Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:33:47
|
|
|
|
sesil
|
dan naša spi HB, jaz pa hitro na rr pogledat kaj dogaja. danes sem cel dan sama z anejo, pa še zvečer gre s kolegi ven. no, sej čez teden sem pa jaz mal bolj pohajala , tako da se mu moram oddolžit. estrella, dedcu 2 čez rit, ker hodi zastonj v službo.... špelin, sej enkrat bo tudi mali vragec prespal celo noč. naša ne je več ponoči, zbudi se pa še vedno. so ble 2 noči idealne, zdej mal manj, ma bo. enkrat bo že pogruntal tudi mali princ, da je bolje spat kot vreščat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:40:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Naša noč je bila spet katastrofalna , mislim da tud jest ne bom več pisala o tem, ker se bom zravn sam še . Dons smo bli pokonc že ob 6-ih. Zdej sm jo dala v pojstlo pa upam, da bo zaspala. Drugač pa čakam Nejkota pa Jano da prideta . Grem mal nazaj brat, če bo Gaja zaspala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:45:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Za vse ki rabite za bolančke, tiste, ki ne spijo,jejo... vam jih pošiljam še pa še. Tally super da selitev poteka, še mal pa te ne bo več v naši bližini Estrella tvojga pa res mal v roke vzam, ker zastonj delat je pa tud en drek. Pri mojmu je pa tko, da je od prometa plačan in več kot je tam več ma možnosti da proda . Je full bedn, ker pol noče neki velik dopusta jemat, ker se mu full pri plači pol pozna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:46:11
|
|
|
|
Skye
|
Še z moje strani dobro jutro MAJ (Mya26) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 10 MESECEV!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:46:42
|
|
|
|
špelin@
|
Tako, uspelo mi je uspavat malega, je bil že celo jutro takooooooo siten Grem hitro pobrisat po tleh, upam, da bo vsaj nekaj časa spal. Nisem utegnila brati za nazaj. Je bilo včeraj kaj pomembnega na tapeti?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:48:01
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jutro. Naša noč je bila spet katastrofalna , mislim da tud jest ne bom več pisala o tem, ker se bom zravn sam še . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Hudaaaa!!! Danes je šel moj na šiht za nekaj ur in to zastonj, ke ne bo nič plačan Ker ne zna noben orodja zrihtat gre pa seveda on gratisss!!!!!!! Grem kar jest, da se mal k seb spravim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:48:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Boš kaj vprašala kaj boste dobili, ali se boš pustila presenetit? Uf bom kr uprašala, sm preveč firbčna da ne bi . Upam, da se bo vidl
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:49:39
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Boš kaj vprašala kaj boste dobili, ali se boš pustila presenetit? Uf bom kr uprašala, sm preveč firbčna da ne bi . Upam, da se bo vidl in kaj bi raje imela ali Jaz tud ne razumem tistih mamic, ki se pustijo presenetiti. Jaz sem prevelika radovednica, da bi zdržala 40 tednov
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:50:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, uspelo mi je uspavat malega, je bil že celo jutro takooooooo siten Grem hitro pobrisat po tleh, upam, da bo vsaj nekaj časa spal. Nisem utegnila brati za nazaj. Je bilo včeraj kaj pomembnega na tapeti? Tud men je uspel uspavat Gajo, je bla tud tečna. Še dobr da je bil moj doma, da jo je mel pa , da sm jest lohk spala do osmih. Zdej pa upam, da bosta Gregi in Gaja spala neki časa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:51:19
|
|
|
|
Skye
|
No mi pa danes gremo v vrtec se pozanimati kakšno je stanje oz. kako poteka vpis. Ne vem ali moram vlogo kar doma ročno napisati, ali imajo kakšen obrazec Potem gremo pa še v mojo službo mal sodelavce pozdraviti...me že lep čas gnjavijo, da bi radi videli male frače...pa naj jim bo Potem pa še seveda malo po trgovinah € zapravljati
