|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
7.4.2009 14:54:27   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: rožica13

Nikolinca na tej strani ko si jo napisala se morš logirat, če si se že potem html kodo ki ti jo da prilepiš v okenček drugo (tickerji) v svojem profilu potem pa spodaj daš potrdi.

Pikapoka83 nevarnost za borelijo se pojavi ko čez 14 dni po ugrizu klopa dobiš rdeč flek. Ta ki ga imaš zdaj je normalna reakcija, ki se pojavi vedno.

hvala rožica,ratalo mi jeuser posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
7.4.2009 15:14:44   
tante
mene bo fertik od sdlabosti......pa še sam kregala bi se........ma dijo mijo in lune ki name tako močno vplivajo

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
7.4.2009 15:37:25   
Nezy85
Men pa ne mantra vec tolko tale slabost bol me utrujenost!!
Ufff jaz sem tudi navražena pa občutljiva!!

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
7.4.2009 15:58:02   
korala
Mah, tale občutljivost user posted image . Jaz imam tudi obupne momente. In utrujena sem, včeraj sem šla spat ob 19h, pa glava me kar nekaj boli!

Pikapoka83, raje kar pojdi do dohtarja, že zato, da si prihraniš živciranje. Očitno so klopi že v napadalni fazi in bo treba paziti.

Kako pa ve kaj gledate na hrano, ki vsebuje umetna sladila npr. žvečilni, nekateri jogurti, pijače? Včasih je bilo žvečenje moj hobi, zdaj pa se mu izogibam. Aspartam (sladilo) je baje zelo škodljiv.

Pozdravček! user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
7.4.2009 15:59:55   
valerija77
Živjo punce

Karin 82 hvala. Ja danes sem končno dočakala pregled. user posted image user posted image user posted image Vidla sem ga, sem 8 tednov in 5 dni, velik je 21mm in tudi srčka user posted image sem slišala, ker mi je G dala na zvočnik. Tud jst sm dobla kr solzne oči. Imam pa malo spremenjen PDP in sicer 13.11.09. Naslednji pregled imam 12.05. za nuhalno pa še nimam datuma.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
7.4.2009 16:07:34   
Nezy85
hahaha valerija77 jaz sem pa noseča  8t pa 3 dni tak mi piše na slikici
sma čisto blizu!!!user posted image

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
7.4.2009 16:16:01   
tassika
Valerija čestitke za uspešen pregled, zdaj se pa le naroči še na NS, jaz bom s tem počakala do naslednjega pregleda, me bodo že nekje vzeli, ne morjo imet vsi gužveuser posted image

Punce malo vas zanemarjam, pa ne zanalašč. v službi sem sama ker je sodelavki tamal zbolel in sem v gužvi, pa še dve uvajam za svoje delo, mojo šefico skrbi da bi ostala na bolniški. Pa nima kaj skrbet, dokler lahko delam, bom, ker doma bi umrla od dolgčasa.

Glede znakcev, pa meni je obupno slabo zjutraj, ves apetit me je minil, zdaj porabljam zaloge, od prejšnjih napadov lakote, joškice me obupno bolijo in pa zadnje par dni imam spet povečano špikanje, sem kar mogla vzet buscopan, tako je bolelo, pa ne da bi bili krči, samo špikanje. Aja pa malo me je začela pečt zgaga. Glede hrane, jaz jem vse razen surovega mesa, domačih suhih salam, tiramisuja, sladoleda (razen iz trgovine) in mehkih sirov. Pa doma malo gledam ,da si umivam roke, ker imamo veliko muck, jaz pa tokse nisem prebolela. Jem pa potem kar mi paše, grem tudi na kebab in burekuser posted image . Pa zadnje čase mi zelo paše juhica, na 1000 in 1 način.
Pa utrujenost me daje, doma nisem pospravila že ne vem od kdaj, po tleh bi bilo treba posesat, pa se mi ne da, likalna miza čaka, da zlikam še zadnji stroj, pa bom danes mogla, ker nimam več nič za oblečt, edino nekaj malega skuham in to je vse od meneuser posted image , upam, da mine, drugače bo moj dal odpoveduser posted image

Nič zdaj pa še nekaj naredim, potem pa šibam domov.

lep sončen dan

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
7.4.2009 18:06:35   
valerija77
Nezy85 mogoč bova pa še isti dan rodile. Nikol se ne ve...user posted image user posted image Men sicer piše na slikci pdp 12.11. ginek pa je rekla da je zračunala 13.11. Bomo vidl... na koncu itak ni noben datum prav.

