|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
3.4.2009 21:35:14   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Za to varianto je včasih dobro vedet za lenobe, ki se ne moremo spravit v salon user posted image

No,se priporočam,vsak dinarček prav prideuser posted image .

dašabina,moja "soznakinja",ovenček(itak najboljši ljudje na svetuuser posted image ), želim ti vse najlepše v življenju,veliko vsega dobrega in uresničitev največjih želja,pa tudi,da uspe tvoja dieta...vse najboljše!!user posted image
user posted image

triš in Žan,pošiljam vama lepe misli in čimprej se pozdravita!!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

nana, sem ja. Sem bila lušna, ne? user posted image

Pa še kako!!!Brez heca.

Lunca,za Lukecauser posted image user posted image user posted image  in na čimprejšnjo ozdravitev.

Lenartuser posted image  user posted image  user posted image .

koala,tole zgodbico sem pa jaz že slišala o tej punčki,ampak sem vedela da se je to zgodilo že prej,kak dan preden si ti napisala,da je umrla.Mi je prijateljica že en dan prej povedala,da je od tega umrla in baje kar pri mamici v naročju.Pa ali je imela še eno sestrico tudi v bolnici?

klepetka,sori,nisem bila včeraj nič gor,komaj po polnoči,saj si videla...ja lahko bi se reklo,da sem imela že nočni šiht.Jutri pa že imamo napovedano gužvo.user posted image  Upam,da mi te uspe danes kaj gor dobit...bom na slepo poskusila.

mml,nič nisi stara!!Pa še dolgo ne boš,si v najlepših letih,prav tako jaz in še katera...meni pač dol visi za leta,se odlično počutim in verjamem da tudi ti.

Nič,odhajam,lepo noč.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 3.4.2009 21:37:13 >

:))

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
3.4.2009 22:52:14   
karmyka
Pozdravljene mamiceuser posted image user posted image

Dolgo me že ni bilo med vami, ja pri nas se kar skoz nekaj dogaja, atija imamo doma od 2.3 smo vesele da je kajuser posted image user posted image user posted image

Na hitro vam prilepim spet nekaj slik mojih dveh pupik in upam da vam bodo všečuser posted image user posted image

No pa dajmo:
user posted image
user posted image
TEA
user posted image
LEA
user posted image
UH TALE JE PA ŠE OD PUSTA
user posted image
PA TA TUDI LEA
user posted image
TEA
user posted image
ENA SKUPINSKA OD NEKAJ DNI NAZAJuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
TEA
user posted image
LEA
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image TEA
user posted image
user posted image LEA
user posted image
user posted image
LEA
user posted image
TEA
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image TEA Z ZAJČKOM
user posted image
user posted image user posted image LEA Z ZAJČKOM
user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
4.4.2009 6:32:56   
TRIŠ
Koala ne nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa zakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Intruder sedaj pa ne bomo imeli maltežanke,ker sem prebrala tvoj post ampak bomo spet kupili maltežana,pa hvala za lepo misel ki si jo napisala ,jo kar rabimuser posted image

Alfabeta kako smo lepiiii,glede šlaufou pa tišinauser posted image

DAŠABINA ŠE TUKAJ VSE NAJBOLJŠEEEEEEE MATI PA ŠE VELIKO SREČNIH IN LEPIH LET

Karmyka krasne slikiceuser posted image

No vam je že Dašabina povedala,mi smo v bolnici .Žan je imel in še ima vročino,ki naraste na 41.Vzroka ne vedo.Danes ob 10.00 bodo prišli še eni izvidi.CRP je visok tako da je moj sinek res zboleluser posted image .Danes je spal pri njemu Janez ,jaz pa sem včeraj,no nisem spala,ker je bila ludnica.Domov sem prišla ob 17.00 in spala do sedajuser posted image Tale bolnica je tako zasedena da nimajo več prostora za posteljo,da bi lahko doječa mami prespalauser posted image

Hvala za vse lepe misliuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 4.4.2009 6:33:24 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
4.4.2009 19:32:34   
Alfabeta
Dan!

