Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:33:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw tole je pa verižica, ki sem jo dobila (je malo bolj živih barv kot je na sliki) Lepa verižica. Iz česa so jo pa naredili??? iz lesenih perlic, samofinanciranje
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:33:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa da ne pozabim. Moj mi je ravnokar sporočil, da ima jutri dopust in pride danes zopet domov in bomo skupaj do ponedeljka zjutraj. O se je pa tvoj Mr A kar izkazal ta teden Uživajte v podaljšanem vikendu. Moj je tud doma ju3 , zaradi 36 urnega delavnika to pa glih ni ok
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:33:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mi smo z obiska. Barbaw..še enkrat hvala za prevleko.Sem jo danes dobila. Je Estrella..lušten fantek Barbaw, a si za sebe tudi kupila dežno preobleko??? A ti jo še iščem naslednjič ko grem v Muellerja??? Sem jo kupila tudi zase. Hvala!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:33:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa da ne pozabim. Moj mi je ravnokar sporočil, da ima jutri dopust in pride danes zopet domov in bomo skupaj do ponedeljka zjutraj. O se je pa tvoj Mr A kar izkazal ta teden Uživajte v podaljšanem vikendu. Moj je tud doma ju3 , zaradi 36 urnega delavnika A se več kot 10% pozna pri plači???? Ne vem, ker nikoli ne gledam njegove plačilne liste Meni je moj sploh ne pokaže, ker se boji, da bi zahtevala, da vsak nakup on plača (hec!!!). mi2 imava itak skupni denar, tako da jaz vedno pogledam njegovo in svojo plačilno, njega pa nobena ne zanima , moj sam reče naj mu dam denar za malico tega jaz ne bom nikoli dočakala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:33:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce a je katera na forumu MAMINA ČVEKALNICA? jaz malo gledam pa razmišljam...... jaz tam ne čvekam in ne berem, sem pa prijavljena iz drugih razlogov
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:51:09
|
|
|
|
Naty*
|
Živjo mamice! Čeprav en dan prepozno, upam, da ste lepo praznovale naš prvi (no za nekatere ne prvi ) materinski dan ! Berem tole zadnjo stran pa vidm, da mate plačilne list dedcev čez ... midva živiva v demokraciji . Drug za druzga veva kolk mava in deliva vse skupne stroške, drgač pa vsak s svojim denarjem razpolagava, je najbolj fer . Grem zdej še mal prebrat, kaj kej počnete.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:54:40
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce a je katera na forumu MAMINA ČVEKALNICA? jaz malo gledam pa razmišljam...... Kaj pa razmišljaš? IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud še spi, meni se pa nič ne da Za delat bi že mela ohoho, ampak nočem ružit in zbudit Vida. Uživam v tišini in šnofam tu po RR. Tebi je odpuščeno, jaz pa ne bi zbudila male, ker spi v zgornjem štuku: nimam izgovora jaz sem pa danes polna energije Jaz bi bila tud, če bi mi kdo mirkal tamalo podpišem... moj je dons razgrajal od sedmih zjutri do enih ...sm bla čist hin, ko je končno zaspal!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:59:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw tole je pa verižica, ki sem jo dobila (je malo bolj živih barv kot je na sliki) iiiiiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:00:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye No pa da še jaz pripopam kakšno slikico mojih dveh frač Tukaj sta v novi pridobitvi...mareli...smo ju kupili, ker naš ferrari je za na pot mal prevelik..zasede cel prtljažnik, pa še težko ga je zložiti za super novo pridobitev!!! Vidim pa da ena tvoja čebela tudi obožuje palec, tako kot moja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:03:28
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Suzy meni so pred 2,5 leti računali starševski dodatek in plačo. Niso mi plače množili, zato me čudi kar je tebi naredila. Kdaj pa ti poteče odločba? odločbo mi je napisala za 1 leto. sam bom maja javla, da eva ne hodi v vrtec - bo 2. odločba, decembra bom pa brez zaposlitve, pa bo 3. odločba! pa si bila zaposlena za določen čas? pravilnik je bil sprejet 2001 in res piše, da se pri sklenitvi zaposlitve poleg vseh drugih dohodkov upošteva še plača v 1. mesecu zaposlitve, ki se pomnoži s št. mesecev predvidene zaposlitve, pol se pa še z nekim količnikom množi! me zanima, kak bo drugo leto računala! Mi je ful čudno. Bila sem pa zaposlena za 6 m, računali pa so mi 4 plače, ki sem jih dobila za tisto leto in ni nič množila. To imajo pa res čuden sistem. Ne zdi se mi ravno prav, ker si prikrajšana, ker nisi lani delala celo leto. obračunala mi je dohodke za 2007 in letošnje! tud jst sm brez idej kako naprej! sj bi napisala pritožbo, sam po tistem pravilniku pa gre skoz, čeprav ga ni omenjeno v odločbi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:04:12
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Suzy a ti ne bodo podaljšali pogodbe? ne vem. bom začela čez kakšen mesec, dva malo spraševati, da vsaj vem, na čem sem! upam na najboljše
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:04:47
