Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ah poroka gor in dol, važen da je ljubezen, pa da je veza pristna z vsemi "motnjami" Jaz pa zdaj gledam spisek, kaj vse moram na morje nest, pa sploh ne vem, kak bo šlo to v avto, me kar mika nakup avta kot ga ima Bethany oz. ga še čaka, ma katastrofa bo to nalaganje noter, mi šotor pa spalne blazine zavzamejo že četrt avta. No pa sej bo že.. l točno tako! Poroka, če je, je samo kot češnja na smetani pri ljubezni, tudi če je ni, je lahko sadna kupa še vedno slastna... uf, kak poetično sem tole spravila ven Lolita, Kdaj pa greste na morje?? Avto? Ja, verjamem, prtljage je že prej, ko si sam, vedno dovolj... Mene že zdaj skrbi pakiranje za na morje, ko bom pomoje za sebe vzela minimum, najnujnejše, za Elino pa vse kar ima, hehe... Mmmm, jap, najina Kuga bo čez dva meseca že tu. Kak del nje bi zdaj verjetno že bil narejen. Komi čakam... Midva pa vedno take avte zbirama, ko morama čakat na njih. Na Minija sma čakala štiri mesece! Sam tam ni šlo drugače, ko imajo mesečno kvoto naročil ful nizko, pa še to ne čisto vsak mesec. Pri temu si je pa moj namislil, da bo bencinar pa z nekaj ekstra dodatne opreme in takega seveda ni na zalogi... mah, sej smo navajeni čakat, hehe... Joj, pa še mojega se moram prej znebit, to bo še zabavno...
|