Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:55:40
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sem ugotovila, da imam podobne težave kot jana in (mislim) nia5. že od sobote opažam rahel krvav izcedek, včeraj je blo pa že kr precej! kot 1. dan ! moram pol G poklicat, pa vprašat kak je s tem eva je spet spala od 20ih do 6ih, s tem, da je jedla okrog 2.30! Bravo Eva
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:56:51
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro Naša noč in spanje od pol 3h naprej je bilo Mislim, da bom kmalu prešla v to fazo kot Špelin in o tem niti ne bom več pisala Ohjoj, nimam besed
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:59:38
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Spanje: lepo spal, sam 1x se je zbudu k je biu odgrnen in ga je zeblo pa sm ga pogrnila in je spal naprej. Zjutraj ob 6h k sm pršla iz WCja je sedel na postelji in se smejal. Sm ga vzela k sebi in je naprej spal, jst sm pa vstala in šla prpravit za zajterk. Počutje: še kofe pa bo še bl super. Vreme: megla Grem kofi kuhat...še za vas tud ,da se razume za spanje, pri nas se je pravkar sonček malo prikazal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 9:00:45
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro Spanje vredu, ne vem kaj je zdaj to, da je tako lačen ponoči. spet sva 2x jedla. Zdej grem najprej kafe skuhat, pa Nejcu dat zajtrk, pol pa dalje. Kaj vaši jedo za zajtrk ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 9:00:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 takle me Nejc heca popoldan ko ga dam v postlo spat pridem not in se mi reži o kolk je simpatičen Nejko dej mi povej, kako se vam obnese una zvezdica, ki vidim da jo imate na posteljici? ne priporore veliko, da bi ga uspavala, njemu je zanimiva kot igrača, in potem jo prižiga in ugaša, pa noter v lučko gleda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 9:00:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dober večer, sem šele sedaj uspela priti na kratek čvek. Z Galom sva bila pri zdravnici. Naš bošček ima bronhitis, laringitis in rahlo vnetje očk. Nadaljujemo z inhalacijami, doma imava pa Berodual, Tobrex za očke, Fenistil kapljice... o ti bošček mali..
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 9:00:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jana za Nejčevo darilo. Je res superca. Tebi pa za št. 36. A, praviš, da je pri va Toyota zakon? Pri nas pa Alfa Romeo. Aja s temi potrdili za vrtec se pa dogaja tudi tako, da jih izdajo brez da bi bil otrok tam. Pogledajo v kartoteko, če so opravljena vsa cepljenja po programu in je to to. Kje pa je ta savna s faraonovo kopeljo? Sliši se dobro. Imava z dragim 28.3. obletnico pa sem še brez ideje kaj podariti to je kmečki turizem pri Mozirju (Savinjska dolina). Evo link : www.turizemkorosec.com
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 9:03:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Nič ne bom brala za nazaj, ker zdaj ne utegnem. Bom probala kasneje. Včeraj smo se imeli super. Predstava je bila tudi dobra, le en stric je bil malo strašen in je Maja padla v jok ko se je vrgel na tla. En drugi fantek pa je začel jokat takoj ko ga je videl. Včeraj sem zrasla za par cm zaradi ponosa. Jaka mi je ful lepo čestital za materinski dan, verižica je ful lepa (dobite kasneje sliko), lepo je nastopal in pripovedoval pravljico. V glavnem bilo je fantastično. Tudi moj je malo zrastel. Spanje gre na slabše kar pomeni, da bo verjetno spet kak zob pririnil in nimam upanja za boljše spanje v naslednjih 14 dneh. Suzy nisem pozabila nate ampak še nisem utegnila. Bom pa danes poiskala odločbo in ti javim. Danes grem spet na potep pa v službo se grem javit, da bom izkoristila CEL lanski dopust, tako da bom doma še več kot mesec dni po poteku porodniške. Vem, da sem komaj čakala službo, ampak mi kar slabo postane, ko pomislim na tempo in varstvo in ...... Maja se vedno bolj zaveda vsega okrog sebe in je začela tulit, ko zjutraj Jako odpeljem. Ne morete verjet, kako ga ima rada. Se javim kasneje!!!! za Jako, ful lepo Če je že zobek kriv za spanje, naj se čimprej prikaže. za ljubezen med bratecom in sestrico
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 9:05:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jana za Nejčevo darilo. Je res superca. Tebi pa za št. 36. A, praviš, da je pri va Toyota zakon? Pri nas pa Alfa Romeo. Aja s temi potrdili za vrtec se pa dogaja tudi tako, da jih izdajo brez da bi bil otrok tam. Pogledajo v kartoteko, če so opravljena vsa cepljenja po programu in je to to. Kje pa je ta savna s faraonovo kopeljo? Sliši se dobro. Imava z dragim 28.3. obletnico pa sem še brez ideje kaj podariti to je kmečki turizem pri Mozirju (Savinjska dolina). Evo link : www.turizemkorosec.com Jana hvala za link
