Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: toba IZVIRNO SPOROČILO: tante oj zdele sem se najedla enega šita za malco da sem morala takoj pojest še čokolado da sem okus popravila.... TOBA.......tudi jaz sem imela prvič CR in mi je včiraj G rekla da sploh ni nujno da ga imam tudi drugič ampak imam vse možnosti da rodim normalno......če se bo pikec le obrnil in bo manjši kot je bil prvi.... tako da ..pustimo se presenetit dejte povejte a vas že zanima kaj boste mele.....jaz sem rekla da v drugo ne bom spraševala ampak zdržala pa tudi ne bom........ ne, ni nujno, da bo CR tudi v drugo, samo G me je nekako opozorila, da radi delajo CR tudi v drugo. Obe pa upava da bo tokrat šlo po naravni poti. Me je zelo previdno vprašala kaj si mislim o naravnem porodu, pa se mi zdi, da je bila kar vesela ko sem izrazila upanje po tej možnosti poroda, ker je bil zame CR prava mora. G. je tudi izrazila mnenje, upanje, da bo tokrat vse OK, sama pa v to kar verjamem. Spol? Sigurno vprašam že na NS -sem pač radovednica si ne morem pomagati. Moj je rekel, da bo fantek...no prvič se ni zmotil....bomo videli...vam sporočim 16-tega. Rožica13 Upam da sem prav citirala-uglavnem jaz sem prvič imela CR zaradi medenične ustave, drugič rodila po naravni poti(3670g , 53cm in 38 obseg glave) , sicer z umetnimi popadki, pa vednar se poroda z CR sploh ne da primerjati-boli, itak, tudi po CR ni ravno prijetno, ampak tisti občutki po porodu so pa bili meni fenomenalni! Ne bom nikoli pozabila, ko so mi malo položili na trebuh, tistih prvih trenutkov po porodu..mene so čustva ful prevzela...da ne govorim kok je fajn, k sem se po porodu ustala šla lulat in pod tuš...res če se le da probajte rodit po naravni poti, je res čist nekaj drugega kot CR! Kar se tiče spola otroka-jaz bom vprašala...pri obeh sem in tudi že prej sem imela občutek kaj bomo imeli..moja sestra včasih pravi da sem čarovnica, ker meni 6 čut tok dela, da se redko kdaj zmotim-pri 2 nosečnosti in sedaj sem od O naprej govorila da sem noseča, pa so se mi vsi smejali...in če mene kdo kaj vpraša, bo pomoje tokrat , čeprav mi je čisto vsejn, če bo ..itak že imam parček doma, tako da mi ni važno, pač občutek pa je da bo (tako kot je prvič bil da nosim in drugič da bo )! Sem pa zdele v nočni..joj nič se mi ne da..upam, da ne bo prehudo ponoči...je moja druga nočna, pa še 2 imam ...sej včasih si mislim, bom delala še kakšna 2 meseca in potem šla v bolniško, spet drugič da bom delala do konca....eh kaj vem...bomo videli! Nočem pa da bi bila porodniška preslaba...bom videla kako se bom počula...kaj pa ve, boste delale do konca? Joj kok vam vsem zavidam da ste že imele preglede...jaz pa morm čakat še 3 tedne...ampak samo da bo vse ok! No če pomislim, kako mi je slabo včasih, pa kok jem samo meso, solate(kisleeee), pice...same konkterne zadeve, ki jih prej nisem lih obrajtala in kako mi kava smrdi..pol vrjetno že raste moj pikec...res zanimivo, včasih sem ful jogurtov pa mleka popila, sedaj nič, mi prav smrdi, da ne govorim, sem bila živ sladkosnedec..sedaj tut če imam čokolado pred nosom je ne vzamem, ker mi enostavno ni...res zanimo... Zdej pa šibam..nočko.... anonimna
|