Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 10:21:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no hijenca dans je mnda res en zaspan dan..zdej je pa še moj sonček zaspal v stolčku, pa sam 5 minut je odkar sva jedla. Nam se to še ni zgodilo in se tudi verjetno ne bo, je preveliki živec
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 10:22:56
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, kako sem jaz sita tega nespanja! V soboto sva se z pogovarjala, kako bi rada 1x šla zvečer v kino, ampak ne morem dati malega nikomur v varstvo, ker se zbuja minimalno 2x na uro celo noč!!! Moja mami bi drugače z veseljem vzela vse 3, da bi pri njej prespali, ampak tole zbujanje je res tu mač Ne morem ji navesiti tega mučenja. Te čisto razumem . Špelin@ resnično vam želim, da bi se Gregcu uštimal ritem spanja, da bi lahko cela družinica uživala vsakdanjik [ Se podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 10:23:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Kakšna mokrota! Najprej smo šibali ven (HB za dežno prevleko za voziček) do vrtca, potem pa še v avto in na avtobusno postajo, ker je šla velika pika v organizaciji glasbene šole gledat opero. Toliko luž je, da imam v škornjih vse mokro... tud jst ga mam že pol kufer! sem mislila, kak boma uživale, ko boma same doma, zdej pa sam dež! Joj, kako sem jaz sita tega nespanja! V soboto sva se z pogovarjala, kako bi rada 1x šla zvečer v kino, ampak ne morem dati malega nikomur v varstvo, ker se zbuja minimalno 2x na uro celo noč!!! Moja mami bi drugače z veseljem vzela vse 3, da bi pri njej prespali, ampak tole zbujanje je res tu mač Ne morem ji navesiti tega mučenja. se pravi, da mu zdravila nič ne pomagajo? upam, da hitro preraste to obdobje in se tudi vi končno v miru naspite!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 10:23:47
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Spanje: očitno je Vid mamici ustregel in jo pustil spat k gre dns prvič v šiht. Počutje: Vreme: Dns je moj dan D. Mal me nervoza daje , živčna ratujem, utrip se mi je povečal,... Mah, sej bo. Bom prežvela tiste 4h. Včeri je tud mene neki net je..b..al.. sej bo šlo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 10:23:55
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, to mi je uspelo malo prej posnet, Vid piska na piščalko:
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 10:24:39
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, to mi je uspelo malo prej posnet, Vid piska na piščalko: Vid pa je kr veliko v stajici? Nia je ne mara glih
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 10:27:04
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Moram povedat, da odkar se je ura prestavila spimo bolje in bolj dolgo. Prej smo mogli vstat ob 6.20, zdaj pa ob 8.50. Čez vikend paše, čez teden se pa moram v vsakem primeru prej vstat. Maja
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 10:30:35
|
|
|
|
nia5
|
Joj tudi naše spanje se je poslabšalo in točno vem zakaj. Hudiček mali hoče 2x ponoči jest in če ji ne dam sitnari tako dolgo dokler ne dobi. Namesto da ne bi sploh jedla več, ona hoče že 2x. začne v sredo z dopustom in sma rekla, da jo boma poskusila takrat odvadit, pa tudi pit bi jo rada odvadila, čeprav ne spije več toliko. Sem mislila, da če ji dam vodo ponoči, ne bo hotela, uh sem se uštela, njej je zgleda vseeno, le da po grlu teče
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 10:39:48
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no hijenca dans je mnda res en zaspan dan..zdej je pa še moj sonček zaspal v stolčku, pa sam 5 minut je odkar sva jedla. Nam se to še ni zgodilo in se tudi verjetno ne bo, je preveliki živec iiiiiiiii kok je sweet . Men je enkrat na rokah zaspal, k je bil star 3 al 4 mesce k sva jedla banano in keks
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 10:39:56
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, to mi je uspelo malo prej posnet, Vid piska na piščalko: Vid pa je kr veliko v stajici? Nia je ne mara glih Ma jo ma še podloženo not, zato je višje oz. večji zgleda
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 10:43:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Joj tudi naše spanje se je poslabšalo in točno vem zakaj. Hudiček mali hoče 2x ponoči jest in če ji ne dam sitnari tako dolgo dokler ne dobi. Namesto da ne bi sploh jedla več, ona hoče že 2x. začne v sredo z dopustom in sma rekla, da jo boma poskusila takrat odvadit, pa tudi pit bi jo rada odvadila, čeprav ne spije več toliko. Sem mislila, da če ji dam vodo ponoči, ne bo hotela, uh sem se uštela, njej je zgleda vseeno, le da po grlu teče HB Vid ne je in ne pije ( sam včasih) po noč. Nazadnje je jedel po noč k sva se na polno dojila. Pol pa je kmalu se kr sam odvadil. Včasih če se zbudi oz. začne jokat mu dam za pit, drgač pa nič. Ja kr vodo ji dej pit, je najbolj primerna al pa ne sladkan čaj, zarad zob ( nasvet od moje tašče, HB da jo mam in da je zobna asistentka )