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 9:07:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Spanje vredu, ne vem kaj je zdaj to, da je tako lačen ponoči. spet sva 2x jedla. Zdej grem najprej kafe skuhat, pa Nejcu dat zajtrk, pol pa dalje. Kaj vaši jedo za zajtrk ? Jogurt, sadje, kaj takega, ker teh keksolinotov in tega ne mara.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 9:08:20
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 takle me Nejc heca popoldan ko ga dam v postlo spat pridem not in se mi reži o kolk je simpatičen Nejko dej mi povej, kako se vam obnese una zvezdica, ki vidim da jo imate na posteljici? ne priporore veliko, da bi ga uspavala, njemu je zanimiva kot igrača, in potem jo prižiga in ugaša, pa noter v lučko gleda. V lučko gleda? V navodilih piše da ne smeš v lučko gledat
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 9:08:21
|
|
|
|
Anitka
|
A mi lahko katera pomaga? - kje v MB je ta komisija za podaljšanje por. dopusta?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 9:26:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 takle me Nejc heca popoldan ko ga dam v postlo spat pridem not in se mi reži o kolk je simpatičen Nejko dej mi povej, kako se vam obnese una zvezdica, ki vidim da jo imate na posteljici? ne priporore veliko, da bi ga uspavala, njemu je zanimiva kot igrača, in potem jo prižiga in ugaša, pa noter v lučko gleda. V lučko gleda? V navodilih piše da ne smeš v lučko gledat vem ja...in kak naj to 11 mesečniku dopovem?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 9:36:06
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Spanje vredu, ne vem kaj je zdaj to, da je tako lačen ponoči. spet sva 2x jedla. Zdej grem najprej kafe skuhat, pa Nejcu dat zajtrk, pol pa dalje. Kaj vaši jedo za zajtrk ? eva je jedla ob osmih, ko je šla spat, ob 2.30 in še ob 6ih, ko sma vstale! jst ji dam za zajtrk kakšno mlečno kašico - keksolino ipd. al pa kos kruha s kakšnim namazom (topljeni sir, läta, sirni namaz...), zraven pa čaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 9:44:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Kaj vaši jedo za zajtrk ? običajno mlečne kašice ali pa čokolino,
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 9:46:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Nič ne bom brala za nazaj, ker zdaj ne utegnem. Bom probala kasneje. Včeraj smo se imeli super. Predstava je bila tudi dobra, le en stric je bil malo strašen in je Maja padla v jok ko se je vrgel na tla. En drugi fantek pa je začel jokat takoj ko ga je videl. Včeraj sem zrasla za par cm zaradi ponosa. Jaka mi je ful lepo čestital za materinski dan, verižica je ful lepa (dobite kasneje sliko), lepo je nastopal in pripovedoval pravljico. V glavnem bilo je fantastično. Tudi moj je malo zrastel. za Jaka in lepo darilo. Paviš da si zrasla , lepo Čakamo slikico Spanje gre na slabše kar pomeni, da bo verjetno spet kak zob pririnil in nimam upanja za boljše spanje v naslednjih 14 dneh. Mi smo na istem Suzy nisem pozabila nate ampak še nisem utegnila. Bom pa danes poiskala odločbo in ti javim. Danes grem spet na potep pa v službo se grem javit, da bom izkoristila CEL lanski dopust, tako da bom doma še več kot mesec dni po poteku porodniške. Vem, da sem komaj čakala službo, ampak mi kar slabo postane, ko pomislim na tempo in varstvo in ...... da boš lahko še kar nekaj časa doma!!! Maja se vedno bolj zaveda vsega okrog sebe in je začela tulit, ko zjutraj Jako odpeljem. Ne morete verjet, kako ga ima rada. Se javim kasneje!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 9:48:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še to: spet noče nič jest Pol so pa res zobki na pohodu. ja sem zdele ko sem mojo malo seronjo previjala, danes že drugič, malce v usta pogledala in videla, da se obe trojkice pripravljata, da postaja otečeno. jao meni, že zdej je sitna da jo komej prenašam, kaj šele bo. pri nas je pri vsakem zobu huje. pri prvih dveh pa sploh nismo vedeli, da gresta ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 9:48:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mami je naspana, Alja pa še spi Včeraj sem šla že pred pol deseto spat in začuda sem spala kot top. Danes sem spet dobre volje in upam, da bo zdržala do konca dneva Anitka: za Gala, da se hitro pocajta. Pošlji te dobre volje še meni meni malo, ker sem čisto brez volje po dansšnji noči Zapakirano in že na poti! Hvala, vendar se bojim, da se bo v teh rovtah kaj zalomilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 9:50:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dobro jutro! Bom malce izkoristila priliko dokler sonček še panča in napisala par besed. Spali