|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
3.4.2009 13:25:33   
korala
Ja, jaz bom tudi vprašala za spol in zadržala zase.
Kakšne srečke ste, da ste že videle svoje pikice! Komaj čakam na tisti 15.4., da vidim, če je vse ok.

Lepo se imejte čez vikend.user posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
3.4.2009 14:13:59   
tassika
Evo še ena informacija:

6. teden

GV: 1-18mm (5-12mm)
Rast GV: 1mm/dan
Plodek: TT (teme-trtica): 0-6mm (1-3mm)
Rast ploda: 0.5mm/dan

Vzeto od tukaj:

KLIK

< Sporočilo je popravil tassika -- 3.4.2009 14:14:46 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
3.4.2009 23:53:06   
MalaRoža
Kako ste nosečke? user posted image
Moj dan je minil super! Bila sem na prvem pregledu in je vse v najlepšem redu! Srček lepo bilje in veliki smo 7mm. )))
Samo izkazalo se je da sem noseča 7 tednov in ne 8 kot sem si sama izračunala. Mojemu možeku niso dovolili biti zraven, zato pa je živčno cepetal pred ambulanto hehe! (Sem ga slišala). Imela sem vaginalni pregled, in ko sem zagledala srček, se nisem mogla zadržat, da ne bi potočila par solzic. Drugače pa je bila gin. ful prijazna, vse mi je pojasnila, pri sestri so mi izmerili krvni tlak in dobila sem Materinsko knjižico, pa tudi tablete za železo v krvi sem dobila ( Haematopan). Samo ni mi pa jasno, zakaj se jih plača? Saj ni veliko 4.5 eur, ampak še zmeraj..hm?
Tako, da zdaj sem srečna-presrečna! ))) Pa tudi mamo sem danes že zafrkavala da bo babi! hehe user posted image user posted image user posted image Sam da veste, da je moja mami stara 42 let in jo beseda babi mal šokira.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
4.4.2009 0:25:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: toba

IZVIRNO SPOROČILO: tante

oj

zdele sem se najedla enega šita za malco da sem morala takoj pojest še čokolado da sem okus popravila....

TOBA.......tudi jaz sem imela prvič CR in mi je včiraj G rekla da sploh ni nujno da ga imam tudi drugič ampak imam vse možnosti da rodim normalno......če se bo pikec le obrnil in bo manjši kot je bil prvi....

tako da ..pustimo se presenetit

dejte povejte a vas že zanima kaj boste mele.....jaz sem rekla da v drugo ne bom spraševala ampak zdržala pa tudi ne bom........

ne, ni nujno, da bo CR tudi v drugo, samo G me je nekako opozorila, da radi delajo CR tudi v drugo. Obe pa upava da bo tokrat šlo po naravni poti. Me je zelo previdno vprašala kaj si mislim o naravnem porodu, pa se mi zdi, da je bila kar vesela ko sem izrazila upanje po tej možnosti poroda, ker je bil zame CR prava mora. G. je tudi izrazila mnenje, upanje, da bo tokrat vse OK, sama pa v to kar verjamem.
Spol? Sigurno vprašam že na NS -sem pač radovednicauser posted image  si ne morem pomagati. Moj je rekel, da bo fantek...no prvič se ni zmotil....bomo videli...vam sporočim 16-tega.

Rožica13 user posted image user posted image user posted image

Upam da sem prav citirala-uglavnem jaz sem prvič imela CR zaradi medenične ustave, drugič rodila po naravni poti(3670g , 53cm in 38user posted image obseg glave) , sicer z umetnimi popadki, pa vednar se poroda  z CR sploh ne da primerjati-boli, itak, tudi po CR ni ravno prijetno, ampak tisti občutki po porodu so pa bili meni fenomenalni! Ne bom nikoli pozabila, ko so mi malo položili na trebuh, tistih prvih trenutkov po porodu..mene so čustva ful prevzela...da ne govorim kok je fajn, k sem se po porodu ustala šla lulat in pod tuš...res če se le da probajte rodit po naravni poti, je res čist nekaj drugega kot CR!

