|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
7.4.2009 13:44:26   
Lunca1
No jaz sem pa zadnje dni čisto zasedena. Sploh ne pridem blizu računalnika. Včeraj smo sploh imeli gužvo v službi, sem šla vsaj 20x gor in dol dve nadstropji. No danes me bolijo roke in noge, pa še nekaj me je slabilo zjutraj. user posted image

drugače pa je Luka že bolje, samo bo zdaj čim dlje doma. po možnosti res do konca aprila.
Drugače pa on tudi zunaj ful uživa. Samo da vidi, da odpiraš panoramska vrata, pa je takoj zraven.user posted image  Če jih zapreš pred nosom je pa tak user posted image , da je joj.

Urssyy moje sožalje. user posted image

Nana vse naj naj za dodano svečko. user posted image user posted image user posted image

Anči mi otrok še ne oblačimo v kratka rokava.

Vsem bolančkom pošiljam en roj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
7.4.2009 14:25:50   
TRIŠ
No midva sva doma.Vzrok :ga niso našliuser posted image ,tri tedne mora bit doma da se pozdravi 100%potem pa kontrola krvi pa bodo videliuser posted image Sva pa včeraj prišla domov in jaz sem začela bruhat kot vidra ,da me je hoteluser posted image peljat na urgencouser posted image ,danes bolj ležim in upam da se stanje ne ponovi

Katarinas hvala tiuser posted image user posted image

Nana VSE NAJBOLJŠE Z ZAMUDO AMPAK IZ SRCA.OSTANI TO KAR SI ČUDOVITA OSEBAuser posted image
Majra upam da je boljšeuser posted image user posted image user posted image

Lusa joj kako je to groznouser posted image user posted image user posted image user posted image

Martinca lepi steuser posted image

Mala pikica pravi sonček je Gašperuser posted image

Nana kako lep avataruser posted image user posted image user posted image

No Žan pa je bil v bplnici pravi sonček in je bil tako priden.Na koncu si je že sam potegnil majčko gor, da mu je zdravnica poslušala srček in odprl usta ,da je pogledala grlouser posted image .So ga pa reveža vsega prepikali ker niso našli žile.Vsak dan pa so mu jemali kri.Ima rokice kot da bo bil popikan z bodicamiuser posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
7.4.2009 14:53:39   
ursulina
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

No midva sva doma.Vzrok :ga niso našliuser posted image

user posted image niso našli? ojej... no ja, upam, da tudi čez 3 tedne ne bodo nič našli user posted image  

Sva pa včeraj prišla domov in jaz sem začela bruhat kot vidra ,da me je hoteluser posted image peljat na urgencouser posted image ,danes bolj ležim in upam da se stanje ne ponovi

user posted image user posted image user posted image tudi za tebe, da bo čimprej bolje!!

So ga pa reveža vsega prepikali ker niso našli žile.Vsak dan pa so mu jemali kri.Ima rokice kot da bo bil popikan z bodicamiuser posted image

revček!!

življenje res ne prizanaša... smo ful user posted image , ker so pri naših prijateljih 8-mesečni punčki potrdili nevrofibromatozo....upam, da sem prav napisala - ki je vse prej kot lepa bolezen, le odvisno, koliko se razvije... stisnite pesti še za en par staršev, da bosta čimprej zbrala moči in sprejela to strašno igro narave... mala Klara user posted image user posted image user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
7.4.2009 16:53:08   
katarinas
Se javljam iz službe.

