Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:40:07
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw tole je pa verižica, ki sem jo dobila (je malo bolj živih barv kot je na sliki) Resnično je lepa
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:43:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen je sedajle pojedel dve skledi sladkega zelja .Temu otroku gre pa res vse v ritko Tako kot naši
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:45:14
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Zopet sama
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:48:52
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud še spi, meni se pa nič ne da Za delat bi že mela ohoho, ampak nočem ružit in zbudit Vida. Uživam v tišini in šnofam tu po RR. Tebi je odpuščeno, jaz pa ne bi zbudila male, ker spi v zgornjem štuku: nimam izgovora jaz sem pa danes polna energije Tudi jaz sem bila do zdaj, sem postorila malo marijo, kosilo bo vsak čas fertik, se najem pol pa vem da bom lena gratala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:51:45
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud še spi, meni se pa nič ne da Za delat bi že mela ohoho, ampak nočem ružit in zbudit Vida. Uživam v tišini in šnofam tu po RR. Tebi je odpuščeno, jaz pa ne bi zbudila male, ker spi v zgornjem štuku: nimam izgovora jaz sem pa danes polna energije Tudi jaz sem bila do zdaj, sem postorila malo marijo, kosilo bo vsak čas fertik, se najem pol pa vem da bom lena gratala Jaz se bom pa sedajle malo zapodila v delo,sem že živčna,ko sem pajčevino zagledala,ker to pa ne prenesem.Moram malo pospraviti,ker jutri dopoldne nas verjetno spet ne bo doma.Se moram iti v službo malo zmeniti,kdaj pridem delat,pa če bo šefinja še kaj dopusta dala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:53:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Zopet sama no zdej sem pa jaz sama Zdaj pa jaz , moji posti so kr zaporedni
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:54:10
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Midva sva bila pri zdravniku. Sicer bi morala samo inhalirati in se jutri pokazati zdravnici, a sem tehniku rekla, da se mi zdi, da je ta kašelj in vse skupaj še slabše zato sva se šla še pokazat v ordinacijo. Dobila sva še antibiotik Zitrocin in sedaj upam, da bo res kmalu bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:55:07
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud še spi, meni se pa nič ne da Za delat bi že mela ohoho, ampak nočem ružit in zbudit Vida. Uživam v tišini in šnofam tu po RR. Tebi je odpuščeno, jaz pa ne bi zbudila male, ker spi v zgornjem štuku: nimam izgovora jaz sem pa danes polna energije Tudi jaz sem bila do zdaj, sem postorila malo marijo, kosilo bo vsak čas fertik, se najem pol pa vem da bom lena gratala Jaz se bom pa sedajle malo zapodila v delo,sem že živčna,ko sem pajčevino zagledala,ker to pa ne prenesem.Moram malo pospraviti,ker jutri dopoldne nas verjetno spet ne bo doma.Se moram iti v službo malo zmeniti,kdaj pridem delat,pa če bo šefinja še kaj dopusta dala Mene pa bolj moti po tleh, če greš bos in te pod zokni nekaj pika, grrr , pa ne prenesem če je razmetano, no igrače so izzvzete, če ne bi itak bla že v Hrastovcu
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:55:17
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ojla! Midva sva bila pri zdravniku. Sicer bi morala samo inhalirati in se jutri pokazati zdravnici, a sem tehniku rekla, da se mi zdi, da je ta kašelj in vse skupaj še slabše zato sva se šla še pokazat v ordinacijo. Dobila sva še antibiotik Zitrocin in sedaj upam, da bo res kmalu bolje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:55:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye No pa da še jaz pripopam kakšno slikico mojih dveh frač Tukaj sta v novi pridobitvi...mareli...smo ju kupili, ker naš ferrari je za na pot mal prevelik..zasede cel prtljažnik, pa še težko ga je zložiti Kako luštkano
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:56:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Suzy meni so pred 2,5 leti računali starševski dodatek in plačo. Niso mi plače množili, zato me čudi kar je tebi naredila. Kdaj pa ti poteče odločba? odločbo mi je napisala za 1 leto. sam bom maja javla, da eva ne hodi v vrtec - bo 2. odločba, decembra bom pa brez zaposlitve, pa bo 3. odločba! pa si bila zaposlena za določen čas? pravilnik je bil sprejet 2001 in res piše, da se pri sklenitvi zaposlitve poleg vseh drugih dohodkov upošteva še plača v 1. mesecu zaposlitve, ki se pomnoži s št. mesecev predvidene zaposlitve, pol se pa še z nekim količnikom množi! me zanima, kak bo drugo leto računala! Mi je ful čudno. Bila sem pa zaposlena za 6 m, računali pa so mi 4 plače, ki sem jih dobila za tisto leto in ni nič množila. To imajo pa res čuden sistem. Ne zdi se mi ravno prav, ker si prikrajšana, ker nisi lani delala celo leto. obračunala mi je dohodke za 2007 in letošnje! tud jst sm brez idej kako naprej! sj bi napisala pritožbo, sam po tistem pravilniku pa gre skoz, čeprav ga ni omenjeno v odločbi! Kaj pa če bi klicala na CSD recimo v drug kraj in povprašala kako je, če nisi zaposlena celo leto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:56:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moje trenutno stanje Pripovedovanje pravljice (Maja je hotela obdelat roži in ribico v akvariju, ki se je ne vidi ) Jaka je kar orenk dečko. a ja kam ti sploh hujšaš'?? v povšter, ki ga imam na riti
