|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
2.4.2009 18:33:05   
ninka80
Ja, res je družinski človek. Pri meni je bil včeraj tut čist navdušen, da sem se " tako kmalu vrnila nazaj, da to je super".user posted image user posted image

Aja, kam boš pa šla na NS?

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
2.4.2009 18:39:11   
among_the_clouds
Jaz sem bila v 1 user posted image  pri dr. Strahovi in nisem lih zadovoljna. Mi je rekla, da sem na meji in me poslala še naprej, da sem morala dati kri, kar seveda dodatno stane. Rezultat ni bil niti približno na meji. Potem mi je moja g rekla, da me je naprej poslala zaradi denarja. Kr neki. Ampak je pa bil tisti teden čakanja eden izmed najhujših v mojem življenju.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
2.4.2009 18:40:35   
pikica 28
IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

Ja, res je družinski človek. Pri meni je bil včeraj tut čist navdušen, da sem se " tako kmalu vrnila nazaj, da to je super".user posted image user posted image

grem k Strahovi...pa ti?

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
2.4.2009 18:55:47   
ninka80
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

grem k Strahovi...pa ti?

Ne vem, v bistvu razmišljam, če bi sploh šla. Prvič sem bila v NM, pa mi je bila full v redu. včeraj mi je pa Preskar rekel, da imajo licenco tut v Brežicah. Tko, da če bom šla, bom šla verjetno kr v B.

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
2.4.2009 18:58:17   
pikica 28

IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

grem k Strahovi...pa ti?

Ne vem, v bistvu razmišljam, če bi sploh šla. Prvič sem bila v NM, pa mi je bila full v redu. včeraj mi je pa Preskar rekel, da imajo licenco tut v Brežicah. Tko, da če bom šla, bom šla verjetno kr v B.

Aja tudi v Brežicah imajo licenco? No meni je Preskar predlagal dr. Strahovo...

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
2.4.2009 19:00:02   
pikica 28
ninka80, a si prav iz KK-ja?

20.10.2010 .. 3170g/51cm

Neposredna povezava do sporočila: 1056
2.4.2009 19:01:25   
ninka80
Ja, B. imajo licenco, čist na novo. Mi je včeraj Preskar povedal. Tko da bom šla verjetno kr tja.

Neposredna povezava do sporočila: 1057
2.4.2009 19:01:57   
ninka80
Ne, iz Brestanice, pa ti?

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
2.4.2009 19:03:34   
pikica 28
Sp.Libna pri Krškem...
kje si pa prvič rodila? v Brežicah ali v NM?

< Sporočilo je popravil pikica 28 -- 2.4.2009 19:04:16 >

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
2.4.2009 19:04:58   
ninka80
V Brežicah. In zdej bom spet.

Neposredna povezava do sporočila: 1060
2.4.2009 20:02:51   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Jaz sploh ne vem, kako je s temi NS, koliko prej je treba poklicat. Ampak saj nič ne škodi, če pokličemo čimprej, da res dobimo termin pri tistemu, kjer želimo. Meni je G rekla, da je najbolj iti, ko bom 11t in par dni.
Tassika, ti se kar naroči, sploh ne razmišljaj, da bo treba skenslat!
Jaz bom pa imela 2. pregled in NS v istem tednu, se mi zdi čist odveč 2 pregleda, samo kaj, ko tako pride...

za NS se je fajn kar pravočasno naročit. jaz sem se kar 1dan po prvem pregledu. pa mi je sestra rekla, da fajn in bom tako pravočasno prišla na vrsto. pri nas v MS je kar naval. NS pa mam isti teden kot 2.pregled in sicer 2dni prej. samo še 12dni in bom vidla mojo pikico.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
2.4.2009 20:06:21   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Aja pa lep pozdrav z moravskih, je full lepo vremeuser posted image

se strinjam, čeprav je že večer. user posted image user posted image user posted image  smo meli danes lep sonček in smo se ga kar naužili. malo sem komaj spravila nazaj not v bajto.

nina7, ne preveč čofotat, drugače bom kje mokra. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
2.4.2009 20:08:10   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: toba

Pa sem ga dočakala, prvi pregled namreč!!!!!!
Vse OK, mali je bil celo malo živahen (beri se je prermikal), velik je 27mm, PDP 3.11., srček razbijal 100/uro, G. besede: ˝izgleda super˝ so me spravile do rahlih solz sreče.
Naslednji pregled imam 14.5., NS pa čez 14 dni pri dr. Mohorko v Velenju.
Uživajte, počivajte, jaz grem pa nazaj gledat slikce, ki sem jih dobila user posted image !!!!!

no vidiš, pa si le dočakala. zdaj se pa naužij slikic malega pikeca. bravo za pregled.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
2.4.2009 21:12:56   
nina68
Hojla punce!

