limma
|
Dan, danes sem doma, za mano je že nekaj pomembnega, Neži spi, sramežljivo se kaže sonček, tako da bova šli na sprehod, pijem kavico in jem zajtrk.. ni mi hud'ga dašabina, vse najboljše in najlepše! Bodi še naprej tako dobre volje sunny, tudi jaz (oz. mi, nas gre 6) smo danes dobili karte za U2 za 9.10. Se vidimo v ZG (mogoče celo že kaj prej?) mala pikica, super za masažo. Ko boš v Lj, se spotoma oglasi pri meni na kavi.. celo večnost te že nisem videla. intruder, vedno te je lepo brati Upam, da bo čim več dobrih noči.. tudi z vami, Štajerkemi, bi z veseljem spila kavico ali dve. Imaš lep avatar in dobro sklepaš, da je Neži brihtna.. ker se je tudi danes zbudila ob 4h.. ampak jo je dragi uspešno uspaval še do 7.30 mml, sem danes kupila Jano (ki je sicer nikoli ne) in na fotki si krasna, v svoji najljubši barvi, če se ne motim Seveda oddam glas še danes. S tabo bi tudi z veseljem spila še kakšno kavo, pa s klepetko, sani in katee (da jo končnoo spoznam) klepetka, za Lano in za prespane noči koala, ne vem, kaj naj rečem Imam kurjo polt in solzne oči katee, vidiš, nisi sama ob nečloveških urah, s tabo sva vsaj še midve s sunny sani, zdaj se bodo začeli lepi dnevi in ko boste na Kor., se moramo kaj videt. triš, bogi maltežanček Pa upam, da bo Žan čim prej zdrav in da si ti kolikor toliko dobro. Alfabeta, lepi deklici .. no, ena je že malo starejša deklina martinca, upam, da danes prespite noč. Patrik je pa na FB prav posrečen, pa tako lepe laske ima. urssyy, nimam besed.. Drži se! Lep dan vsem!
|