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:57:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ojla! Midva sva bila pri zdravniku. Sicer bi morala samo inhalirati in se jutri pokazati zdravnici, a sem tehniku rekla, da se mi zdi, da je ta kašelj in vse skupaj še slabše zato sva se šla še pokazat v ordinacijo. Dobila sva še antibiotik Zitrocin in sedaj upam, da bo res kmalu bolje. Držima z Nio pestke, da se mu res izboljša evo poslala sem ti najljubše rožice
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:57:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca JOJ moj mali je pa začel tako škripat z zobki, da me kar moji zobje bolijo, ko ga poslušam. Se da kaj nardit proti temu???? Naš občasno tudi full škripa z zobmi
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:57:32
|
|
|
|
Estrella*
|
Alja je pojedla pire in špinačo, 3/4 skodele , sedaj pa sama naprej paca Ko sem ji mazala zgornjo dlesen , sem začutila žagico tako, da nam raste 3 zobek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:57:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mojga fantka Ni za prepoznat
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:58:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Grem jaz fata čistačica... vletim kikedaj malo pogledat kaj delate
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:58:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ojla! Midva sva bila pri zdravniku. Sicer bi morala samo inhalirati in se jutri pokazati zdravnici, a sem tehniku rekla, da se mi zdi, da je ta kašelj in vse skupaj še slabše zato sva se šla še pokazat v ordinacijo. Dobila sva še antibiotik Zitrocin in sedaj upam, da bo res kmalu bolje. No upam, da vama AB prime in se bo hitro izvlekel Kdaj greš pa ti v službo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:59:09
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je pojedla pire in špinačo, 3/4 skodele , sedaj pa sama naprej paca Ko sem ji mazala zgornjo dlesen , sem začutila žagico tako, da nam raste 3 zobek Zdaj grem pa jest, se tipkamo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:59:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca JOJ moj mali je pa začel tako škripat z zobki, da me kar moji zobje bolijo, ko ga poslušam. Se da kaj nardit proti temu???? Naš občasno tudi full škripa z zobmi Koliko jih pa že ima? Naša še ne mora, ker je s številom omejena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:00:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mojga fantka kak je luškana, še bolj kot prej
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:00:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw tole je pa verižica, ki sem jo dobila (je malo bolj živih barv kot je na sliki) ful je lepa...tio je Jaka sam naredil? svaka čast
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:00:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud še spi, meni se pa nič ne da naš je pa od zjutraj spal 7 minut v avtu, pa bi ga pustila ampak je bil cel polulan in sem ga odnesla gor, pa sem ga hotela preoblečt v spanju..ja vrajt, in zdej je buden kot zajc.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:01:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Suzy meni so pred 2,5 leti računali starševski dodatek in plačo. Niso mi plače množili, zato me čudi kar je tebi naredila. Kdaj pa ti poteče odločba? odločbo mi je napisala za 1 leto. sam bom maja javla, da eva ne hodi v vrtec - bo 2. odločba, decembra bom pa brez zaposlitve, pa bo 3. odločba! pa si bila zaposlena za določen čas? pravilnik je bil sprejet 2001 in res piše, da se pri sklenitvi zaposlitve poleg vseh drugih dohodkov upošteva še plača v 1. mesecu zaposlitve, ki se pomnoži s št. mesecev predvidene zaposlitve, pol se pa še z nekim količnikom množi! me zanima, kak bo drugo leto računala! Mi je ful čudno. Bila sem pa zaposlena za 6 m, računali pa so mi 4 plače, ki sem jih dobila za tisto leto in ni nič množila. To imajo pa res čuden sistem. Ne zdi se mi ravno prav, ker si prikrajšana, ker nisi lani delala celo leto. obračunala mi je dohodke za 2007 in letošnje! tud jst sm brez idej kako naprej! sj bi napisala pritožbo, sam po tistem pravilniku pa gre skoz, čeprav ga ni omenjeno v odločbi! Kaj pa če bi klicala na CSD recimo v drug kraj in povprašala kako je, če nisi zaposlena celo leto. Dobra ideja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 15:02:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud še spi, meni se pa nič ne da naš je pa od zjutraj spal 7 minut v avtu, pa bi ga pustila ampak je bil cel polulan in sem ga odnesla gor, pa sem ga hotela preoblečt v spanju..ja vrajt, in zdej je buden kot zajc. Se spomnim kako sem Andraža tihotapila iz avta, pa se mi je v 90% klaverno končalo. Kao sem bila jezna
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?