|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
6.4.2009 12:53:53   
summer410
jz sem se danes naročila pri dr.strah:)...pa sem iz Maribora.....ena prjatlca mi je tako svetovala

(odgovor članu stelaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
6.4.2009 13:18:03   
valerija77
Pozdravljene   user posted image user posted image user posted image

A nimamo krasnega sončka? Vreme kar vabi ven na sprehod. Ampak jaz sem pa čist potolčena. Nobeno stvar se ne morem spravit nardit. Sem se cel vikend spravlala peglat, pa nisem do konca, tak da mi je neki še za dans ostalo. Sem pa končn do sušilca pršla. Sm skor znorela ko mi je crknu, pa sem bla 14 dni brez njega. V stanovanju pa tud nimam kje sušit. Jutri imam končno pregled.user posted image user posted image user posted image pred tem pa mam še zobarja in me je že zdaj groza ko vem kaj bo počela.user posted image

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
6.4.2009 13:48:51   
Pikapoka83
No, pa sem se naročila na NS!!!! Že zdaj sem takooo vesela, da bom videla najino sončece:) Pregled imam 12.5. pri dr. Pušenjaku. Kar nisem mogla počakat še kak dan, da napišem datum NS na koledarček:)))) Sem pa vesela, da nisem edina brez kakršnihkoli znakov:) Kar tako naprej!

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
6.4.2009 14:51:32   
tante
alo

jaz sem se naročila na NS k dr. Pušenjaku in imam datum 28.4.........pa pačakamo

moram pa vam povedat da se danes razen zjutraj ko mi je  hipno postalo slabo pol pa ponehavalo dobro počutim in mi nič ne slabi........me pa še vedno prsa bolijo (cela vsa......)user posted image

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
6.4.2009 18:05:36   
Menta
Jaz sem bila pa danes malo pridna. Sem pospravila balkon, da bom lahko na njem uživala. Še nekaj rožic bom dodala in bo super.
Seveda pa ni šlo brez popoldanskega spanca. Opažam, da odkar toliko spim, se potem tudi hitro utrudim, ko kaj delam. Sicer se trudim iti skoraj vsak dan na sprehod, ampak vseeno imam precej malo kondicije in energije. Zato upam, da se te popoldansko-nosečniške utrujenosti kmalu končajo.
Drugače sem super. Nič mi je manjka. Možek me cartauser posted image . Služba mi hitro mine. Le lakota je huda stvar. Sploh ne smem biti lačna, ker če ne, mi je ful slabo. Vsako jutro se zbudim sestradanauser posted image . Potem, ko pa nekaj pojem, je dobro.

Komaj čakam na pregled. Ampak bo treba še počakati, še kakšno potico speči, šunko skuhati, jajčke pobarvati. user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
6.4.2009 20:51:56   
sashy
Hoj user posted image !

Najlepša hvala za pestke in user posted image . V glavnem z našo pikico je vse v redu. Prišlo je do kasnejše zanositve tako, da smo zdaj veliki 10,4mm in imam PDP 20.11.

Srčka sem tudi videla in je lepo utripaluser posted image .

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
6.4.2009 21:12:01   
Anonimen
Živjo punce,

PDP imam 5.11. Ali sem sedaj sredi 9. ali 10. tedna nosečnosti? Začetek zadnje men. sem imela 28.1.

(odgovor članu sashy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1107
7.4.2009 6:18:24   
Nezy85
Dobro jutro punce!!
Naj vam povem kaj se je meni zgodilo včeraj!!!
Popoldan sem šla delat in kr naenkrat sem dobila fulll močne krče v predelu trikotnika, pa sem mislila da bodo minili,
in krči se niso in niso nehali, in sem šla kr k svojemu zdravniku, in ta me je poslav k moji G.!!
Tako da sem imela predčasen pregled(3 dni), pikica je velika 17.6mm user posted image user posted image user posted image veselo bijeuser posted image !!
In v četrtek še bom enkrat vidla mojo pikico ker grem še na ostale preiskave, da mi vzame kri in nardi vse ostale teste moja G ker moja G včeraj ni delala in me je druga vzela!
No  ker je z mojo nosečnostjo vse vredu me je poslala na infekcijskega v bolnišnico, tam mi niso ugotovili ničesar, dali so pa mi infuzijo fiziološko raztopino!
Je reko da infekcija ni ker nimam vročine ne driskam in ne bruham ampak na krvi se nekaj vidi in ne ve kaj!!
Zato še grem v sredo enkrat na pregled k mojemu zdravniku,sicer nekih krčev nimam več ampak malenkost me še zaboli občasno!
Pa še modrostni zob me je začev boletuser posted image user posted image
Lepo bodite user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
7.4.2009 7:23:09   
Anonimen
Pozdravljene, punce!