Kar se tiče spola otroka-jaz bom vprašala...pri obeh sem in tudi že prej sem imela občutek kaj bomo imeli..moja sestra včasih pravi da sem čarovnica, ker meni 6 čut tok dela, da se redko kdaj zmotim-pri 2 nosečnosti in sedaj sem od O naprej govorila da sem noseča, pa so se mi vsi smejali...in če mene kdo kaj vpraša, bo pomoje tokrat user posted image , čeprav mi je čisto vsejn, če bo user posted image ..itak že imam parček doma, tako da mi ni važno, pač občutek pa je da bo user posted image (tako kot je prvič bil da nosim user posted image in drugič da bo user posted image )!

Sem pa zdele v nočni..joj nič se mi ne da..upam, da ne bo prehudo ponoči...je moja druga nočna, pa še 2 imamuser posted image ...sej včasih si mislim, bom delala še kakšna 2 meseca in potem šla v bolniško, spet drugič da bom delala do konca....eh kaj vem...bomo videli! Nočem pa da bi bila porodniška preslaba...bom videla kako se bom počula...kaj pa ve, boste delale do konca?
Joj kok vam vsem zavidam da ste že imele preglede...jaz pa morm čakat še 3 tedne...ampak samo da bo vse ok! No če pomislim, kako mi je slabo včasih, pa kok jem samo meso, solate(kisleeee), pice...same konkterne zadeve, ki jih prej nisem lih obrajtala in kako mi kava smrdi..pol vrjetno že raste moj pikec...res zanimivo, včasih sem ful jogurtov pa mleka popila, sedaj nič, mi prav smrdi, da ne govorim, sem bila živ sladkosnedec..sedaj tut če imam čokolado pred nosom je ne vzamem, ker mi enostavno ni...res zanimo...
Zdej pa šibam..nočko....
anonimnauser posted image

(odgovor članu toba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1079
4.4.2009 8:54:11   
Menta
Živijo,

vsem, ki ste že videle svoje pikice user posted image user posted image user posted image . Jaz morem na svojo čakati še 2 tedna. Tako se mi že vleče. Sicer pa se počutim dobro, le utrujena sem tako zelo, da vsako popoldne spim. Pri hrani tudi jaz opažam že nekaj "posebnosti". Tudi jaz sem bila prej velik sladokusec, zdaj pa mi bolj paše slano. Sicer si privoščim kaj sladkega, samo se mi pa ne zlušta tako zelo, kot se mi je prej. Tudi kava zjutraj mi ne diši. Potem popoldan jo pa vedno spijem. Ne prenesem lakote in tudi pretirane sitosti. Ves čas jamram, da moram nekaj pojest, potem ko imam pa porcijo pred seboj, pa pojem samo pol. Ne morem in ne morem veliko pojesti. Mislim, da je to dobro...večkrat in po malo.

Kar se spola tiče...jaz ne bi rada vedela, kaj bo, moj moža pa. Hmmm, kako naj se pa sedaj zmeniva? Kakšna ideja? user posted image Občutek mi pa enkrat pravi, da bo user posted image , enkrat pa da bo user posted image . Sodelavka mi je rakla, da bom imela user posted image in moja mama enako misli. Bomo videli.

Aha, pa še nekaj podatkov za seznam...upam, da me tokrat spet ne izpustite (že tretjičuser posted image ). Stara sem 27 let, to je moja 1. nosečnost, prvi pregled imam 20. 4., PDP (po mojih izračunih) 22. 11. 2009

Srečno vsem na pregledih, ki se bližajo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
4.4.2009 15:36:51   
stuhica
no punce
da vas pozdravim tudi tukaj sem namreč bila prepričana da bom zadnja oktobrka ampak imam  PDP 02.11.2009.  Zaenkra sem bolj aktivna na oktobrkah pa upam da mi ne boste zamerile če bom skakala malo sem malo tja ker sta boe zelo zanimivi, v glavenem vidim da nass je tud kar nekaj.

Jaz sem bila v sredo na pregledu kjer mi je rekel da sem v 10 tednu nosečnosti. NS pa me je naročil za 21.4. tako da  že komej čakam da obm spet mal vidla svojo pikico !

