Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 12:07:36
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Tjaša je zaspala, js grem pa stavit, da bo patronažna pršla v roku pol ure ... ggggrrrrrrr Bethany: a more bit tamala budna, ko pride sestra? ne, js je ne bi budila... sam zato, da jo pogleda in reče, kak je že velika... kr nej spi!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 12:09:17
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Bethany a je treba poleg vloge za vpis v vrtec še kej zraven prinesti?? davčno št. in emšo vseh a ne velja napisano na vlogi? emšo in dš od staršev je itak gor, dš od Eline bom mela pa zram, poleg rojstnega lista, ko še nima osebne.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 12:11:41
|
|
|
|
Bethany
|
Martka, upam, da nam uspe kaj prej do mesta pridet... pa da se vidimo. se morma s Katjo zmenit, kdaj boma šle v vrtec... al prej al pol.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 12:11:54
|
|
|
|
_kathy_
|
No, mi gremo ravno v vrtec. Danes pa Gal praznuje (tudi on mora priti na svoj račun;)) ... 3 mesece!
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 12:14:42
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ No, mi gremo ravno v vrtec. Danes pa Gal praznuje (tudi on mora priti na svoj račun;)) ... 3 mesece! vse najboljše za 3 mesece...joj kako beži čas. Gal pride torej na svoj račun, če mami poje eno fino tortico, ne...heh...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 12:18:38
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ No, mi gremo ravno v vrtec. Danes pa Gal praznuje (tudi on mora priti na svoj račun;)) ... 3 mesece!
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 12:21:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
Se opravičujem ker motim samo bi rada vprašala Dali ti nas nimaš več nič rada ?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 12:25:54
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ No, mi gremo ravno v vrtec. Danes pa Gal praznuje (tudi on mora priti na svoj račun;)) ... 3 mesece! Čestitke, GAL za prvo četrtino leta!! Mami si pa nej privošči kaj dobrega!! V kateri vrtec ga boš pa vpisala?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 12:27:04
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Se opravičujem ker motim samo bi rada vprašala Dali ti nas nimaš več nič rada ? sem ti poslala zs... seveda vas imam rada...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 12:38:07
|
|
|
|
Dali*
|
Punce v kolikem času preide hrana ki jo poješ v mleko? Full se mi lušta jabolke in bi rada opazovala reakcijo pri Etienu.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 12:42:48
|
|
|
|
Lolita23
|
Kdaj ste začele uporabljat kengurujčka oz. sling?Kupila sem kengurujčka od 0n 15kg, mala je pa stara 1 mesec, pa ne vem, če bi ga lahk začela uporabljat???'
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 12:50:51
|
|
|
|
katja_p
|
Sej sm vedla .... zdaj se mi pa joče in jo morm nekak nazaj uspavat ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 12:52:00
|
|
|
|
katja_p
|
Gal, Lolita: sling lahko takoj, kungurujčka pa ne vem. martka: te bomo rufnle. Sam najbrž res ne bomo uspele tak cajt prit, ker naša takrat spi ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 13:08:39
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Punce v kolikem času preide hrana ki jo poješ v mleko? Full se mi lušta jabolke in bi rada opazovala reakcijo pri Etienu. Hitro pride hrana v mleko, reakcija, če bo, bo v roku 24 ur.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 13:09:11
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Sej sm vedla .... zdaj se mi pa joče in jo morm nekak nazaj uspavat ... a je prišla patronažna?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 13:15:32
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Punce v kolikem času preide hrana ki jo poješ v mleko? Full se mi lušta jabolke in bi rada opazovala reakcijo pri Etienu. Hitro pride hrana v mleko, reakcija, če bo, bo v roku 24 ur. Torej grem v napad na jabolko...potem pa opazovanje
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 13:15:56
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Sej sm vedla .... zdaj se mi pa joče in jo morm nekak nazaj uspavat ... a je prišla patronažna? Jap ... in kaj je povedla? - do dopolnjenega 6m NIČ - začet s sadjem, neprekuhanim - tamala zgleda super, ima lep ritem - aha, z Elino bosta skup v varstvu - in pol vse druge teme. Je bla tu ene pol ure. Tjaša je nazaj zaspala.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 13:23:08
