|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
2.4.2009 13:08:31   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
sunny, a to si mislila! Glede tickerja......a mojega pa nisi videla? user posted image user posted image  Pa tud nobena druga user posted image

A ne ne, sem ga vidla...tvojega. user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
2.4.2009 13:22:29   
martinca
dober dan!

današnja naša noč user posted image se je zbujal vsako uro in hotel pit. rezultat je zjutraj bil moji podočnjaki in tečnoba, Patrik pa s premočeno plenico in polulano posteljo.user posted image Uroš je bil v nočni in je prišel ob 5 zjutraj domov in še sedaj spi. je mislil, da bo že ob 1, pa jih je nekaj za j...
alfabeta, se pridružujem tvoji neprespani noči. user posted image

triš,se mi zdi da imate pri vas zadnje čase smolo. ubogi maltežan.user posted image user posted image za vse pa user posted image da boste lažje prestali izgubo. za Žana user posted image da neha bruhat in mu pade vročina.

koala, prenesi pozitivne misli in dobre želje kolegovi hčerkici ter atiju in mamici, da se njuna mala pikica pozdravi. user posted image user posted image user posted image

mala pikica, upam,da si na masaži uživala. pa seveda si, kdo pa nebi. user posted image

urssyy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti boga reva, se mi tako smiliš. Vivi pa prav tako, da ima takšnega očeta. upam,da ne bo nikoli dobil skrbnišva nad Vivi pa še prepovedala bi mu jo obiskovat.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

martinca,tole pa nisem jaz rekla sani,da si ti žurerka(čagatorka bi rekli mi ), ampak saj sama vidi,če pa skoz neki hodiš,pa čagaš in hodiš v disko,pa na koncerte,pa na striptiz pa tako...

zdaj še moram izkoristit, pol z velikim trebuhom odpadejo diskoteke, potem še bodo samo privat čage

alfabeta, pri nas pa HB ni dežja. sem pa zdaj ticker pogledala. še moraš kar nekaj kg dol spravit, čeprav ne vem kje i jih bo šlo dol ko pa si tak vredu za pogledat. z jezika bo bolj težko šlo. user posted image ženskam gre tam natežje dol če gre sploh kaj.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
2.4.2009 14:00:51   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

alfabeta, pri nas pa HB ni dežja. sem pa zdaj ticker pogledala. še moraš kar nekaj kg dol spravit, čeprav ne vem kje i jih bo šlo dol ko pa si tak vredu za pogledat. z jezika bo bolj težko šlo. user posted image ženskam gre tam natežje dol če gre sploh kaj.user posted image

Jaaaa, martinca, a veš da bi lahko plavala brez rešilnega jopiča user posted image user posted image user posted image  čeprav znam plavati, bi me šlaufki gor držali. Z jezika pa ne bo šlo....pravijo da dovolj telovadim z njim, pa ni nič manjši user posted image user posted image  Pa vseeno hvala za "lepo mišljenje"!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
2.4.2009 17:57:57   
majra
Oh, ženske kislo vreme, kisle miuser posted image
Meni gre že na bruhanje od vremena, posledično enoličnosti, moje tečnobe, itd. itd

Koala user posted image user posted image user posted image  za kolegovo deklico. Valda, da bo vse dobro, saj mora biti.

Alfabeta, hvala na vprašanju. Razen zgoraj omenjenih težav, povezanih z vremenom, semuser posted image .

Žan user posted image user posted image user posted image  pozdravi se hitro

Urssyy, saj ne verjamem kaj berem user posted image . Ne razumem kako se lahko tako obnašajo ljudje, ki so se nekoč ljubili. Držim pesti zate in za Vivi, da si hitro uredita življenje in zaživita srečno, brez stresa. Pa HB, da si pravočasno prekinila s tem tvojim bivšim cepcem. Da si drzne tako blatit mater svojega otroka user posted image

koala, iz kakšnega kašlja je pa to ratalo? Sem potem ponoči sanjala, ......Ajda namreč že kak mesec kašlja, pa pravijo da ji naj nič ne dajem. In potem sem na hitro prebrala tvoje sporočilo, depresivna sem bila že prej v nulo, potem pa ponoči vse mogoče..... Prosim, pomiri me..... 

to pa tudi mene zanima, ker mi tudi kašljamo in v moji glavi so ratale neke glupe ideje
A, vidim, da si že napisala. Boljš, da ne berem takih stvari..... sem trenutno rahlo občutljiva in preveč dovzetna za razne neumnosti. 

