Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 11:06:35
|
|
|
|
Bethany
|
Zunaj kaže 16 stopinj, Elina ima novo trenirko oblečeno, in pravkar odhajama... papa!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 13:47:12
|
|
|
|
betty80
|
Ecola midva sva iz posvetovalnice. Je zdrav, in vse je tako kot mora bit. Težek je 5920, in velik 62,5. Cepili so ga tudi proti rotavirusu. Stane 2x75€. Ko pa je dobil pikico v bedrco je pa tako kričal, da sem ga komaj utišala. Ampak je bilo kmalu ok. Lp
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 16:36:52
|
|
|
|
_kathy_
|
Ekola še jst! Sem bila v MB. Ampak za prazen nič. Morala bi predstaviti eno seminarsko, pa nas je bilo preveč in nisem prišla na vrsto. Drugače sem pa tisti težek izpit iz prejšnjega tedna ful fajn naredila in sem tkoooo vesela! Eno breme manj. Dali*, kaj se pa tko ustrašiš, če ti nekdo potrobi? Hehe
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 17:16:58
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Ekola še jst! Sem bila v MB. Ampak za prazen nič. Morala bi predstaviti eno seminarsko, pa nas je bilo preveč in nisem prišla na vrsto. Drugače sem pa tisti težek izpit iz prejšnjega tedna ful fajn naredila in sem tkoooo vesela! Eno breme manj. Dali*, kaj se pa tko ustrašiš, če ti nekdo potrobi? Hehe A ti si bila na Ljubljanski Ja, sma glih z betty80 šle čez cesto. Jah, sej zdej ko sem mami mi sam še ženske trobijo, jst mam pa še kr refleks, da se ne vzamem am, še iz časa, ko so mi trobili moški, hehehe . Torej čestitke za dobro opravljen izpit!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 17:18:09
|
|
|
|
Dali*
|
Tako, mi2 sva spet doma. Je blo tko fajn na špici sem skor pol knjige Jem, torej hujšam prebrala. Teorijo obvladam za začetek...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 17:18:38
|
|
|
|
Lolita23
|
kathy čestitke za izpit POSVETOVALNICA KAKO ZGLEDA 1. POSVETOVALNICA OZ. TA PREGLED????
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 17:44:15
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 POSVETOVALNICA KAKO ZGLEDA 1. POSVETOVALNICA OZ. TA PREGLED???? Najprej ga stehtajo in zmerijo, nato greš k zdravnici in tam povpraša po vseh diagnozah v družini, nato pa mu pregleda očke, kolke, hrbtenico, ga poleže na trebušček, ga dvigne levo in desno, da vidi če pokrči nasprotno nogico, preveri kako se odzove na zvok (zvonček), kako spremlja eno stvarco z očmi, preveri vse reflekse.... Nč bat, naš mali se je prav zabaval.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 18:09:21
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Đabest je zakon! Se končno lak pogovarjam brez slabe vesti in skrbi za mesečni račun, ker ga itak ne presežem Jap, res je!! Đabest je super!! Itak! Js še srfam po netu prek mobitela, kadar net doma ne dela Edino, kaj se mi je prejšnji mesec zgodilo: sem bila pri naših na vikendu v Dramljah in tam mobitel ful slabo vleče, super pa vleče neko hrvaško omrežje In se men mobitel avtomatsko preklopi na najmočnejši signal, me moj kliče in sma se pogovarjala na tujinin račun, se pravi na moj, in zdaj imam 1,5 eur višji račun od teh 15ih, zarad 20-sekundnega pogovora... Bom preživela, ampak, glupo, ane??
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 18:14:19
|
|
|
|
Bethany
|
Današnji sprehod je bil spet res super, sploh kavica oz. pijačka in tortica pri jezu. Spet sma naredile lepo število km, vreme je super, punce sta ble pridne, Elina sicer ni čez dan veliko spala, pa se zdele že mal pozna, je postala razdražena in tečna, zato jo boma kr skopala in dala kmalu po sedmi spat. Da nadoknadi zgubljene dnevne urice spanja ....