Lara je v redu prenesla prvi dan v vrtcu, celo domov ni hotla it ko sva jo prišla iskat, se nama je režala in kar skrilauser posted image   Danes pa jo je babi šla iskat in so bili ravno zunaj, Lara pa v naročju pri tovaršici in jokala...menda je tudi včeraj jokala, ko so šli venuser posted image  tovaršica misli, da morda zaradi tega, ker misli, da bo morala it domov, ko gredo ven....no če ne bo hujšegauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
No midva sva doma.Vzrok :ga niso našliuser posted image ,tri tedne mora bit doma da se pozdravi 100%potem pa kontrola krvi pa bodo videliuser posted image Sva pa včeraj prišla domov in jaz sem začela bruhat kot vidra ,da me je hoteluser posted image peljat na urgencouser posted image ,danes bolj ležim in upam da se stanje ne ponovi

Samo, da sta zdaj doma, bo obema lažje. Verjetno je bila kakšna virozauser posted image , ki bo tako šla kot je prišla...

Zate pa user posted image  da kmalu nehaš bruhat. A si pri Žanu tudi vseskozi bruhala, mislim celih 9 mesecev?

No Žan pa je bil v bplnici pravi sonček in je bil tako priden.Na koncu si je že sam potegnil majčko gor, da mu je zdravnica poslušala srček in odprl usta ,da je pogledala grlouser posted image .

Je bil pa Žani res priden, si ga kar predstavljam kako dvigne majčkouser posted image
Lara se je pa vsakič takoooooo drla ko ji je usta pogledala, tega nikakor ne more prebavit...saj ji nič ne zamerim.

So ga pa reveža vsega prepikali ker niso našli žile.Vsak dan pa so mu jemali kri.Ima rokice kot da bo bil popikan z bodicamiuser posted image

Oh ti mi je pa poznanouser posted image , Lara ima še vedno plave rokice pa bo že 14 dni odkar je iz bolnice. Pa jutri nas čaka nov odvzem krvi, se bo tem revežem že zdaj vse zamerilo.user posted image

Jutri imamo pa mi kontrolo z Laro v pediatrični, bodo seveda vzeli kri, upam, da ne bo spet anemična, da ne bo potrebno uvajati terapijo.

IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
življenje res ne prizanaša... smo ful user posted image , ker so pri naših prijateljih 8-mesečni punčki potrdili nevrofibromatozo....upam, da sem prav napisala - ki je vse prej kot lepa bolezen, le odvisno, koliko se razvije... stisnite pesti še za en par staršev, da bosta čimprej zbrala moči in sprejela to strašno igro narave... mala Klara user posted image user posted image user posted image

pa ima kdo nevrofibromatozo v družini? ker to je dedno, ne? morda ne bo hujšega, držimo pestiuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
7.4.2009 17:59:59   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Sem uspela dobit karte za U2 in sem HAPPPYYYYYYY!!!!user posted image user posted image user posted image

V roki držim papir na katerem piše "Your order is accepted", na ticketpro.hr pa piše, da je bilo plačanje in dostava preklicano in zdaj čakam njihov odgovor ampak se mi kar svita kakšen bo. Malo sem user posted image user posted image user posted image user posted image  predvsem pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še ne bi nič rekla, če bi bila računalniško nepismena, tako sem pa že naročila eno tono robe od vsepovsod in sem res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 7.4.2009 18:11:45 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
7.4.2009 18:25:30   
katee

Sem uspela dobit karte za U2 in sem HAPPPYYYYYYY!!!!user posted image user posted image user posted image

V roki držim papir na katerem piše "Your order is accepted", na ticketpro.hr pa piše, da je bilo plačanje in dostava preklicano in zdaj čakam njihov odgovor ampak se mi kar svita kakšen bo. Malo sem user posted image user posted image user posted image user posted image  predvsem pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še ne bi nič rekla, če bi bila računalniško nepismena, tako sem pa že naročila eno tono robe od vsepovsod in sem res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Te čisto razumem!!! Kako je to sploh mogoče???

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 1306
7.4.2009 19:08:07   
koala
sunny upam da bodo karte vseeno tvoje. Drugače pa so pr......

ursulina moooočn stiskam pesti da bo bolezen potekala v najmilejši možni obliki.

