|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
21.4.2009 13:59:01   
tadeja81
hej hej še od mene!

po dolgem času spet med vami.pregledi so za nama, razvojna je ok, kolki so 1a, cepljenje brez komplikacij, ušeski so uredu.zdej pa sam še uživamo.
alina je pravkar zaspala v vozeku, jst pa vas mal prebiram. vidim,da se spravljate na dieto.tud jst bi se jih ene 10 kg rada znebila.mogoče se vam pridružim.

nč šibam mal lenarit.

lep dan

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
21.4.2009 14:09:26   
_kathy_
Gal bo šel v vrtec Anice Černejeve oddelek Sonce (na Kajuhovi). Smo oddali vpisni list. En mesec prej nas pa še pokličejo, če drži.user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
21.4.2009 14:11:21   
katja_p
cita: nam lak napišeš kak jedilnik?

mi2 grema v trgovino, rabimo meseka ...

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
21.4.2009 14:15:34   
_kathy_
Jst grem pa navalit na čokoladne folipe. Končno sem jih našla ... v Šparu! Njami!user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
21.4.2009 15:35:50   
betty80
Pozdravljene,

mi imamo pa jutri drugo posvetovalnico, in naš Vid bo jutri dopolnil 3 mesece. Spimo super ponoči. Spi nekje od 20 do 3.00, pa potem do 6.30. pol pa že bolj po obrokih. Odločila sem se, da ga bom dala cepit proti rotavirusu.

Glede kilogramov, sem pa obdržala samo še eno kilo. V dveh mesecih sem izgubila 15 kg, zdej pa mi je ena kila ostala, ampak se ne pritožujem.

Lp

< Sporočilo je popravil betty80 -- 21.4.2009 15:37:16 >

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
21.4.2009 15:53:45   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Danes pa Gal praznuje (tudi on mora priti na svoj račun;)) ... 3 mesece!user posted image user posted image user posted image

O že 3 mesece.Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
21.4.2009 18:05:34   
blue eye
vse najboljše GAL!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
21.4.2009 18:06:21   
blue eye
Mi smo mel pa dans posvetolavnico. Jernej je zdrav ko riba. Še jutrišnji ultrazvok sluha in četrkovo razvojno ambulčanto damo skoz pol pa mir do 6 meseca..Upam!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
21.4.2009 18:10:37   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: martka

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Sej sm vedla .... zdaj se mi pa joče in jo morm nekak nazaj uspavat ... user posted image user posted image

a je prišla patronažna?

Jap ... in kaj je povedla?

- do dopolnjenega 6m NIČ
- začet s sadjem, neprekuhanim   vsaka drugače! moja je pa že takrat rekla, prekuhano zelenjavo, da ji sladko preveč ne pokvari apetita za zelenjavo...ja naša je tud rekla da začet s korenčkom, potem s kropmpirjem in nato z jabolko, da ni sladko najprej, ker potem zavrača zelenjavo in strogo prekuhano, začneva lahko že s 4 mesecem ker se ne dojiva, potem pa suriovo
- tamala zgleda super, ima lep ritem
- aha, z Elino bosta skup v varstvu
- in pol vse druge teme.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
21.4.2009 18:11:36   
blue eye
jst sem ga dala danes cepiti proti rota virusu, 3 cepiva po 50 EUR, a so čist nori!

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
21.4.2009 18:42:07   
_kathy_
Blue eye, imela sta že tretjo posvetovalnico? Men je ful čudno, ker so mi dali datum šele 12. 5., ko bo Gal že skoraj 4 mesece star?!!! Mislite, da so mi spregledali april (ker aprila nimava pregleda)???user posted image user posted image

Bethany, kaj za ortopeda rabiš napotnico, ane? Kaj moraš svojo pediatrinjo poklicat da ti jo pripravi ali jo na pregledu da ali kako?

mbd, ja že trije meseci so okoli. Pa se mi zdi da je bilo še včeraj, ko sem te po facebooku spraševala ... kakšni so popadki, kaj pomeni če me tu boli ali tu ....?heheuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
21.4.2009 19:06:46   
katja_p
A že ktera pogreša brcike? Ene par mojih kolegic je zdaj nosečih .... men se je pa po brcikah začelo tožit user posted image  a ni blo fajn? Vsak večer telovadba user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
21.4.2009 19:07:44   
martka

Jst grem pa navalit na čokoladne folipe. Končno sem jih našla ... v Šparu! Njami!user posted image

a nisi rekla da si na dieti brez mleka??!!?? in brez jajc?!?

no, ti kar! dober tek!!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
21.4.2009 19:08:04   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: tevža

zdravo, punce!

če katero zanima - celje je bogatejše še za en kotiček namenjen malim škratom: na gosposki v centru (nasproti Leonarda) se je odprla knjigarna za otroke, kjer lahko malčki v pravljičnem kotičku tudi berejo, rišejo ali se igrajo.

lep dan....

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
21.4.2009 20:23:48   
Bethany

kaj pa je to? folipi? user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
21.4.2009 20:24:45   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

Mi smo mel pa dans posvetolavnico. Jernej je zdrav ko riba. Še jutrišnji ultrazvok sluha in četrkovo razvojno ambulčanto damo skoz pol pa mir do 6 meseca..Upam!