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 18:24:11
|
|
|
|
katja_p
|
OJla! Dali: nas boš podučila o teoriji :D Js sm se spomnla, da sm čist pozabla peteršilj pa korenček nasjat .... Jooooooooojjj ... bom zdle, ko pride moj domov, hitr skočla v trgovino po seme. Naša je pa zdle pop še spala 1,5 urce.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 18:29:49
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Današnji sprehod je bil spet res super, sploh kavica oz. pijačka in tortica pri jezu. Spet sma naredile lepo število km, vreme je super, punce sta ble pridne, Elina sicer ni čez dan veliko spala, pa se zdele že mal pozna, je postala razdražena in tečna, zato jo boma kr skopala in dala kmalu po sedmi spat. Da nadoknadi zgubljene dnevne urice spanja .... ja, se podpišem pod tole...če ne bi špici tok pihal bi blo še bolš. Kavica mi je super pasala... Za poletje pa imamo še eno destinacijo za kavice. na bazenu so začeli s čiščenjem in mam filing, da se bo Tropic bar kmalu odprl. Tam pa ne bo potrebnega takega tiščanja z vozeki, kot pri jezu.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 19:17:08
|
|
|
|
_kathy_
|
Tudi mi smo bili malo okoli. Smo šli s kolegi jest. Pa tudi za masažo v Laškem sem se dogovorila . Koooomaj čakam! Ja Dali*, jst sem bila. A Betty80 je bila zraven? No, am sem si samo tebe vzela. Sem te po vozičku prepoznala. Sem pa od daleč gledala 2 mamici in sem si mislila: "Sta to mogoče Katja in Bethany, ki sta tko terenski?" Pa sem videla potem da si to ti. Martka, daj mi kakšno idejo, kaj jest za zajtrk ... jst sem že brez idej.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 19:30:53
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Tudi mi smo bili malo okoli. Smo šli s kolegi jest. Pa tudi za masažo v Laškem sem se dogovorila . Koooomaj čakam! Ja Dali*, jst sem bila. A Betty80 je bila zraven? No, am sem si samo tebe vzela. Sem te po vozičku prepoznala. Sem pa od daleč gledala 2 mamici in sem si mislila: "Sta to mogoče Katja in Bethany, ki sta tko terenski?" Pa sem videla potem da si to ti. Martka, daj mi kakšno idejo, kaj jest za zajtrk ... jst sem že brez idej. Ja, z betty sma se srečali pri bazenu, ko sem se odpravljala domov, pol sm šla pa še z njo do lagune, da sem se še malo nahodila.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 19:51:08
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Martka, daj mi kakšno idejo, kaj jest za zajtrk ... jst sem že brez idej. a nisi zadnjič neke čokoladne folipe jedla? to ne spada k dieti. graham kruh in salama piščančje prsi gres na riževem mleku polenta in proja z riževim mlekom klasic grandcereale piškoti+riževo mleko+ banana zmiksano rižolino z riževim mlekom kaj pa ti ješ? v petek dobim potne liste, sem dala prioritetno izdelavo, pa je v dveh dneh gotovo, doplačaš pa 2€. lahko noč! mi3 (gaja, luka jaz) gremo spat čao
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 20:36:19
|
|
|
|
|
Drage mamice, na hitro se javim ker sem totalno crknjena danes smo bili pr P z Lio zarad ušesk...in smo dobili kapljice vodikov peroksid in to moramo dajat v ušeske 3 na dan po dve kapljice...zakaj kapljice zarad možnega vnetja ki se lahko bi razvil malo je ampak še ni tko hudo začela pa sem opažat par dni nazaj ko mi ni več pustila čistit ušeska levega in niti se ga nisem smela dotaknit nakar sem se odločila da jo raje peljem pokazat in hvala bogu da smo šli...in je rekla da ima v obeh ušeskih isto sranje...joj joj boga moja pupika...mi je bilo tako hudo ko so ji kri jenali iz prstka tko je jokala joj joj sploh nočem pomislit oz.mislit sem skoraj jaz jokala...tako da nimamo nč kaj fajn...poleg vsega tega imam pa vedno vedno večje probleme z Laurinem očetu tle pa lahko rečem ...s tem sem povedala vse...ampak vas ne bom obremenjevala... Lupčke vašim sončkom in ko uspem se ponovno javim... papa jedilnik pa napišem ko uspem...
