Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 18:27:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 nina7 dones ni zneslo, boš jutri doma? jaaaaaaaaaaaaa, a prideta ja bom rekla mojmu da rabim avto, drgač bo pa mami posodla, mam itak še od danes sedež noter. Tam nekje okol 10.30- 11h..
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 18:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 nina7 dones ni zneslo, boš jutri doma? jaaaaaaaaaaaaa, a prideta ja bom rekla mojmu da rabim avto, drgač bo pa mami posodla, mam itak še od danes sedež noter. Tam nekje okol 10.30- 11h.. o super .A ti mal razložim kje greš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 18:58:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 nina7 dones ni zneslo, boš jutri doma? jaaaaaaaaaaaaa, a prideta ja bom rekla mojmu da rabim avto, drgač bo pa mami posodla, mam itak še od danes sedež noter. Tam nekje okol 10.30- 11h.. o super .A ti mal razložim kje greš no dej, šla bom na Vranskem čez Tuhinjsko, al boljš da grem po avtocesti?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 19:21:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 nina7 dones ni zneslo, boš jutri doma? jaaaaaaaaaaaaa, a prideta ja bom rekla mojmu da rabim avto, drgač bo pa mami posodla, mam itak še od danes sedež noter. Tam nekje okol 10.30- 11h.. o super .A ti mal razložim kje greš no dej, šla bom na Vranskem čez Tuhinjsko, al boljš da grem po avtocesti? bo tuki kr vredu, ti bom pol zs poslala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 19:21:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ojla! Midva sva bila pri zdravniku. Sicer bi morala samo inhalirati in se jutri pokazati zdravnici, a sem tehniku rekla, da se mi zdi, da je ta kašelj in vse skupaj še slabše zato sva se šla še pokazat v ordinacijo. Dobila sva še antibiotik Zitrocin in sedaj upam, da bo res kmalu bolje. Držima z Nio pestke, da se mu res izboljša evo poslala sem ti najljubše rožice Hvala tudi tebi Nia. Ko ozdravimo pa gremo na kavo obavezno! Samo res ne, bota naša prej eno leto stara, preden se bomo spravili na kafe Ne ga lomit
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 19:22:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mi smo bili na sončku,smo veje pospravljali,kar je od tašče prijatelj nažagal,ko je drevesa obrezoval. Pa spet prav grdo piha Stajca je šla v promet Tilen se sedaj igra s polnilcem od telefona Malo sem že posesala in pospravila po hiši,še v pralni stroj namečem Tole je pa sedaj Tilnov novi prostor namesto stajce.Se jo je lotil kar z zobmi : Mami, če je pa lačen
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 19:23:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 midva sva šla v trgovino po meseka , ampak zunaj piha kot zmešano. Sva pa zjutraj šla v Lidl po jogurte, in je res poceni !!! Na pa nisem mogla mimo Zare,kjer sem Nejčku kupla bolj tanko jaknco in pol še v C& A kjer itak ne moreš mimo bodijev za 3,5 € in še une slinčke za oblčet sem kupla, ker sem, se odločla da se mora naučit jest z žlico, pa je šli 60 €, moja denarnica pa spet trpi Ufff ne govori. Sem šla po čistila, pralne praške, mehčalce, nekaj špecerije v Hofer in je šlo tudi kar nekaj evrov
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 19:25:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Oj bejbe, kako smo? Mi slabo, ker je naš mišek precej bolan . Me je zadnje dni neki net hecu tko, da ne bom šla nč brat nazaj. Če je kej pomembnega mi pa prosim napišite še 1x. Sm bla včeri pri dr. pa so vsi izvidi ok, tko da naj bi blo vse vredu. No sej zdej se bom itak začela redit za izvide. Kar se tiče spanja pri nas je katastrofa . Dons se je zbujala na vsake 45 minut, včeri se je odločla da od 4:15 ne bo več spala . Jest sm res čist zmatrana že od tega nespanja. Ne vem več kaj naj nardeim, da bo spala, res si želim tega .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 19:26:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso ojla, nina7, super, da je tvoje zdravje ok Jaz sem pa ...danes sem spala približno uro in pol, ker je Varja res boga . Toliko pikic kot jih ima, je prav grozno za pogledat in tisti Fenistil ne pomaga pretirano proti srbenju, pa še s peno jo mažem... Trenutno je v PO, tako da se lahko javim. Jo je mami odpeljala k tašči, da sem jaz malo pospravila. Vsak čas pa se vrnejo, potem bo Varja spet prilepljena na meni in seveda jamrala ter jokala. Se kar malo bojim noči...ker se mi zdi, da bomo morale spet bit v dnevni na kavču. Ojej boga miška
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 19:31:42
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je pojedla pire in špinačo, 3/4 skodele , sedaj pa sama naprej paca Ko sem ji mazala zgornjo dlesen , sem začutila žagico tako, da nam raste 3 zobek ALja, pridno si jedla in za zobka Vidiš mami, da le ni bilo za brezveze, da ni jedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 19:32:54