Je pa to moj drugi otrok in četrta nosečnost, starost 30 let! Me boste vseen dale na seznamček !

Lp stuhica

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
4.4.2009 15:56:06   
Anonimen
Pozdravljene

Anonimna tudi jaz sem ena takšna ki sem imela carski rez in upam da bom sedaj rodila naravno imela sem ga zaradi nepravilne lege in izpada popkovnice ker mi je odtekla voda.
Rada bi te vprašala oz.prosila če lahko malo napišeš kako je potekala nosečnost po carskem rezu ,si imela kakšne bolečine med samo nosečnostjo, si lepo rodila so bile kakšne kompllikacije.?
Pa kakšno starostno razliko si imela med otrokoma cr.-naravni porod?

Drugače pa že tudi jaz komaj čakam na pregled ki ga imam 14.4 da vidim svojo pikico kako raste.user posted image

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1082
4.4.2009 18:19:37   
Lupinca
Ojli čvekice!

Se neki časa nisem nič javila, sem večji del al spala, jedla, al pa se učila, sem imela 3 izpite zdele.user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse user posted image !!

Jaz sem imela danes dopoldan ful energije in sem šla na tržnico po ribice in motovilčka, skuhala kosilo (po celem tednuuser posted image ) in vse pospravila. Sem bila že prepričana da je utrujenost zginla...pa sem se zelo zmotila, ker sem spet ko cunja in me je prejle zmanjkalo na kavču.

Drugače sem pa ok, komaj čakam 2. pregled, da spet vidim najino pikicouser posted image

Ste se pogovarjale če boste vprašale za spol...midva verjetno kar bova no. Jaz mogoče nebi, sam moj lubk hoče vedt, js pa tud dvomim da bi zdržala do koncauser posted image

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
5.4.2009 9:27:52   
murkica
Midva bova sigurno vprašala. Če se bo le videlo!!! Naju preveč firbec matra, da bi čakala na presenečenje do novembauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
5.4.2009 13:09:18   
monika985
Pozdravček vsem user posted image  in user posted image vsem za uspešne preglede!!!

Se nisem javla že kar dober teden..., takrat sem se namreč hvalila kako prekipevam od energije, da nimam nobene slabosti itd... Očitno je prišlo za mano user posted image  Tako sem utrujena da komaj živim. Vse kar bi počela je poležavanje.

Jaz sem vedno govirila, da bi ob prvi priložnosti hotela vedeti spol. Zdaj pa ko sem na tem..., mogoče bi pa raje počakala. Glede na to, da je za mano zelo težko obdobje in da pravijo da so deklice prave borke, sem skoraj prepričana, da bo user posted image .

P.S., mene tudi ni na seznamu. Stara bom kmalu 26 let, to je moja prva nosečnost, pregled imam 15.04., NS pa 23.04.

Lepo in sončno nedeljo!!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
5.4.2009 22:11:03   
sashy
Dober večer!

Upam, da ste vse kljub nekaterim neprijetnim nosečniškim znakom preživele lep sončen vikend!

Že nekaj časa se nisem javila, ampak včasih enostavno ne gre, doma imam enega nagajivčka pa še faks zraven (polno kolokvijev in izpitov ravno zdaj) in tako ne ostane čisto nič časa.

Jutri imam spet pregled in me že zelo skrbi kaj bo rekel G user posted image .
Upam na najboljše.

Čestitam vsem za uspešne pregledeuser posted image  in želim vse dobro tistim, ki jih to še čaka user posted image !

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
5.4.2009 23:01:51   
Lupinca
sashy bom držala pestke, da bo vse super na pregledu!user posted image

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
5.4.2009 23:42:37   
Anonimen
sashy-držimo pesti za jutr! Poročaj kako bo!

Kje pa ste vse-se mrtinčkate po sončku ane???
Jaz sem še danes v nočni, komej čakam, da jo bo konec, ker je tok dela...se ne neha...

