|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
30.5.2009 13:29:05   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Tale mi je tud ful kjut:

http://www.amazon.co.uk/Shaun-Sheep-Little-Lamb-Board/dp/B0015XQGS6/ref=sr_1_19?ie=UTF8&s=baby&qid=1243680475&sr=1-19

Za tiste, ki jim je Bacek Jon pri srcu: user posted image user posted image

user posted image

Lep ta bacek Jon.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
30.5.2009 13:33:03   
Dali*
Jah...sej finančno si skot enakovreden svojemu možu, če glih nima neke bajne plače.
npr.  mati samohranilka ali pa študntka, socialna pomoč, otroški dodatek, gratis vrtec....bla bla bla....zakaj pa mislite, da je toliko mater doma. Ker se jim ne splača delat, ker bi bi hodile v službo ne bi tolk zaslužle, ali pa bi bila minimalna razlika. Tko je to va naši državi...pa še kej na črno narediš, pa je.   Hehehehe...svašta...poznam par primerov.

Res pa je, da niso nič doštudirale in da si bajne plače ne morejo obetat. me pa nismo zaston študirale, ne...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
30.5.2009 13:36:03   
Dali*
Bethany .... vidva z montijem sta se sporazumna razšla...al mata krizo...user posted image user posted image user posted image ...kdo to pravi...sem dobla 0,5 kg gor.

Zdej pa pride moj iz šole in bo pripravil ribice...ribe ma on čez...jaz pa zečlenjavo, heh...

tko...tudi stroj je že oprav in eden posušil, zdej dam še drug kup perila v sušilca in grem v kuhinjo. Mali pa počiva...danes bi bil sam na zizi, pa spal bi...kr neki...zagon rasti??? user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
30.5.2009 13:49:37   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Bethany .... vidva z montijem sta se sporazumna razšla...al mata krizo...user posted image user posted image user posted image ...kdo to pravi...sem dobla 0,5 kg gor.

...

nisma se razšla... sma v takem enostranskem razmerju, hehe... js se ga trudim upoštevat, pa zraven tudi mal grešim, un pa kot da sem megla... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
30.5.2009 17:27:29   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Se strinjam z kathy_p, da je ful beden, ko se tvoja družina piše eno, ti si pa kot čist tretji, včasih se zabavam, da zgleda kot da sem bodoča mačeha svoji hčeri, potem mi pa moj reče pa si spremeni priimek.user posted image user posted image user posted image user posted image

poroka: ja men isto reče, pejt na občino ti jst plačam pa si spremen priimek, men pa poroka ful velik pomeni pa družina kot taka z istim priimkom, jst se zmeri zafrkavam in rečem če kam pridemo: to je pa ............. family z priveskom (beri:jaz).user posted image user posted image user posted image user posted image sej moj ma željo, sam si želi ful veliko poroko, pa sej jst tud ampak za tako poroko midva do konc življenja ne bova našparala, tk da je poroka ??????, sem pa drgač že tud obupala, ker so vse razn ene moje kolegice že poročene.

midva bova tud mela najmanj dva. drugi štarta že letos pozimi, komi čakam.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
30.5.2009 17:31:30   
blue eye

...

nisma se razšla... sma v takem enostranskem razmerju, hehe... js se ga trudim upoštevat, pa zraven tudi mal grešim, un pa kot da sem megla... user posted image user posted image user posted image

jst sem dobla vse 3 izgubljene kg gor nazaj če ne še kajga več, si sploh ne upam na vago, v torek pa v kopalkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ne ne ne to enostavno ne bo šlo, ker se kr zmrazim ko se vidm v ogledalo.user posted image user posted image user posted image

