Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 12:48:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa da ne pozabim. Moj mi je ravnokar sporočil, da ima jutri dopust in pride danes zopet domov in bomo skupaj do ponedeljka zjutraj. O se je pa tvoj Mr A kar izkazal ta teden Uživajte v podaljšanem vikendu. Moj je tud doma ju3 , zaradi 36 urnega delavnika A se več kot 10% pozna pri plači???? Ne vem, ker nikoli ne gledam njegove plačilne liste Meni je moj sploh ne pokaže, ker se boji, da bi zahtevala, da vsak nakup on plača (hec!!!).
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:01:14
|
|
|
|
hijenca
|
Zopet sama
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:02:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Zopet sama jaz sem tu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:03:21
|
|
|
|
Anonimen
|
moja miška je vzunaj z babi, jaz pa kuham, pospravljam, oz. kar natu visim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:04:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa da ne pozabim. Moj mi je ravnokar sporočil, da ima jutri dopust in pride danes zopet domov in bomo skupaj do ponedeljka zjutraj. O se je pa tvoj Mr A kar izkazal ta teden Uživajte v podaljšanem vikendu. Moj je tud doma ju3 , zaradi 36 urnega delavnika A se več kot 10% pozna pri plači???? Ne vem, ker nikoli ne gledam njegove plačilne liste Meni je moj sploh ne pokaže, ker se boji, da bi zahtevala, da vsak nakup on plača (hec!!!). mi2 imava itak skupni denar, tako da jaz vedno pogledam njegovo in svojo plačilno, njega pa nobena ne zanima , moj sam reče naj mu dam denar za malico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:04:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ja Hijenca kje si zdaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:05:49
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ja Hijenca kje si zdaj? Malo sem šnofala po netu. Sem pa tu drugače, ker Videk spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:06:54
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa da ne pozabim. Moj mi je ravnokar sporočil, da ima jutri dopust in pride danes zopet domov in bomo skupaj do ponedeljka zjutraj. O se je pa tvoj Mr A kar izkazal ta teden Uživajte v podaljšanem vikendu. Moj je tud doma ju3 , zaradi 36 urnega delavnika A se več kot 10% pozna pri plači???? Ne vem, ker nikoli ne gledam njegove plačilne liste Meni je moj sploh ne pokaže, ker se boji, da bi zahtevala, da vsak nakup on plača (hec!!!). mi2 imava itak skupni denar, tako da jaz vedno pogledam njegovo in svojo plačilno, njega pa nobena ne zanima , moj sam reče naj mu dam denar za malico Midva imava vsak svoj denar. Za sprotne nakupe dam jaz, za večje pa on.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:08:03
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa da ne pozabim. Moj mi je ravnokar sporočil, da ima jutri dopust in pride danes zopet domov in bomo skupaj do ponedeljka zjutraj. O se je pa tvoj Mr A kar izkazal ta teden Uživajte v podaljšanem vikendu. Moj je tud doma ju3 , zaradi 36 urnega delavnika A se več kot 10% pozna pri plači???? Ne vem, ker nikoli ne gledam njegove plačilne liste Meni je moj sploh ne pokaže, ker se boji, da bi zahtevala, da vsak nakup on plača (hec!!!). mi2 imava itak skupni denar, tako da jaz vedno pogledam njegovo in svojo plačilno, njega pa nobena ne zanima , moj sam reče naj mu dam denar za malico Midva imava vsak svoj denar. Za sprotne nakupe dam jaz, za večje pa on. Sem ga pa že navadla, da ko gremo skupaj v trgovino, ponavadi on plača.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:08:28
|
|
|
|
Estrella*
|
Naša tud še spi, meni se pa nič ne da
