Bethany
|
Ejla, js pa pijem belo kavico in čakam, če bo Elina kej zaspala. Sem jo dala v posteljico, prištimala vse potrebne igračke, ki bi ji naj pomagale zaspat, zdej se pa prekopicuje in igra v posteljici. Mal še počakam, pol pa spakam in grema ven, če ne bo zaspala. Smo pa danes budni od pol šestih, seveda brez nadaljnjega spanja. Včeraj pa sma jo že zrihtala za spat ob sedmih, zaspat pa je uspela ob pol devetih. No, sej je kr dolgo rundo potegnila, brez vmesnega vstajanja. Je pa res, da je včeraj med sedmo zjutraj in sedmo zvečer spala samo pol ure!! Ne morem verjet, da bi imela dost tak mal spanja čez dan. ... Ampak spat pa ne... Katja, zgodnji sprehod uspel? Kathy, kako je šla seminarska? Lolita, že kaj bolje spite? Martka, hvala za čokoladico. Bila je odlična. Se je Elini zluštal, ko je pisal, da je za otroke, in sem jo pač mogla snest. Hm, pa od kod teb tulk mleka? Si razmišljala o izvozu, hehe? Sej si predstavljam, kak zoprno je ponoči, ko se prsi tak nafilajo z mlekom, da so čist trde. Še men se to dogaja, če mi spi dlje, kot sem navajena, pa nimam nekih enormnih količin. Se vedno zbudim in ne morem več nazaj zaspat. Črpat se mi pa ne da sredi noči...
|