smo spet tako tako . Zbujanje zaradi kašlja, ob dveh pa je imel spet čez 39 vročine zato sem mu dala sirup. Hrope pa tako, da me je kar groza poslušat Upam, da bo res kmalu zdrav, ker je tak revček Greva dopoldan spet na inhalacijo in jutri ponovno. Pošiljam vama koš pikapok in objemčkov ter vsega kar rabita. Tudi jaz komaj čakam, da se bo tole vreme malce na bolje obrnilo, da bodo naši hroščki bolj zdravi, ker tole je pa zdej res že prava nočna mora, vsi so nekaj bolni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 9:50:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še to: spet noče nič jest Štrajka , ti,ti Mančika. Papaj, da boš velika pa močna. ja štrajka, noče AM, noče čokolinota, noče skute, .... noče nič Jabolko ji dej v roke al pa piškot, pa mogoče bo jedla. nop, nič ji ni všeč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 9:51:55
|
|
|
|
Skye
|
Jutro mamice Uh hvala bogu, da se je vreme razjasnilo...oblačno...sneg...jasno...sonce.... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANJA TIA IN MATEVŽ VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!! pa še od nas IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dober večer, sem šele sedaj uspela priti na kratek čvek. Z Galom sva bila pri zdravnici. Naš bošček ima bronhitis, laringitis in rahlo vnetje očk. Nadaljujemo z inhalacijami, doma imava pa Berodual, Tobrex za očke, Fenistil kapljice... bogi mali revček Gal in seveda mamica Pošiljamo vam da se čim prej pozdravi in seveda ostane zdrav. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 takle me Nejc heca popoldan ko ga dam v postlo spat pridem not in se mi reži Kako cart....lepo, da se ti smeji...ko jaz dam našo Tio v posteljico, me tako grdo gleda, da je joj IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Včeraj smo se imeli super. Predstava je bila tudi dobra, le en stric je bil malo strašen in je Maja padla v jok ko se je vrgel na tla. En drugi fantek pa je začel jokat takoj ko ga je videl. Včeraj sem zrasla za par cm zaradi ponosa. Jaka mi je ful lepo čestital za materinski dan, verižica je ful lepa (dobite kasneje sliko), lepo je nastopal in pripovedoval pravljico. V glavnem bilo je fantastično. Tudi moj je malo zrastel. Spanje gre na slabše kar pomeni, da bo verjetno spet kak zob pririnil in nimam upanja za boljše spanje v naslednjih 14 dneh. Suzy nisem pozabila nate ampak še nisem utegnila. Bom pa danes poiskala odločbo in ti javim. Danes grem spet na potep pa v službo se grem javit, da bom izkoristila CEL lanski dopust, tako da bom doma še več kot mesec dni po poteku porodniške. Vem, da sem komaj čakala službo, ampak mi kar slabo postane, ko pomislim na tempo in varstvo in ...... Maja se vedno bolj zaveda vsega okrog sebe in je začela tulit, ko zjutraj Jako odpeljem. Ne morete verjet, kako ga ima rada. Se javim kasneje!!!! za Jaka Potem sta bila pa mamica in ati res ponosna
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 9:53:53
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še to: spet noče nič jest Pol so pa res zobki na pohodu. ja sem zdele ko sem mojo malo seronjo previjala, danes že drugič, malce v usta pogledala in videla, da se obe trojkice pripravljata, da postaja otečeno. jao meni, že zdej je sitna da jo komej prenašam, kaj šele bo. pri nas je pri vsakem zobu huje. pri prvih dveh pa sploh nismo vedeli, da gresta ven Boga Manca Tile zobki so res en hudič...pa če pomislim, da jih mora zrasti 28
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 9:56:08
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz sem auf že eni 2 uri, ati je šel v LJ, Videk pa še spi. Moj me je zelo lepo presenetil za rojstni dan in mi je prinesel rdečo vrtnico, na njej pa je vil paketek. V paketku pa zlat prstan, taki lepi, kot da bi si ga sama izbrala. za . No vidiš, pa le še ima kanček romantike v sebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:04:15
|
|
|
|
Skye
|
No pa da še jaz pripopam kakšno slikico mojih dveh frač Tukaj sta v novi pridobitvi...mareli...smo ju kupili, ker naš ferrari je za na pot mal prevelik..zasede cel prtljažnik, pa še težko ga je zložiti
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:04:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še to: spet noče nič jest Pol so pa res zobki na pohodu. ja sem zdele ko sem mojo malo seronjo previjala, danes že drugič, malce v usta pogledala in videla, da se obe trojkice pripravljata, da postaja otečeno. jao meni, že zdej je sitna da jo komej prenašam, kaj šele bo. pri nas je pri vsakem zobu huje. pri prvih dveh pa sploh nismo vedeli, da gresta ven Boga Manca Tile zobki so res en hudič...pa če pomislim, da jih mora zrasti 28 ja res so , samo mlečnih je samo 20, a ni tako)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?