Jaz sem danes čisto fertik, sva bila na pogrebu male angelčice, kriza, sploh ko ji je na trobento namesto tišine zaigral uspavankouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za povrh je bila še Alexova najljubša, mislim da je nebo več slišal ker enostavno preveč boli.

martinca Alex se že 11 dni ne doji popolnoma nič. Ampak ne vprašaj kako me bolijo prsi.

< Sporočilo je popravil koala -- 7.4.2009 19:09:42 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
7.4.2009 19:17:15   
katarinas

Te čist razumem, da si user posted image  ko user posted image !!! Upam, da se vseeno uredi!

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Jaz sem danes čisto fertik, sva bila na pogrebu male angelčice, kriza, sploh ko ji je na trobento namesto tišine zaigral uspavankouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

joj joj joj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1308
7.4.2009 19:41:38   
limma
sunny, poglej na www.cocarintia.si za karte za U2; prijatelj je še danes dobil 2 karti s prevozom - mogoče ti prodajo samo karti, drugače boš pa s Korošci na avtobusu, ne bo ti hudega user posted image Držim pesti, da tako ali drugače prideš na koncert!

koala user posted image user posted image user posted image
Spumpaj si malo mleka, da ne boš dobila mastitisa in malo pij, da se ti bo mleko čim manj proizvajalo... saj bo user posted image

ursulina, držim pesti za Klaro

Manja, upam, da boš kmalu zdrava

< Sporočilo je popravil limma -- 7.4.2009 19:43:03 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
7.4.2009 20:24:16   
Alfabeta
Dober večer.

sunny, a je to možno? Očitno je. Aja, saj se je nam enako zgodilo na Eventimu za Il Divo, je svakinja rezervirala in plačala v našem imenu za naše starše. Potem so pa enostavno plačilo spregledali in ker ni bilo kart, kljub potrdilu, da so plačane, je svakinja poklicala in na oster način jim je povedala, da hočemo karte, ker so za darilo in že vedo da bo to za darilo. no, potem so se nas usmili in našli še mesto. user posted image  Upam,da tudi tebi uspe!!!

koala, user posted image user posted image user posted image  danes pa verjamem da ti ni lahko. Aja, glede mleka....a si poskusila s peteršiljem? Če se ne motim, da ustavlja mleko. Bom poiskala link pa ti pripnem

sani, za Manjo veliko user posted image  , da se hitro pozdravi

triš, upam da boste hitro hitro zdravi, tako fizično, kot po krvi, pa da se ti umirijo slabosti user posted image

ursulina, upam da bodo naše pestke pomagale malčici user posted image

katarinas, super za vrtecuser posted image user posted image user posted image  pa da bodo izvidi superski user posted image

martinca, zelooo lepe slike user posted image user posted image

ančika,  mi imamo zunaj, no Ajda, bodi s kratki rokavi in povrhu še eno tanko majčko z dolgimi rokavi. tudi jaz nisem v kratkih. No, ja....bila sem danes dopoldan, ko me otroci niso videli user posted image user posted image user posted image

Jaz se načeloma držim reka:" Spomladi dolgo v dolgem, jeseni dolgo v kratkem:"

nana, kako zelooo lep avatar imaš user posted image user posted image user posted image  je Klemen tak frajer!

katee, kako pa je zdaj tvoj nečak? Je ok?

mml, super da ste končno dobili zanesljivo varuško. Ma da tako ostane! A ne? user posted image

lusa, vi pa imate pestro, joj joj......Upam,da kmalu posije soček...tak pozitiven!

klaja, važno da vam neta niso vzeli user posted image user posted image user posted image  Malo se hecam, da ne boš huda.....Upam, da se hitro uredijo stvari nazaj na stare tire

urssyy, nate se pa večkrat spomnim kar tako....upam, da tile težki dnevi hitro minejo user posted image user posted image

mala pikica, kje si? user posted image

suzana spet štrajka?user posted image

limma, a je bilo danes tudi sonce na LJ gradu? Pri nas je bilo okoli 14 ure tako vroče, kot da je poletje.user posted image

lunca, ste zdravi sedaj? Upam, da ja user posted image

majra, kako križ, nosečnost?

klepetka, pogrešam tvoje dolge poste.....proste spise....lahko enega? user posted image

dašabina, si se pozdravila? Upam, da ja....

vaney, a so stvari na umirjenih tirih? Upam.....