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 21:31:31
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Drage mamice, na hitro se javim ker sem totalno crknjena danes smo bili pr P z Lio zarad ušesk...in smo dobili kapljice vodikov peroksid in to moramo dajat v ušeske 3 na dan po dve kapljice...zakaj kapljice zarad možnega vnetja ki se lahko bi razvil malo je ampak še ni tko hudo začela pa sem opažat par dni nazaj ko mi ni več pustila čistit ušeska levega in niti se ga nisem smela dotaknit nakar sem se odločila da jo raje peljem pokazat in hvala bogu da smo šli...in je rekla da ima v obeh ušeskih isto sranje...joj joj boga moja pupika...mi je bilo tako hudo ko so ji kri jenali iz prstka tko je jokala joj joj sploh nočem pomislit oz.mislit sem skoraj jaz jokala...tako da nimamo nč kaj fajn...poleg vsega tega imam pa vedno vedno večje probleme z Laurinem očetu tle pa lahko rečem ...s tem sem povedala vse...ampak vas ne bom obremenjevala... Lupčke vašim sončkom in ko uspem se ponovno javim... papa jedilnik pa napišem ko uspem... Bravo cita, da si hitro urgirala pri Lii. upam, da bodo Laurini stari starši in njen oče prenehali izvajati pritisk nad Lauro, ker potem ti vse pokasiraš. Držim pesti, da laura ne bo preveč labilna in da ne bo podlegla njihovim beseda. Saj bo kmalu začela drugače razmišljati in se jim ne bo več dala. Upam, da boste čimprej razčistili in rešili zadeve. Še dobro, da imaš sedaj takega v redu partnerja, ki ti stoji ob strani, te podpira in ti pomaga. Drž se punca, pa se še kaj "na hitro" oglasi...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 21:37:03
|
|
|
|
mami_1979
|
Pozdravljene! Javljam se po dolgem času. Upam, da mi oprostite, ampak res mi kronično primanjkuje časa ob mojih štirih sončkih, sicer tudi danes nimam časa, da bi prebrala za nazaj, ampak obljubim, da bom v kratkem . Rabim namreč vašo pomoč. Prosim svetujte mi, kateri voziček naj kupim, ki bi imel res velika kolesa, ker ga potrebujem za vožnjo po makedamski cesti. Pričeli smo namreč z gradnjo hiše in še kar nekaj časa ne bomo imeli asfaltirane ceste Imam sicer dva vozička, ampak oba imata majhna kolesa in z njima ne pridem nikamor. Prosim pomagajte mi z nasveti ( mogoče še s kakšno slikico).
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 21:44:24
|
|
|
|
_kathy_
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Martka, daj mi kakšno idejo, kaj jest za zajtrk ... jst sem že brez idej. a nisi zadnjič neke čokoladne folipe jedla? to ne spada k dieti. graham kruh in salama piščančje prsi gres na riževem mleku polenta in proja z riževim mlekom klasic grandcereale piškoti+riževo mleko+ banana zmiksano rižolino z riževim mlekom kaj pa ti ješ? v petek dobim potne liste, sem dala prioritetno izdelavo, pa je v dveh dneh gotovo, doplačaš pa 2€. lahko noč! mi3 (gaja, luka jaz) gremo spat čao Jp, ker sem jst budala, to šele po tistem, ko sem 2 pojedla ugotovila. No, jst sem danes jedla kruh s tunino pašteto. Am sem pa tudi v paštetah našla sirotko , samo v tej je ni.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 21:53:25
