![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.5.2009 22:35:09
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Bethany - sem si pogledala kako elina pridno papca. Ja super, dobra kuharca si, ni kaj. Hipp dobre kašice pripravlja, hehehe!!! Jah. sej zato najbrž Tjaša ne mara japke in kar ji pripravi skrbna mamica Katja. Še mal pa bo poznala vse sorte jabolk. Še mal pa bo pogruntala, da če ven pošpuka, kar pripravi mamica, pol vzame mami eno stekleničko, ko piše gor Hipp al pa Frutek in da tist za jest
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.5.2009 22:37:00
|
|
|
|
Bethany
|
Monti: js takle razmišljam: če se delam, da me ne gane, kot da ga ni, me bo mogoče spet kej porajtal... jah, nič! Spokajmo se že v pižamo in posteljo, noooo! ... Nočko, babnce!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.5.2009 22:38:05
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Bethany - sem si pogledala kako elina pridno papca. Ja super, dobra kuharca si, ni kaj. Hipp dobre kašice pripravlja, hehehe!!! Jah. sej zato najbrž Tjaša ne mara japke in kar ji pripravi skrbna mamica Katja. Še mal pa bo poznala vse sorte jabolk. Še mal pa bo pogruntala, da če ven pošpuka, kar pripravi mamica, pol vzame mami eno stekleničko, ko piše gor Hipp al pa Frutek in da tist za jest ne da bo kmal pogruntala, JE ŽE!! Ti dojenčki so bolj brihtni, kot si mislimo!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.5.2009 22:42:47
|
|
|
|
katja_p
|
martka pa res neki štajka ... jo bo treba mal okarat Moj je šel pa žurat ... ne vem kam, ne vem, kdaj misli prit nazaj ... Vem sam, da je vzel s sabo svojga bratranca, ki je ta vikend na počitnicah. In takrat, ko je on na počitnicah, je katastrofa! Zakaj? Ker ne vem, kaj naj kuham, ker je vegi in ker z mojim pol cele dneve sedita pred kompom in nabijata GP3 - formulo. Da bi pa šla ven pa vzela vsak ene grablje ... "ka je že to?" Js grem pa zdle mal pregledat priročnik za učenje nemščine za otročke, ki sm ga lani začela delat. Pa da vidim, če je treba kaj še dopisat, a ga lahk že sprintam. Pol pa spat. Sm ful neprespana in mam zvečer že čist krvave oke! Aja, pa moja mami je dans potrdila, da dobi Tjaša prenosno postlco, levčka. Tako da bom lahk tud js ga kteri posodla, če bo rabla. Bethany, ti ni treba nujno kupvat, če nimaš namena. Sam pol ne mormo it skup na kako morje al pa v hribe. Ej, sej res! Lahk gremo v hribe! Zdaj ko mamo fensi šmensi nahrbtnike (naša ga še niti sprobala ni )
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.5.2009 22:46:24
|
|
|
|
katja_p
|
Naš bacek Jon, naš bacek Jon ... lalalalalalalalla ... Sma dans gledle spet to risanko (hvala Bethany ) in mi gre skoz ta muzka po glavi! Pa tista tablca za v avto se mi tud dopade - predvsem zato, ker ma bacek tako luštno dudo Js bom pa naši za 6m kupla novo dudo (ker jo itak more dobit zdaj od 6-12 al kolk so že).