Našla sem nas kar na sredini druge strani!!!!!!!!user posted image

anita, ne ne,...ni šel ticker v to smer user posted image

mala pikica, kako lepo da imaš svojega RENAULTA nazaj user posted image user posted image user posted image

ti, nana, kam pa boš ti z vsem tem denarjem, ki ga boš naslužila? Bo vesel tvoj.......sindrom zapravljanja!user posted image user posted image

karmyka, saj veš.....zelo lepe slikice....Prva....oblekice so pa iz H&M a ne? Moja ima namreč enako

triška, upam, da boste kmalu zdravi in doma. Saj vem da sedaj ne razmišljaš o tem.....ampak jaz imam še vedno nekaj zate. Se spomniš kaj si mi rekla, da nabirate? Upam, da še rabiš. In če ja....samo javi mi. A v B je pa taka gneča? Joj, joj. Boščki mali.

Jaz sem sama z otroci, je možek v Dalmaciji (more, more, more, more, svud oko nas user posted image user posted image user posted image ).......tak da če me ne bo zvil spanec.....bom mal tukaj vedrila

No, toliko....da nas malo dvignem

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
4.4.2009 20:04:15   
katarinas
Dan!

Danes je bil pa končno en dan, da smo bili vsaj malo zunaj. Saj smo bili samo pred hišo ampak je tako pasalo - Lara je tekala sem in tja vsa vesela in se kar ni mogla načudit vsem ptičkom, rožicam, travicam....včeraj sva bila z user posted image  v Lj in sva ji v Obiju kupila gugalnico (a ne...Alfabeta, sej nisi ti nč kriva?user posted image user posted image ), tako supersko ko sem jo že gledala v enem katalogu, pa sva jo zdaj tu dobila za isto ceno. In se je danes že gugalauser posted image  in se tako smejala zraven. Je kar pozabila, da je zaspana in je šla spat šele ob dveh popoldan, ponavadi gre prej. Spala je samo eno uro in bila posledično tečna popoldan, zdaj je pa že v postelji in mislim, da že sanja ovčkeuser posted image

SEm pa bila včeraj še v šopingu in ne boste verjele sem nekaj kupila tudi ZASE!user posted image  Dobila sem ene kapri hlače zase na....otroškem! oddelkuuser posted image  Sem si enkrat že take kupila zdaj sem jih pa spet dobila, sem ful vesela. Pa eno majčko za celih 4,50 €...ja je bla znižanauser posted image  Ja pa seveda nekaj za Laro za poleti. Ampak men se je pa zdelo da v H&M niso imeli zdaj pa nič za nas, za manjše otroke in večje imajo precej izbire, zgleda da je Lara pa glih nekje vmes. Sicer pa ima itak zdaj več kot dovolj.

Karmyka zelo lepe slikice.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
No vam je že Dašabina povedala,mi smo v bolnici .Žan je imel in še ima vročino,ki naraste na 41.Vzroka ne vedo.Danes ob 10.00 bodo prišli še eni izvidi.CRP je visok tako da je moj sinek res zboleluser posted image .Danes je spal pri njemu Janez ,jaz pa sem včeraj,no nisem spala,ker je bila ludnica.Domov sem prišla ob 17.00 in spala do sedajuser posted image Tale bolnica je tako zasedena da nimajo več prostora za posteljo,da bi lahko doječa mami prespalauser posted image

Joj TRIŠ upam, da ne boste predolgo v bolnici...pri Lari tudi niso vedeli kaj je vzrok tako visoki vročini, ko smo bili prvič v bolnici, izkazalo se je, da je bila bakterijska okužba. A so mu dali tudi antibiotik?
Ja te pa "spanje" v bolnici res zdela, jaz sem po nočni tam tudi hodila domov spat da sem se malo spočila.
Sicer pa si posteljo lahko tudi začasno sposodijo na drugem oddelku kadar je gužva ampak bogve kakšna navodila imajo tam od taglavnih....ampak ne bi o tem, ker ratam živčnauser posted image user posted image  

