Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 8:32:00
|
|
|
|
martka
|
dobro jutro, dober dan...ali je še kdo zaspan? danes ponoči sem si zamenjali tri modrce in menjevala blazinice po tekočem traku. muca mala pa spala. potem sem ob 6.30 vstala in si v 5minutah načrpala 100ml mleka iz ene zize in 100 in druge. uh... gaja se je zbudila kot vedno ob 8h- no, 10minut prej. sem jo kar pristavila- ji je bilo sprva malo čudno-ej, kaj pa to, takoj zajtrk? no, pa je le malo jedla. sedaj se igra v igralnici in se pogovarja. ko se utrudi- okoli 9h , se urediva, najeva in greva proti občini v gužvo stat! mi je kolegica rekla, kako so njej vsi dajali prednost, ko je z vozičkom kam prišla... ??? meni nihče! zadnjič me je v trgovini celo neka starejša gospa vprašala če jo spustim ker ima samo 4 stvari! halo?!? ne, jaz pa pet in dojenčka v vozičku, ki bo kmalu lačen, sem ji rekla. pa me je tako čudno in grdo pogledala. mislim, kaj se gre? če bi jaz njo spustila? torej se danes slišimo. mogoče se ujamemo na kakšni kavici. včeraj sem jedla sir!!! testiram reakcije. danes maslo.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 8:51:52
|
|
|
|
Bethany
|
dobro jutro! js glih zajtrkujem (kruh pa marmelado) Elina pa se špila in prste cuza pod igralnimi loki, pa me gleda zram, kaj delam. Martka, predlagam, da se z Gajo zmenita in se začne dret, ko čakata v vrsti Men je to enkrat pomagal, da me je ena teta spustila naprej, heheh. Pa še tujka je bla, mogoče zato. Drugače pa, absurd, kak so nekateri ljudje egoistični in neuvidevni... kot da so sami na svetu. Čist prav si ji povedala!! Si kr predstavljam izraz na njenem obrazu. Js mam pa zadnja leta kr dobre izkušnje s čakanjem na UE. Ponavadi je vse prazno, ko tja pridem. No, upam, da bosta hitro in enostavno uredile. Nekje pa se mora poznat Virantov vpliv prijazne uprave, ane? Sicer pa mene še tudi čaka urejanje osebne za Elino, če ne prej, junija, pred letnim dopustom, ko bomo šli verjetno kar na meni manj priljubljeno Hrvaško, ampak je treba mal šparat za nov avto jeseni. Pa glavno je, da smo skupaj nekje drugje kot doma, da se mal okolje zamenja. Karkoli drugega je letos čist brezveze prakticirat, saj je Elina še premajhna, da bi se zavedala recimo Grčije ali Italije... Midva sma pa tudi bila zdaj skor vsako leto v Grčiji, tak da lahko imamo mal pavze. Bo čez par let toliko bolj zanimivo spet it dol pogledat. Katja, javi se, kak bi se danes zmenile, da js mal prilagodim najin dopoldanski urnik odhodu na sprehod.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 9:26:09
|
|
|
|
Dali*
|
Bethany...hvala za Montija. Si se pa kr precej potrudila
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 9:30:19
|
|
|
|
Dali*
|
Ecco...v knjižnici je prosta samo ena Motignacova knjiga in sicer tista prva...Jem, torej hujšam. Sem si jo kar rezervirala, tako da si jo grem danes iskat. vnaPREJ SEM SI PA ŠE REZERVIRALA mONTIGNACOVE RECEPTE... Upam da bodo do 4.5.2009.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 9:36:46
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Ecco...v knjižnici je prosta samo ena Motignacova knjiga in sicer tista prva...Jem, torej hujšam. Sem si jo kar rezervirala, tako da si jo grem danes iskat. vnaPREJ SEM SI PA ŠE REZERVIRALA mONTIGNACOVE RECEPTE... Upam da bodo do 4.5.2009. ja, sej ta je ta taglavna... ona z recepti men ni bila preveč kul, saj so recepti taki iz francoske kuhinje. se da komot jest po montiju z našimi recepti, pač malo prilagojenimi. Če pa se komu da eksperimentirat, je pa tudi ta z recepti lahk uporabna. mogoče ti da tud kake ideje za jedilnike.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 9:37:23
|
|
|
|
katja_p
|
Dali: tole z recepti je super!!!! Naša je zaspala, dopoldanski spanec. Po navadi ga potegne nekje med 10.30 in 11.00. Bethany, greva pol? Kk je pa Elina? Js tud morm dans v knjižnico it eno knjigo vrnt. Eno si bom pa s sabo nesla na morje, da jo vrnem pol po praznikih. Joj, kr nikakor ne pridem zraven, da bi brala. Ta čas, ko tamala spi imam milijon drugih stvari .... al se pripravljam na inštrukcije, al mam kaj za prevest, al grem likat pa prat ... al pa visim na netu
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 9:38:00
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Bethany...hvala za Montija. Si se pa kr precej potrudila malenkost. to sem si že lani naredila, ko sem začela hujšat po novem letu.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 9:38:32
|
|
|
|
katja_p
|
Jedilniki: js bom na Kulinariki mal pobrskala po forumu, kaj babuške jejo. Pa bom napisala kak jedilnik.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 9:39:16
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Bethany...hvala za Montija. Si se pa kr precej potrudila malenkost. to sem si že lani naredila, ko sem začela hujšat po novem letu. .... sam šment, ko se je ta začetek najprej premaknil na 1.marec ... zdaj smo pa že v maju
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 9:41:47
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Dali: tole z recepti je super!!!! Naša je zaspala, dopoldanski spanec. Po navadi ga potegne nekje med 10.30 in 11.00. Bethany, greva pol? Kk je pa Elina? ... Greva. seveda. elina mi zdele drema na zizi, jo bom kar pustila, da se mal pocarta, pol pa še mal jema, se oblečema in grema. okol 11ih, pomoje. Javim, ko boma šle, pa pridema do vaju, če še ne bosta fertig, pa mal počakama. Pol pa najprej v vrtec? Pa pol v mesto? Uf, danes pa se bomo nahodili.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 9:43:04