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:52:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Boš kaj vprašala kaj boste dobili, ali se boš pustila presenetit? Uf bom kr uprašala, sm preveč firbčna da ne bi . Upam, da se bo vidl in kaj bi raje imela ali Jaz tud ne razumem tistih mamic, ki se pustijo presenetiti. Jaz sem prevelika radovednica, da bi zdržala 40 tednov Ja ja jest tud ne Ma res mi je vseen, sploh ne morm rečt kaj bi raj. Je full hecn, da sm si zmer želela fantka, zdej mi je pa kr vseen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:52:44
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, uspelo mi je uspavat malega, je bil že celo jutro takooooooo siten Grem hitro pobrisat po tleh, upam, da bo vsaj nekaj časa spal. Nisem utegnila brati za nazaj. Je bilo včeraj kaj pomembnega na tapeti? Tud men je uspel uspavat Gajo, je bla tud tečna. Še dobr da je bil moj doma, da jo je mel pa , da sm jest lohk spala do osmih. Zdej pa upam, da bosta Gregi in Gaja spala neki časa za , da se je mamica lahko mal odpočila Jaz ne pamtim, kdaj sem nazadnje spala do 8h. Mislim, da je od tega že več kot leto dni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:53:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye No mi pa danes gremo v vrtec se pozanimati kakšno je stanje oz. kako poteka vpis. Ne vem ali moram vlogo kar doma ročno napisati, ali imajo kakšen obrazec Potem gremo pa še v mojo službo mal sodelavce pozdraviti...me že lep čas gnjavijo, da bi radi videli male frače...pa naj jim bo Potem pa še seveda malo po trgovinah € zapravljati Ponavad majo obrazce za vpis. Pa fajn zapravljajte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:54:45
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Boš kaj vprašala kaj boste dobili, ali se boš pustila presenetit? Uf bom kr uprašala, sm preveč firbčna da ne bi . Upam, da se bo vidl in kaj bi raje imela ali Jaz tud ne razumem tistih mamic, ki se pustijo presenetiti. Jaz sem prevelika radovednica, da bi zdržala 40 tednov Ja ja jest tud ne Ma res mi je vseen, sploh ne morm rečt kaj bi raj. Je full hecn, da sm si zmer želela fantka, zdej mi je pa kr vseen ja saj je res čisto vseeno, samo da je vse v redu a ne Anam boš zaupala kaj bo, ali bo to ostala skrivnost
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:54:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally hello hello kako kaj tukaj? mi se še vedno selimo , se ti zdi da nimaš tolk stvari pol pa ko se začneš selit nikoli konca. danes bomo kr doma ne gremo nikamor, jutri bova pa spet z mojim šla v Po, Emilijo bova pa pri mojih pustila, ker z njo tam ne morava nič narediti. včeraj sva hotla eno komodo sestavit ko je bila z nama in nisva mogla, skos je bila tam pri šraufih , ni pa hotla zaspat. zgleda kot, da se boji tam spat , ji je vse novo. potem ko smo se domov vračali je bila že tema in je celo pot jokala . Včeraj očitno ni bil njen dan . pokukal je vn še en zobek tako da jih imamo zdej 7. včeraj sem bila še v službi in začnem delat 20.4. , delala bom pa izmensko , drugače ne gre. mah upam da bom kmalu , pol si bom pa drugo službo iskala, bližje domu pa še ta recesija bo mimo pa bo valda lažje kaj dobiti. Z branjem sem ostala na 108 str. tko da ne bom nič za nazaj brala , vsem pa, ki rabite ali pošiljam en kup. oz. vreščala za zobka
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:55:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes smo malo bolje spali ...ene 4 urce . Zjutraj so bili izpuščaji že skoraj suhi . Gašperja pa sem polila po tuširanju in je spal celo noč brez bujenja . Tilči, mažem jih s peno PoxClin, ki sem jo kupila v lekarni in je za nego otroške kože z noricami. Preprečuje vnetja oz, da bi se zagnojilo in ima takojšen učinek proti srbečici. Danes moram po novo dozo in bom spet skaširala 20 eur. Aja sem pozabila povedat, da je včeraj še Petja dobila prve mehurčke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:55:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Bom naštela kar 2 točki - na način Srčekgirll Spanje: kot ponavadi Počutje:
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:55:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jutro. Naša noč je bila spet katastrofalna , mislim da tud jest ne bom več pisala o tem, ker se bom zravn sam še . Dons smo bli pokonc že ob 6-ih. Zdej sm jo dala v pojstlo pa upam, da bo zaspala. Drugač pa čakam Nejkota pa Jano da prideta . Grem mal nazaj brat, če bo Gaja zaspala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:55:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye No mi pa danes gremo v vrtec se pozanimati kakšno je stanje oz. kako poteka vpis. Ne vem ali moram vlogo kar doma ročno napisati, ali imajo kakšen obrazec Potem gremo pa še v mojo službo mal sodelavce pozdraviti...me že lep čas gnjavijo, da bi radi videli male frače...pa naj jim bo Potem pa še seveda malo po trgovinah € zapravljati obrazce ima vrtec na svoji internetni strani Lahko ga sprintaš in izpolniš in neseš na vpis.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:56:38
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye No mi pa danes gremo v vrtec se pozanimati kakšno je stanje oz. kako poteka vpis. Ne vem ali moram vlogo kar doma ročno napisati, ali imajo kakšen obrazec Potem gremo pa še v mojo službo mal sodelavce pozdraviti...me že lep čas gnjavijo, da bi radi videli male frače...pa naj jim bo Potem pa še seveda malo po trgovinah € zapravljati obrazce ima vrtec na svoji internetni strani Lahko ga sprintaš in izpolniš in neseš na vpis. hvala za info upam, da najdem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:56:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Boš kaj vprašala kaj boste dobili, ali se boš pustila presenetit? Uf bom kr uprašala, sm preveč firbčna da ne bi . Upam, da se bo vidl in kaj bi raje imela ali Jaz tud ne razumem tistih mamic, ki se pustijo presenetiti. Jaz sem prevelika radovednica, da bi zdržala 40 tednov Ja ja jest tud ne Ma res mi je vseen, sploh ne morm rečt kaj bi raj. Je full hecn, da sm si zmer želela fantka, zdej mi je pa kr vseen ja saj je res čisto vseeno, samo da je vse v redu a ne Anam boš zaupala kaj bo, ali bo to ostala skrivnost Bom povedala , itak, da ne bom mogla bit tih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:58:31
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye No mi pa danes gremo v vrtec se pozanimati kakšno je stanje oz. kako poteka vpis. Ne vem ali moram vlogo kar doma ročno napisati, ali imajo kakšen obrazec Potem gremo pa še v mojo službo mal sodelavce pozdraviti...me že lep čas gnjavijo, da bi radi videli male frače...pa naj jim bo Potem pa še seveda malo po trgovinah € zapravljati obrazce ima vrtec na svoji internetni strani Lahko ga sprintaš in izpolniš in neseš na vpis. hvala za info upam, da najdem zdaj pa moram še samo ugotoviti, kakšen je naziv vrtca
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 9:59:22
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Boš kaj vprašala kaj boste dobili, ali se boš pustila presenetit? Uf bom kr uprašala, sm preveč firbčna da ne bi . Upam, da se bo vidl in kaj bi raje imela ali Jaz tud ne razumem tistih mamic, ki se pustijo presenetiti. Jaz sem prevelika radovednica, da bi zdržala 40 tednov Ja ja jest tud ne Ma res mi je vseen, sploh ne morm rečt kaj bi raj. Je full hecn, da sm si zmer želela fantka, zdej mi je pa kr vseen ja saj je res čisto vseeno, samo da je vse v redu a ne Anam boš zaupala kaj bo, ali bo to ostala skrivnost Bom povedala , itak, da ne bom mogla bit tih pa tud če bi hotela biti...bi me že izžgečkale tvojo skrivnost
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 10:03:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye No mi pa danes gremo v vrtec se pozanimati kakšno je stanje oz. kako poteka vpis. Ne vem ali moram vlogo kar doma ročno napisati, ali imajo kakšen obrazec Potem gremo pa še v mojo službo mal sodelavce pozdraviti...me že lep čas gnjavijo, da bi radi videli male frače...pa naj jim bo Potem pa še seveda malo po trgovinah € zapravljati obrazce ima vrtec na svoji internetni strani Lahko ga sprintaš in izpolniš in neseš na vpis. hvala za info upam, da najdem če ne pa povej, pa ti bom nalimala kakšen klik Naziv vrtca pa ni težko najt.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?