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kar bom za stajico bolj malo dobila,sem pa sedajle še oblačila prodala za malo več Sedaj pa lahko za Tilna gugalnico kupim,ki je v BC v akciji.Ravno reklamo gledam. Ali boste svoje kaj vozile s kolesom? Imam sicer sedež za zadaj,samo na tem se bo verjetno še Nejc peljal,če bomo kam dalj kolesarili,pa bi rabila še za Tilna enega in ga gledam v reklami za spredaj pa še ugodno je. za prodana oblačila! jst bi evo vozla, sam je treba najprej kolesa nabavit!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:05:05
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa da ne pozabim. Moj mi je ravnokar sporočil, da ima jutri dopust in pride danes zopet domov in bomo skupaj do ponedeljka zjutraj. lepo preživite podaljšan vikend!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:06:08
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa da ne pozabim. Moj mi je ravnokar sporočil, da ima jutri dopust in pride danes zopet domov in bomo skupaj do ponedeljka zjutraj. O se je pa tvoj Mr A kar izkazal ta teden Uživajte v podaljšanem vikendu. Moj je tud doma ju3 , zaradi 36 urnega delavnika A se več kot 10% pozna pri plači???? Ne vem, ker nikoli ne gledam njegove plačilne liste Meni je moj sploh ne pokaže, ker se boji, da bi zahtevala, da vsak nakup on plača (hec!!!). mi2 imava itak skupni denar, tako da jaz vedno pogledam njegovo in svojo plačilno, njega pa nobena ne zanima , moj sam reče naj mu dam denar za malico Midva imava vsak svoj denar. Za sprotne nakupe dam jaz, za večje pa on. tudi midva imava vsak svoj denar in zaenkrat plačujeva vsak svoje položnice. v trgovini pa plača kdor ima trenutno boljše stanje na TRRju
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:06:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moje trenutno stanje Pripovedovanje pravljice (Maja je hotela obdelat roži in ribico v akvariju, ki se je ne vidi ) Jaka je kar orenk dečko. a ja kam ti sploh hujšaš'??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:08:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo mojga fantka ja kaj je pa tebe pičlo da si jo šopnila??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:09:43
|
|
|
|
mafi
|
zgleda da sem danes bolj na slikicah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:10:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw tole je pa verižica, ki sem jo dobila (je malo bolj živih barv kot je na sliki) Lepa verižica. Iz česa so jo pa naredili??? iz lesenih perlic, samofinanciranje full je lepa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:17:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud še spi, meni se pa nič ne da Za delat bi že mela ohoho, ampak nočem ružit in zbudit Vida. Uživam v tišini in šnofam tu po RR. Tebi je odpuščeno, jaz pa ne bi zbudila male, ker spi v zgornjem štuku: nimam izgovora jaz sem pa danes polna energije Jaz bi bila tud, če bi mi kdo mirkal tamalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:19:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kar bom za stajico bolj malo dobila,sem pa sedajle še oblačila prodala za malo več Sedaj pa lahko za Tilna gugalnico kupim,ki je v BC v akciji.Ravno reklamo gledam. Ali boste svoje kaj vozile s kolesom? Imam sicer sedež za zadaj,samo na tem se bo verjetno še Nejc peljal,če bomo kam dalj kolesarili,pa bi rabila še za Tilna enega in ga gledam v reklami za spredaj pa še ugodno je. za prodajo. jaz tud študiram da bi nabavila gugalnico, sam morem prej dragija prepričat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:21:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa da ne pozabim. Moj mi je ravnokar sporočil, da ima jutri dopust in pride danes zopet domov in bomo skupaj do ponedeljka zjutraj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:22:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Zopet sama no zdej sem pa jaz sama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:31:54
|
|
|
|
nia5
|
Oooo ste naklofale. Midve sma bile prej zunaj več kot eno uro, super je vreme, ker ne piha, pol se je nekaj pooblačilo, zdaj pa spet sonček . Nia spi, ko se zbudi pa še eno rundo ven vrežema.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:35:01
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 takle me Nejc heca popoldan ko ga dam v postlo spat pridem not in se mi reži o kolk je simpatičen Nejko dej mi povej, kako se vam obnese una zvezdica, ki vidim da jo imate na posteljici? ne priporore veliko, da bi ga uspavala, njemu je zanimiva kot igrača, in potem jo prižiga in ugaša, pa noter v lučko gleda. Pri nas pa ravno kontra. Sicer jo hoče tudi kdaj dol vzet, pa mogoče kdaj gleda v njo, kar glih ni dobro, ampak zaspi z njo. Punce, nič slabega, ampak si lahko očke poškodujejo, tako da jim res ne pustit
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 14:39:05
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moje trenutno stanje Pripovedovanje pravljice (Maja je hotela obdelat roži in ribico v akvariju, ki se je ne vidi ) Meni se zdiš čisto vredu, boljše že od mene, ki sem trlica in vse cunje visijo z mene.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?