Če pa kaj rabiš Triš za Žana npr. kakšno sadno kašico, jogurt karkoli...samo reči, ker vse imajo na oddelku, ampak če ne rečeš ne dobišuser posted image  Pa tudi če ne boš hodila na zajtrk, kosilo, večerjo v menzo naj mož skoči in vzame za tiste zneske vsaj jogurte pa jih bodo otroci pojedli domauser posted image

V glavnem želim, da Žanu hitro pade vročina, da ugotovijo kaj mu je in da ga hitro pozdravijo ter čimhitreje domovuser posted image

Bom poslala, da ne bouser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
4.4.2009 20:08:13   
katarinas

user posted image

en lep pozdrav od Ajdice! user posted image

user posted image

pa enga še od te šjor'ce user posted image

Originalne ste! Izrezana mama!user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
4.4.2009 20:22:04   
Sunny Morning
Grozne smo...user posted image

karmyka kot vedno ful zanimive slikice tvojih princesk. Po slikicah sta zelo navihani. Pa super, da imate očita doma.

TRIŠ upam, da končno nehaš hodit po bolnicah...sploh, ker zdaj imam pa že jaz dovolj.
Zate in za Žana
user posted image

nana super, da še fušaš. Imaš glih pravi poklic in ti prav privoščim, da si ustvariš svoj krog strank in prislušiš še kakšen dodaten dinarček, ker sem prepričana, da ti v službi itak plačajo en drek.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
4.4.2009 23:02:25   
mala pikica
Še pozdravček iz moje strani user posted image

Danes sva z Gašperjem preživela cel dan skupaj, sama! In sem zelo, zelo vesela, ob popoldnevih je ponavadi z ljubim zunaj, jaz pa imam vedno kaj noter za naredit, pa še bolj malo sem doma zadnje čase, tako da sem res bila vesela, da sva bila skupaj! Sva bila 3 ure v mariborskem parku, potem pa mi je še zaspal v vozičku, tako da si je lahko mami privoščila še dolgo kavico user posted image

Še malo slikic:

user posted image

user posted image

user posted image

karmyka ti nam pa resnično popestriš strani, ko pokažeš slikice svojih princesk. Tako sta zlati, da bi se kar stopila, sploh tam, kjer se stiskata in lupčkata user posted image Je res lepo, da imata ena drugo...

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

user posted image

en lep pozdrav od Ajdice! user posted image

user posted image

pa enga še od te šjor'ce user posted image

Originalne ste! Izrezana mama!user posted image

Tukaj pa se popolnoma strinjam!

triš upam, da sta z Žanom že kaj bolje user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
4.4.2009 23:38:34   
nana35
karmyka,čudovite slikice,punčki sta res lepi in posrečeni.user posted image

Triš,pozdravite se.Samo to vam želim.

Alfabeta,joj,kakšen veliki denarček se mi že ne obeta,za zapravljanje pa bo!!user posted image

Mi smo bili cel popoldan zunaj,Klemen priden kakor vedno,sva se sprehajala,pa igrala na kamenčkih,seveda sem malo tudi slikala,pa danes ni časa za slike nalagat,mogoče drugič.In vreme je res bilo čudovito.Pa jutri bo menda tudi.

katarinas,super za nakupe.Jaz sem gledala v Zari,da imajo od št.92 res veliko izbiro stvari in ko bo Klemen začel nositi to številko,imajo res ful dobrih majčk pa trenerk...

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

nana super, da še fušaš. Imaš glih pravi poklic in ti prav privoščim, da si ustvariš svoj krog strank in prislušiš še kakšen dodaten dinarček, ker sem prepričana, da ti v službi itak plačajo en drek.

Sunny m.pa še kako res je.user posted image Za en drek ravno ni,lahko bi bilo pa boljše ali veliko boljše.Tole je pa potem vse mojeuser posted image .