Iz dneva v dan mi je bolj slabo, vsa sem napihjena, ne vem, je možno da semi že od user posted image trebuh pozna, al kaj..res da je tretja nosečnost v 5 letih, ampak vsejn se mi zdi mal zgodi...sem bla pa v drugi nosečnsoti v 14 tednu že ornk obavtna se spomnem...

Sem pa še predno sem vedela da sem noseča rezervirala Djerbo, hotel 5* takrat bom v 4 mesecu, pa sedaj tuhtam, al gremo al ne...sam sej pomoje nima kej bit...kaj mislite?

Evo tale voziček mi je včeri v oči padu..kaj mi je dober, pomoje bo kr moj..sploh ta zelen mije tok odbita barvauser posted image Link:

http://soncek.si/si/jaguar-car-super-set-vozicek-globoka-kosara-lupinica-nahrbtnik-zascita-za-noge-dez-komarje-na-zalogi-i15236.shtml

Anonima-jaz sem imela prvič CR zaradi med. vsatve, pa en kup probelmov spritiskom, edemi....bla, bla v 38 tednu so mi naredili CR! ! 14 mesecev po CR sem ponovno zanosila, nosečnost potekala super, nobenih posledic CR ni bilo čutiti..pač boečine pri raztezanju, na koncu itak vse tiši na vse strani...nič kaj...potem mi je 2 tedna pred rokom odtekla voda, ko sem prišla v P nisem bila nič odprta, nisem imela popadkov, je rekel G da dvomi da bo tole šlo po naravni poti, ampak sem hotla probat...dali so mi umetne popadke (3 ure po odteku vode), počasi..najprej na izi pol so pa stopnjevali jakost(proti bolečinam po CR ne dajejo, da bi prepoznali če bi prišlo do razpoka maternice...kar je ful, ful redko)...no potem sem se počasi odpirala, in po 11 urah umetnih rodila..sam porod je potekal normalno, čustevno zelo lepo, okrevanje super...tamalada stra razlike slabih 22 mesecev!

Tok od mene..šibam delat zdej....lepo noč vsemuser posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Lupinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1088
6.4.2009 7:29:12   
tante
sashy........držimo pesti....in saj vemo da bo vse OK....pa čimhitreje sporoči

ja jaz resnično upam da mi rata po CR roditi naravno....bi bila zelo vesela tega dogodka.......čeprav me malo skrbi zaradi bolečin ker jih ne prenašam ravno najbolje...........user posted image

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
6.4.2009 8:07:20   
sasika
Dobro jutro!!!!

Po težkem vikendu se vam vsa crknjena javljam. Sem bolj malo spala. Ta mala je zbolela in je bruhala celo soboto. Me je tako skrbelo, ker je bila res slaba. Je samo spala in jamrala.user posted image  No na sreča se je vse dobro izteklo in je šlo res hitro mimo. Je pa seveda ves vikend slabo spala in jaz tudi. Že tako ali tako si stalno na preži, ko otrokec ni ta pravi.user posted image

Sicer pa se moj pregled bliža. Komaj čakam. Upam samo, da se nisem kaj nalezla od moje tamičkene. Ne  morem z gotovostjo reči, ker mi itak stalno dela slabouser posted image user posted image user posted image .

Sashy, verjamem, da bo vse ok. Drži se.

Vsem ostalim pa lep dan!!!!

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
6.4.2009 8:42:12   
Pikapoka83
Dobro jutro punce!
Sasika iz katerega konca Slovenije si?
Mene zanima če je sploh še katera na tem forumu, ki sploh nima nobenega znaka da je noseča? Jaz ne morem verjeti - teče 8. teden, pa se mi sploh ne zdi, da sem res noseča :) Daj punce pomagajte mi, kam naj se naročim na NS??? Lepo nosečnost še naprej user posted image

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
6.4.2009 9:08:06   
Nezy85
Dobro jutro!!!
Celi vikend se vam nisem javila ker sem bila v Italiji na sejmu,
presenetljivo men čez vikend ni blo nič extra slabo me je kr malo strah
da ni kaj narobe!Imela sem se super razn kaj me noge bolijo tak da mi bojo kr odpadleuser posted image
Jaz pa imam pregled v četrtek in me je že kar konkretno strah kaj bo mi povedala G.!!

