Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 20:51:19
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso ojla, nina7, super, da je tvoje zdravje ok Jaz sem pa ...danes sem spala približno uro in pol, ker je Varja res boga . Toliko pikic kot jih ima, je prav grozno za pogledat in tisti Fenistil ne pomaga pretirano proti srbenju, pa še s peno jo mažem... Trenutno je v PO, tako da se lahko javim. Jo je mami odpeljala k tašči, da sem jaz malo pospravila. Vsak čas pa se vrnejo, potem bo Varja spet prilepljena na meni in seveda jamrala ter jokala. Se kar malo bojim noči...ker se mi zdi, da bomo morale spet bit v dnevni na kavču.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 20:51:53
|
|
|
|
Čmrlika
|
nikjer nobene? te pa grem malo na fb. čao.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 21:04:07
|
|
|
|
jana81
|
evo mene.. sem Nejca spakala spat, zdej pa grem pod tuš in pol čvekat čmrlika daj me dodaj na FB -Jana Nejc
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 21:10:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest sm fertik in grem spat. Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 21:34:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
čer evo Mančita končno spi, tako da ima mami čas za RR ampak vidim, da ni nikjer nobene al kako
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 21:35:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm fertik in grem spat. Mirno nočko vsem Tudi vam, pa upam, da bo tudi Gaja dobila tako prijetno držbo kakor kaže tvoja slikica
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 21:35:42
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika nikjer nobene? te pa grem malo na fb. čao. Čmrlika, a ti si tud na FBju?
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 26.3.2009 21:38:06 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 21:36:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Jaz sem pa ...danes sem spala približno uro in pol, ker je Varja res boga . Toliko pikic kot jih ima, je prav grozno za pogledat in tisti Fenistil ne pomaga pretirano proti srbenju, pa še s peno jo mažem... Trenutno je v PO, tako da se lahko javim. Jo je mami odpeljala k tašči, da sem jaz malo pospravila. Vsak čas pa se vrnejo, potem bo Varja spet prilepljena na meni in seveda jamrala ter jokala. Se kar malo bojim noči...ker se mi zdi, da bomo morale spet bit v dnevni na kavču. pa držim pesti, da bo čim prej bolje!!! in da bo vaša noč čim lažja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 21:39:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Oj bejbe, kako smo? Ojla bejba! Vredu in ti? Me je zadnje dni neki net hecu tko, da ne bom šla nč brat nazaj. Če je kej pomembnega mi pa prosim napišite še 1x. Sm bla včeri pri dr. pa so vsi izvidi ok, tko da naj bi blo vse vredu. No sej zdej se bom itak začela redit za izvide. Boš kaj vprašala kaj boste dobili, ali se boš pustila presenetit? Kar se tiče spanja pri nas je katastrofa . Dons se je zbujala na vsake 45 minut, včeri se je odločla da od 4:15 ne bo več spala . Jest sm res čist zmatrana že od tega nespanja. Ne vem več kaj naj nardeim, da bo spala, res si želim tega . Nina še kako dobro te razumem. Tudi naša vstaja praktično sredi noči, tam nekje ob 4ih. No danes smo bili še prej auf, samo sem jo potem nekako z muko spravila spat nazaj po uri in pol Tudi jaz bi rada končno malce spala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 21:41:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem zjutraj v H&M in C&A iskala kakšno bolj tanko kapico za Tilna,pa nisem nič dobila Jaz sem jih videla in tudi kupila v Pikapolonici v Kranju (v uni dol v Suprenovi)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 21:42:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 midva sva šla v trgovino po meseka , ampak zunaj piha kot zmešano. Sva pa zjutraj šla v Lidl po jogurte, in je res poceni !!! Na pa nisem mogla mimo Zare,kjer sem Nejčku kupla bolj tanko jaknco in pol še v C& A kjer itak ne moreš mimo bodijev za 3,5 € in še une slinčke za oblčet sem kupla, ker sem, se odločla da se mora naučit jest z žlico, pa je šli 60 €, moja denarnica pa spet trpi za nakupe. Pri nas je pa popoldan bilo brez vetra, amapk je naša Mančita se odločila spati, in do od 15ih do 17.30, ko jo je zlobna mami zbudla jz sem ji tudi zadnjič kupla un slinček ki je kot pelerina brez rokavčkov, da bo lohka sama začela mal pacat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 21:43:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mi smo bili na sončku,smo veje pospravljali,kar je od tašče prijatelj nažagal,ko je drevesa obrezoval. Pa spet prav grdo piha Stajca je šla v promet Tilen se sedaj igra s polnilcem od telefona Malo sem že posesala in pospravila po hiši,še v pralni stroj namečem Tole je pa sedaj Tilnov novi prostor namesto stajce.Se jo je lotil kar z zobmi : ste bili pa pridni Pa dej prosim Tilnu kej za jest, ker je božček res lačen videti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 21:46:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tko, zdej grem pa okupirat drugo stran kavča, na eni strani spi Manca, na drugo stran pa grem jaz počivat papa daj slikaj Manco kako drnjoha na kavču, Jst Nejce ne morem tak pustit, ker se premetava sto na uro. Evo Jana, še slikice zate, pol se bom pa polovila za nocoj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 21:49:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