Tiste ki pa nisem ogovorila  pa user posted image

Takole.....na kratko......grem naprej še kaj pametnega počet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
7.4.2009 20:52:54   
koala
limma, če sčrpam, tudi samo malo (sewm zadnjič 30ml) je samo še slabše.

Alfabeta a petršilj tudi pomaga? Za žajbelj sem slišala. A pri peteršilju je treba listje al korenino uživat? Bom hvaležna za link.

Nisem vedela

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
7.4.2009 21:15:46   
Alfabeta
koala, ko zanalašč ne najdem linka user posted image . Sem pa brskala in našla tole

Citiram odgovor LLL-jevke, mamici ki je želela da mleko neha iztekati

"Če se vam mleko močno izceja in imate trde, napete dojke, jih je potrebno sprazniti, a le toliko, da se zmehčajo in da začutite olajšanje. Hlajenje z mrzlimi obkladki, tudi obkladki z zeljnatimi listi pripomorejo k blaženju bolečine, oženju žil in s tem posledično zmanjšani proizvodnji mleka iz dneva v dan. Svetovalke za dojenje nošenje pretesnega modrčka ali celo prevezovanje s povoji absolutno ne priporočamo.

Če se zaradi trdih in bolečih dojk, prepolnih mleka, počutite zelo neugodno, poskusite tako, da se vležete v kad, do roba polne tople vode in pustite, da mleko kar samo izteka. Pri tem lahko prsi rahlo masirate, v smeri od ramen, proti bradavici. Masaža ne sme biti groba, ampak zelo nežna, s hrbtno stranjo dlani, z nohti nežno vlečete od ramen proti vrhu bradavice. S tem "pomagate" dojkam, da se mleko lažje izprazni iz mlečnih vodov. Masirajte in pustite, da mleko izteka le toliko, da začutite olajšanje. Če opazite na dojki oteklino, rdečino ali boleče mesto, gre lahko za zamašeni mlečni vod, ki ga je potrebno izprazniti, da se na mestu, kjer je prišlo do zastoja ne pride do okužbe (mastitis). Podobno lahko masirate tudi pod toplim (ne vročim) tušem, poskusite se kar najbolj sprostiti. Če boste imeli še vedno težave, ali če se vam bodo pojavljali zastoji mleka, ročno ali s prsno črpalko nežno izčrpajte le toliko mleka, da začutite olajšanje, četudi le nekaj kapljic. Postopoma boste vsak dan črpali manj in manjkrat.
"

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
7.4.2009 21:29:51   
ursulina
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Ja, tudi jaz se tega poskušam držat, danes je imel bodi z kratkimi in majčko z dolgimi rokavi čez, dokolenke in ene malo bolj konkretne hlače za ven, včeraj pa še en bombažen brezrokavnik, samo danes je bilo pa res vroče kot avgusta....user posted image

klepetka, pogrešam tvoje dolge poste.....proste spise....lahko enega? user posted image
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, klepetka, daj no user posted image  kaj je spet sine kaj pogruntal user posted image

Takole.....na kratko......grem naprej še kaj pametnega počet user posted image user posted image user posted image

pridna :) skor čisto vse pokomentirala :)

no, sem izkoristila priliko, zdaj pa še malo mejle prečekiram, potem pa po dolgem....

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.4.2009 21:46:35 >

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
7.4.2009 21:51:58   
Katrin

Ja; jaz imam pa še tole: v mesecih, ki imajo črko R (januar, februar, ...) se ne sme sedeti na tleh user posted image

Nočka vsem in user posted image user posted image user posted image vsem bolančkanim.