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
5.4.2009 7:50:55   
Alfabeta
user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
5.4.2009 7:58:42   
lutiropan
Nana vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
5.4.2009 8:57:42   
Sunny Morning
nana
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
5.4.2009 9:37:28   
katarinas
NANA VSE NAJBOLJŠE! IZKORISTI DAN!

user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
5.4.2009 10:12:33   
klepetkaa
DRAGA NANA,

VSE NAJBOLJŠE TI ŽELIM. NAJ SE TI IZPOLNI VSE, KAR SI SAMA NAJBOLJ ŽELIŠ

user posted image

vsem januarčicam in vašim družinam pa prelep nedeljski dan

user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
5.4.2009 13:23:31   
ursalara
Malo z zamudo!

Dašabina!

VSE NAJBOLJŠE

Življenje je nepredvidljivo - kot deževen dan;
lahko se spremeni v jasnino ali pa v orkan.
Ko zreš nazaj, se v tebi morda poraja misel:
Vihar, oblaki, sonce, dež - vse je imelo smisel!

Na svoja leta glej le kot na čas uživanja,
čas ustvarjalnosti in čas lepote bivanja,
čas prijateljstva, ljubezni in čas rojevanja,
čas nenehnega učenja in dozorevanja.

Za rojstni dan želim ti zares veliko sreče,
zadovoljstva, blagostanja, evrov v žepu gneče,
ljubezni, ki vsak dan naj ob tebi bo prisotna,
pa zdravja - zanj skrbi naj usoda blagohotna!

user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
5.4.2009 13:25:44   
ursalara
Nana!

Za vse, kar nosi naše ti voščilo,
želimo, da bi se ti izpolnilo!
Izrekamo ti v njem spet kup želja,
želeč, da padejo na plodna tla.

Ker zdravje dragocena je dobrina,
naj tvoja najbolj vidna bo vrlina!
Ves čas iz tebe zdravo naj žari,
naj zdravje le ti sije iz oči!

Družina tvoja naj od zdravja poka,
in vedno naj le od ugodja stoka!
Naj pokanje zajame še tvoj žep -
napenja pa naj evrov ga otep!

Življenje naj bo polno harmonije,
ljubezen vsak dan nov naj cvet razvije!
S toplino, z nežnostjo ta cvet zalij,
in vedno znova čar njegov odkrij!

Vse najboljše!

user posted image

< Sporočilo je popravil ursalara -- 5.4.2009 13:26:50 >

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
5.4.2009 17:28:13   
majra
Dašabina in Nana vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem počivat, ker sem fasala vročino in mislim, da sem na dobri poti k anginiuser posted image  Upam, da ne....

Bodite fajn

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
5.4.2009 20:46:17   
urssyy
user posted image Draga Nana,  bodi vedno nasmejana, bodi zlata mama, super žena in še naprej naša so-RRovka....skratka ostani takšna kot si, le zdravja in ljubezni ter medsebojnega razumevanja ti ob tvojem rojstnem dnevu želim.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
5.4.2009 20:49:19   
urssyy
Danes zjutraj ob 6.00 je tudi moj bratranec, ki je imel D.S., postal angelček, naj počiva v miru in naj ga obkroža neskončna ljubezen ..............user posted image

zame so res težki dnevi........

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
5.4.2009 20:49:27   
nana35
Dober večer.

Najlepša hvala vsem za lepe želje ob mojem rojstnem dnevu,tudi seveda za prejete SMS-e nekaterim od vas,res hvala,hvala za pesmice in verze.

Dan smo izkoristili,res je bilo lepo vreme,sploh nisem vedela,kako naj ga najbolje izkoristim,da ne bi kaj zamudila,ko je bilo takooo lepooo.

Lepo noč .

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
5.4.2009 21:18:27   
vaney
na hitro...

DAŠABINA, OPROSTI ZA ZAMUDO (sem premalo tukaj gor), VELJA PA VSEENO; VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN. Želim ti največ zdravja in sreče ter nepozabnih trenutkov v objemu svoje najdražje družineuser posted image user posted image user posted image  Upam, da si lepo praznovala...