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
6.4.2009 9:09:49   
sasika
Pikapoka83 jaz sem iz Primorske in ti?

Drugače pa tudi jaz v prvi nosečnosti nisem imela nobenih znakov, da sem noseča. Zato ne se sekirat. Pri vsaki je drugače. Prej ali slej boš dobila najbolj očiten znak user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1093
6.4.2009 9:23:24   
korala
Živjo nosečkice! user posted image Pikapoka83 tudi jaz nimam kakšnih hudo očitnih znakov in me podobno skrbi kot tebe. Sem pa v 7. tednu. Komaj čakam na naslednji teden, ko imam pregled. 

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
6.4.2009 9:37:28   
rožica13
Jutro! Kako lepo vreme je bilo čez vikend, sem bla v kratkih rokavihuser posted image . Mene slabosti in utrujenost počasi zapuščajo, upam da se ne bo vrnilo!  Sem imela kar veliko energije čez vikend, čeprav ne še kot pred user posted image ampak sem se počutila očitno bolje. Včeraj sem kar naprej hodila okoli hiše bila na sprehodu in okoli petih me je začelo boleti v trebuhu, tako da sem se kmalu pobrala noter ni počivat na kavč. Počivala sem skoz do večera. Spala sem obupno, skoz sem se zbujala, tlačila me je mora, mogoče je vplival potres, pa še ob šestih sem mogla vstat ker sem šla v laboratorij. Zdaj komaj gledam me oči pečejo, bom šla še malo zalegnit. Drugače se mi pa že pozna malo bušija, sem imeja legice oblečene in obtisnjeno majico in me je bilo kar strah da ne bo kdo opazil, sem sicer čisto ploh,  čeprav bi bil že čas da povem vsem ampak bom počakala do NS 23.4.
Jaz si želim vedeti ali bo user posted image ali user posted image čim prej, da veš kako opremiti sobico in vse ostale stvari.

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
6.4.2009 10:01:30   
Pikapoka83
Sasika se mi je zdelo, da si iz primorske (tamičkena) :) Jaz sem iz Goriškega konca:) Ej punce, je še katera iz naših krajev na tem forumu??? Glede znakov se mi pa res zdi malo čudno - sicer sem videla pikico v 6. tednu, ampak srček še ni bil viden :(. Če je vse v redu, pa takoj podpišem še za par takih nosečnosti :))))

A je včeraj še katera gledala oddajo na National g. - V maternici? Zelo lepa oddaja, ki kaže razvoj od oploditve do rojstva:)

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
6.4.2009 10:46:47   
sasika
Pikapoka85 jaz sem tudi iz Goriške.  Katero gin. imaš? In ne se sekirat, vse je ok. Raje uživaj.

Sicer pa jaz komaj čakam da izvem za spol. Pa še prvega pregleda nisem imela. user posted image  V prvi nosečnosti, se mi zdi, je čas hitreje tekel. user posted image   Čeprav sem sedaj, v drugo, ful bolj zaposlena in stalno nekam tekam, mi gre prav po polžje.

Neposredna povezava do sporočila: 1097
6.4.2009 10:49:39   
tassika
Ojla punce, jaz sem te oddaje na NG gledala že večkrat in vedno so mi zanimive.

Mam pa eno težavico, po tednih prenajedanja in večne lakote, ne spravim več nič vase, sploh mi ne paše jest, če pa že jem pa v minimalnih količinah, prej nisem mogla pojest jabolka, ker se mi je vse obračalo, od okusa naprej, edino juhca mi gre, si moram danes jo skuhat. Sploh ne vem kam je šla moja lakotauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1098
6.4.2009 11:26:25   
Pikapoka83
Sasika sem ti odgovorila na mail.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
6.4.2009 12:36:41   
stelaJ
Evo se ena v 8. tednu nosecnsoti brez vsakrsnih znakov, tko da nisi edina:-)) jst mam v petek 1.pregled in me kr mal skrbi, ce je vse ok....Za NS se odlocam med dr.Strahovo in dr.Pusenjakom.

lp vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?