Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:22:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tko, zdej grem pa okupirat drugo stran kavča, na eni strani spi Manca, na drugo stran pa grem jaz počivat papa daj slikaj Manco kako drnjoha na kavču, Jst Nejce ne morem tak pustit, ker se premetava sto na uro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:23:13
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce za kingurujček se lani avgusta dala 100 EUR-ov, pa ga zdaj ponujam eni gospodični za 40 EUR-ov se tudi vam zdi cena previsoka ne, ampak eni mislijo da bodo za več kot pol cene manj dali. grrrr...pa ko je vse kot novo. vem kak je, sem že nekaj prodala takih zadev...evo jutri pride moja bivša sošolka po jajčko, pa tud bom dal pod ceno . Anitka- sem spregledala, da je Gal tako fejst zbolel ...držim pesti , da bo mu kmalu bolje.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:23:16
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw tole je pa verižica, ki sem jo dobila (je malo bolj živih barv kot je na sliki) Jaka, mami ti pa s ponosom nosit prosim. Jaz komaj čakam da bom kdaj kaj takega dobila
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:23:22
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči nima več kravželjčkov, sem jo postrigla Mi deluje kot fantek Je še vedno luštna, ampak čisto drugačna. jaz moji samo spredaj strižem. jaz pa sem se odločla da ji ne bom še . Nosiva špangico.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:31:06
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kar bom za stajico bolj malo dobila,sem pa sedajle še oblačila prodala za malo več Sedaj pa lahko za Tilna gugalnico kupim,ki je v BC v akciji.Ravno reklamo gledam. Ali boste svoje kaj vozile s kolesom? Imam sicer sedež za zadaj,samo na tem se bo verjetno še Nejc peljal,če bomo kam dalj kolesarili,pa bi rabila še za Tilna enega in ga gledam v reklami za spredaj pa še ugodno je. smo že naročili sedež za prvo svečko . komaj čakava z lubijem, midva sva dost navajena na kolesu bit. upam, da bo tu Taji všeč. za prodajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:31:10
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kar bom za stajico bolj malo dobila,sem pa sedajle še oblačila prodala za malo več Sedaj pa lahko za Tilna gugalnico kupim,ki je v BC v akciji.Ravno reklamo gledam. Ali boste svoje kaj vozile s kolesom? Imam sicer sedež za zadaj,samo na tem se bo verjetno še Nejc peljal,če bomo kam dalj kolesarili,pa bi rabila še za Tilna enega in ga gledam v reklami za spredaj pa še ugodno je. za prodajo. jaz tud študiram da bi nabavila gugalnico, sam morem prej dragija prepričat pa zakaj? nosilnost treba pazit brez zamere, taja se je že skoraj naveličla gugat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:31:13
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa da ne pozabim. Moj mi je ravnokar sporočil, da ima jutri dopust in pride danes zopet domov in bomo skupaj do ponedeljka zjutraj. O se je pa tvoj Mr A kar izkazal ta teden Uživajte v podaljšanem vikendu. Moj je tud doma ju3 , zaradi 36 urnega delavnika A se več kot 10% pozna pri plači???? Ne vem, ker nikoli ne gledam njegove plačilne liste Meni je moj sploh ne pokaže, ker se boji, da bi zahtevala, da vsak nakup on plača (hec!!!). mi2 imava itak skupni denar, tako da jaz vedno pogledam njegovo in svojo plačilno, njega pa nobena ne zanima , moj sam reče naj mu dam denar za malico super sta si to uredila...no si si uredila ...hec,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:31:19
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen je sedajle pojedel dve skledi sladkega zelja .Temu otroku gre pa res vse v ritko kot moji Taji za oba.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:33:44
|
|
|
|
jana81
|
Čmrlika svaka čast, da si tako pridna..men je Nejc pred 15 minutami šele zaspal in sem tak ubita , da se mi še cot ne da obesit, ampak moram, res se morem psihično pripravit da grem še posesat in pomit po tleh, če se ne bo Nejc prej zbudil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:37:54
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ojla! Midva sva bila pri zdravniku. Sicer bi morala samo inhalirati in se jutri pokazati zdravnici, a sem tehniku rekla, da se mi zdi, da je ta kašelj in vse skupaj še slabše zato sva se šla še pokazat v ordinacijo. Dobila sva še antibiotik Zitrocin in sedaj upam, da bo res kmalu bolje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:38:00
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Grem jaz fata čistačica... vletim kikedaj malo pogledat kaj delate zdaj sem pa fata počivačica pijuča kavica .. .veš kak sem bla pridna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:38:05
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tko, zdej grem pa okupirat drugo stran kavča, na eni strani spi Manca, na drugo stran pa grem jaz počivat papa lepo se spočijta.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:38:13
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo mene spet malo. sem veliko stvari že nardila, dokler se je pika potepala. stanovanje se malo bolj sveti zdaj. pa en kup je zlikan. Zdaj pa Taja spi jaz pa kavico pijem in počivam. Na RR-ju. Pri nas je tema in zgleda da se bo ravnokar vsipalo. Lubi pa je do večera v postojni. potem pa moja mami pride spet po Tajo, da sfiniširam za mojo zlato mami. Grem gledat kaj ste lepega povedale. pridna si, ni kaj! Pri nas je že bila ploha, pa potem spet sonce, pa spet vse črno, ..... pravo aprilsko vreme pa za tvojo mamico! Hvala, pa še bom danes. me Hb manj boli moj križ...mram izkoristit. aja, ni več teme, je samo oblačno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:38:20