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.5.2009 23:09:46
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p martka pa res neki štajka ... jo bo treba mal okarat Moj je šel pa žurat ... ne vem kam, ne vem, kdaj misli prit nazaj ... Vem sam, da je vzel s sabo svojga bratranca, ki je ta vikend na počitnicah. In takrat, ko je on na počitnicah, je katastrofa! Zakaj? Ker ne vem, kaj naj kuham, ker je vegi in ker z mojim pol cele dneve sedita pred kompom in nabijata GP3 - formulo. Da bi pa šla ven pa vzela vsak ene grablje ... "ka je že to?" Js grem pa zdle mal pregledat priročnik za učenje nemščine za otročke, ki sm ga lani začela delat. Pa da vidim, če je treba kaj še dopisat, a ga lahk že sprintam. Pol pa spat. Sm ful neprespana in mam zvečer že čist krvave oke! Aja, pa moja mami je dans potrdila, da dobi Tjaša prenosno postlco, levčka. Tako da bom lahk tud js ga kteri posodla, če bo rabla. Bethany, ti ni treba nujno kupvat, če nimaš namena. Sam pol ne mormo it skup na kako morje al pa v hribe. Ej, sej res! Lahk gremo v hribe! Zdaj ko mamo fensi šmensi nahrbtnike (naša ga še niti sprobala ni ) Glede tvojega in bratranca - no comment G.a prof. ti boš lahko naše malčke učila nemščino...bodo vsi približno enake starosti in upam, da se bomo še dolgo tko družile, pa da se bodo potem še naši otroci... Glede posteljice, se bom še jaz priporočala. Bova sicer probala namignit tašči, ki je zadnjič govorila, da mu more kako cotko kupit. joj ne...nej raje prispeva kak € za posteljico, za rečmo obmesečnico.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.5.2009 23:21:35
|
|
|
|
katja_p
|
Dali, pejt spat! Js morm tud, ker drgač bodo prekmal budilke! Postlca:
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.5.2009 23:25:18
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Dali, pejt spat! Js morm tud, ker drgač bodo prekmal budilke! Postlca: Malega je zagrabla lakota in evo...sem že nazaj...sem ga dala na zizo in zdej lepo spi naaprej. Zdej je pa še mene zagrabla in jem še topel PZ kruh z domačo salamo in sirom. Njami...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.5.2009 8:05:21
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Dali, pejt spat! Js morm tud, ker drgač bodo prekmal budilke! Postlca: Malega je zagrabla lakota in evo...sem že nazaj...sem ga dala na zizo in zdej lepo spi naaprej. Zdej je pa še mene zagrabla in jem še topel PZ kruh z domačo salamo in sirom. Njami... Očitno smo se res za nedoločen čas skregale z Montijem
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.5.2009 8:07:58
|
|
|
|
katja_p
|
Sicer pa DOBRO JUTRO!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.5.2009 8:45:16
|
|
|
|
Bethany
|
Dobro jutro!!! Sem si že privoščila pomarančni sok in hotla sprobat mojo novo capučino kafetjero, pa neki ne štima... Med spodnjim kotličkom in zgornjo posodo mi med vrenjem vode kava ven teče in po el. plošči. Sma preverjala dihtunge, če so kej hin. Je pa hec, da sma dala zdele not samo vodo, brez kave in mleka, je pa normalno zavrela in stekla v zgornjo posodo. Ko pa je vmes še kava, gre pa ven na napačnem koncu. Pa niti noče mleka spenit, torej ni dost pritiska, zgleda... Kaj je to odvisno od količine kave v tistem cedilu? Dali, ti ko si majstrica, mora bit kava čist do roba? Al manj? Še enkrat probam, če ne bo ok, vrnem... Katja, super za posteljico!! Js se še nisem odločila, se bom pa priporočala za izposojo za na morje, če je ne bom kupla. Jaaaa, hribi!!! Midva tud planirama en izletek, mogoče na kako Roglo najprej. Da sprobamo najprej ravni teren. Vidva pa Tjašiko sprobajta, kak se kej drži not, v nahrbtniku. Sej sedi že zelo lepo, bo verjetno tud not dokaj stabilna. Nič, grem na froštik, svežo potičko in kavico, ne iz kafetjere... ... Ja, sori Monti! Zdej mu bomo pa dale vetra, haha!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.5.2009 8:56:54
