Bethany
|
No, mi smo pa danes spet spali do pol osmih, kr solidno. Js vedno bolj razmišljam, da bi probala nekaj naročit iz tiste strani - next. Včeraj sem se registrirala, da sem sploh vidla, kako in kaj. Pa zgleda čist ajnfoh, pa cene cotk so mi ful ugodne. Edino poštnine je 5 eur, tak da se splača več kosov skup naročit. Je včeraj še moj pregledal strani in bil tud čist navdušen kake kjut stvari so, je že kr hotu Elini kupit ene take luštne male adidaske, ampak glih teh ni možno dobit... Zdej jih pa išče vsepovsod drugje, hehe. Tako, da, povejte, če bo katera še naročala, pa skupaj naročimo. ok? Ja, pol bi pa mi tud mogli že dobit denar od občine! Moram preverit na banki. Za danes imam js plan it od doma že okol 10ih, ko bo verjetno Elina spet mal zaspana, pa boljš da mi zaspi v vozeku, kot pa v naročju. Tak, da: Katja, ti javim, ko grem od doma, pridem pa itak prej kr do tebe. A prav? Martka, upam, da nama uspe pridet kej prej in da se vidimo danes. Če boš lahk prišla, mi javi, da ti prinesem tudi denar za Sling. Kengurujčka pa ti ne morem z vozekom, ko imam premalo košarico... Nobady, js vedno preventivno celotno besedilo označim in kopiram, preden stisnem "potrdi". Tako potem, ko ti pokaže "error" ali "sorry", samo še enkrat odpreš okno za odgovor in prilepiš besedilo. Zdaj grem pa froštkat, Elina je že dobila svojo dozo jutranjega mlekca. Mi pa zadnje dni noče dodatka jest. Včeri niti dopoldan, pred sprehodom - tega že nekaj dni zavrača, niti zvečer pred spanjem - pa je do sedaj vedno z veseljem popila, po obeh zizah, seveda... hecno! Da ima naenkrat dost pri meni? Sej kul, sam ziher pa še vedno nisem...
|