Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 16:37:51
|
|
|
|
nia5
|
Nikjer nobene, grem , samo jaz bom gor
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 17:04:39
|
|
|
|
tilči
|
Mi smo bili na sončku,smo veje pospravljali,kar je od tašče prijatelj nažagal,ko je drevesa obrezoval. Pa spet prav grdo piha Stajca je šla v promet Tilen se sedaj igra s polnilcem od telefona Malo sem že posesala in pospravila po hiši,še v pralni stroj namečem Tole je pa sedaj Tilnov novi prostor namesto stajce.Se jo je lotil kar z zobmi :
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 17:04:58
|
|
|
|
jana81
|
midva sva šla v trgovino po meseka , ampak zunaj piha kot zmešano. Sva pa zjutraj šla v Lidl po jogurte, in je res poceni !!! Na pa nisem mogla mimo Zare,kjer sem Nejčku kupla bolj tanko jaknco in pol še v C& A kjer itak ne moreš mimo bodijev za 3,5 € in še une slinčke za oblčet sem kupla, ker sem, se odločla da se mora naučit jest z žlico, pa je šli 60 €, moja denarnica pa spet trpi
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 17:07:05
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 midva sva šla v trgovino po meseka , ampak zunaj piha kot zmešano. Sva pa zjutraj šla v Lidl po jogurte, in je res poceni !!! Na pa nisem mogla mimo Zare,kjer sem Nejčku kupla bolj tanko jaknco in pol še v C& A kjer itak ne moreš mimo bodijev za 3,5 € in še une slinčke za oblčet sem kupla, ker sem, se odločla da se mora naučit jest z žlico, pa je šli 60 €, moja denarnica pa spet trpi za nakup.Jaz sem zjutraj v H&M in C&A iskala kakšno bolj tanko kapico za Tilna,pa nisem nič dobila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 17:15:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj bejbe, kako smo? Me je zadnje dni neki net hecu tko, da ne bom šla nč brat nazaj. Če je kej pomembnega mi pa prosim napišite še 1x. Sm bla včeri pri dr. pa so vsi izvidi ok, tko da naj bi blo vse vredu. No sej zdej se bom itak začela redit Kar se tiče spanja pri nas je katastrofa . Dons se je zbujala na vsake 45 minut, včeri se je odločla da od 4:15 ne bo več spala . Jest sm res čist zmatrana že od tega nespanja. Ne vem več kaj naj nardeim, da bo spala, res si želim tega .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 17:34:00
|
|
|
|
kasso
|
ojla, nina7, super, da je tvoje zdravje ok Jaz sem pa ...danes sem spala približno uro in pol, ker je Varja res boga . Toliko pikic kot jih ima, je prav grozno za pogledat in tisti Fenistil ne pomaga pretirano proti srbenju, pa še s peno jo mažem... Trenutno je v PO, tako da se lahko javim. Jo je mami odpeljala k tašči, da sem jaz malo pospravila. Vsak čas pa se vrnejo, potem bo Varja spet prilepljena na meni in seveda jamrala ter jokala. Se kar malo bojim noči...ker se mi zdi, da bomo morale spet bit v dnevni na kavču.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 17:39:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Anja Tia in Matevž
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 17:39:40
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso ojla, nina7, super, da je tvoje zdravje ok Jaz sem pa ...danes sem spala približno uro in pol, ker je Varja res boga . Toliko pikic kot jih ima, je prav grozno za pogledat in tisti Fenistil ne pomaga pretirano proti srbenju, pa še s peno jo mažem... Trenutno je v PO, tako da se lahko javim. Jo je mami odpeljala k tašči, da sem jaz malo pospravila. Vsak čas pa se vrnejo, potem bo Varja spet prilepljena na meni in seveda jamrala ter jokala. Se kar malo bojim noči...ker se mi zdi, da bomo morale spet bit v dnevni na kavču. Od katerega leta pa je tisti sirup, ki ga ima Gašper????
