|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
3.4.2009 8:41:55   
koala
Mamica dašabina vse naj naj ob tvojem prazniku in res si fajn bejba. Pa izpolnitev vseh želja ti želim 

sunny user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za karte, sem slišala da šle za med.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
3.4.2009 9:00:53   
katarinas
Na hitro, da se javim, ker sem na šihtu (ja kje pa drugje)....

Koala saj ne morem verjet za to punčkouser posted image user posted image , moje sožalje staršem, pa vsem ki ste (so) jo poznaliuser posted image user posted image  To je pa bila res huda oblika rotavirusa. Mi je pa ušlo koliko je bila punčka stara?

IZVIRNO SPOROČILO: martinca
katarinas, sem včeraj na FB gledala tvoje slike in je Patrik bil poleg pa sem rekla kdo je to, je Lara. pa sem mu potem rekla boš dal Lari lupčka. in se je nagnil k monitorju  in ji dal lupčka. je bil tako posrečen. user posted image

Lara tudi zelo rada glede slikice na računalniku, ko sebe zagleda reče: LALA, LALA! Bom ji povedala, da je dobila poljubčka od Patrikauser posted image ...kak so lušni naši zdaj, kajne, ko vse zastopijouser posted image

no se še pol oglasm

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
3.4.2009 9:01:34   
katarinas
DAŠABINA vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
3.4.2009 9:19:07   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Koala saj ne morem verjet za to punčkouser posted image user posted image , moje sožalje staršem, pa vsem ki ste (so) jo poznaliuser posted image user posted image  To je pa bila res huda oblika rotavirusa. Mi je pa ušlo koliko je bila punčka stara?

Punčka je bila user posted image  in postala je večni angelček......

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
3.4.2009 9:26:32   
Alfabeta
Jutro!

martinca, kaj naj bi ti pa zamerila?!?! Ah, kje pa....Sploh ne vem kaj bi ti lahko zamerilauser posted image  Bodi no resna!

triš, user posted image user posted image

koala,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa staršem sožalje user posted image user posted image user posted image . Kako je pa to možno?!?!? Iz rota virusa? A je imela oslabljen imunski sistem, al kako? Oprosti, ker sprašujem, samo mi res ni jasno. Saj če nočeš povedati, ne rabiš

nana, sem ja. Sem bila lušna, ne? user posted image

klepetka, naš d.n.o. (za tiste ki ne veste Družba z Neomejeno Odgovornostjo) je šel v stečaj! user posted image  TRKAM!!!

intruder, si pa veliko zgubila v 14 dneh. Pridna. Kaka posebna metoda?

user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
3.4.2009 9:46:10   
lutiropan
Dašabina še tu vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
3.4.2009 9:48:44   
Lunca1
Koala user posted image user posted image user posted image  sožalje družini

Dašabina vse naj naj.user posted image user posted image user posted image

No mi pa spet nadaljujemo user posted image user posted image user posted image . Luku je zdaj 2 dni teklo iz nosa, včeraj je pa spet začel hropsti, ponoči ni hotel najprej zaspat do 23h. Se je jokal kot nor, potem iz ihte pobruhal še mojo posteljo. Zbudil se je še ene 3x ponoči, Danes sva šla potem do zdravnice in ima spet virozo, bronhitis, vneta ušesa. Dobili smo en prašek, ki naj bi te bronhitise preprečeval, pa AB za ušesa + napotnico za otroškega pulmologa.user posted image  Je rekla, da bi bilo najbolje če bi bil vsaj do konca aprila doma. No zdrav ni bil niti en teden.user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
3.4.2009 10:22:00   
ursulina
Dašabina, bejba, vse najboljše!!! user posted image  user posted image

Joj, uboga deklica!!! Saj ne moreš verjet, da je kaj takega možno in to tako na hitro user posted image  user posted image  user posted image

Pri nas pa je Lenart včeraj zvečer bil zelo dobre volje in ko sem ga hecala kako je velik, je kar vstal in pokazal velik stoje (sva z dragim čisto onemelauser posted image ), potem pa še kar odkorakal do prve ovire... user posted image  in je še parkrat sam vstal sredi sobe in naredil po nekaj korakov!!! Smo kar šampanjec odprli, tako se nam je fino zdelo!!! :) BRAVO! (končno :))

Ja, pa bravo Lana!!!

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
3.4.2009 10:22:46   
Katrin
Dašabina: vse najboljše user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
3.4.2009 11:30:41   
koala
katarinas sedemnaj mesecev je bila stara.

Alfabeta, zaradi rotavirusa je bruhala, potem pa vdihnila izbruhano.  Nehala dihat..........
Jaz sem čisto na tleh, sploh ne morem vrjet da se je to zgodilo, si niti predstavljati ne znam kako se počutita njena starša.
Jaz sem danes totalno slabo spala, ja Alex zvečer bruhal (se je preveč najedel) pol sem pa skozi poslušala če diha.

