|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
23.4.2009 7:49:55   
urška13
dobro jutro punce

najprej hvala za odgovore glede cepljenja proti rota virusu..ampak se še vedno nisva odločila. imava še malo časa.

se vam spet nič kaj ne javljam, saj se borimo s hudimi krči in smo že vsi izčrpani, saj mali zaradi tega skoraj nič ne spi. in tako mami nima časa za nič drugega. probujemo že ne vem katere kapljice proti krčem po vrsti. upam, da bodo končno ene prijele, saj niti v vozičku ne more zaspati. se mi prav smili naš srček.

pa lep dan vsem skupaj kljub slabemu oz. aprilskemu vremenu

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
23.4.2009 8:17:40   
_kathy_
Katja, kakšni lističi so to? Kaj potem lahko daš belo in pisano skupaj prat?? Jst to namreč strogo ločujem.

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
23.4.2009 9:11:08   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Katja, kakšni lističi so to? Kaj potem lahko daš belo in pisano skupaj prat?? Jst to namreč strogo ločujem.

Js sm jih kupla v DM-u, imajo jih pa tud menda v Tušu in SParu (mi je Bethany rekla). Firma je Grey, pa DM ima menda tud svojo firmo teh lističev. No, notr je 10 listkov in v pralni stroj daš 1 oz. 2 listka (odvisno od tega, kolk je možnosti, da cunja spusti barvo). Js sicer strogo ločujem belo in pisano pa črno ... Še nism upala skup prat. Je pa Bethany menda že probala.
Imajo jih pa tam zraven praškov pa mehčalcev.

Sm pa včeri dala prat roza, oranžno, rumeno, oranžno-belo, sivo. Pa sm se bala, da bo oranžna pustila sledi na rumenem. Ampak NE!! Listki so bli seveda čist oranžni, rumena pa je bla lepa rumena, in tud bele črte na oranžnih zoknčkih so ble BELE!

Dans bom zraven črnega dala dve roza stvari - ker mi jih je pokakala in jih nujno rabim za na morje, pa nimam nč več takega za prat. Pa da vidim, če bo lepa barva ostala.

Men se zdi to neverjetno, ampak deluje!

Sahary in Urška, lepo, da sta se javili.

Srečanje: bomo izvedle, takoj ko bo lepo vreme. Se bomo pa bolj ozirale na vas, okoliške, kdaj bose lahko prišle, ker me smo skor vsak lep dan za Savinjo in skočmo na kavico. Če se bo pa še pr bazenu res bar odprl, bo pa sploh super!

Bethany je šla z Elino dans na morje, k svojim staršem na obisk, in js močno upam, da nimata takega skisanga vremena, kot imamo mi .. Dans sprehod odpade, definitivno!

Naša je pa dans ponoč neki protestirala, se je zbudila ob 00, budna ko sovica in ni zaspala do 2 user posted image  Na vsake 10 min sm jo hodla tolažit, ko jo zahlipala ... zdle pa pančka, da dobe noter primanjkljaj.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
23.4.2009 9:12:13   
barika
Urška13, proti krčem pomagajo tudi biogaia kapljice (jaz jih bom kupila in mu jih začela dajatii, če se pojavijo težave, če pa ne, pa tudi ni nobenih problemov, če jih otrok uživa), ki krepijo naravno črevesno floro, ampak baje da rabi 14 dni, da se vzpostavi normalno stanje v črevah. .. stanejo pa nekje 10€.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
23.4.2009 9:32:45   
katja_p
Kathy: izdelku se reče LOVILEC BARV

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
23.4.2009 9:42:47   
Dali*
urška 13 ...pozdravljena. Bogi tvoj mali Jaša, pa sem jaz mislila, da imamo kolike. Ko pa takole razmišljam in ko se pogovarjamo, ugotavljam da našega samo malo naprenja...ni tko hudo...

Jaz sem včeraj dobila iz Nemčije kapljice Lefax, pa bomo videli kako bodo učinkovale. So pa iste kot avstrijski Lefaxin in baje kot naš Sab simpex. mislim pa, da je urška13 že sprobala kapljice od biogaia in da menda ji niso nič pomagale. Urška13...držim pesti, da bo to obdobje hitro minilo in da se čimprej srečamo in dobimo na kavici.

Bethany je pa kr na morje pobegnila...ja, upam da ima fajn vreme za spremembo od nas. pa saj od jutri naprej bo spet bolje.