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:10:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa da ne pozabim. Moj mi je ravnokar sporočil, da ima jutri dopust in pride danes zopet domov in bomo skupaj do ponedeljka zjutraj. O se je pa tvoj Mr A kar izkazal ta teden Uživajte v podaljšanem vikendu. Moj je tud doma ju3 , zaradi 36 urnega delavnika A se več kot 10% pozna pri plači???? Ne vem, ker nikoli ne gledam njegove plačilne liste Meni je moj sploh ne pokaže, ker se boji, da bi zahtevala, da vsak nakup on plača (hec!!!). mi2 imava itak skupni denar, tako da jaz vedno pogledam njegovo in svojo plačilno, njega pa nobena ne zanima , moj sam reče naj mu dam denar za malico Midva imava vsak svoj denar. Za sprotne nakupe dam jaz, za večje pa on. Pri nas pa kdor ima več na TRR tist plača. Sedaj je moj bolj suh; porodniška , pa še Linea Snella botrujeta temu tako, da večinoma kar dvigne denar in ga da na kupček Položnice pa jaz plačam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:10:21
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud še spi, meni se pa nič ne da Za delat bi že mela ohoho, ampak nočem ružit in zbudit Vida. Uživam v tišini in šnofam tu po RR.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:11:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud še spi, meni se pa nič ne da Za delat bi že mela ohoho, ampak nočem ružit in zbudit Vida. Uživam v tišini in šnofam tu po RR. Tebi je odpuščeno, jaz pa ne bi zbudila male, ker spi v zgornjem štuku: nimam izgovora
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:11:36
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa da ne pozabim. Moj mi je ravnokar sporočil, da ima jutri dopust in pride danes zopet domov in bomo skupaj do ponedeljka zjutraj. O se je pa tvoj Mr A kar izkazal ta teden Uživajte v podaljšanem vikendu. Moj je tud doma ju3 , zaradi 36 urnega delavnika A se več kot 10% pozna pri plači???? Ne vem, ker nikoli ne gledam njegove plačilne liste Meni je moj sploh ne pokaže, ker se boji, da bi zahtevala, da vsak nakup on plača (hec!!!). mi2 imava itak skupni denar, tako da jaz vedno pogledam njegovo in svojo plačilno, njega pa nobena ne zanima , moj sam reče naj mu dam denar za malico Midva imava vsak svoj denar. Za sprotne nakupe dam jaz, za večje pa on. Pri nas pa kdor ima več na TRR tist plača. Sedaj je moj bolj suh; porodniška , pa še Linea Snella botrujeta temu tako, da večinoma kar dvigne denar in ga da na kupček Položnice pa jaz plačam A te lahko vprašam, koliko te je stalo do sedaj tvoje uspešno hujšanje? Ni treba odgovorit, če nočeš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:14:37
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud še spi, meni se pa nič ne da Za delat bi že mela ohoho, ampak nočem ružit in zbudit Vida. Uživam v tišini in šnofam tu po RR. Tebi je odpuščeno, jaz pa ne bi zbudila male, ker spi v zgornjem štuku: nimam izgovora Pa si je treba hitro en novi izgovor najt.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:15:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa da ne pozabim. Moj mi je ravnokar sporočil, da ima jutri dopust in pride danes zopet domov in bomo skupaj do ponedeljka zjutraj. O se je pa tvoj Mr A kar izkazal ta teden Uživajte v podaljšanem vikendu. Moj je tud doma ju3 , zaradi 36 urnega delavnika A se več kot 10% pozna pri plači???? Ne vem, ker nikoli ne gledam njegove plačilne liste Meni je moj sploh ne pokaže, ker se boji, da bi zahtevala, da vsak nakup on plača (hec!!!). mi2 imava itak skupni denar, tako da jaz vedno pogledam njegovo in svojo plačilno, njega pa nobena ne zanima , moj sam reče naj mu dam denar za malico Midva imava vsak svoj denar. Za sprotne nakupe dam jaz, za večje pa on. Pri nas pa kdor ima več na TRR tist plača. Sedaj je moj bolj suh; porodniška , pa še Linea Snella botrujeta temu tako, da večinoma kar dvigne denar in ga da na kupček Položnice pa jaz plačam A te lahko vprašam, koliko te je stalo do sedaj tvoje uspešno hujšanje? Ni treba odgovorit, če nočeš. Saj ni skrivnost, sem že napisala. Malo več kot 2400 eu= 70 terapij cca 7 mesecev; Plačujem pa mesečno po 340eu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:15:52
|
|
|
|
hijenca
|