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
7.4.2009 21:58:29   
Sunny Morning
sunny, a je to možno? Očitno je. Aja, saj se je nam enako zgodilo na Eventimu za Il Divo, je svakinja rezervirala in plačala v našem imenu za naše starše. Potem so pa enostavno plačilo spregledali in ker ni bilo kart, kljub potrdilu, da so plačane, je svakinja poklicala in na oster način jim je povedala, da hočemo karte, ker so za darilo in že vedo da bo to za darilo. no, potem so se nas usmili in našli še mesto. user posted image  Upam,da tudi tebi uspe!!!

HB meni niso vzeli denarja. Sva se pa z user posted image menila, da se ne bova ubijala za karte, če dobiva ok, če ne dobiva glih tako ok. Fora je zdaj samo v tem, da sva se zdaj že ful veselila in je kar malo šok. Mogoče bo šel user posted image  v torek malo pogledat v Zg, če je še kaj ostalo.

limma hvala za link ampak...saj sem že povedala.

koala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
7.4.2009 22:28:45   
nana35
Pozdravljene.

Danes pa je bilo toplouser posted image ,joj,sva uživala.Malo sva šla v meto.Klemna sem primerno oblekla in sva šla.Mami je bila pa kar v kratkih rokavih,ker je bilo tako oblečenega pol Maribora.user posted image

martinca,dobre slikice.

sani,upam,da se bo Manja kmalu pozdravila.Ena user posted image     zanjo.

Hvala zamudnikom za čestitke ob mojem rojstnem dnevu!!!In seveda hvala za pohvala za avatar.user posted image

Triš,ubogi mali Žan,seveda upam,da nikoli več ne bo rabil v bolnico.In veliko zdravja mu želim.

ursulina,čeprav ne vem kaka je ta bolezen seveda stiskam pesti za ,malo Klaro in njene starše.user posted image

sunny m.upam,da je tole s kartami samo pomota ...

Alfabeta,zdaj pa ti pišeš malo daljše spise??Prav,prav...nama s Klepetko res več ne znese...user posted image Ni materiala.

Lepo noč.

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
8.4.2009 7:23:30   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Jaz sem danes čisto fertik, sva bila na pogrebu male angelčice, kriza, sploh ko ji je na trobento namesto tišine zaigral uspavankouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za povrh je bila še Alexova najljubša, mislim da je nebo več slišal ker enostavno preveč boli.

Ojojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede mleka pa si daj na dojko sveže liste zelja ,preverjeno delujeuser posted image
Ursulina upam da ne bo hudegauser posted image

Sedaj pa se je Žanko zaspanko zbudil in grem pripravljat zajtrk,kosilo pa se že kuha,ker nikoli ne veš kdaj bo slabinauser posted image in bi bilo dete brez kosila,to si pa ne smem privoščit ker tako rad jeuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
8.4.2009 8:58:41   
dašabina
Meni pa je bilo pred 10 leti dano, da sem drugič postala mamica naši zlati punci:
draga Maša vse najlepše, veliko smeha in plesa ti želimo....

user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
8.4.2009 9:02:04   
koala
Punce hvala za nasvete, letim po zelje danes, čeprav se stanje rahlo izbolšuje

Nisem vedela

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
8.4.2009 9:54:42   
Sunny Morning
MAŠA
user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
8.4.2009 12:39:52   
Intruder24
Vas malo na hitro pozdravim, je tako lepo sonce, da je že kr prevroče user posted image ...
Malo je zatišje tu zadnje čase, pa ne vem če je to zaradi slabih novic al pač lepega vremena...