Vas že veselo nekaj časa prebiram - upam, da bom ena izmed vas...vse je lepo teklo, tako da sem rekla, da se do prvega pregleda ne bom oglasila, sinoči sem pa začela krvavete, sicer rahlo vendar krvavim in tudi ponoči sem malo, pa zjutraj še kar. Čakam, da bo ura 8, da pokličem mojga ginekologa, vendar mi je to taka groza. Je pa to moja druga nosečnost, v prvi nisem imela nobenih težav. Sem noseča nekja 7. tednov in predviden rok (po RR izračunu) 25.11.

Sem morala nekomu povedati, zdaj pa še to uro v službi preživim, da pokličem in vidim kako naprej. Počutim se čisto tako kot, da bi imela menstruacijo, tak da že v tista dva pluseka dvomim. Čeprav sta bila močna in prepričljiva. Upam, da se naša pikica še bori in je ne bomo izgubili

Tulk, da se izkašljam in upam na kakšno vzpodbudno besedo.

Lp, Žalostna

Lp, Zbegana!

(odgovor članu Nezy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
7.4.2009 7:47:07   
rožica13
sashy, čestitke za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image
Tudi tebi Nezy85 user posted image user posted image user posted image za user posted image in upam da bo vse o.k.
Anonimna, vse bo vredu! Misli pozitivno čeprav vem da je zelo težko! In javi kaj bodo rekli na pregledu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
7.4.2009 8:00:14   
rožica13
Kje ste drugače vse nosečke, uživate na sončku?!
Jaz imam skoz bel izcedek in kar naprej gledam da ne priteče kaj drugega ker je tak zopern občutek ko čutiš da nekaj teče ampak je potem samo malo izcedka. Včeraj sem potem pol dneva prespala ker sem imela tako utrujene oči, danes sem pa čula že ne vem kdajuser posted image in pol se premetavam sem in tja po postli ker je še prezgoda za vstat.

Mami me že priganja naj povem še ostalim družinskim članom za novico ampak še kar nebi. Sem rekla da bi počakala do nuhalne ampak zdaj ugotavljam da je še kar daleč do takrat (23.) tako da razmišlam da bi v nedeljo zajček pri velikonočnem zajtrku prinesel ampak moram še razmisliti kako. Bi vsakem dala kuverto in noter kakšno sporočila al kako? Ima katera kakšno idejo?

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
7.4.2009 8:23:45   
Perlica76
Zdravo punce!
Jaz se spet oglašam po daljšem času.Včeraj sem imela končno dan brez slabosti;user posted image !!!Zgleda,da so se slabosti končale,ker imam zdaj spet normalen apetit!!
Upam samo,da je z najino pikico vse ok in komaj čakam drugi teden UZ,da se prepričam,če še vse štima!!
Zunaj je krasen dan,zato se bo treba it danes popoldan malo martinčakt na kak hribček.........
pa-pauser posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
7.4.2009 8:28:28   
karin82
Ojla nosečke!
Vsak dan vas berem, sam pišem pa ne veliko, sam danes pa moram malo pojamrati ker se mi že kar malo meša od skrbi in strahu.
Danes me čaka prvi pregled in komaj čakam, samo toliko skrbi me daje.
Upam da bo vse ok in vam bom že popoldan lahko sporočila PDP, kako bije srčekin kako veliki smo.

Drugače pa tele izcedki zud mene zelo morijo, me skoz paranoja daje da ni sam izcedek da je še kaj drugega.

Aja, Valerija tud teb veliko sreče na prvem pregledu, saj ga imaš danes a ne? sporoči kako je šlo pri tebi.
Lep sončen dan vsem skupaj.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
7.4.2009 8:28:59   
Nezy85
Anonimna držim pesti za tebe da je vse OK!!!
Ti samo pozitivno razmišljaj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
7.4.2009 9:19:43   
sasika
Dobro jutro!!!

Spet sem slabo spala, pa še prehlajena sem. Včeraj sem se odločila, da bom mojo miško peljala kolesarit, ma mislim , da je bolje, da tega ne ponavljam več.  Danes me bolijo čisto vse mišice, da o moji tazadnji niti ne govorim. user posted image user posted image  Očitno je kondicija nekaj, kar moje telo ne premore več. user posted image

Vsem, ki imate danes preglede srečno in nič bat. Verjemite v svoje user posted image user posted image .