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979 Pozdravljene! Javljam se po dolgem času. Upam, da mi oprostite, ampak res mi kronično primanjkuje časa ob mojih štirih sončkih, sicer tudi danes nimam časa, da bi prebrala za nazaj, ampak obljubim, da bom v kratkem . Rabim namreč vašo pomoč. Prosim svetujte mi, kateri voziček naj kupim, ki bi imel res velika kolesa, ker ga potrebujem za vožnjo po makedamski cesti. Pričeli smo namreč z gradnjo hiše in še kar nekaj časa ne bomo imeli asfaltirane ceste Imam sicer dva vozička, ampak oba imata majhna kolesa in z njima ne pridem nikamor. Prosim pomagajte mi z nasveti ( mogoče še s kakšno slikico). Jaz osebno ti svetujem 4 kolesnika, sama ga imam in mu je makedam mala malica, pa travniki, luknje..Naš se je 1 mesec samo po terenu vozil, heh. Ima vzmetenja in malega nč ne trese, oz. ne pretirano. Cena je primerljiva z ostalimi Quinnyji in podobno. Jaz imam model Topline s plus. Linki: http://www.comfortbaby.com/index.php?id=37 http://www.comfortbaby.com/assets/files/Hartan_Cenik.pdf Predlagam ti model R1, Racer ali topline. Glej tiste, ki imajo sprednja vrtljiva kolesa. Racer je tudi super, ga ima kolegica. Več na zs
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 21:59:38
|
|
|
|
barika
|
Helow Dali, kako?? Mami_1979, odvisno koliko hočeš dati za voziček ... 24 bo v internetni akciji quinnijev freestyle za -20% (ima velika kolesa, pa sedež se da obrnat v obe smeri), pa mogoče mutsy 4 rider (moja izbira),pa quinny speedi (ne vem, če je prav napisano), pa bebe comfort ... izbira je velika, cene so pa tam-tam od nekje 300€ navzgor.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 22:01:13
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Helow Dali, kako?? Sem ti ravnokar poslala zs
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 22:03:39
|
|
|
|
Dali*
|
Grem še malo po kuhinji pospravit, potem v kopalnico in nato v posteljo.... Nočko...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 22:06:50
|
|
|
|
katja_p
|
Lističi za v pralni stroj, ki nase vežejo barvo tkanine, so ZAKON!!! Nč se ne razfarba. nočko ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.4.2009 22:47:33
|
|
|
|
sahary
|
Pozdravljene berem vas še kar redno, vas je tako fajn brat, ampak za kaj napisat mi pa že zmanjkuje časa, tudi meni ob 4h sončkih Naša mala pupa je stara 1,5m, ne morem verjet kako čas leti..sem se kar zamislila ko sem prebrala napisan blog od katja_p in sem jo še bolj pocartala...soseda ma mesec mlajšega fantka, v bistvu komaj mesec pa se mi že zdi da naša neža pa ni bila tako majhna.... a boste organizirale še kako srečanje z okoliškimi mamicami, nič ne obljubim, ampak zdaj sva že bolj mobilne, in sploh dopoldan včasih kam skočima, do Celja pa imava 10min po avtocesti...tako da sva včasih tam glede vozeka, jaz sem mela pri fantih takega z napumpanimi ogromnimi kolesi, je bil drag ko žafran takrat in res super za po terenu ampak bogpomagaj ga v avto spravit...samo malo nižji je bil ko sem ga zložla in mi je v takratnem avtomobilu zasedel ceel prtljažnik zdaj imam peg perego pliko p3 in ga ne menjam za nobenga, udoben, za silo gre tud po slabšem terenu, makedam sploh ni nek problem, najbolj me pa veseli kako super se zloži zanima me, tiste ki veste (ki imate dojenčke na flaškah) koliko vam pojejo? naša poje 140ml na približno 4 ure..pa se mi zdi mal velik...nekam okrogla ratuje v lička, me je strah da je ne bi preveč poredila... ampak ne glede na čaj ona rabi svojo flaško na uro, ne vem se mi zdi da preveč poje za njeno starost..pa še občutek mam da ji počasi mal hodi tele 140ml... ah, pa še eno vprašanje- za tiste ki ste šle rihtat preživnino na sodišče: kako dolgo po poslani vlogi ste dobile obvestilo o datumu obravnave? Bi rada rešla pred njenimi 90dnevi da dobim še doklade za nazaj aja ...in hujšanje....ne me spominjat..še mal pa bo sonček...pa bo treba v mini stvari ...ojej sicer sem bila pa že v kopalkah, ta vikend smo bili na notranjem bazenu...to pa je pogum aneda
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?