Alfabeta, ena kila, ph, kaj pa je to user posted image  Pa ne govori o svojih šlaufkih, amaterka. Slabo bi te tvoji držali na gladini user posted image  Sicer so pa to love handels-i, če slučajno nisi vedela in so obvezna opremauser posted image

Martinca user posted image  bo danes boljše.
Mi pa že kak teden lepo spimo, hitro trkam, ali sem pa jaz tako utrujena, da je ne slišimuser posted image  vse je možno. ne.

Jupiiiiiiiiii, jutri je pa petek in sem domauser posted image  samo kaj, ki se moram učit za izpit user posted image  in ne bo nič uživancije, ampak glavno, da bo vikend in končno sončekuser posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
2.4.2009 18:45:56   
Alfabeta
Čerr!

preden dam otroka spat....

majra....a si narobe gledala? Ni kilca, ampak 8 le-tehuser posted image . Saj enkrat bo. Glede šlaufa pa....se bojim, da bi me zamenjali za rešilni jopič ali pa bokobran in bi me kdo v morje vrgel iz čolna, tako da moram se popravit user posted image user posted image user posted image . Izgled, ja.

No, dolgo že nisem zato....

user posted image

en lep pozdrav od Ajdice! user posted image

user posted image

pa enga še od te šjor'ce user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
2.4.2009 19:09:47   
Sunny Morning

user posted image

en lep pozdrav od Ajdice! user posted image

user posted image

pa enga še od te šjor'ce user posted image

Kaj ste dobre...obe.

O rešilnih jopičih pa sploh ne bom, ker ne vem kje ga ti imaš.user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
2.4.2009 19:26:01   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Enga oz.4 na Pagu user posted image user posted image user posted image

No, D&B, bomo vsaj mal zapolnile stran, a ne?user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
2.4.2009 19:53:28   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Enga oz.4 na Pagu user posted image user posted image user posted image

No, D&B, bomo vsaj mal zapolnile stran, a ne?user posted image

Si mi brala misli o rešilnih. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
2.4.2009 19:54:25   
Sunny Morning
Jaz bi z mojim rešilnim komot preživela sredi Atlantika. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1209
2.4.2009 20:39:34   
koala
Alfabeta Ajdica je prav luškana.

Punce moje, stisnite svoje sončke, en glupi rotavirus 8no bbolj kompikacija le-tega) nam jih lako vzame. Malčica je izgubila bitko z boleznijouser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa so nebesa bogatejša za enega angelčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1210
2.4.2009 21:06:08   
lutiropan
koala  sožalje staršema dekliceuser posted image user posted image user posted image

urssy  bodi močna ,mislim nate in ti pošiljam veliko pozitivne energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
2.4.2009 21:20:07   
mala pikica
koala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urssyy
ne morem verjeti, kaj berem user posted image user posted image user posted image

lunca ja, v Kranju sem spala. Na masaži je bilo res super. Drugi teden bom še enkrat prespala in bom šla še enkrat na masažo user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
2.4.2009 22:27:49   
Intruder24
user posted image

sem se odločila, da se vsedem malo še na RR user posted image . Bolj berem, ker sem za pisanje lena...grdo grdo to od mene, vem!

Martinca lepo nosečnost in brez zapletov in seveda zdravega otročka.user posted image Pa da boste danes spali!

TRIŠ tudi jaz sem bila na infuzijah par dni v enem 9 tednu, če se ne motim, ker sem dehidrirala čisto...vem kako hudo ti je slabo. Moj recept je potem bil, da sem pojedla, šla bruhat, se umila in takoj dalje jedla in pila...tako je vsaj nekaj ostalo v meni. Sem v prvih 3 mesecih nosečnosti shujšala za 5kg in jih potem lepo nazaj dobila...pa še plus je bil potem in je še danes...veliko sreče in upam, da ne prideš več nazaj v bolnico. Za Žana veliko pikapok user posted image ..in seveda sožalje za maltežana. Smo mi tudi imeli maltežane...No pred časom pa je nam umrla breja psička user posted image  in nam je tudi bilo hudo.