Sashyuser posted image user posted image user posted image
Nezy85user posted image user posted image user posted image

Anonimna user posted image user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
7.4.2009 9:40:41   
toba
Anonimna držim pesti, javi kako si opravila!
Rožica13 sama nisem še nikomur povedala (seveda možu sem), da sem noseča in tudi čakam, da bom še NS dala skozi, imam pregled 16-tega - komaj čakam!!! Pri nas bo v bistvu tako, da bova tamali povedala, pol bo pa itak ona raztrobila vsem.
Kar se izcedka tiče-G. mi je rakla,da je beli tok Ok oziroma normalen pojav, se pa dobijo neke kapsule z mlečno kislino v lekarni, baje full pomagajo. Sama si jih bom kupila, ker je tega v zadnjem času malo več, poleg tega pa mi je G. povedala, da ga bo verjetno še več ko bom nehala jesti antibiotike :(.
Sasika kondicija? Kaj je že to? Ko sama laufam za tamalo diham zraven kot kašen slon!!!!! Se pa vseeno trudim vsak dan vsaj malo razgibat - sprehod, kolo....
Vsem, ki imate danes pregled  pošiljam enga user posted image - pujsek baje prinaša srečo...javite kako ste opravile.
lp

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
7.4.2009 11:07:45   
Anonimen
Punce, hvala za vzpodbudne besede. Ravno to sem rabila. Sem bila pri svojem ginekologu, me je takoj vzel. Nosečnost je v maternici, plod se še ne vidi čisto jasno, tako da nobene garancije ni. Nekaj se je videlo, ko je zmeril 4mm, vendar ne more zagotovo trditi, da je to plod. Upajmo na najboljše, čez en teden imam še en pregled in bomo potem vedeli kaj več. Me je pa pomiril, zdaj bomo pa čakali, da narava naredi svoje.

Še enkrat hvala za podporo, ko bo pa uradno ok, se pa razkrijem.

Lp, Zbegana

(odgovor članu toba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1117
7.4.2009 12:58:48   
nikolinca
živjo punce,da se vam še jast malo javimuser posted image
sem v petem tednu nosečnosti,čez dva tedna imam prvi pregled in me zanima kako poteka prvi pregled...se je katera v petem tednu slabo počutila,pri meni se je pa že začela slabost in sicer že dva dni mi je po cele dneve slabouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
7.4.2009 13:12:57   
tante
nikolinca.....pri meni se je slabost in bolečine v prsih pojavile tudi že v 5 tednu.....tako da srečno naprej v klubu  bruhovčkovuser posted image user posted image user posted image

punce jaz mam pa danes takooooooooooo smolo. Celo noč mi je bilo slabo, zjutraj sem bruhala, pol sem se prisilila da sem jedla, nato spet bruhala in sem že mislila da bi doma ostala. Po pol ure sem bila malo boljša in sem se odpravila v službo. Na avtocestnem izvozu mi je pa avto crknu, tako da sem mogla klicat avtovleko pelat k prjatlu na servis in pol z njegovim avtom v službo. V službi mam fulll dela pa same težave jaz pa čist hin.user posted image user posted image .....komaj sem za malico malo pojedla in mi je zopet slabo za umret. Dobro da je to stanje v dobro našim pikicam sicer bi pa kar jokala kok časa se to stanje že vleče.

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
7.4.2009 13:27:40   
nikolinca
punce, mene pa zanima kako nalepiš trakce npr.babys first site,nikakor mi ne rata,mi lahko kera razloži kako naredimuser posted image

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
7.4.2009 13:51:40   
sasika
Tante ne skrbi to je samo zato, ker se bliža polna luna. Nič nisi ti kriva še manj pa user posted image . Vsega je kriva ona. Ti rečem!!!! user posted image user posted image user posted image  Jaz jo vedno krivim, ko tamala ne spi, ko sem živčna, ko mi kaj ne gre. Eden pač mora biti kriv!!!!!user posted image

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
7.4.2009 13:55:17   
MalaRoža
Joj! Tudi jaz imam NS na isti datum (12.5), pa še pri istem zdravniku! user posted image user posted image user posted image Ob kateri uri ga imaš? Jaz ob 11.15.

Neposredna povezava do sporočila: 1122
7.4.2009 14:12:49   
Pikapoka83
Mala Roža - čudno, meni so rekli, da začne z delom šele ob 16h in sem prva na vrsti. Boo, saj je vseeno. V nedeljo sem bila v gozdu in včeraj sem dobila klopa na nogi, danes mam pa lep rdeč krog ene 4 cm širok user posted image . Jutri imam za it k zdravnici, sem prav žalostna. Ima katera kakšne izkušnje s tem? Same skrbi ...

(odgovor članu MalaRoža)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
7.4.2009 14:39:15   
rožica13
Nikolinca na tej strani ko si jo napisala se morš logirat, če si se že potem html kodo ki ti jo da prilepiš v okenček drugo (tickerji) v svojem profilu potem pa spodaj daš potrdi.

Pikapoka83 nevarnost za borelijo se pojavi ko čez 14 dni po ugrizu klopa dobiš rdeč flek. Ta ki ga imaš zdaj je normalna reakcija, ki se pojavi vedno.

Neposredna povezava do sporočila: 1124
7.4.2009 14:43:14   
Pikapoka83
rožica 13, hčerka ga je tud mela pa ima samo majhno pikico, tako da me skrbi no. Ah, bo že user posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?