Sem pravkar iz MB sem bla pr sestri, je še kr user posted image , jim je zaenkrat uspel ustavit popadke, zdj jo pa šopajo z inekcijami in infuzijo za razvitje pljučk, drgač je pa z malo Pio vse ok, sestra pa tud, sem se šla poslovit ker se ne bova več vidle. Sem pa tako žalostna ker ne bom doma ko se rodi, ker verjetno ne bo zdržala 3 tedne da se jst vrnem, ker so rekl da od ponedeljka dalje ne bodo več skušali zaustavit, ker je vse pripravljeno za porod.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
30.5.2009 17:36:49   
blue eye
ja jst sem tud zdj čist brez evrčkov, je šel moj namest mene v porodniško ker sem študentka, in sem zgubila še tistih 188 evrov starševskega nadomestila, otroških mava pa samo 46 evrov, ker so na njega, tk da ko pridem domov bom spremenila vlogo na mene če se bo dal. Hvala bogu sem si kr nekaj našparala tk da zdj tm vn črpam, ampak mama tk povečini skupaj denar, vsaj kar se tiče jerneja, zase mam pa jst (ala vložki, .....), čeprav za cote pa nism dala že dolgo nič denarja, mi je kr škoda, sploh k se pol spomnem, joj....spet ena piksna hrane za jerneja, mam kr slabo vest da bi si kej kupla.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
30.5.2009 20:20:31   
Lolita23
Ah poroka gor in dol, važen da je ljubezen, pa da je veza pristna z vsemi "motnjami"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa zdaj gledam spisek, kaj vse moram na morje nest, pa sploh ne vem, kak bo šlo to v avto, me kar mika nakup avta kot ga ima Bethany oz. ga še čaka, ma katastrofa bo to nalaganje noter, mi šotor pa spalne blazine zavzamejo že četrt avta.user posted image user posted image

No pa sej bo že..

l

18.3.2009

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
30.5.2009 20:44:27   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Ah poroka gor in dol, važen da je ljubezen, pa da je veza pristna z vsemi "motnjami"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa zdaj gledam spisek, kaj vse moram na morje nest, pa sploh ne vem, kak bo šlo to v avto, me kar mika nakup avta kot ga ima Bethany oz. ga še čaka, ma katastrofa bo to nalaganje noter, mi šotor pa spalne blazine zavzamejo že četrt avta.user posted image user posted image

No pa sej bo že..

l

točno tako! Poroka, če je, je samo kot češnja na smetani pri ljubezni, tudi če je ni, je lahko sadna kupa še vedno slastna... uf, kak poetično sem tole spravila ven user posted image user posted image

Lolita, Kdaj pa greste na morje??

Avto? Ja, verjamem, prtljage je že prej, ko si sam, vedno dovolj... Mene že zdaj skrbi pakiranje za na morje, ko bom pomoje za sebe vzela minimum, najnujnejše, za Elino pa vse kar ima, hehe...

Mmmm, jap, najina Kuga bo čez dva meseca že tu. Kak del nje bi zdaj verjetno že bil narejen. Komi čakam... Midva pa vedno take avte zbirama, ko morama čakat na njih. Na Minija sma čakala štiri mesece! Sam tam ni šlo drugače, ko imajo mesečno kvoto naročil ful nizko, pa še to ne čisto vsak mesec. Pri temu si je pa moj namislil, da bo bencinar pa z nekaj ekstra dodatne opreme in takega seveda ni na zalogi... mah, sej smo navajeni čakat, hehe... user posted image user posted image

Joj, pa še mojega se moram prej znebit, to bo še zabavno... user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
30.5.2009 21:26:09   
Bethany
Blue eye, ti bom une ful male bodije pripravila, če se bo nečakinja res prej rodila, ji znajo pridet prav, ane? Držimo pesti, da bo vse ok z mamico in bebico!! user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
30.5.2009 21:38:25   
Dali*
Bethany - sem si pogledala kako elina pridno papca. Ja super, dobra kuharca si, ni kaj. user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
30.5.2009 22:00:42   
katja_p

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Poroke: no, pr nas je najbrž ne bo ... js sm že obupala. Se moj noče žent. Sicer včasih reče, da mogoč ga bo pa pičlo kdaj, sam js se na stara leta ne bom user posted image  Stvar, ki je pr vsem jezi je samo ta, da se ne pišem enako s svojimi otroki, kar mi še kr velik pomeni. Ampak bo že ... Sej se vsega človk prvadi user posted image

Sej lahko še pišeš enako z otroci. Plačaš 45€ in si spremeniš priimek. Tko ma moja kolegica. Heh...

To mi pa ni ...
Lolita: ja, men tud reče, da naj si grem pa priimek spremenit user posted image

Bethany: bosta z Montijem čez kake pol leta mal obnovla svojo zvezo user posted image  No, sej js pa tud user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
30.5.2009 22:04:12   
katja_p
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za malo Pio in njeno mamico

Js pa dans sploh ne vem, kam je šel dan ... Zjutri je bil moj ata tu, da smo hladilnik do konca naštimali, pol sm šla ven grabit, pol je blo treba kosilo nardit, je prišla še mama, sma predevali stvari iz enga v drug hladilnik pa skrinjo ... skočla sm v trgovino ... pa je bil že čas za kašico, kopanje in spanje ... user posted image  Kr naenkrat.