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Blue eye - Non abbiamo fatto il divorcio proppio, ma qualche volta ci vuole un po di zucchero, heh... aja , a pol mu niste dale divorcia, sam sladkor je dovoljen....seveda v majhnih količinah, a ne
< Sporočilo je popravil blue eye -- 31.5.2009 8:57:19 >
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.5.2009 9:01:37
|
|
|
|
blue eye
|
likam, likam....perem, sušim....likam, likam.....a je še kak glagol v zvezi s tem Madona ste se razpisale včeraj zvečer, od kod vam taka enrgija ob pol noči katja - super za postlco Bethany - le poročaj nam o novih prehrambeni izzivih.FDrgač so pa te Alverde kašice iz DM ful dobre, jst sem v ostanek od zadnjič dala mal tople prekuhane vode in mal riževe kašice da je blo spet nazaj 150 ml in je zmazal kot za šalo.Dans mu pa skuham za dopoldansko malico: krompir, korenje, cvetačo in brokoli, ker ma ful rad.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.5.2009 9:34:38
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Lolita, Kdaj pa greste na morje?? Čez 3 zedne, sam jaz si že zdej sezname pišem, ker imam v teh treh tednih še krst, pa še par stvari, potem pa še zadnje čase sem tak pozabljiva, da je bolj bogo potem pa raje pišem, ker za 3 tedne morja, kjer dobesedno kampiramo(naša parcela, ne smemo pa gradit-hrvati ), rabiš veliko predvsem za Tjašo, ta imam že cel list stvari. Jaz pa še pol ne Avto nama je pa všeč BMW ali pa Wolskvagnov terenec Jz imam pa že od malega fetiš na terenca, največji avto, ki sem ga pa vozila je pa golf, no največ pa Twingota,
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.5.2009 9:52:35
|
|
|
|
katja_p
|
Pomembno!!!!! Dali in še ktera (no, js bom počakala, da ga tašča kupi): http://nakup.pikapolonica.com/
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.5.2009 10:01:26
|
|
|
|
katja_p
|
V Mercator centru imajo od pon-pet eno uro pred zaprtjem 50 % popust na pecivo in pekovske izdelke! Sm zdle vidla, ko sm šla po kruh. Sem pa vzela spet mal teh ta-poceni kašic. Zdaj mam pa res zalogo! Pa lahk kdaj mal res zmešam s kosmiči al pa kuhano hrano ... Kafetjera: dej jo naštudiraj, al pa nes nazaj ... js sm si pa tk zaželela kapučin pr teb v kratkem Blue eye: ja, zdaj boš mogla prjet za pegles, ker nimaš več velik cajta Ti kr zavidam, da greste ... Hribi, Bethany: mi bomo v kratkem šli od Grmovškovga na Ribniško, al pa vsaj na Črni vrh. Se pa lahk mi zmenmo in gremo enkrat konc junija (ko bosta pa ziher že lepo čičali not) iz Peska na Lovrenška al pa vsaj mal tam okol, da vidmo, kolk zdržita. Naša pupa se je pa dans sam 1x zbudila, pridna. Zdej bo pa počas že prvo rundo odspala ... še kake pol urce. Zuni je sonček ... sam je mrzlo Pa češnje zorijo ... sm včeri že mal ji potrgala in probala - so fajn mesnate! Njam njam njam ... drug teden bodo pa ziher že fajn zrele! Men se pa ne da likat ... ka pol nardiš? Vseen greš, ne Kosilo dans: po vsej verjetnosti bo mal rizi-bizija, omaka iz mladega korenčka, sojini polpet, motovilec. Pol sladoled čez z jagodami la pa lučka (kar se bosta poba pač odločla), pa kako juhco bi prej ... grem mal pobrskat na kulinariko.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.5.2009 10:27:52
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Mogoče bo pa danes sončen dan to sem zaćutil že zjutraj................... Mi se odprvljamo v podčetrtek, kjer nama d va kolega pripravljata pojedino, tako da mi ni treba kuhat hujšanje men pa zdej stagnira že dva tedna, prej sem zgubila 2 kg, zdej pa ne gor ne dol, mi malo voljo jemlje, sam sem si rekla od jutri bolj intezivno lp