NANA, VSE NAJBOLJŠE TUDI TEBI ZA ROJSTNI DAN....žalim ti obilo zdravja ter veliko crkljanja s Klemnomuser posted image user posted image user posted image

koala, kako grozno...sožalje staršem tudi z moje straniuser posted image

ursyy, iskreno sožalje ob izgubi bratrancauser posted image

TRIŠ&ŽAN, tole je pa že čisto preveč, se mi že prav smiliteuser posted image  Kako je z Žanom? Kaj pravijo izvidi? Močno upam, da boste čimprej zdravi in domauser posted image  Joj, pa še za maltežana sem prebralauser posted image  mi je prav žal, ko je bil tako prisrčen kuža....držite se in še en velikuser posted image ter veliko user posted image user posted image user posted image , da se Žan čimprej pozdravi.

Jaz sem pa imela naporen teden, včeraj dopoldne sem pospravljala, popoldan sva z Anžetom "lutala" okrog in martinčkala do večera, danes smo cel dan imeli obiske in smo bili spet do večera zunaj, tako da mi kar zmanjka časa. Anže je zunaj ves srečen, najbolj obožuje našo psičko Ulo, potem pa vožnjo s poganjalcem traktorjem (ki ga trenutno še vlečemo z vrvjo, ker je Anžetu bolj fajn, da ne rabi delatuser posted image ), igranje s kamenčki, pesek, pa vse mogoče živali, ki gredo tako hitro, da jih lahko dohajauser posted image  (mačke, psi, kokoši, ovce, kože, piščanci...., samo da se premika). Zunaj je v glavnem ves srečen in ko prideva noter, gre najprej k balkonskim vratom in začne klical Uva (Ula)user posted image  Sicer pa najbrž že same veste, kakšno veselje je, ko so otroci zunaj in svet postane velik, pisan in nadvse zanimivuser posted image

Tako, čaka me še nekaj dela za službo.....vsem želim lahko nočuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
5.4.2009 21:20:48   
dašabina
Draga Nana, moja sorodna dušica, vse naj, naj, vse dobro vsak dan tvojega življenja s tvojim Klemnom in najbljižjimi
user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
5.4.2009 21:30:02   
klepetkaa
Dober večer,

danes je bi pa prelep dan. ŠE več takih bi radiuser posted image

alfabeta, veš, da sem jaz mislila, da je na obeh slikcah Ajda in tokar precej časauser posted image ?! FUl sta si podobni, resuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: limma

danes sem doma, za mano je že nekaj pomembnega,

user posted image user posted image user posted image

S tabo bi tudi z veseljem spila še kakšno kavo, pa s klepetko, sani in katee (da jo končnoo spoznam)

tudi jazuser posted image

klepetka, user posted image user posted image za Lano in za prespane noči user posted image

ja, upam da bo zdaj trajalouser posted image . Zaenkrat  so noči res čisto ok.

martinca,al si ti ena facauser posted image . Ko sprašuješ kaj je zdaj to z alfabetino službo; da je vsa nasmejana, kljub temu da je šla firma v stečaj. user posted image

karmyka, kot vedno, zelo lepe slikce tvojih dveh princeskicuser posted image . krasni deklici sta

triš, ojej, bogi Žanuser posted image . Upam in želim vam, da se čimprej pozdravi, revček.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katarinas, si prav predstavljam Laro na gugalniciuser posted image , ker naša je tud čist nora, ko jo sam zagleda. user posted image

mala pikica, pravi mali frajer je Gašper na slikcah.user posted image

majra, upam da se izogneš angini. Počivaj in pazi nase, jaz pa ti pošiljam en user posted image  in kup user posted image

urssyy, iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image

nana, super, da si danes prav posebej uživala. user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
5.4.2009 21:48:53   
mala pikica
user posted image

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
   Sončki januarčic 08 - 6.del
5.4.2009 22:00:19   
karatina
NANA, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?