Men pa moja frača ven špuka jabko! Kuhano ali svežo ... pol ji pač dam kašico, da pač dopoldne je - tud okus jabke, tist pa zmaže ko velika user posted image  Ju3 ji bom naribala zlati delišes ... ta je menda mal bolj sladek, kot ta rdeče jabke.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
30.5.2009 22:05:08   
katja_p
A pride ktera ju3 k men na sladoled z vročimi domačimi jagodami? user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
30.5.2009 22:06:16   
blue eye

Blue eye, ti bom une ful male bodije pripravila, če se bo nečakinja res prej rodila, ji znajo pridet prav, ane? Držimo pesti, da bo vse ok z mamico in bebico!! user posted image user posted image

hvala Bethany - ja jst tud upam da bo!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
30.5.2009 22:07:37   
blue eye
[/quote]

točno tako! Poroka, če je, je samo kot češnja na smetani pri ljubezni, tudi če je ni, je lahko sadna kupa še vedno slastna... uf, kak poetično sem tole spravila ven user posted image user posted image

[/quote]

ja sam resuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blue eye -- 30.5.2009 22:09:23 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
30.5.2009 22:11:41   
blue eye

A pride ktera ju3 k men na sladoled z vročimi domačimi jagodami? user posted image user posted image

kaj pa na to reče monti al ste mu dale divorcio.user posted image user posted image . Jst sem se pravkar pregrešila z borovničevim kolačem jagodno strnjenko.Njam, njam njam.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
30.5.2009 22:13:10   
blue eye

Men pa moja frača ven špuka jabko! Kuhano ali svežo ... pol ji pač dam kašico, da pač dopoldne je - tud okus jabke, tist pa zmaže ko velika user posted image  Ju3 ji bom naribala zlati delišes ... ta je menda mal bolj sladek, kot ta rdeče jabke.

jst mu pa prekuham jabke in zmešam mal z roževo kašico glih tolk da se mal zgosti in dobi tak kremast okus in ma ful rad, jutr začnem pa z banano.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
30.5.2009 22:25:29   
Dali*
Monti stagnira...pregrehe so pa dovoljene....tko smo se zmenle z njim. Če nas on vara, pa še me njega.
Blue eye - Non abbiamo fatto il divorcio proppio, ma qualche volta ci vuole un po di zucchero, heh...

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
30.5.2009 22:26:07   
Dali*

Lahko v ponedeljek? user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
30.5.2009 22:27:59   
Bethany

Bethany - sem si pogledala kako elina pridno papca. Ja super, dobra kuharca si, ni kaj. user posted image

user posted image user posted image Hipp dobre kašice pripravlja, hehehe!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
30.5.2009 22:29:58   
Dali*

user posted image user posted image Hipp dobre kašice pripravlja, hehehe!!! user posted image user posted image

Jah. sej zato najbrž Tjaša ne mara japke in kar ji pripravi skrbna mamica Katja. Še mal pa bo poznala vse sorte jabolk.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
30.5.2009 22:33:24   
Bethany

Lahko v ponedeljek? user posted image

Mmmm, mamljivo! Js bi se tudi za ponedeljek najavila. user posted image user posted image Jutri bo baje samo 10 stopinj zunaj... BRRRRRRR!! Kje ste, zimske jakne??? user posted image user posted image V pon. mi pa kaže 19 čez dan, pa sonček za oblaki, upajmo!!

Men je tud danes dan zdrvel mimo, pa sem veliko manj naredila kot ti, Katja. user posted image user posted image

Jutri pa midve jema kolerabo za popoldansko malco in kuhano hruško z malo riževe kašice za dopoldansko. Me zanima reakcija na nove okuse. Poročam!!

Zdej grem pa spat. Pogledala sma vse do konca Prison break in si zaslužim malo počitka, hehe!! user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
30.5.2009 22:33:37   
katja_p
Monti: mi2 sma tud bolj na bojni nogi ... Si boma vzela mal pavze, da se odločma, če sploh sma en za drugega user posted image

Sladoled v pon: sladoled bo, jagod žal ne, bojo pa borovnice - al pa če dost malin od dans do pon dozori user posted image
Kar se pa tiče sladoleda: Lidl pa dobrega pa fuuulll pocen!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
30.5.2009 22:34:16   
Bethany
A Martka nas je pa čist skenslala??? user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.