Lenart user posted image user posted image user posted image  za prve korake.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
3.4.2009 12:12:26   
klepetkaa
Dan,

DAŠABINA, VSE NAJEPŠE IN NAJBOLJŠE TI ŽELIM

user posted image
ja, lunca, a spet al kaj?!user posted image

Želim vam čimprejšnjo ozdravitev.user posted image user posted image user posted image

ursulina, user posted image  za prve korake. Jaz sem pa vseskozi milsila, da Lenart že hodi.

nana, nič te ni... user posted image   sicer pa, kdor čaka dočaka, a ne de?!user posted image .  Ampak ti pa imaš to že kar nočneuser posted image

koala, user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 3.4.2009 12:14:06 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
3.4.2009 12:38:43   
mml
dašabina vse lepo in najlepše in seveda še na mnoga čudovita leta..pa ostani takšna super bejba kot si
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
3.4.2009 13:03:38   
limma
Dan,
danes sem doma, za mano je že nekaj pomembnega, Neži spi, sramežljivo se kaže sonček, tako da bova šli na sprehod, pijem kavico in jem zajtrk.. ni mi hud'ga user posted image

dašabina, vse najboljše in najlepše! Bodi še naprej tako dobre volje user posted image

sunny, tudi jaz (oz. mi, nas gre 6) smo danes dobili karte za U2 za 9.10. Se vidimo v ZG user posted image (mogoče celo že kaj prej?)

mala pikica, super za masažo. Ko boš v Lj, se spotoma oglasi pri meni na kavi.. celo večnost te že nisem videla.

intruder, vedno te je lepo brati user posted image Upam, da bo čim več dobrih noči.. tudi z vami, Štajerkemi, bi z veseljem spila kavico ali dve. Imaš lep avatar in dobro sklepaš, da je Neži brihtna.. ker se je tudi danes zbudila ob 4h.. ampak jo je dragi uspešno uspaval še do 7.30 user posted image

mml, sem danes kupila Jano (ki je sicer nikoli ne) in na fotki si krasna, v svoji najljubši barvi, če se ne motim user posted image Seveda oddam glas še danes. S tabo bi tudi z veseljem spila še kakšno kavo, pa s klepetko, sani in katee (da jo končnoo spoznam)

klepetka, user posted image user posted image za Lano in za prespane noči user posted image

koala, ne vem, kaj naj rečem user posted image user posted image Imam kurjo polt in solzne oči user posted image

katee, vidiš, nisi sama ob nečloveških urah, s tabo sva vsaj še midve s sunny user posted image

sani, zdaj se bodo začeli lepi dnevi in ko boste na Kor., se moramo kaj videt.

triš, bogi maltežančekuser posted image Pa upam, da bo Žan čim prej zdrav in da si ti kolikor toliko dobro.

Alfabeta, lepi deklici .. user posted image no, ena je že malo starejša deklina user posted image

martinca, upam, da danes prespite noč. Patrik je pa na FB prav posrečen, pa tako lepe laske ima.

urssyy, nimam besed.. Drži se!

Lep dan vsem!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
3.4.2009 13:10:51   
limma
Jooj, Lunca, kaj berem user posted image Upam, da se čim prej rešite iz začaranega kroga bolezni.

ursulina, user posted image user posted image za Lenarta user posted image user posted image Neža tudi že naredi par korakov, prehodi kak meter, dva, potem pa šiba dalje po vseh štirih user posted image
Si že kupila marelo? Jaz sem ta "projekt" čisto dala z glave, nabrž bom pa kar Zappa vzela, itak v vozičku nikoli ne spi.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
3.4.2009 14:37:33   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: koala

katarinas sedemnaj mesecev je bila stara.

Alfabeta, zaradi rotavirusa je bruhala, potem pa vdihnila izbruhano.  Nehala dihat..........
Jaz sem čisto na tleh, sploh ne morem vrjet da se je to zgodilo, si niti predstavljati ne znam kako se počutita njena starša.
Jaz sem danes totalno slabo spala, ja Alex zvečer bruhal (se je preveč najedel) pol sem pa skozi poslušala če diha.

Ojoj koala samo malo starejša od našihuser posted image  . Joj, potem je aspirirala hrano, v bistvu ni bil samo rotavirus kriv...revica ubogauser posted image  

Lara je zdaj že nekajkrat ko je spila mleko zvečer, potem pa zaradi kašlja vse izbruhala in tud jaz skoz čakam kaj bo ko spije mleko in če le malo pokašlja vstanem iz postelje kot torpedo in čakam kaj bo.... samo se trudim, da ne bi skoz mislila na take stvari ker se mi lahko zmeša!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
3.4.2009 14:39:07   
martinca
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Pa vseeno hvala za "lepo mišljenje"!

zaradi tega.user posted image

klepetka, naš d.n.o. (za tiste ki ne veste Družba z Neomejeno Odgovornostjo) je šel v stečaj!  TRKAM!!!

kaj zdaj to pomeni, da si brez službe? zakaj pa si tako vesela?