V glavnem lepo se imejte, se več ne bom kaj dosti javla, ker ne bo časa...
Lepe praznike in veliko user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1321
8.4.2009 13:08:34   
Lunca1
Maša vse naj naj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
8.4.2009 13:10:46   
Lunca1

samo malo naprej prestavim seznam

user posted image

datum rojstva, mamica, ime sončka
teža in velikost ob porodu in pri enem letu

user posted image 19.11. karmyka - LEA in TEA
 1460 g, 43 cm in 1350 g, 40 cm
user posted image  14.12. ljubljana - JAKOB
3625 g, 52 cm
user posted image    18.12. malamedika - JURE
2950 g, 47 cm
user posted image  21.12. sani - MANJA
1875 g, 42 cm; 8900 g, 75 cm
user posted image 23.12. karatina - KARIN
3570 g, 50 cm; 11300 g, 77.5 cm
user posted image 24.12. piškamiška - NEJC
2030 g, 44 cm
user posted image 25.12. mala pikica - GAŠPER
3450 g, 51 cm; 9650 g, 74 cm
user posted image 27.12. nana35 - KLEMEN
3340 g, 51 cm; 10300 g, 78 cm
user posted image 30.12. katee - ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm
user posted image  30.12. sonček balonček - MARUŠA
3400 g, 50 cm
user posted image 01.01. klepetka - LANA
3900 g, 54 cm
user posted image 02.01. martinca - PATRIK
3320 g, 50.5 cm; 8530 g, 75.5 cm
user posted image  03.01. aurora6 - ANITA
4195 g, 53 cm
user posted image 04.01. benika - JAKOB
3500 g, 50 cm; 8690 g, 76 cm
user posted image  04.01. ursalara - LARA
3375 g, 50 cm; 10000 g, 80 cm
user posted image    05.01. katarinas - LARA
3560 g, 54 cm
user posted image 06.01. sunny morning - NEJA
4100 g, 54 cm; 9500 g, 78 cm
user posted image    06.01. suzanaKK - ALJAŽ
2950 g, 51 cm; 9270 g, 80 cm
user posted image 07.01. lutiropan - KAJA
3250 g, 50 cm; 9250 g, 78 cm
user posted image 08.01. raja - AJDA
3000 g, 50 cm
user posted image 09.01. lusa - DAŠA
3500 g, 52 cm; 11350 g, 74 cm
  user posted image 10.01. sončnica_8 - MATIJA
11 kg, 80 cm
  user posted image 11.01. ursulina - LENART
3350 g, 52 cm; 10000 g, 76 cm
user posted image 11.01. katrin RR - ANŽE
2790 g, 47 cm; 8100 g
user posted image    11.01. muzika - JAKOB
3340 g, 51.5 cm; 10220 g, 78 cm
user posted image 12.01. nussy - MONIA
3590 g, 52 cm; 9600 g, 76 cm
user posted image 12.01. lejla14 - ALJAŽ
3720 g, 51 cm; 9270 g, 80.5 cm
user posted image 12.01. stanči - LAN
4100 g, 54 cm; 11000 g, 82 cm

user posted image 13.01. majra - KATJA
3520 g, 52 cm
user posted image 14.01. nalin RR - JONAS
3450 g, 53 cm; 12000 kg, 81 cm
user posted image 14.01. lunca1 - LUKA
3850 g, 53 cm
user posted image    14.01. urssyy - VIVIEN
3500 g, 50 cm; 9200 g, 74 cm
user posted image    14.01. septembrka - ANA KAROLINA
3290 g, 51 cm
user posted image 17.01. anchikaa - DAŠA
3520 g, 50 cm; 12000 g, 78 cm
user posted image 20.01. dašabina - MIHA
3820 g, 52 cm; 9920 g, 79 cm
user posted image 20.01. triš - ŽAN
3380 g, 51 cm
user posted image    21.01. tinča1 - DANIEL
3230 g, 48 cm; 10000 g, 74 cm
user posted image 21.01. aaaaaaa - LEJLA
3950 g, 53 cm
user posted image  22.01. klaja - HANA
3350 g, 50 cm
user posted image    22.01. barbas - KLEMEN
3810 g, 54 cm
user posted image 22.01. intruder24 - VID
3080 g, 51 cm
user posted image 23.01. vaney - ANŽE
3160 g, 52 cm; 77 cm
user posted image    23.01. golobček - NINA
3920 g, 54 cm; 9330 g, 76 cm
user posted image 25.01. limma - NEŽA
2740 g, 50 cm; 8900 g, 75 cm
user posted image 26.01. łiłi - TEO
2990 g, 51 cm