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.5.2009 12:45:13
|
|
|
|
blue eye
|
evo tako pa naše dete pridno čaka na svojoj zelenjavno kašico
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.5.2009 14:44:15
|
|
|
|
Bethany
|
Aha.. nikjer nobene, ste vse na sonček pobegnile. Pa taka grozna napoved je bila za danes, zdaj pa sonček pa 21 st. Naša pa spi, drugo rundo danes. Sem dopoldne, ko je spala, umila okna, posesala in pomila tla in pobrisala prah iz vseh skritih kotičkov, ki se jih lotim samo parkrat na leto... ma, kulk ga je bilo! Groza... no, zdej je soba čista, je pa hodnik spet prašen... ni konca temu pucanju... Na srečo je kosilo ob nedeljah vedno v spodnjem štuku, tak da se mi ni treba še s tem obremenjavat. Sma pa zdele z mojim pregledala poročne fotke od prejšnje sobote (njegovo delo) in so res super, kot da ne bi prvič fotkal take zadeve kot je poroka. Tak da, če se bo kira le odločila za ohcet, mam enga fajnega fotografa doma. Tudi dokaj ugodnega Papica danes: kuhana hruška z rižekom. Je bila dobra, pojedla vse, kolikor sem pripravila. Zdele popoldne pa še probama kolerabo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.5.2009 14:50:46
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p ... Kafetjera: dej jo naštudiraj, al pa nes nazaj ... js sm si pa tk zaželela kapučin pr teb v kratkem ... Hribi, Bethany: mi bomo v kratkem šli od Grmovškovga na Ribniško, al pa vsaj na Črni vrh. Se pa lahk mi zmenmo in gremo enkrat konc junija (ko bosta pa ziher že lepo čičali not) iz Peska na Lovrenška al pa vsaj mal tam okol, da vidmo, kolk zdržita. ... Naša pupa se je pa dans sam 1x zbudila, pridna. Zdej bo pa počas že prvo rundo odspala ... še kake pol urce. ... Hm, kafetjera: jo bom še enkrat sprobala in če mi še sedaj ne rata, dam še eno možnost komu, ki zna operirat s temi zadevami, sicer vrnem. Sem se js tud ful veselila kapučina... Hribi: jaa, se strinjam, se strinjam! Se bomo zmenili. Midva boma danes spet mal Elino not dala, da vidimo, koliko je zrasla in postala bolj stabilna od zadnje probe kak mesec nazaj. Pridna Tjaša! Vidiš, da gre spat skoraj celo noč! Mi smo tudi imeli samo eno budnico ob pol štirih, potem pa konkretno že ob šestih. Jooooj, kak je bila glasna zjutraj, kr pogovarjala bi se: bau, bau, bau... ba ba ba...je blo danes zjutraj slišat... pa vriskanje in cviljenje... niti slučajno ne moreš spat zraven tega vriskajočega deteta.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.5.2009 14:51:43
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye evo tako pa naše dete pridno čaka na svojoj zelenjavno kašico pol bi pa mogla dat še fotko, ko jo je pojedel, pa nič ga spucat prej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.5.2009 15:00:00
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: blue eye evo tako pa naše dete pridno čaka na svojoj zelenjavno kašico pol bi pa mogla dat še fotko, ko jo je pojedel, pa nič ga spucat prej je dans tako elpo jedu da sploh nebi opazla razlike , sem bla kr presenečena, rokce je mel pr mer, nč vn pluvu kr gledu me je in lepo jedu,in to 150 ml
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.5.2009 15:56:33
|
|
|
|
katja_p
|
Naša še kr spi drugo rundo, bok kmal že 3 ure Dans sma papale jabček in zraven sm dala ene 3 žličke tiževih in koruznih kosmičev. In je ful lepo pojedla, mislih da mal čez 150g, tk da nisva pol jedle, sva šele pred spanjem. Torej, tud jabko ima rada Js bom tud nesla zdle nahrbtnik ven, pa da jo damo pol notr, sam ko I zuni dela neke stvari, dvomim, da bo mel čas, da jo naštimamo not in naštudiramo tega Deuterja - naj rajš kr zuni poštima, dokler ma še veselje, ker čez tedn ga nima
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.