Jaz imam pa danes spregled pri G...po 6 tednih...no, čišče na začetku nisem imela skoraj nič in po 2 mtednih je bilo vsega konec, sedaj me pa zadnjih 14 dni spet lovi...sej sploh ne vem kaj je to...vmes je bila celo kri in strdki, sedaj je bolj rjavkasto, vmes kak dan nič...no, upam, da bom dobila odgovor na moja vprašanja danes...user posted image user posted image user posted image

Alarm kliče...po 1 urnem dop. spancu...tudi njemu se danes nič ne da, ko je tako blesavo vreme in kr spi....

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
23.4.2009 9:49:56   
Dali*
Punce a ste dajale svojim otročkom kaplije d3, meni je dala kar te namesto ad3 in doziraš vsak dan 2 kapljici? Ste imele knče po njih?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
23.4.2009 9:57:36   
sahary
Dali, moja je na flaški in bi morala dodajati samo 4 kapljice do pol leta, ker je nekaj tega že v mleku
ampak ne, jaz ji ne dajem in tudi fantom nisem...ko sem namreč prvič dala prvemu otroku sem se cel popoldan jokala z njim kako ga je zvijalo!! Moj je bil jezen ko user posted image , je rekel kako so pa indijanci zrastli brez teh kapljic... Vitamin d se tvori ko je otrok na sončku, za to bo zdaj dovolj priložnosti, vitamin a je v prehrani, sploh v korenju
aja in naj povem da ko sem pediatru povedala da mu kapljic ne bom dajala je zagnal paniko,češ kaj si mislim, da lahko dobi vnetje možganske ovojnice itd...in da bo moja krivda in da če do tega pride da me bo dolžan prijavit..ojeej ...od takrat vsake 3m rečem za recept doma pa lepo romajo v koš

za tiste ki jih zvija... kaj pa kapljice babynos iz avstrije? Naših ni zvijalo ampak kolikor vem op pomagale vsem ki jih je dozdaj, vsebujejo pa med drugim nekaj odstotkov alkohola in jih nekatere mamice nočejo dajat (ampak so za novorojenčke in naprej)

a res ni nobene ki bi vedla kako dolgo traja preden dobiš poziv za obravnavo za preživnino..?

in na katerem bazenu se bo odprl bar? (kje v Celju)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
23.4.2009 10:00:22   
barika
Sahary, za poziv na sodišče sma midva čakala se mi zdi da nekje 2 meseca.

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
23.4.2009 10:11:44   
martka
biogaia sem dajala zaradi prebave... ne vem... mogoče je pomagala
sabsimplex in podobnih nisem sajala, je tudi koroške ven pljuvala
d3 sem imela jaz opz. gaja, pa je vedno bruhala, ko sem ji dala. tudi če je potem takoj zizo dobila... malo vlekla, se odstavila in blj...kapljice ven+mleko seveda, potem je normalno jedla dalje. nisem jih več dajala. tudi luku jih nisem redno- potem sploh ne več, pa je velik fant, brez rahitisa...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
23.4.2009 10:24:38   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

in na katerem bazenu se bo odprl bar? (kje v Celju)

Ja ja, sej ne bo prvo leto. Vhod v bar je za Savinjo, ker je ločen od bazena s pregrado. Pa zate, ki imaš že tri malo večje je super, ker so poleg igrala in se lahko igrajo medtem ko ti čvekaš in piješ kavico...

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
23.4.2009 12:25:59   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

Pozdravljene!
Javljam se po dolgem času. Upam, da mi oprostite, ampak res mi kronično primanjkuje časa ob mojih štirih sončkih, sicer tudi danes nimam časa, da bi prebrala za nazaj, ampak obljubim, da bom v kratkem .

Rabim namreč vašo pomoč.

Prosim svetujte mi, kateri voziček naj kupim, ki bi imel res velika kolesa, ker ga potrebujem za vožnjo po makedamski cesti.
Pričeli smo namreč z gradnjo hiše in še kar nekaj časa ne bomo imeli asfaltirane ceste
Imam sicer dva vozička, ampak oba imata majhna kolesa in z njima ne pridem nikamor.
Prosim pomagajte mi z nasveti ( mogoče še s kakšno slikico).

jaz ti svetujem tega

http://www.baby-boom.si/vozicki_otroski_babyboom_kontakt.html

Imam ga tudi sama, rdečega, doma nimam asfalata, makedam, ker imam še gradbišče, vozim se pa z njim vseposvod, vzela ga bom tudi na morje, kjer imamo parcelo , v gozdu z makedamskimi cestamai, pa še ugodna cena.