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je pojedla pire in špinačo, 3/4 skodele , sedaj pa sama naprej paca Ko sem ji mazala zgornjo dlesen , sem začutila žagico tako, da nam raste 3 zobek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:39:13
|
|
|
|
Čmrlika
|
pa daj jaz si vzamem fraj pa nobene nikjer...cela stran dela bzzzzzzzzz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:55:03
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Suzy meni so pred 2,5 leti računali starševski dodatek in plačo. Niso mi plače množili, zato me čudi kar je tebi naredila. Kdaj pa ti poteče odločba? odločbo mi je napisala za 1 leto. sam bom maja javla, da eva ne hodi v vrtec - bo 2. odločba, decembra bom pa brez zaposlitve, pa bo 3. odločba! pa si bila zaposlena za določen čas? pravilnik je bil sprejet 2001 in res piše, da se pri sklenitvi zaposlitve poleg vseh drugih dohodkov upošteva še plača v 1. mesecu zaposlitve, ki se pomnoži s št. mesecev predvidene zaposlitve, pol se pa še z nekim količnikom množi! me zanima, kak bo drugo leto računala! Mi je ful čudno. Bila sem pa zaposlena za 6 m, računali pa so mi 4 plače, ki sem jih dobila za tisto leto in ni nič množila. To imajo pa res čuden sistem. Ne zdi se mi ravno prav, ker si prikrajšana, ker nisi lani delala celo leto. obračunala mi je dohodke za 2007 in letošnje! tud jst sm brez idej kako naprej! sj bi napisala pritožbo, sam po tistem pravilniku pa gre skoz, čeprav ga ni omenjeno v odločbi! Kaj pa če bi klicala na CSD recimo v drug kraj in povprašala kako je, če nisi zaposlena celo leto. sem klicala v šiško in mi je rekla, da naj na svoj CSD pokličem, ker ona nima vseh podatkov in ne more presojat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 16:11:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je pojedla pire in špinačo, 3/4 skodele , sedaj pa sama naprej paca Ko sem ji mazala zgornjo dlesen , sem začutila žagico tako, da nam raste 3 zobek ALja, pridno si jedla in za zobka Vidiš mami, da le ni bilo za brezveze, da ni jedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 16:11:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw tole je pa verižica, ki sem jo dobila (je malo bolj živih barv kot je na sliki) ful je lepa...tio je Jaka sam naredil? svaka čast z atijem sta jo delala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 16:11:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sem klicala v šiško in mi je rekla, da naj na svoj CSD pokličem, ker ona nima vseh podatkov in ne more presojat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 16:16:21
|
|
|
|
barbaw
|
Suzy kateri mesec si začela delat in kaj si pred tem dobivala. Lahko mi pošlješ ZS, če nočeš tukaj napisat. Bom napisala en mail, ker me res firbec matra kakšen sistem je to zdaj.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 26.3.2009 16:17:09 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 16:23:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** hej hej evo mi smo se potepali zunaj in smo vozičkali. smo našo tečko zbasali v vozek in šli naokoli. ne boste verjele. dopoldan je kakala 3x, potem smo bili 2 uri zunaj je bilo vredu, in pridemo notri: Pajo ponovi sralno vajo zdele je ravno na sedežni zaspala in vleče prst 100 na uro sva pa spet sami . odkar je moj doma ga non stop en kliče da mu gre kaj pomagat na bajto delat, al pa v gmajno, ..... bi bil že čas, da začne spet delat, da bo vsej zvečer z nama Ni fajn ne, če si sam non stop
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 16:24:50
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ojla! Midva sva bila pri zdravniku. Sicer bi morala samo inhalirati in se jutri pokazati zdravnici, a sem tehniku rekla, da se mi zdi, da je ta kašelj in vse skupaj še slabše zato sva se šla še pokazat v ordinacijo. Dobila sva še antibiotik Zitrocin in sedaj upam, da bo res kmalu bolje. Držima z Nio pestke, da se mu res izboljša evo poslala sem ti najljubše rožice Hvala tudi tebi Nia. Ko ozdravimo pa gremo na kavo obavezno! Samo res ne, bota naša prej eno leto stara, preden se bomo spravili na kafe
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 16:28:52
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ojla! Midva sva bila pri zdravniku. Sicer bi morala samo inhalirati in se jutri pokazati zdravnici, a sem tehniku rekla, da se mi zdi, da je ta kašelj in vse skupaj še slabše zato sva se šla še pokazat v ordinacijo. Dobila sva še antibiotik Zitrocin in sedaj upam, da bo res kmalu bolje. Držima z Nio pestke, da se mu res izboljša evo poslala sem ti najljubše rožice Hvala tudi tebi Nia. Ko ozdravimo pa gremo na kavo obavezno! Vi 2 se pa že pol leta dobivata
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 16:30:26
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo mene spet malo. sem veliko stvari že nardila, dokler se je pika potepala. stanovanje se malo bolj sveti zdaj. pa en kup je zlikan. Zdaj pa Taja spi jaz pa kavico pijem in počivam. Na RR-ju. Pri nas je tema in zgleda da se bo ravnokar vsipalo. Lubi pa je do večera v postojni. potem pa moja mami pride spet po Tajo, da sfiniširam za mojo zlato mami. Grem gledat kaj ste lepega povedale. pridna in za mami
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 16:32:58
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tko, zdej grem pa okupirat drugo stran kavča, na eni strani spi Manca, na drugo stran pa grem jaz počivat papa daj slikaj Manco kako drnjoha na kavču, Jst Nejce ne morem tak pustit, ker se premetava sto na uro. Naša je ista, še v spanju ima sršene v riti
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?