Evo konec mira in tišine, mali že razgraja v kinderpetu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:16:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud še spi, meni se pa nič ne da Za delat bi že mela ohoho, ampak nočem ružit in zbudit Vida. Uživam v tišini in šnofam tu po RR. Tebi je odpuščeno, jaz pa ne bi zbudila male, ker spi v zgornjem štuku: nimam izgovora jaz sem pa danes polna energije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:17:16
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa da ne pozabim. Moj mi je ravnokar sporočil, da ima jutri dopust in pride danes zopet domov in bomo skupaj do ponedeljka zjutraj. O se je pa tvoj Mr A kar izkazal ta teden Uživajte v podaljšanem vikendu. Moj je tud doma ju3 , zaradi 36 urnega delavnika A se več kot 10% pozna pri plači???? Ne vem, ker nikoli ne gledam njegove plačilne liste Meni je moj sploh ne pokaže, ker se boji, da bi zahtevala, da vsak nakup on plača (hec!!!). mi2 imava itak skupni denar, tako da jaz vedno pogledam njegovo in svojo plačilno, njega pa nobena ne zanima , moj sam reče naj mu dam denar za malico Midva imava vsak svoj denar. Za sprotne nakupe dam jaz, za večje pa on. Pri nas pa kdor ima več na TRR tist plača. Sedaj je moj bolj suh; porodniška , pa še Linea Snella botrujeta temu tako, da večinoma kar dvigne denar in ga da na kupček Položnice pa jaz plačam A te lahko vprašam, koliko te je stalo do sedaj tvoje uspešno hujšanje? Ni treba odgovorit, če nočeš. Saj ni skrivnost, sem že napisala. Malo več kot 2400 eu= 70 terapij cca 7 mesecev; Plačujem pa mesečno po 340eu Samo glede na to, da imaš full uspeh, je vredno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:18:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce a je katera na forumu MAMINA ČVEKALNICA? jaz malo gledam pa razmišljam......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:18:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud še spi, meni se pa nič ne da Za delat bi že mela ohoho, ampak nočem ružit in zbudit Vida. Uživam v tišini in šnofam tu po RR. Tebi je odpuščeno, jaz pa ne bi zbudila male, ker spi v zgornjem štuku: nimam izgovora jaz sem pa danes polna energije Jaz bi bila tud, če bi mi kdo mirkal tamalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:19:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa da ne pozabim. Moj mi je ravnokar sporočil, da ima jutri dopust in pride danes zopet domov in bomo skupaj do ponedeljka zjutraj. O se je pa tvoj Mr A kar izkazal ta teden Uživajte v podaljšanem vikendu. Moj je tud doma ju3 , zaradi 36 urnega delavnika A se več kot 10% pozna pri plači???? Ne vem, ker nikoli ne gledam njegove plačilne liste Meni je moj sploh ne pokaže, ker se boji, da bi zahtevala, da vsak nakup on plača (hec!!!). mi2 imava itak skupni denar, tako da jaz vedno pogledam njegovo in svojo plačilno, njega pa nobena ne zanima , moj sam reče naj mu dam denar za malico Midva imava vsak svoj denar. Za sprotne nakupe dam jaz, za večje pa on. Pri nas pa kdor ima več na TRR tist plača. Sedaj je moj bolj suh; porodniška , pa še Linea Snella botrujeta temu tako, da večinoma kar dvigne denar in ga da na kupček Položnice pa jaz plačam A te lahko vprašam, koliko te je stalo do sedaj tvoje uspešno hujšanje? Ni treba odgovorit, če nočeš. Saj ni skrivnost, sem že napisala. Malo več kot 2400 eu= 70 terapij cca 7 mesecev; Plačujem pa mesečno po 340eu Samo glede na to, da imaš full uspeh, je vredno. S tem se tolažim in opravičujem eure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:20:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce a je katera na forumu MAMINA ČVEKALNICA? jaz malo gledam pa razmišljam...... Mislim, da je bila sesil. So se pa potem preselile nekam drugam, ker je skoz nekaj štekala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:21:00
|
|
|
|
hijenca
|
Mene pa po novem Videk kliče vauva, namesto mama, pa je že znal lepo mama. Sedaj pa gre vauva po čmrla v kinderpet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 13:32:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa da ne pozabim. Moj mi je ravnokar sporočil, da ima jutri dopust in pride danes zopet domov in bomo skupaj do ponedeljka zjutraj. ati
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?