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 23.4.2009 12:28:44 >

18.3.2009

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
23.4.2009 13:09:07   
sahary
Hvala dali, če bom dopoldan bom itak sama s tamalo ker so v šoli in vrtcu, pa morm najprej prečekirat če ne pol sam živčkam z njimi
čeprav tud ne vem točno kje je ta bar in bazen
bom pogledla ko bom v Celju

jutr mam namen it v citycenter al pa v mullerja v velenje
bom še vidla kaj me pikne zjutri

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
23.4.2009 13:11:37   
sahary
aja in lolita23 tile vozički super zgledajo, majo felgne ko kako avti hehe

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
23.4.2009 14:33:38   
suzy124
Dober dan

Da se vam še jaz malo javim zdaj ko je slabo vreme, ker sma drugače večino časa zunaj.

Pred tremi tedni sma začela z uvajanjem goste hrane in nama gre prav fino saj zelo rad je, sicer pa se mu tudi vidi saj je pravi debelušček.user posted image

Začela sma z bio riževimi kosmiči potem jabolko pa krompir, bučko, cvetačo, tri dni nazaj sma probala banano, ki pa prvo ni bila dobra, včeri pa jo je že fulll rad jeduuser posted image user posted image

Vidim, da imate ene kr probleme z krči. Mi smo jih tudi imeli fulll in smo probali več vrst kaplic in najbolj so pomagale sub simplex in ijh še zdaj devam zvečer, ker jih še občasno kr imamo.user posted image user posted image
Smo pa tudi imeli koroške te sem mu potem devala na dudo ko je bilo res hudo da se je pomiru, ni pa bilo dolgoročno, potem sma imela avstrijske lefaxin, mislim da je bilo isto kot pri sab simpleks, omili krče
Pa tud bio gajo sma mela ampak to ni kao za krče ampak za prebavo. Po teh mi je pa začel full polivat tak da mu jih nisem več devala.

sahary Za preživnino sem jaz čakal približno en mesec, ko sem dala vlogo. Otroške pa boš lahka vseeno dobila, saj ti na sodišču potrdijo da si oddala vlogo in tist neseš na center z vlogo za otroške.
Otroške pa potem dobiš ko na sodišču urediš vse za nazaj, sam oddat na centru pa moraš preden preteče 90 dni od rojstva.

Lep pozdrav in upam da se še mi prej uspe kaj oglasit

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
23.4.2009 14:53:55   
suzy124
Vidim da imate ene tud prepoved jest jajca in mlekouser posted image user posted image user posted image

Jaz sem tud mogla in jajce in stvari ki vsebujejo jajce še zdaj ne smem, ker ima alergijo na jajčni beljakuser posted image user posted image user posted image

Smo pa imeli pri enih dveh mescih mozolčke po celem telesu, ki so potem zginali in to bi se naj kao koža čistlauser posted image user posted image

Potem so se nam pa pri dobrih treh mesecih pojavli mozolčki na pregibih (pod vratom, pod pazduho za ušesom, pod koleni in pod plenico).Mogla sem mu devat čist navadne plenice za enkratno uporabo(ekološke), pa sam hladilno kremo uporabljat in samo v vodi kopat, pa dieta brez jajc in mlekauser posted image user posted image

V začetku aprila pa sem imela dermatologa v celju in so ga testirali po krvi in ugotovili da ima alergijo na jajčni beljakuser posted image user posted image

Zdaj imama kake tri tedne lepo kožo in upam da taka ostane(trkam na les)user posted image user posted image

Mlečne beljakovine so pa prisotne tud v hrenovkah, pa v klobasah pa v paštetahuser posted image user posted image user posted image
Tak da ja fulll mal stvari je potem na izbiro kaj lahko ješuser posted image user posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
23.4.2009 15:08:14   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

aja in lolita23 tile vozički super zgledajo, majo felgne ko kako avti hehe

Ja sam ga je pa fajn vozit, sej sva kupila še dodatne zračnice, je pa res da skor ko avtouser posted image user posted image user posted image pa še slovenski izdelek, tak da se pohvalimuser posted image user posted image

Nič mi gremo v posvetovalnico, hb da imam zdravstveni skoraj pred nosom doma.user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 23.4.2009 15:10:48 >

18.3.2009

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
23.4.2009 15:27:39   
blue eye
Evo nas, mi smo opravl 3 dnevne preiskave, posvetovalnica ok, včerajšnji ultrazvok sluha super, današnja razvojna ambulanta super. Jernejček je zdrav ko ribica, sam bol mormo kravice past, da si utrdi hrbtne mišice in glavo, ker preveč nogice steguje, bi rad že kr poletel.

Drgač pa za svojo starost opravlja vse tako kot mora, se odziva na vse in je super dečko!"!!!! Mamica in ati vesela.

Sem pa zelo navdušena nad zdravnico v razvojni ker si res vzame čas zate in za otroka in ti ga pogleda do najmanjše podrobnosti. Na preglede morma hodit tja do 9 meseca da ga bodo spremljali glede pravilnega razvoja.