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso ojla, nina7, super, da je tvoje zdravje ok Jaz sem pa ...danes sem spala približno uro in pol, ker je Varja res boga . Toliko pikic kot jih ima, je prav grozno za pogledat in tisti Fenistil ne pomaga pretirano proti srbenju, pa še s peno jo mažem... Trenutno je v PO, tako da se lahko javim. Jo je mami odpeljala k tašči, da sem jaz malo pospravila. Vsak čas pa se vrnejo, potem bo Varja spet prilepljena na meni in seveda jamrala ter jokala. Se kar malo bojim noči...ker se mi zdi, da bomo morale spet bit v dnevni na kavču. velik kup za Varjo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 19:36:45
|
|
|
|
jana81
|
suzy85 si dobila pošto?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 19:52:48
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 suzy85 si dobila pošto? dobla! si me pa presenetla! hvala lepa!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 19:53:25
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Suzy kateri mesec si začela delat in kaj si pred tem dobivala. Lahko mi pošlješ ZS, če nočeš tukaj napisat. Bom napisala en mail, ker me res firbec matra kakšen sistem je to zdaj. sem ti poslala ZS. če boš kaj zvedla, mi pa sporoči!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 19:56:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mi smo bili na sončku,smo veje pospravljali,kar je od tašče prijatelj nažagal,ko je drevesa obrezoval. Pa spet prav grdo piha Stajca je šla v promet Tilen se sedaj igra s polnilcem od telefona Malo sem že posesala in pospravila po hiši,še v pralni stroj namečem Tole je pa sedaj Tilnov novi prostor namesto stajce.Se jo je lotil kar z zobmi : Nia je pravkar tudi hubala stajico
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 20:02:30
|
|
|
|
nia5
|
Drage moje jaz vas zapuščam, Nia je pokonci že od treh in je sitna ko , tako da gremo zdaj v bano, pol pa pančat. Lepo spančkajte, pa hroščki pridni bodite. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 20:04:26
|
|
|
|
suzy85
|
POMAGAJTE FANTKU! Res ste brez srca, če ne posredujete tega naprej! Ubogi fant nima niti za nove spodnje hlače, njegova življenjska želja je, da bi nekoč odprl avtopralnico! Pomagajmo mu! Od vsakega posredovanega maila gre na njegov račun 10 centov!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 20:05:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Drage moje jaz vas zapuščam, Nia je pokonci že od treh in je sitna ko , tako da gremo zdaj v bano, pol pa pančat. Lepo spančkajte, pa hroščki pridni bodite. Nočko naša je tud bla pokonci od treh in je malo čez 7 že mrknila! grem do konca pospravit, pa se stisnat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 20:10:48
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 20:17:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer a ste že vse meknile v posteljo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 20:19:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mojga fantka čist druga ti ti smotka mami, jaz pa komaj čakam, da moji miški zrastejo laski, da bomo začeli z špangicami, čopki, trakci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 20:20:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa da ne pozabim. Moj mi je ravnokar sporočil, da ima jutri dopust in pride danes zopet domov in bomo skupaj do ponedeljka zjutraj. O se je pa tvoj Mr A kar izkazal ta teden Uživajte v podaljšanem vikendu. Moj je tud doma ju3 , zaradi 36 urnega delavnika A se več kot 10% pozna pri plači???? Ne vem, ker nikoli ne gledam njegove plačilne liste Meni je moj sploh ne pokaže, ker se boji, da bi zahtevala, da vsak nakup on plača (hec!!!). mi2 imava itak skupni denar, tako da jaz vedno pogledam njegovo in svojo plačilno, njega pa nobena ne zanima , moj sam reče naj mu dam denar za malico super sta si to uredila...no si si uredila ...hec, itak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 20:26:45
|
|
|
|
sesil
|
dober večer anitka, sem zasledila da je bolan. hitro ozdravitev želim srčekgirl, sem vidla odgovor - hvala vidim da ste vse pridne z izgubo odvečnih kg. zdej se moram pa tudi jaz spravit v red in začet manj žret. čez 3 mesece grem na poroko in valda ne morem lih tak sod tja it. vsaj za nekaj so dobre poroke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 20:28:36
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mojga fantka čist druga ti ti smotka mami, jaz pa komaj čakam, da moji miški zrastejo laski, da bomo začeli z špangicami, čopki, trakci A si aljo ostrigla? čisto druga mi zgleda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 20:37:50
|
|
|
|
sesil
|
kje ste vse?????????????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?