majra
|
Oh, ženske kislo vreme, kisle mi Meni gre že na bruhanje od vremena, posledično enoličnosti, moje tečnobe, itd. itd Koala za kolegovo deklico. Valda, da bo vse dobro, saj mora biti. Alfabeta, hvala na vprašanju. Razen zgoraj omenjenih težav, povezanih z vremenom, sem . Žan pozdravi se hitro Urssyy, saj ne verjamem kaj berem . Ne razumem kako se lahko tako obnašajo ljudje, ki so se nekoč ljubili. Držim pesti zate in za Vivi, da si hitro uredita življenje in zaživita srečno, brez stresa. Pa HB, da si pravočasno prekinila s tem tvojim bivšim cepcem. Da si drzne tako blatit mater svojega otroka IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta koala, iz kakšnega kašlja je pa to ratalo? Sem potem ponoči sanjala, ......Ajda namreč že kak mesec kašlja, pa pravijo da ji naj nič ne dajem. In potem sem na hitro prebrala tvoje sporočilo, depresivna sem bila že prej v nulo, potem pa ponoči vse mogoče..... Prosim, pomiri me..... to pa tudi mene zanima, ker mi tudi kašljamo in v moji glavi so ratale neke glupe ideje A, vidim, da si že napisala. Boljš, da ne berem takih stvari..... sem trenutno rahlo občutljiva in preveč dovzetna za razne neumnosti. Alfabeta, ena kila, ph, kaj pa je to Pa ne govori o svojih šlaufkih, amaterka. Slabo bi te tvoji držali na gladini Sicer so pa to love handels-i, če slučajno nisi vedela in so obvezna oprema Martinca bo danes boljše. Mi pa že kak teden lepo spimo, hitro trkam, ali sem pa jaz tako utrujena, da je ne slišim vse je možno. ne. Jupiiiiiiiiii, jutri je pa petek in sem doma samo kaj, ki se moram učit za izpit in ne bo nič uživancije, ampak glavno, da bo vikend in končno sonček
|