Po dolgem času se vam tud jest javljam. Za mano je prvi pregled in tudi prvi UZ.
Po izračunih po ZM bi morala biti noseča 7t6d, vendar je danes na UZ pokazalo, da je naš malček malce mlajši, star je 7t, srček mu veselo bije, ostalo pa je po besedah ginekologinje vse OK. Zaradi smole v prejšnji nosečnosti me bo zgleda gin.bolj pozorno spremljala, tako, da imam ponovni UZ 30.4., ko bo malček malce večji in bo že kej več za videt. Tako, da punce ne se obremenjevat, če se na prvem UZ ne vidi utrip, pač so nekateri malčki mlajši, samo, da priguramo nosečnost do konca. Moje slabosti počasi pojenjajo, a kaj, ko imam pa sedaj probleme z želodcem, moram kar pazit kaj pojem.

Nočko vsem.

Nina68

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
3.4.2009 7:13:20   
rožica13
Jutro!

Jaz imam ob desetih pregled in me je zagrabila panika. Skušam misliti pozitivno, pa sploh ne moram nič misliti! Upam da bo čimprej konec da vsaj vem pri čem smo.

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
3.4.2009 7:27:04   
tante
alooooo

jaz sem pa včiraj videla mojo pikico, veliko 21mm in PDP 7.11. Srček smo slišali in videli in prav lepo je bilo ponovno videti življenje v bušijo.....prav nič drugačen filing kot prvič. Naslednji pregled imam 7.5.

Moram se pa naročiti danes na nuhalno. Šla bom k dr. Pušenjaku v Dravlje. Sem bila že prvič zelo zadovoljena.

Slabo mi je še vedno kot hudič pa čist brez energije sem tudi še. Ampak bo že bolje. Dala me je sicer na bolniško do naslednjega pregleda ampak je rekla da kakor želim oz. kakor se bom počutila. V bistvu zaradi bolečin na desni strani še vedno (vzrok je da imam maternico zamaknjeno v desno stran in mi pritiska na desni jajčnik ki je nekoliko povečan, ker je bila nosečnost iz desnega, pa seveda te včasih nevzdržne slabosti)

Se pišemo

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
3.4.2009 9:26:47   
zanka
Zdravo. Tukaj se ena bodoca mamica. PDP naj bi imela po mojih izracunih 8.11.
Bila sem ze na pregledu pred tremi tedni in se je ze videl srcek. Naslednji pregled imam 15 aprila, takrat bom tudi malo vec vedela o mojem "otrocicku".
Drugac sem ze mamica.Imam puncko, ki bo maja dve leti.

"tat twam asi"

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
3.4.2009 10:18:34   
robika
Pozdravljene pupe! Se ena nova med vami.Tudi jaz imam rok po M 10.11 sam bomo videli koliko to drzi ker sem dojila ko sem zanosila.Ja punce imam pupiko ki bo 22setega dopolnila 9 mesecev in babiko ki ima 8 let.Jaz upam da bo vse ok.Drzite se,uzivajte,pa se slismo!!!!!!

(odgovor članu zanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
3.4.2009 11:34:34   
sasika
Dober dan in dobrodošle vse nove user posted image !!!

Danes je pri nas tako sonce in kar 18 stopinj. Res lep dan, ki pa ga bom preživela v službi. V bistvo se je moj dan zečel bolj slabo, ker me boli glava in mi je še kar user posted image , Pa še dohodnino sem dobila za plačat.user posted image  Je bela. Se moram pritožiti, ker sem pozabila uveljavljati otroka. Upam, da mi bodo ugodili. Če ne pa sem si itak sama kriva, ne. Sem malo user posted image .

Sicer pa se že veselim večera, ko greva z dragim na eno zabavo. Upam, da bom vzdržala vsaj 24h.user posted image  

Lep dan vsem, pa se še kaj beremo!!!!