Limma upam, da prehlad mine. pa zadnjič, ko si napisala, da se Neža še prej zbuja ko si ji povedala, da imaš dopust...pametna je tvoja Neži..se je odločila, da bo max izkoristila čas z mamico user posted image

Alfabeta lepe slikice user posted image ...Jaz tudi nekaj hujšam, samo je moja shujševalna zdaj na holdu...sem pa v 14 dneh shujšala 4 kg...zdaj pa to držim, naslednji teden pa spet na delo user posted image . Naše noči so tudi boge boge...Upam, vask večer ko grem spat, da bo bolje...pa včasih je potem spet ni. Zdaj nam zobki rastejo in je res bogi, prej je revež imel težave z alergijo...jaz se sploh več ne jezim, sem po 1 letu obupala in še ga samo cartam...ker vem da ga nekaj muči...Sem pa res čisto mimouser posted image ...in sem imela že prave izbruhe, še dobro, da potem moj prevzame...

urssyy še predobro poznam takšne zgodbe. Bodi močna...user posted image

nana hvala za današnji obisk. Je Klemen že pravi frajer..prehitro rastejo ti mali lumpi!

koala mislim, da poznam to zgodbo...sožalje staršemuser posted image

sunny morning super za jogi in da se zbudiš spočita! user posted image  meni je naš zdaj tudi še super user posted image
Alfabeta, sunny me bi skupaj preplavale svet user posted image user posted image user posted image

majra super za spanje...in čim bolj uspešno učenje! user posted image

mml jutri gre glasovnica naprej...samo zate sem si zrihtala Jano user posted image
Klepetka super za novi jogi in seveda user posted image user posted image  za Lanine prve korake. Pa je prehitela starejša dva, ne?

klaja veliko sreče pri odvajanju od RR user posted image , upam, da ne bo kakšne abstinečne krize user posted image . In super za dobre izvide. Se ne spoznam nič na te številke, sem pa razbrala, da je to vse ok user posted image user posted image

Katarinas vse najboljše z malo zamude! user posted image

Vid je zelo priden in najbolj vesel zunaj na dovrišču. Danes sem morala nekaj na pošto in smo šli z vozičkom. Je proti koncu že tako jokical in me gledal nazaj in stegoval rokice, da želi ven, da sem ga morala vzeti ven...me je pol poti objemal in lubčkal user posted image ...sem res user posted image

Punce življenje je en mozaik sesavljen iz POZITIVNIH in negativnih stvari...dajte v ospredje pozitivne in se osredotočite na njih...in verjamite svet okoli vas bo lepši...preverjeno!!

user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
2.4.2009 22:40:10   
klepetkaa
koala, ojej, kaj to berem.. žalostno, prežalostno.user posted image  Naj deklica počiva v miru.

alfabeta, pejt se solit.. napišeš, če je katera opazila tvoj novi tiker.. z vso brzino grem gledat, da vidim, koliko tednov si noseča.. pa ništa od tegauser posted image

intruder, ja Lana je za cel mesec prehitela M in D. s hojouser posted image . Ampak sem resnično vesela, da je "že" in da se ni držala družinske tradicijeuser posted image .
Vidku pa želim, da ga zobki čimprej nehajo mučit..user posted image user posted image tud pri nas Lani precej nagajajo, je pa ponoči vsaj kolikor toliko ok. Zaenkrat

martinca, naj bo današnja noč bolj prijazna do vas. Spanje mislimuser posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
2.4.2009 22:41:57   
klepetkaa
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

Punce življenje je en mozaik sesavljen iz POZITIVNIH in negativnih stvari...dajte v ospredje pozitivne in se osredotočite na njih...in verjamite svet okoli vas bo lepši...preverjeno!!

tole si je pa vredno zapomniti..

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
3.4.2009 0:20:42   
nana35
Danes sem zelo pozna,sem delala do zdaj,privat,da ne bo pomoteuser posted image .

Alfabeta,zeloo lep avatar.Pa tiker sem pogledala,user posted image .nekje je treba začeti.Jaz sem shujšala 2,5kg,pa še toliko moram.user posted image Se držim zdaj redno...
A tole na sliki si pa ti,ko si bila majhna?Če si,sem mislila,da je Ajda,le nekam presneto blont se mi zdi...user posted image

koala,žal mi je za malo punčko,user posted image res grozno.

intruder,nov avatar...spetuser posted image .

Lahko noč.