Nč, dete se je po 5 urah zbudilo moram šibat.... pridne bodte še pridem kej,
ž

vesela mamica

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
23.4.2009 16:13:23   
Dali*
Zatišje...vremenu primerno...

Punce kdaj ste začele dajat otročka na trebušček in pasit kravice?

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
23.4.2009 16:15:07   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

Evo nas, mi smo opravl 3 dnevne preiskave, posvetovalnica ok, včerajšnji ultrazvok sluha super, današnja razvojna ambulanta super. Jernejček je zdrav ko ribica, sam bol mormo kravice past, da si utrdi hrbtne mišice in glavo, ker preveč nogice steguje, bi rad že kr poletel.

Drgač pa za svojo starost opravlja vse tako kot mora, se odziva na vse in je super dečko!"!!!! Mamica in ati vesela.

Sem pa zelo navdušena nad zdravnico v razvojni ker si res vzame čas zate in za otroka in ti ga pogleda do najmanjše podrobnosti. Na preglede morma hodit tja do 9 meseca da ga bodo spremljali glede pravilnega razvoja.

Nč, dete se je po 5 urah zbudilo moram šibat.... pridne bodte še pridem kej,
ž

vesela mamica

user posted image user posted image user posted image Bravo Jernej!

Punce kje smo zgubile seznam, ker sem že malce pozabila kdaj je ktera rodila...

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
23.4.2009 16:29:07   
Dali*
Za tiste, ki opremljate otroško sobo...

http://www.zurnal24.si/Opremljate-otrosko-sobo/zstil/hobiji/106217

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
23.4.2009 16:55:43   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Zatišje...vremenu primerno...

Punce kdaj ste začele dajat otročka na trebušček in pasit kravice?

Moja jih vsak dan malo paseuser posted image , pa že konkretno glavico drži gor.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
23.4.2009 17:14:50   
_kathy_
Naš Gal ima danes zeleno drisko, kaj naj naredim????user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
23.4.2009 17:28:47   
urška13
ojla, danes se vam javljam že drugič. kar ne morem verjeti. bravo jaz, ha hauser posted image ne ne,vzrok tiči v tem,da je mali danes po hudem tednu končno spet malo bolj miren. upam da smo res našli prave kapljice, trenutno so to sab simplex. ne znam vam povedati, kako vesela sem, da končno ni ves čas v krčih. končno se spet nasmeji. user posted image
hvala vsem za nasvete! vsakemu otroku pomagajo druge kapljice in dejansko moraš sprobati čim več, da najdeš prave. če sploh katere pomagajo. res upam, da je to to.

poslabšalo se je pa potem, ko smo mu začeli dajati ad3. no, zelo hitro smo tudi nehali, saj so se krči še poslabšali, bil je zelo nemiren in začel je polivati vse, kar je pojedel. jaz sem bila čisto iz sebe. ko smo mu nehali dajati ad3, se je poboljšalo, le krči so še vedno tu. jezna sem na zdravnico, saj sva jo opozorila, da ima krče in da sva slišala, da je po ad3 še huje in nama je zatrjevala, da to ni res. user posted image

sedaj smo nabavili oleovit d3 in sem mu mislila začeti dajati, ko bomo omilili krče, samo sedaj tukaj berem, da nekateri bruhajo in res ne vem, če si sploh upam poskusiti po vsem tem.

Dali mi kravice pasemo vsak dan, tako na kratko enkrat na dan, ko se previjava. upam, da bo na pregledu pri g. vse ok.

blue eye super za Jerneja! le tako naprejuser posted image

un lokalček pri bazenu je pa fajni. upam, da se bodo krči res dokončno umirili in se vam bova z Jašo kmalu lahko pridružila na kakšni pijački in klepetuuser posted image

tale lovilec barv se pa sliši kot zelo uporabna zadeva. moram definitivno sprobat.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
23.4.2009 17:52:15   
Bethany
Mi smo doma... vreme je bilo posrano, ampak je vseeno dan minil, pa smo se kopali in cartali.

Martka!!! Plavanje dojenčkov odpade... za skoz!!! user posted image user posted image user posted image Sem ful razočarana.

Katja in Martka, cotke so prišle!! user posted image user posted image Ekspresno! user posted image user posted image ... aha, samo niso vse. Zgleda bojo po delih pošiljali. . . Aha: "the rest of your order is being handled seperately." Tudi prav... Martka, teb so prišle boksarce, Katja teb pa un rumen kompetek hlačk in majčke. Lahko počakate, da pride ostalo, al pa se enkrat zmenimo in prinesem ali se oglasite.

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?