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Dobro jutro punce! Mi imamo že prvo rundo dop. spanca, tako da sem malo počekirala tle in vidim da nas je kar nekaj kandidatk za Montija. Torej start bo 4. maja ob 00.00 uri. Do takrat pa bo vsaka pripravila jedilnik za en teden vnaprej, pa bomo do poletja glih super in fit. Meni se bo pridružil še moj , ker se je tudi on zredil med mojo nosečnostjo, no pa še mal prej...upam torej da mi ne bo pretežko, ker bova oba na tem in bo lažje pripravljati hrano. Seznam kandidatk za Montija: Bethany Katja_p Dali* Lolita23 ??? No pa da se jaz mal javim...jaz sem včeraj začela in upam da uspem...vam pa še preostanek časa do začetka se najejte sk sladkim
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 13:32:24
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Sej sm vedla .... zdaj se mi pa joče in jo morm nekak nazaj uspavat ... a je prišla patronažna? Jap ... in kaj je povedla? - do dopolnjenega 6m NIČ - začet s sadjem, neprekuhanim vsaka drugače! moja je pa že takrat rekla, prekuhano zelenjavo, da ji sladko preveč ne pokvari apetita za zelenjavo... - tamala zgleda super, ima lep ritem - aha, z Elino bosta skup v varstvu - in pol vse druge teme. Je bla tu ene pol ure. Tjaša je nazaj zaspala.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 13:32:44
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Dobro jutro punce! Mi imamo že prvo rundo dop. spanca, tako da sem malo počekirala tle in vidim da nas je kar nekaj kandidatk za Montija. Torej start bo 4. maja ob 00.00 uri. Do takrat pa bo vsaka pripravila jedilnik za en teden vnaprej, pa bomo do poletja glih super in fit. Meni se bo pridružil še moj , ker se je tudi on zredil med mojo nosečnostjo, no pa še mal prej...upam torej da mi ne bo pretežko, ker bova oba na tem in bo lažje pripravljati hrano. Seznam kandidatk za Montija: Bethany Katja_p Dali* Lolita23 ??? No pa da se jaz mal javim...jaz sem včeraj začela in upam da uspem...vam pa še preostanek časa do začetka se najejte sk sladkim Bravo cita! Se tin pridružimo čez 13 dni. Ti nam boš pa dodatna motivacija, ker nas boš spodbujala s svojim dobrim počutjem in manj kg. Me moremo najprej iz omar spravit še vse zaloge sladkega potem pa akcija...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 13:38:10
|
|
|
|
Bethany
|
Dali, uživaj ob japki! Držim pesti, da ne bo Etiena zvijala. Katja, obisk patronažne:no, enako kot pri meni ... Fino, da Tjaša že nazaj spi. Js sem pa glih dala Elino v posteljo, ker je že dremala na zizi, je seveda protestirala, zdaj pa je tiho in se igra s svojim pujsekom. Upam, da bo zaspala. Kaj pa za kosilo danes? Ostalo mi je dosti zelenjave od včeraj, pa tortilje še imam za ponucat, sam bi mal popestrila s kakim mesekom, pa sem čist brez... Bo treba eksperimentirat, al pa bo spet vegi južna, upam, da se moj ne bo preveč bunil, hehe
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 13:40:55
|
|
|
|
urskaf
|
Lep pozdravček punce! Bi se vam še jst pridružila tukaj, če lahko. Bethany - hvala za povabilo! Hujšanje ... Mene kr zmrazi, ko se spomnim na to! Sicer sem že na kg pred nosečnostjo, sam bi rada šla še kakih 10kg dol. Sam hujšat pa baje kao še ne smem, ker dojim. Ena moja kolegica je hotela hujšati med dojenjem, pa se ji je ful poslabšala kvaliteta mleka, pa skoraj je bila ob njega, tak da bo moglo še HB mal počakat. Nič, mejte se, se že Mihec oglaša.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 13:41:21
|
|
|
|
Bethany
|
Tole uvajanje GH: res je ful različnih variant in predlogov - eni pravijo začeti s sadjem, drugi z zelenjavo, eni s prekuhanim, drugi surovo... js bom kr po svojem občutku delala, tak kot se mi pač zdi najboljše, pa bo! Pa začela bom čez kak mesec, kak teden pred dopolnjenim 6im mesecem. Bomo vidli...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 13:49:04
|
|
|
|
Bethany
|
Urškaf, dobrodošla med mamice!! Ja, hujšanje med dojenjem ni priporočljivo, vsaj ne tako ful strogo in odrekajoče. Ker se strupi in odpadne snovi izločajo tudi skozi mleko. Počasi, z uravnoteženo prehrano, veliko tekočine, zmernega gibanja, pa grejo kile počasi dol, brez vpliva na mleko. Js sem tud mislila začeti že janurja, dober mesec po porodu, pa sem se premislila, prvič zaradi dojenja, drugič zaradi pomanjkanja volje. Zdaj, ko se pa počasi bližamo šestim mesecem in gosti hrani, pa lahko začnem tudi mal bolj resno kile dol spravljat, seveda še vedno s pametjo, ker bi rada dojila, dokler bo pač šlo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 21.4.2009 13:51:13
|
|
|
|
urskaf
|
Je bil lažni alarm. Sam enga golobčka je mogu spustit. Lahko nekaj vprašam mamice, ko uporabljate aspiratorje za čiščenje noseka? Jst sem ga danes dobila. Na kakšno moč imate nastavljen sesalec? Pa kako dolgo sesate iz ene nosnice? Oz. kako se sploh spravite zraven? Hvala!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?