:))

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
3.4.2009 6:26:26   
Sunny Morning
koala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
   Sončki januarčic 08 - 6.del
3.4.2009 6:28:44   
karatina
Dobro jutro.

Sem vas pridno brala, za odgovarjat mi pa preprosto manjka energije. Sem še vedno precej user posted image , tako da povedala verjetno ne bi nič pametnega.

Klaja user posted image  za rezultate.

Martinca user posted image , sem ti rekla, da te čaka boljša služba user posted image .

Triš user posted image  naj slabosti hitro minejo, in sožalje za user posted image .

Koala... nimam pojma, ob takšnih novicah me je prav groza. Ne vem kaj rečt, saj meni verjetno nobena beseda ne bi olajšala bolečine. Iskreno sožalje staršem.

Slikice, objavljene zadnje dni sem si tudi vse ogledala, so superca. Naši mački so že pravi user posted image . Zato pa buške in modrice niso redke user posted image . Kdo pa zraste brez njih?

mml, tudi moj glas imaš user posted image .

mala pikica user posted image  za masažo. Si meni take lušte naredila, da me je user posted image  zvečer moral zmasirat. To je bil srečen. Zdaj še lahko izsiljujem user posted image .

< Sporočilo je popravil karatina -- 3.4.2009 6:30:33 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
3.4.2009 6:37:12   
karatina
Sem pozabila še kar par komentarjev, ki sem jih imela, ko sem brala. Pa bom že nadoknadila, le tega ne morem spustit:

urssyy, za tvojega bivšega nimam besed, ki bi sodile v javnost. Enih par na user posted image  bi bilo za začetek... Ti se kar ne pusti zmest in pojdi svojo pot, čeprav je težka in ti je nihče ne zavida. Se bo od začetka mogoče zdelo, da mu uspeva, čas pa ne laže...

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
3.4.2009 6:40:28   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Danes sem zelo pozna,sem delala do zdaj,privat,da ne bo pomoteuser posted image .

Za to varianto je včasih dobro vedet za lenobe, ki se ne moremo spravit v salon user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
3.4.2009 7:52:10   
dašabina
dobro jutro in bravo jaz, danes je tak krasen dan....jaz imam 36 let in sem super bejbauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem dobila od svoje krasne družinice že darilo: čestistko doma narejeno, zlato verižico in medene okraske od Maše, so delali v šoli.....
mi je pa dal Miha tud "krasno darilo" je splezal po stopnicah v mansardo in tam raziskoval,  me je skoraj kap.......user posted image

Žan in TRIŠ sta spet v bolnici, crp da je visok + visoka vročinauser posted image user posted image user posted image user posted image
kOALA ne morem verjet mi je za zjokatuser posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
3.4.2009 7:56:50   
martinca
dobro jutro!

alfabeta, a si mi sedaj kaj zamerila? pa upam,da res ne. pa kak si bila ti luštna ko si bila mala. user posted image

majra, ja danes je res bilo boljše. je spal od devetih pa do 2.15 ga je zbudil kašelj, potem pa se ni mogel pomirit s kašljom vse do treh zjutraj. sva mu dala sirup ponoči (slezov sirup), čeprav piše da se ga da po jedi. ampak pomagalo pa je, da je sedaj spal do 7.10 brez prebujanja. no toliko da je mamico prebudil on pa spi dalje. user posted image

koala, sožalje staršema deklice tudi z naše strani. user posted image user posted image

karatina, saj jaz sem tudi bolj upala na to službo. user posted image pa da tudi pri tebi slabosti minejo. user posted image user posted image

intruder, imaš nov avatar. zelo je lep. pa upam,d a Vida kmalu nehajo jezit zobki.user posted image user posted image

triš, kmalu pridita z Žanom zdrava domov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dašabina, vse najboljše za tvoj rojstni dan!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
3.4.2009 7:59:00   
martinca
aja pa še to moram povedat.

katarinas, sem včeraj na FB gledala tvoje slike in je Patrik bil poleg pa sem rekla kdo je to, je Lara. pa sem mu potem rekla boš dal Lari lupčka. in se je nagnil k monitorju  in ji dal lupčka. je bil tako posrečen. user posted image

no zdaj pa grem se je Patrik zbudil.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
3.4.2009 7:59:47   
Sunny Morning
mamica dašabina
user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
3.4.2009 8:27:01   
Sunny Morning
Sem uspela dobit karte za U2 in sem HAPPPYYYYYYY!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?