sunny, super za karte. verjamem da boš uživala na U2.

lunca, user posted image user posted image za Lukata  da se hitro pozdravi.

ursulina, Lenart čestitke za samostojno hojo.user posted image

limma, hvala za pohvale PAtrika. pa tudi vi boste uživali na U2. superca.

mml, jaz sem tudi danes kupla Jano in gre danes kuponček na pošto. a mi lahko nekaj poveš, ker meni se zdi da so se v Jani nekaj zmotli. piše da si star 39 let. meni se pa zdi da ni tako in da so neka zamuštrali.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
3.4.2009 15:07:54   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: limma
sunny, tudi jaz (oz. mi, nas gre 6) smo danes dobili karte za U2 za 9.10. Se vidimo v ZG user posted image (mogoče celo že kaj prej?)

user posted image  Če se v tisti množici najdeva...kapa dol.user posted image  Saj menda bo letos piknik kej prej kot 30. avgusta.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
3.4.2009 16:46:18   
mml

mml, jaz sem tudi danes kupla Jano in gre danes kuponček na pošto. a mi lahko nekaj poveš, ker meni se zdi da so se v Jani nekaj zmotli. piše da si star 39 let. meni se pa zdi da ni tako in da so neka zamuštrali.

user posted image user posted image user posted image  nič niso zamešali...je čisto ok,...sem pač STARA user posted image user posted image user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
3.4.2009 18:48:41   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml

user posted image user posted image user posted image  nič niso zamešali...je čisto ok,...sem pač STARA user posted image user posted image user posted image

Tale poudarek na STARA ... user posted image  user posted image  user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
3.4.2009 19:10:51   
Alfabeta

Pa vseeno hvala za "lepo mišljenje"!

zaradi tega.user posted image

klepetka, naš d.n.o. (za tiste ki ne veste Družba z Neomejeno Odgovornostjo) je šel v stečaj!  TRKAM!!!

kaj zdaj to pomeni, da si brez službe? zakaj pa si tako vesela?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem se sedaj od srca nasmejala. Hvala Martinca! Z D.n.o. sem mislila da smo dali nazaj obrt reprodukcije otrok! Zato tudi neomejena odgovornost, ker je večna odgovornost user posted image user posted image user posted image

za "lepo mišljenje" sem se pa zahvalila, ker si rekla, da ne rabim toliko kg izgubit oz.nekaj v tem smislu. V bistvu sem se ti zahvalila za kompliment user posted image

ursulina, bravo Lenart za hojo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 3.4.2009 19:11:27 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
3.4.2009 20:40:48   
Intruder24
Dašabina user posted image  in veliko lepih trenutkov v življenju še naprej!

Sem ti prišla samo voščit ... berem pa drugič!

Radi se mejte!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
3.4.2009 20:56:02   
Anonimen
DAŠABINA VSE NAJ NAJ ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!!

Triš in Žan user posted image user posted image user posted image

Lunca 
vam tudi user posted image user posted image user posted image za Lukca!

Joj koala sedaj sem pa kr user posted image user posted image user posted image . Sploh si ne morem predstavljat kako hudo mora biti njenim staršem. Obema iskreno sožalje.

mml tudi jaz sem kupila Jano in tudi moj glas imaš!

alfabeta tudi jaz sem hitro šla gledat ticker, ker sem misla da si nosečauser posted image

limma kaj se je pa tebi danes pomembnega zgodilo, sem šla gledat ticker, pa ga sploh nimašuser posted image

Mi smo tudi fajn, jaz sem bila danes na seminarju in tudi jutri, tak da sem full utrujena in grem počasi spat.

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1247
3.4.2009 21:05:54   
mala pikica
dašabina vse najlepše user posted image user posted image user posted image

limma
še vedno te imam v mislih, amapk mi nikakor ne znese s časom :(

triš in Žan user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes dobila nazaj moj avto. Sem tako vesela, kot majhen otrok, ki dobi novo igračko user posted image Ampak sem ga res pogrešala, sploh zadnje dni, ko sem bila res veliko v atvu!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
3.4.2009 21:16:54   
urssyy
Samo pozdravim in hvala za podporo, vsem ostalim odpišem jutri zvečeruser posted image .
Že cel teden delam na sejmu v Zagrebu, pa zjutraj Vivi v vrtec, pa gasa za Zagreb, pa zvečer nazaj, spotoma poberem Vivien od očeta in prideva zvečer domov. Full salbo spi, joka...ne vem kaj se bo iz tega izcimilo, upam da le zobek, ampak zjutraj moram zopet vstati in gas za Zagreb. No v nedeljo pa sem si izborila prosto, hvala bogu. Sem  že čist user posted image ......upam da lmaču pride tudi moj dan......nočka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
3.4.2009 21:18:23   
urssyy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DUŠABINA VSE NAJBOLJŠE TI ŽELIM,. Lepo praznuj in cartaj se čimveč s svojo družino.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?