Bravo, Jernej!! user posted image user posted image Sej bo! user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
21.4.2009 20:31:07   
Bethany
Kathy, napotnico za ortopeda dobiš v posvetovalnici, sam če nimaš zdele nobene, bi js pokiicala in vprašala, če jo lahko dobiš prej, kot na naslednjem pregledu. Sicer pa smo mi šli na pregled kolkov tudi šele pri treh in pol mesecih, ker sem tudi imela ful pozno drugo posvetovalnico. Sej zdej lahk mal bolj goljufaš in ga puščaš več časa čez dan brez. Elina je bila tiste zadnje dni pred pregledom kr cele dneve že brez širokih pleničk.

Brcike, js se spomnim na njih, ko katera od nosečih kolegic omenja, kako telovadbo mali izvaja ali kako ga kolca. user posted image user posted image Se mi zdi že cela večnost od takrat. Ja, jih pogrešam, ampak pol vzamem v naročje Elino, pa me pošteno nabrca, pa je! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
21.4.2009 21:38:11   
mbd0411

mbd, ja že trije meseci so okoli. Pa se mi zdi da je bilo še včeraj, ko sem te po facebooku spraševala ... kakšni so popadki, kaj pomeni če me tu boli ali tu ....?heheuser posted image user posted image user posted image

Kathy,zelo zanimivo in posrečeno je bilo tisto najino pisanje,pa že skoraj dihanje...Tako je minilo res,da ne sledim več.
Takooo hitro rastejo naši škratki.
Moj se ves čas samo smeji,ko se zbudi,ko se naje,ko gre spat..Pravi mali smeško.
Jutri pa ceplenje.user posted image user posted image user posted image Jutri pa bo joook.
Bethany,mi smo začeli z zelenjavon in do danes na zelenjavi ostali,ker noče sadja.Niti proba ga ne.Ko pa mu dam tisto zeleno rjavo mešanico pa kar usta odpira kot ptiček.Mah saj je še čas.Bo potem jabolka jedel ko bodo zobki.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
21.4.2009 21:42:41   
blue eye

Blue eye, imela sta že tretjo posvetovalnico? Men je ful čudno, ker so mi dali datum šele 12. 5., ko bo Gal že skoraj 4 mesece star?!!! Mislite, da so mi spregledali april (ker aprila nimava pregleda)???user posted image user posted image

Bethany, kaj za ortopeda rabiš napotnico, ane? Kaj moraš svojo pediatrinjo poklicat da ti jo pripravi ali jo na pregledu da ali kako?

ne, midva sva mela zdj drugo posvetovalnico. Prva je bla 24.2., druga je bla pa zdj 21.4

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
21.4.2009 21:48:24   
blue eye
Zakaj naš jernej ne pokrči nogice ko ga dvignem , kr dol mu visijo, pa sploh noče kravic past, je dans rekla pediatrinja da ga morm dajat na trebuščka in se z njim ukvarjat, da bo začel glavico držat pokonci. sej močn je ful in ima kontrolo nad glavico, to mi je rekla, že od 2 meseca bi jo držal kr sam,sam da se mu ne ljubi.Pa kr na nogice se postavlja sploh jih noče pokrčit.user posted image user posted image user posted image user posted image bi rad že kr shodu, pa je rekla da to ni v redu, da mi bojo v razvojni ambulanti pokazal kaj in kako naprej.

MAlo me je strah, da ni kaj narobe s kolki, čeprav sva imela ob odhodu iz porodnišnice kolke popolnoma zdrave in nisva potrebovala širokega povijanja, vsaj tako so rekli.user posted image user posted image user posted image user posted image Zdj sem pa mal slabe volje, kaj pa če bi kljub temu mogla široko povijat in tud noben mi ni to poveduuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
21.4.2009 21:55:52   
blue eye

A že ktera pogreša brcike? Ene par mojih kolegic je zdaj nosečih .... men se je pa po brcikah začelo tožit user posted image  a ni blo fajn? Vsak večer telovadba user posted image

ja kje so te naše brcike, zdle je moja sestra noseča 7 mesecev in kr pogrešam tiste lepe trenutke in ji zavidam k je lahk spet na tem.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
21.4.2009 21:57:34   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jutri pa ceplenje.user posted image user posted image user posted image Jutri pa bo joook.

Ja pr nas je tud bil dans jok.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
21.4.2009 21:58:51   
blue eye
Kathy - a se še spomneš kok sma se jezile k ni blo 18, zdj  sta pa najina sončka stara že 3 mesece. Kako leti čas. 

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
21.4.2009 22:46:44   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Ja pr nas je tud bil dans jok.

Pri nas pa niti mal ne user posted image user posted image Se je tak zagledala v tiste pajace, ki jih imajo tam, da sploh ni porajtala, da jo je sestra piknila. user posted image user posted image Pol je edino med oblačenjem mal jokala, ampak pomoje je samo sosednjemu dojenčku pokazala, kaj se pravi ornk jokat, ne pa neki na pol hlipat in stokat, hehe user posted image user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
21.4.2009 23:27:14   
_kathy_
Bethany, ja naš je že dva tedna brez teh tetra plenic, samo ponoči mu jih dam gor. Upam, da bo vse ok. Bom kr do 12. 5. tako delala, takrat bo pa že skoraj 4 mesece star.

Blue eye, ja se spomnem, kako sva se jezile. Mene je pognalo vrjetn to razburjenje, ko mi je 20 . 1. G rekla, da bomo še čakali. Se spomnete kako sem se jokala, da bom še dolgo čakala? In v joku me je začelo zvijati ...user posted image user posted image user posted image
Aja, mi smo pa že v sredini marca imeli drugi pregled.

Naš Gal se je dan 4 x pokakal, da je bila plenica čisto polna. Četrtič celo tko malo zelen kakec, kot drisko. Morm zgleda ju3 spet banano jest. user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?