ursulina
|
pozdravljene!!! mi pa smo imeli pester vikend, čistili nosek ponoči in podnevi... pa mislim, da so krive štirice, ti naši zobki.... le kdaj bo konec?!?!? majra, upam, da ne bo kaj hudega, tudi mene se je nekaj lotilo, imam čisto zabasan nos in sem pila lekadole cel vikend... je pa malo boljše... triš&žan, super, da gresta domov, upam, da je vročina padla... klepetka, ja, prijavila sem prve samostojne korake, ampak to je bilo res samo en korak od stola do omare pa nič več. zdaj pa je malček začel sam vstajat in gre 5 korakov, pa bumf na tla... in po kolenih naprej. ampak prov očitno je, da nima več interesa šibat samo po vseh štirih, bi hodil limma, joj, te marele... nisem še kupila, ker mi nič ni všeč, vse so tko neki šlampaste, ali pa preokorne... nimam pojma kaj bom nabavila. rada bi marelo, ki ima trdno oporo za sedenje in naslon, ki ni na trakce in z obročem, pa da je dovolj široka v sedalnem delu, da ni čisto stisnjen otroček.... pol pa gledaš in eden ma dvoje, pa tretjega nima.... zapp pri nas odpade, ker mi zaspi v vozu. gledala sem babywelt fit, pa ima naslon na trakec, kar mi je čisto mim... drugače pa je fajni. tko da ne vem, sploh nimam pojma, kaj nabavit... karmyka in mala pikica, lepe slikice!!! nana, malo z zamudo, pa vseeno VSE NAJBOLJŠE, naj se ti izpolni najbolj skrita želja ti želim! urssy, bodi močna, res imaš zelo težke trenutke, ampak saj bo tudi to odbdobje minilo in bosta malo lepše zaživeli, boš videla!! anči2, dobrodošla :) te vzamemo nazaj, kako da ne mml, upam, da bo matic zadovoljen z varuško, jaz sem tudi oddala kuponček! si simpatična na sliki, čestitam pa ti za vse delo, ki ga opravljaš! zdaj pa nazaj k delu...