user posted image 29.01. anitav - JAN
4550 g, 54 cm
user posted image 30.01. mml - MATIC
3700 g, 54 cm; 10700 g, 78 cm
user posted image  30.01. obrigit - ŠPELA
2760 g, 49 cm
user posted image 31.01. alfabeta - AJDA
3550 g, 52 cm
user posted image 31.01. s00s - JAN
3250 g, 52 cm
user posted image 02.02. koala - ALEX
3200 g, 50 cm; 10350 g, 74 cm
user posted image 12.02. baby_08 - LANA
3980 g, 54 cm

Mamice praznujejo   user posted image    

januar:
2.1. vaney

februar:
1.2. sani1, 1.2. sončnica_8, 9.2. karatina,
27.2. katee

marec:
1.3. mml, 14.3. suzanaKK, 21.3. anitav
23.3. obrigit

april:
3.4. dašabina, 5.4. nana35, 26.4. alfabeta,
27.4. mala pikica, 27.4. s00s, 29.4. sunny morning

maj:
9.5. zasanjana

junij:
2.6. klepetka, 12.6. lusa, 19.6. aurora6,
27.6. ursalara, 30.6. ljubljana

julij:
24.7. koala

avgust:
11.8. triš, 25.8. golobček, 27.8 baby_08
30.8. lutiropan

september:
1.9. intruder24, 15.9. muzika, 19.9. limma,
27.9. nalin RR

oktober:
27.10. martinca, 29.10. ursulina

november:
1.11. barbas, 10.11. klaja, 13.1. karmyka
26.11. anchikaa

december:
5.12. lunca1, 20.12. nussy, 21.12. benika
24.12. łiłi

user posted image  

PONOVNO V PRIČAKOVANJU

Marec
user posted image  Zasanjana 23.3.2009

Maj
user posted image  karatina 13.5.2009
user posted image  obrigit

September
user posted image   majra 13.9.2009
user posted image nussy 21.9.2009
user posted image klaja 22.9.2009

Oktober
user posted image   Triš 31.10.2009

user posted image sončnica_8

user posted image  martinca

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
8.4.2009 13:28:10   
martinca
triš, ojoj to pa je res hudo, da sta bila v bolnici pa niso ugotovili kaj je Žanu. slabsti pa upam, da kmalu minejo. meni je zdaj tudi bilo dvakrat slabo. prvič v nedeljo ampak nisem bruhala, drugič pa včerja zvečer. ampak verjetno zaradi tega ker sem čez dan bila v vrtu, sem štihala in sem se preveč naprezala potem pa sem še nekaj sadila. zvečer pa mi je bilo tako slabo da sem 2x bruhala.

ursulina, držim pesti za malo Klaro. kaj pa je to za ena bolezen? saj vem da me bo nana zdaj spet dregnila da jaz vedno vse vprašam pa vseeno, bolje da vprašam kot pa da me firbec matra.user posted image

koala, priden ALex. saj mlekobo pa tudi pojenjalo. upam,da sem prav napisala.user posted image si kar predstavljam, kako je moralo bit hudo. user posted image boga starša

jaz se tudi rada držim tega.

intruder, spet imaš nov avatar.  zelo lep je.

hvala vsem za pohvale mojih slik od Patrika.

Maša vse najboljše za tvoj 10. rojstni dan! še napej veselo razveseljuj mamico in očija, bratcu in sestrici pa veselo nagajaj.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
8.4.2009 13:29:40   
martinca
lunca, pri meni lahko napišeš PDP 7.12. 09

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?