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 17:47:52
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso ojla, nina7, super, da je tvoje zdravje ok Jaz sem pa ...danes sem spala približno uro in pol, ker je Varja res boga . Toliko pikic kot jih ima, je prav grozno za pogledat in tisti Fenistil ne pomaga pretirano proti srbenju, pa še s peno jo mažem... Trenutno je v PO, tako da se lahko javim. Jo je mami odpeljala k tašči, da sem jaz malo pospravila. Vsak čas pa se vrnejo, potem bo Varja spet prilepljena na meni in seveda jamrala ter jokala. Se kar malo bojim noči...ker se mi zdi, da bomo morale spet bit v dnevni na kavču. Kakšno peno pa uporabljaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 17:48:50
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 midva sva šla v trgovino po meseka , ampak zunaj piha kot zmešano. Sva pa zjutraj šla v Lidl po jogurte, in je res poceni !!! Na pa nisem mogla mimo Zare,kjer sem Nejčku kupla bolj tanko jaknco in pol še v C& A kjer itak ne moreš mimo bodijev za 3,5 € in še une slinčke za oblčet sem kupla, ker sem, se odločla da se mora naučit jest z žlico, pa je šli 60 €, moja denarnica pa spet trpi za nakup.Jaz sem zjutraj v H&M in C&A iskala kakšno bolj tanko kapico za Tilna,pa nisem nič dobila jst sem eno kupila v pikapolonici, eno pa sem pozabla kje..se bom spomnala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 18:06:06
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye No pa da še jaz pripopam kakšno slikico mojih dveh frač Tukaj sta v novi pridobitvi...mareli...smo ju kupili, ker naš ferrari je za na pot mal prevelik..zasede cel prtljažnik, pa še težko ga je zložiti iiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 18:06:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči nima več kravželjčkov, sem jo postrigla Mi deluje kot fantek men so se pa njeni kravželjčki ful dopadli
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 18:06:10
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca JOJ moj mali je pa začel tako škripat z zobki, da me kar moji zobje bolijo, ko ga poslušam. Se da kaj nardit proti temu???? Naš tud, sam zdej ne več tolk.Jst ga grdo pogledam povzdignem glas včasih ga mal po ustih in rečem, da ne sme al mu pa dudo v usta porinem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 18:06:13
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mojga fantka čist druga
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 18:06:15
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moje trenutno stanje Pripovedovanje pravljice (Maja je hotela obdelat roži in ribico v akvariju, ki se je ne vidi )
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 18:06:24
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mi smo bili na sončku,smo veje pospravljali,kar je od tašče prijatelj nažagal,ko je drevesa obrezoval. Pa spet prav grdo piha Stajca je šla v promet Tilen se sedaj igra s polnilcem od telefona Malo sem že posesala in pospravila po hiši,še v pralni stroj namečem Tole je pa sedaj Tilnov novi prostor namesto stajce.Se jo je lotil kar z zobmi :
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 18:06:26
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je pojedla pire in špinačo, 3/4 skodele , sedaj pa sama naprej paca Ko sem ji mazala zgornjo dlesen , sem začutila žagico tako, da nam raste 3 zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 18:06:28
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw tole je pa verižica, ki sem jo dobila (je malo bolj živih barv kot je na sliki)
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 18:08:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Oj bejbe, kako smo? Me je zadnje dni neki net hecu tko, da ne bom šla nč brat nazaj. Če je kej pomembnega mi pa prosim napišite še 1x. Sm bla včeri pri dr. pa so vsi izvidi ok, tko da naj bi blo vse vredu. No sej zdej se bom itak začela redit Kar se tiče spanja pri nas je katastrofa . Dons se je zbujala na vsake 45 minut, včeri se je odločla da od 4:15 ne bo več spala . Jest sm res čist zmatrana že od tega nespanja. Ne vem več kaj naj nardeim, da bo spala, res si želim tega . Kako buši, počutje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 18:18:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Full luštne vse slikice Tia, Lia, Maja, Alja, Tilen..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 18:20:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso ojla, nina7, super, da je tvoje zdravje ok Jaz sem pa ...danes sem spala približno uro in pol, ker je Varja res boga . Toliko pikic kot jih ima, je prav grozno za pogledat in tisti Fenistil ne pomaga pretirano proti srbenju, pa še s peno jo mažem... Trenutno je v PO, tako da se lahko javim. Jo je mami odpeljala k tašči, da sem jaz malo pospravila. Vsak čas pa se vrnejo, potem bo Varja spet prilepljena na meni in seveda jamrala ter jokala. Se kar malo bojim noči...ker se mi zdi, da bomo morale spet bit v dnevni na kavču. ojej boga Varja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 18:22:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Oj bejbe, kako smo? Me je zadnje dni neki net hecu tko, da ne bom šla nč brat nazaj. Če je kej pomembnega mi pa prosim napišite še 1x. Sm bla včeri pri dr. pa so vsi izvidi ok, tko da naj bi blo vse vredu. No sej zdej se bom itak začela redit Kar se tiče spanja pri nas je katastrofa . Dons se je zbujala na vsake 45 minut, včeri se je odločla da od 4:15 ne bo več spala . Jest sm res čist zmatrana že od tega nespanja. Ne vem več kaj naj nardeim, da bo spala, res si želim tega . Kako buši, počutje? Buši se še nč ne pozna. Drugač pa počutje je ok, občasno se mi mal zvtri sam ni panike, razen spanja ni pa sm pol čist čudna . Zdej pa čakam mojga da mi prnese neki iz Mc donaldsa, mi je zapasal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 18:24:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči ja je dobra a ne? Nejc jo tud gloda.. kot da mu ne dam nič za jest
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 18:24:53
|
|
|
|
jana81
|
nina7 dones ni zneslo, boš jutri doma?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 18:25:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 nina7 dones ni zneslo, boš jutri doma? jaaaaaaaaaaaaa, a prideta
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?