katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Katja, kakšni lističi so to? Kaj potem lahko daš belo in pisano skupaj prat?? Jst to namreč strogo ločujem. Js sm jih kupla v DM-u, imajo jih pa tud menda v Tušu in SParu (mi je Bethany rekla). Firma je Grey, pa DM ima menda tud svojo firmo teh lističev. No, notr je 10 listkov in v pralni stroj daš 1 oz. 2 listka (odvisno od tega, kolk je možnosti, da cunja spusti barvo). Js sicer strogo ločujem belo in pisano pa črno ... Še nism upala skup prat. Je pa Bethany menda že probala. Imajo jih pa tam zraven praškov pa mehčalcev. Sm pa včeri dala prat roza, oranžno, rumeno, oranžno-belo, sivo. Pa sm se bala, da bo oranžna pustila sledi na rumenem. Ampak NE!! Listki so bli seveda čist oranžni, rumena pa je bla lepa rumena, in tud bele črte na oranžnih zoknčkih so ble BELE! Dans bom zraven črnega dala dve roza stvari - ker mi jih je pokakala in jih nujno rabim za na morje, pa nimam nč več takega za prat. Pa da vidim, če bo lepa barva ostala. Men se zdi to neverjetno, ampak deluje! Sahary in Urška, lepo, da sta se javili. Srečanje: bomo izvedle, takoj ko bo lepo vreme. Se bomo pa bolj ozirale na vas, okoliške, kdaj bose lahko prišle, ker me smo skor vsak lep dan za Savinjo in skočmo na kavico. Če se bo pa še pr bazenu res bar odprl, bo pa sploh super! Bethany je šla z Elino dans na morje, k svojim staršem na obisk, in js močno upam, da nimata takega skisanga vremena, kot imamo mi .. Dans sprehod odpade, definitivno! Naša je pa dans ponoč neki protestirala, se je zbudila ob 00, budna ko sovica in ni zaspala do 2 Na vsake 10 min sm jo hodla tolažit, ko jo zahlipala ... zdle pa pančka, da dobe noter primanjkljaj.
|