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Bethany...hvala za Montija. Si se pa kr precej potrudila malenkost. to sem si že lani naredila, ko sem začela hujšat po novem letu. .... sam šment, ko se je ta začetek najprej premaknil na 1.marec ... zdaj smo pa že v maju letošnji, ja.... lani sem bila bolj zagreta, hihi.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 9:46:50
|
|
|
|
katja_p
|
Uf ... tale bo pa huda: citiram: IZLOČITE jedi iz listnatega testa slane pite palačinke narastki toast na masti popečen kruh pice miške fondue
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 9:48:50
|
|
|
|
katja_p
|
PREPOVEDANO kuskus kostanj krompir kuhano korenje riž testenine A to bom js preživela? Nism ziher, da bom zdržala ... brez kuskusa, krompirja, riža, testenin .... bo treba res dvojna kosila kuhat, ker drgač moj umre zraven Bom rabla pa orng motivacijo za tole ... sm misla, da je bolj ajnfoh ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 9:51:46
|
|
|
|
Bethany
|
Katja, polnozrnate testenine, polnozrnat kuskus, nebrušen riž... sej gre. Krompir pa je res prepovedan, pa koruza. js nisem ljubitelj krompirja, tak da ga komot pogrešam...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 9:52:05
|
|
|
|
Dali*
|
Uh, bomo že nekako s to dieto preživele vsaj kak mesec ali dva. Sej pol nam bo prišlo pa že v kri, da bomo tko jedle. Saj se bomo spodbujale in bo to to. Jaz bom šla v mesto okrog 11. ure računam, ker zdajle mi Etien spi, potem dam še en stroj a sušilca, se oblečeva, najeva in šibnema. Najprej v mesto in potem za Savinjo, mogoče tudi kak krog čez park, če bo ravno lačen. Sicer imam pa vedno zadnjo postojanko na špici, kjer posušava vodo in jaz lahko v miru prebiram kakšno knjigo, nato pa domov. Se slišimo. Pokličem...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 9:53:31
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Katja, polnozrnate testenine, polnozrnat kuskus, nebrušen riž... sej gre. Krompir pa je res prepovedan, pa koruza. js nisem ljubitelj krompirja, tak da ga komot pogrešam... Jaz tudi ne bom pogrešala krompirja, mogoče malo koruzo v solati... No, če se da pa ostalo rešiti s polnozrnatimi izdelki pa ne bo problema.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 10:28:31
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Ob tej dieti, bom jaz tudi dvojno kuhala, moj je že tak bolj prekla,bolj pa še ne rabi bit. Tak naša mala je danes spala od 10.30 do petih in od 5.30 do 9.00, Sej ne bi še tistega vmesnega časa bilo, pa jo nos zdela. Danes je lepo vreme ga grem kar izkoristit
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 10:29:02
|
|
|
|
katja_p
|
A imajo kje kake fajne mehke, udobne balerinke? Js nujno rabim za na morje ene.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 10:34:40
|
|
|
|
katja_p
|
Sem zadnč v DMu kopovala pračni prašek. Gledla sem Persil in imajo dva različna - edn je delan za vzhodni trg (ima gor na osnovni etiketi že vse prevode), drug je pa sam nemški in ima čez nalepljeno slovensko etiketo (tk kot Muellerjevi izdelki). Tk da sm kr tega vzela. Sm prav namenoma iskala neki, kar ni za vzhodni trg. Pa probala bom njihov mehčalec. In prvič sm vidla lističe proti razbarvanju tkanine. Jih daš zrven v boben in so kot magneti, ki nase vlečejo barvo. Sicer nism dala skup prat belih pa črnih cot, ampak belo z pisanimi vzorčki, pa sm dobla plave lise ven, tk da je neko barvo vsrkalo vase, namesto na druge tkanine.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 10:35:06
|
|
|
|
katja_p
|
Pijem kavico in čakam, da se dete prebudi, da gremo ven
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 10:36:13
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p .... In prvič sm vidla lističe proti razbarvanju tkanine. Jih daš zrven v boben in so kot magneti, ki nase vlečejo barvo. Sicer nism dala skup prat belih pa črnih cot, ampak belo z pisanimi vzorčki, pa sm dobla plave lise ven, tk da je neko barvo vsrkalo vase, namesto na druge tkanine. jaaaa, ti lističi so super, lah različno pisano kr skup pereš!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 10:51:23
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: katja_p .... In prvič sm vidla lističe proti razbarvanju tkanine. Jih daš zrven v boben in so kot magneti, ki nase vlečejo barvo. Sicer nism dala skup prat belih pa črnih cot, ampak belo z pisanimi vzorčki, pa sm dobla plave lise ven, tk da je neko barvo vsrkalo vase, namesto na druge tkanine. jaaaa, ti lističi so super, lah različno pisano kr skup pereš! Pa ka to res? A si probala? Pol ni možno, da bi rdeče-bela kiklca nase spustila rdečo barvo in bi ratala rdeče-roza?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 11:02:15
|
|
|
|
Dali*
|
mi2 sva tudi še doma...v roku pol urce pa res greva... upam, da je fajn toplo zunaj...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 11:05:56
|
|
|
|
katja_p
|
Đabest je zakon! Se končno lak pogovarjam brez slabe vesti in skrbi za mesečni račun, ker ga itak ne presežem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?