eh mal narobe sem prej post pisala Evo Jana, tako naša drnjoha v dnevni: No na tej sliki boš mogoče malce bolje videla zakaj lahko spi v dnevni (je bolj tak poglobljen kot, tako da ima več placa). Drgač pa ni panike, ker zna sama lepo dol s kavča zlest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 21:52:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
OK, vidim, da imam hude samogovore Lahko in mirno noč želim vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 21:56:26
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** eh mal narobe sem prej post pisala Evo Jana, tako naša drnjoha v dnevni: No na tej sliki boš mogoče malce bolje videla zakaj lahko spi v dnevni (je bolj tak poglobljen kot, tako da ima več placa). Drgač pa ni panike, ker zna sama lepo dol s kavča zlest
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 21:57:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** OK, vidim, da imam hude samogovore Lahko in mirno noč želim vsem Nočko, jst tud grem pančkat. Lahko in mirno noč vsem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 21:58:15
|
|
|
|
Anitka
|
A ste vse šle? Jaz sem Gala nafilala z zdravili: - najprej sva inhalirala fiz. raztopino; - dobil je 5 kapljic Fenistila; - 3 kapljice Pilka (kupila v Avstriji in so baje zelo fajn za kašelj); - v vsako očko po eno kapljico Tobrexa; - 2 vpiha Beroduala ter - Nisita sprej v nos. Posledično od vsega upiranja nekaterim zdravilom ni hotel piti mlekeca in me prav zanima, če bo ponoči kaj lačen. Upam, da bo kmalu bolje in da ponoči ne bomo rabili spet zbijati temperature (čez dan je bila spet 39,2 ) ter seveda, da AB čimprej prime. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 6:43:17
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Mi smo malo bolj zgodnji,upam,da drugi še spite .Moram najjprej kavo spit,ker se mi še malo vrti in oči težko držim odprte.Noč je bila tko tko,bo po kmalu bolje Danes dopoldne gremo k meni na šiht se zmenit,kdaj sploh začnem,pa če je varianta,da sem popoldne.Fino bi bilo,ko bi bila do 1. rojstnega dneva še doma Potem pa še malo po trgovinah.Danes je Nejc še doma,pa bi rad po trgovinah letal. Tašča je šla danes za 3 dni na en izlet,v ponedeljek gre pa na operacijo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 6:43:53
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A ste vse šle? Jaz sem Gala nafilala z zdravili: - najprej sva inhalirala fiz. raztopino; - dobil je 5 kapljic Fenistila; - 3 kapljice Pilka (kupila v Avstriji in so baje zelo fajn za kašelj); - v vsako očko po eno kapljico Tobrexa; - 2 vpiha Beroduala ter - Nisita sprej v nos. Posledično od vsega upiranja nekaterim zdravilom ni hotel piti mlekeca in me prav zanima, če bo ponoči kaj lačen. Upam, da bo kmalu bolje in da ponoči ne bomo rabili spet zbijati temperature (čez dan je bila spet 39,2 ) ter seveda, da AB čimprej prime. Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 6:47:26
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** eh mal narobe sem prej post pisala Evo Jana, tako naša drnjoha v dnevni: No na tej sliki boš mogoče malce bolje videla zakaj lahko spi v dnevni (je bolj tak poglobljen kot, tako da ima več placa). Drgač pa ni panike, ker zna sama lepo dol s kavča zlest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 7:02:04
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! Hudaaaa!!! Danes je šel moj na šiht za nekaj ur in to zastonj, ke ne bo nič plačan Ker ne zna noben orodja zrihtat gre pa seveda on gratisss!!!!!!! Grem kar jest, da se mal k seb spravim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 7:17:58
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 7:19:18
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Hudaaaa!!! Danes je šel moj na šiht za nekaj ur in to zastonj, ke ne bo nič plačan Ker ne zna noben orodja zrihtat gre pa seveda on gratisss!!!!!!! Grem kar jest, da se mal k seb spravim. sj vredu, če gre delat, sam če bi dobil plačano! bojo vidli, da pride tud zastonj nardit in ga bojo še večkrat poklicali!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 7:33:47
|
|
|
|
suzy85
|
eva je spet spala , je pa tud že šel vam povem, kak sem se včeraj stiskala?! tak, da sem 1 pralni stroj perila zlikala! si je igrce naložu na prenosnika, ker ga je s sabo vzel in jih je blo treba sprobat! pol ko se je pa hotu stiskat, sem pa jst likala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?