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
3.4.2009 11:46:00   
toba
oj punce,
ja za mano je res en lep dan. Vsem novim dobrodošle.
Rožica13 sigurno bo vse ok, držim pesti n čimpreje javi.
Kar se slabosti tiče - sama resnično ugotavljam, da je pri meni vse odvisno od utrujenosti, bolj kot sem utrujena bolj mi je slabo in obratno.
Vam pa včeraj nisem napisala, da mi je G. povedala, da imam veliko možnosti, da bom ponovno imela CR, ker sem ga imela prvič se nekako v celjski P. odločajo potem tudi za nadaljne. No kakorkoli že, do takrat je še daleč, upam da ne bo potrebe po CR-ju če pa že, pač bo....ni fajn, če pa je to bolje za našo bibo pa itak nimam kaj ramišljat.
lepo se imejte.

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
3.4.2009 12:22:01   
rožica13
Evo mene iz pregleda. Celo pot me je bilo tako strah kot bi šla na kak res težek izpit! Ampak je vse uredu, velik je skoraj 3cm, se pravi 28mm in videla sem nogice in rokice kako živahno so migale. Skoraj ne moraš verjeti kako lahko tako majhno bitje tako hiti migati user posted image . Jaz sem samo gledala G se je pa žačela smejati je rekla a ni to neverjetno da tako majhen že lahko miga in potem sem šele dojela kaj gledam user posted image . No danes mi je PDP zopet prestavila na začetnega ker pravi da je sedaj za starost 9tednov in 6dni samo za 2 dni manjši in da datum ostane 31.10.09 tako da če mi lahko zopet popravite prosim. Dobila tri napotnice za laboratorij vzela mi je bris in seveda slikco. Tako smo zdaj pomirjeni do nuhalne.

Vsem novim dobrodošlica in čim manj sekiranja!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
3.4.2009 12:40:58   
tante
oj

zdele sem se najedla enega šita za malco da sem morala takoj pojest še čokolado da sem okus popravila....

TOBA.......tudi jaz sem imela prvič CR in mi je včiraj G rekla da sploh ni nujno da ga imam tudi drugič ampak imam vse možnosti da rodim normalno......če se bo pikec le obrnil in bo manjši kot je bil prvi....

tako da ..pustimo se presenetit

dejte povejte a vas že zanima kaj boste mele.....jaz sem rekla da v drugo ne bom spraševala ampak zdržala pa tudi ne bom........

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
3.4.2009 12:50:57   
tassika
Jaz bom sigurno vprašala, samo ne vem pa če bom naprej sčvekala, to je za mojo interno evidencouser posted image .

Joj punce kolk so vaši bejbiji že veliki, moj je pa še čisto majhen, ampak sej bo zrastu.

Glede slabosti, je pa meni zjutraj ful slabo, sploh ko se prisilim da nekaj pojem, potem je približno dobro do malice, pol pa konc, mi je rekla sodelavka, da sem bila včeraj čist zelena, pravi da najbrž od utrujenosti, pa cel dan sem sedela in delala po minumumu, zvečer pa itak hodim ob 20,00 ali najkasneje 20,30 spat in spim do 6 zjutraj.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
3.4.2009 12:57:15   
rožica13
Tassika, tut tvoj bejbi bo zrastu sej si samo nekaj dni manj noseča kot nekatere.
Zdaj sem pa še datum za nuhalno prestavla in sicer na 23.4. Aja pa moj naslednji pregled je 21.5.09

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
3.4.2009 13:04:53   
toba
IZVIRNO SPOROČILO: tante

oj

zdele sem se najedla enega šita za malco da sem morala takoj pojest še čokolado da sem okus popravila....

TOBA.......tudi jaz sem imela prvič CR in mi je včiraj G rekla da sploh ni nujno da ga imam tudi drugič ampak imam vse možnosti da rodim normalno......če se bo pikec le obrnil in bo manjši kot je bil prvi....

tako da ..pustimo se presenetit

dejte povejte a vas že zanima kaj boste mele.....jaz sem rekla da v drugo ne bom spraševala ampak zdržala pa tudi ne bom........

ne, ni nujno, da bo CR tudi v drugo, samo G me je nekako opozorila, da radi delajo CR tudi v drugo. Obe pa upava da bo tokrat šlo po naravni poti. Me je zelo previdno vprašala kaj si mislim o naravnem porodu, pa se mi zdi, da je bila kar vesela ko sem izrazila upanje po tej možnosti poroda, ker je bil zame CR prava mora. G. je tudi izrazila mnenje, upanje, da bo tokrat vse OK, sama pa v to kar verjamem.
Spol? Sigurno vprašam že na NS -sem pač radovednicauser posted image  si ne morem pomagati. Moj je rekel, da bo fantek...no prvič se ni zmotil....bomo videli...vam sporočim 16-tega.

Rožica13 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?