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 10:46:51
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Vid spi prvo rundo, jst mu grem pa kej prpravt za pol za papcat ( zelenjavca (korenček, brokoli, cvetača), kurje meso in rižek), pa še kej nardit pa prštimat, k ga bo prababica merkala 4h popoldne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:00:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, kaj dajete za zajtrk vašim hroščkom???? Do sedaj je naša pila AM, sedaj pa ga popije zjutraj zelo malo okoli 100ml, pa ne vem kaj naj ji dam za jest, ker kašic mlečnih ne mara Imava še kr isti problem glede teh mlečnih kašic , jaz ji dam ponavadi kak jogurt, skutico ali pa ji sadje zmiksam, sicer pa pri nas še vedno velja pravilo, da dopoldan poje minimalno. Sva pa pol čist na istem Naša je ratala tako špurglasta, da tudi kruha ne je , četudi je lačna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:10:32
|
|
|
|
tilči
|
Tilna sem par dni nazaj nehala mazati z raznimi kremami,ki sva jih dobila pri P,razen z Adermo ga še 2x na dan namažem,in se mu je koža bistveno popravila .Pikic so izginile-trkam!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:11:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla bejbe Joj kakšen beden dan je . Zdele čakam Gajo, da se zbudi da greva pol k sosedi na kavo. Se mi zdi, da jo dost zobje matrajo, ker skoz neki jokca pa jamra, pa jest noče....Vidt ni nč, tko da upam, da se ne bo zdej tole full vlekl.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:13:10
|
|
|
|
kasso
|
Ojla, hvala vsem za Petjine čestitke . Moram malo poiskat, kje se še poleg BC in Pikapolonice da dobit jahača za v avto. Iščem pa Rodi XR roza seveda za mojo frčafelo . Če ne ga grem pa v BC naročit. Praznovanje pa bomo prenesli najbrž kar na konec aprila in bomo kar združili s Varjinim...bomo še videli. Ta vikend je bil zelo naporen. kakor da ni dovolj noric, je moral mene prijet še virus driske in trebušnih krčev...ma za znort, kaj naj vem rečem. Danes sem bila že v TS in spotoma izvedela grozno novico, ki me je zelo pretresla, sploh ker poznam očeta teh dveh umorjenih otrok iz Sežane. Sploh mi ne gre iz glave Nič, grem zdaj narest eno tortico na hitrco, da me spravi v boljšo voljo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:14:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Joj tudi naše spanje se je poslabšalo in točno vem zakaj. Hudiček mali hoče 2x ponoči jest in če ji ne dam sitnari tako dolgo dokler ne dobi. Namesto da ne bi sploh jedla več, ona hoče že 2x. začne v sredo z dopustom in sma rekla, da jo boma poskusila takrat odvadit, pa tudi pit bi jo rada odvadila, čeprav ne spije več toliko. Sem mislila, da če ji dam vodo ponoči, ne bo hotela, uh sem se uštela, njej je zgleda vseeno, le da po grlu teče HB Vid ne je in ne pije ( sam včasih) po noč. Nazadnje je jedel po noč k sva se na polno dojila. Pol pa je kmalu se kr sam odvadil. Včasih če se zbudi oz. začne jokat mu dam za pit, drgač pa nič. Ja kr vodo ji dej pit, je najbolj primerna al pa ne sladkan čaj, zarad zob ( nasvet od moje tašče, HB da jo mam in da je zobna asistentka ) tilen ponoči noče drugega kot mleko.Čaj ali voda ne zaležeta.Tako mu rajši hitro dam mleko,da takoj nazaj zaspi,da se mi ne bi čisto prebudil.Včasih spije skoraj vse,včasih pa samo kljun namoči Nejc je pa ponoči zelo kmalu spal brez mleka in vode,kasneje se mi je začel zbujati in tulil,da je žejen.Sem mu dala flašo z vodo,pa jo je imel ponoči pri sebi.Potem sem pa 1x imela dovolj vsega in flašo vrgla stran,saj je bil že prevelik zanjo.Od takrat ne pije ponoči,razen če ima vročino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:15:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll tudi od naju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:19:22
|
|
|
|
sesil
|
dan lije, lije in lije.... kasso, ti pa se ne moreš rešiti teh nadlog....bacilov in virusov. preženi vse to nekam stran. hitro se pozdravi. pa čestitke petji za rojstni dan. uf, una tragedija v sežani pa ....sej nimem besed. tud jaz poznam očeta estrella, naša dobi ponavadi ko vstane 120 ml mleka, pol čez 1 uro ali malo več, pa poje skutko ali jogurt, keksolino...potem ko še jaz sem, dobi še malo kruha. tudi če je sita, če jemo mi, mora še ona . a mislite da je po mami danes grem po očali in leče. upam da bodo imeli kak pameten okvir. pol bom pa šarmirala - sovražim očali.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:20:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa je bilo v Sežani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:20:55
|
|
|
|
sesil
|
kasso, si dobila kartuše zame?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:21:47
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kaj pa je bilo v Sežani umrla 2 mala otroka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 30.3.2009 11:22:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kaj pa je bilo v Sežani umrla 2 mala otroka. a prometna nesreča
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?