niso zobi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:46:12
|
|
|
|
Estrella*
|
Tako, naša je že pokonci in to po 1,5h Bo pa šla popoldan še eno rundo, ker drugače bo premalo to zanjo. Sedaj pa ne vem kaj naj počnem, mi je čist zje.bčakla načrte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:50:51
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, naša je že pokonci in to po 1,5h Bo pa šla popoldan še eno rundo, ker drugače bo premalo to zanjo. Sedaj pa ne vem kaj naj počnem, mi je čist zje.bčakla načrte so zamenjale z anejo. spi že več kot 2 uri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:53:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 RR mi nagaja Anitka a je Gal kaj bolje? Ti se pa tudi čimprej pozdravi Suzy85 kaj je timijanova kopel kaj pomagala pri nosku? zadnjič nam je ful! pa tud včeraj sem ji jo nardila in ponoči ni blo problemov, pa tud zjutraj je blo boljše!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:54:09
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja je pa v petek začela govort mama in zdej to non stop govori naša pa zdej, tako kot je Alja, vsemu reče ata
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:54:56
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Našemu malemu rotweilerčku je pa pogledal na plano 8.zobek!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:56:12
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika torej imamo novi zobek,
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:56:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 RR mi nagaja Anitka a je Gal kaj bolje? Ti se pa tudi čimprej pozdravi Suzy85 kaj je timijanova kopel kaj pomagala pri nosku? zadnjič nam je ful! pa tud včeraj sem ji jo nardila in ponoči ni blo problemov, pa tud zjutraj je blo boljše!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:59:30
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pozdravček od naju, po neaktivnih dnevih Me je kdo pogrešal? smo meli gužvo , ... v soboto smo šli v ljubljano, malo se potepat, na polovici dneva je Taja postala neznosna in zakuhala, Tako smo imeli še včeraj mii vročino, je pa vse ostalo ok, nič druga ji ni. tako da je razlog verjetno zobek, ki pa je pokukal že v petek ven. Aja pa zelo slabo spimo že nekaj noči Mogoče prihaja še kak pa nič ne bi jedla naša misss, pa trmiko malo izvaja...jao neke nove fore. da pa jo je odkkar se plazi vsepovsod polno verjetno ne rabim razlagat, kaj? torej imamo novi zobek, Kako ste ve, upam, da vredu, in da ste vsi zdravi? za zobka
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 12:59:41
|
|
|
|
hijenca
|
barbaw eno vprašanje. Kje bi našla kak program za izris kopalnice? Bi skoraj nujno mogla ta teden naštudirat, ker moramo še v kopalnici elektriko potegnit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:00:26
|
|
|
|
jana81
|
punce a da katera po kosilu še sladico otroku? recimo sadje, puding...? vem da v vrtcu jih dobijo Nejc je pravkar pojedu cel krožnik zelenjvane juhice z zvezdicami, pa se mi zdi da bi še...
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:00:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja je pa v petek začela govort mama in zdej to non stop govori naša pa zdej, tako kot je Alja, vsemu reče ata Je zelo prikladna beseda. Jaz ne vem od kod jim to, da je prva beseda . MAMA Ko pa večinoma vsi prej atajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:01:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, naša je že pokonci in to po 1,5h Bo pa šla popoldan še eno rundo, ker drugače bo premalo to zanjo. Sedaj pa ne vem kaj naj počnem, mi je čist zje.bčakla načrte so zamenjale z anejo. spi že več kot 2 uri Opa, kaj pa je z Anejo? Jo je dež utrudil?? Kako je s tvojim hujšanjem?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:02:40
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, naša je že pokonci in to po 1,5h Bo pa šla popoldan še eno rundo, ker drugače bo premalo to zanjo. Sedaj pa ne vem kaj naj počnem, mi je čist zje.bčakla načrte Alja vsaj spi 1,5 ure! naša spi točno 40 min, pa je že pokonci! kot bi mela uro v riti
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:06:36
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako, naša je že pokonci in to po 1,5h Bo pa šla popoldan še eno rundo, ker drugače bo premalo to zanjo. Sedaj pa ne vem kaj naj počnem, mi je čist zje.bčakla načrte so zamenjale z anejo. spi že več kot 2 uri Opa, kaj pa je z Anejo? Jo je dež utrudil?? Kako je s tvojim hujšanjem? mišična masa je skoraj že tu pridno tekam...vam poročam čez en teden
< Sporočilo je popravil sesil -- 30.3.2009 13:07:25 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:07:08
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a da katera po kosilu še sladico otroku? recimo sadje, puding...? vem da v vrtcu jih dobijo Nejc je pravkar pojedu cel krožnik zelenjvane juhice z zvezdicami, pa se mi zdi da bi še... Načeloma ne, ji dam bolj za malico. Zdaj pa ne bom več komentirala, ker mi post odpira 2 minuti, objavlja mi ga 2 minuti, prav tako stran obrača, nimam potrpljenja. Suzy85 sem vesela, da vam pomaga Estrella ziher so zobki krivi za neješčost Nia tudi spi že uro in pol, s tem da sem bila že 2x pri njej, ker zgleda nekaj sanja in se v joku zbudi, pikica moja boga.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:07:33
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kaj pa je bilo v Sežani umrla 2 mala otroka. a prometna nesreča družinska tragedija, več pa ne bi pisala... aha ok, žalostno Jst sm prejle v Slovenskih novicah brala. Grozno!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:07:34
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja je pa v petek začela govort mama in zdej to non stop govori JA FUL JE CARSKA Pr nas pa ata
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:07:36
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Našemu malemu rotweilerčku je pa pogledal na plano 8.zobek!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:07:38
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pozdravček od naju, po neaktivnih dnevih Me je kdo pogrešal? smo meli gužvo , ... v soboto smo šli v ljubljano, malo se potepat, na polovici dneva je Taja postala neznosna in zakuhala, Tako smo imeli še včeraj mii vročino, je pa vse ostalo ok, nič druga ji ni. tako da je razlog verjetno zobek, ki pa je pokukal že v petek ven. Aja pa zelo slabo spimo že nekaj noči Mogoče prihaja še kak pa nič ne bi jedla naša misss, pa trmiko malo izvaja...jao neke nove fore. da pa jo je odkkar se plazi vsepovsod polno verjetno ne rabim razlagat, kaj? torej imamo novi zobek, Kako ste ve, upam, da vredu, in da ste vsi zdravi? za zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:07:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a da katera po kosilu še sladico otroku? recimo sadje, puding...? vem da v vrtcu jih dobijo Nejc je pravkar pojedu cel krožnik zelenjvane juhice z zvezdicami, pa se mi zdi da bi še... Včasih
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:11:06
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Tko, drage moje bejbike. Jst se odpravljam v SLUŽBO . Uf, sm živčna, pa tremo mam, mogoče bom mogla še ene parkrat na wc . Eh ja, ne bo treba. Lepo se mejte, pa da boste oreng čvekale. ADIJO do zvečer.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 13:12:35
|
|
|
|
Anonimen
|
DAN kak smo kaj?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?