Tassika hvala. Ti morm povedat da sm tud jst za pucanje ta mesec čist adijo. še dobr da mi moj pomaga. Mi čist vse nared, edin k likalniku ga ne spustim (je bil predrag user posted image ). Upam da bo sedaj bolje in bom dobla kej energije za pucat. Tud mene še čaka dans za peglat.user posted image
Mi pa tud paše kebab, pa feferoni,pa tud suhe salame,... v glavnem jem kar mi paše.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
7.4.2009 18:11:07   
tassika
mmmm jaz sem pa ravnokar pojedla kosilo, če vam povem kaj, boste rekle da sem zmešana, najprej sem pojedla snickers sladoled, pa bi še enega, potem mini 7 days rogljičke (s čokolado), zdaj jem paradižnikovo juho, kuha se mi pa še cel krompir, pol ga bom pa olupila in takega pojedla. Zjutraj mi je bilo tako slabo, pa nič pasalo, zdaj sem pa kar apetit dobilauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1134
7.4.2009 19:23:10   
valerija77
Tassika to je pa res poseben jedilnik. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
7.4.2009 19:24:16   
ninka80
Pozdrav tudi od mene.

Vidim, da nas kar večino tarejo iste težave: slabosti in utrujenost.  Še mal, pa bojo mimo.
Naš tavečji je pa fasal rotavirus, tko da smo bili včeraj v bolnišnici na infuziji. No danes je pa končno začel pit. Sicer ne še tok kot bi moral, ampak vsaj nekaj pa je. Upam, da jutri začne tut jest.user posted image user posted image

Drugače mi je pa zelo všeč, da je zunaj končno sonček.user posted image
Grem mal pospravit, pa še pol kaj priletim.

Aja, glee hrane, jst tut jem, kar mi paše. Toksoplazmozo sem že imela, tako da ni problema.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
7.4.2009 20:08:17   
valerija77
Evo mojga user posted image ...

http://www.moj-album.com/uredi/valerija77/15406488/?os=15406498

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
7.4.2009 21:08:06   
Menta
valerija77 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, kdaj ga bom šele jaz videla. No, pa sej se bom nekako zamotla do takrat, da bo lažje počakati. Pa še dobre novice od vas so zelo spodbudne in upam, da jih bo čim več.

Jaz sem dobro, samo napihnjenost se je pojavila. Sploh če spijem več vode na enkrat je čista kriza. Tako da morem zdej pazit, da pijem bolj po malo in večkrat.

Držite se.

Neposredna povezava do sporočila: 1138
7.4.2009 21:31:23   
pikica 28
Evo samo na hitro se oglasim, da povem da imam jutri pregled pri G....komaj čakam, da vidim svojo malo pikico....user posted image user posted image user posted image

Pri meni so šle malenkost slabosti stran....sicer morem trkat...in upam, da bo tako ostalo....imam malo več energije kot prejšni teden.....sem se pa na žalost prehladila in mi tako teče iz nosa, da imam že nos kot jelenček Rudolf....sam da ne sveti....user posted image user posted image user posted image

No držite pestke zame jutri,....ko pridem domov pa poročam kako je bilo...

Lahko nočko želim....

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
8.4.2009 7:25:32   
tante
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Pa utrujenost me daje, doma nisem pospravila že ne vem od kdaj, po tleh bi bilo treba posesat, pa se mi ne da, likalna miza čaka, da zlikam še zadnji stroj, pa bom danes mogla, ker nimam več nič za oblečt, edino nekaj malega skuham in to je vse od meneuser posted image , upam, da mine, drugače bo moj dal odpoveduser posted image

Se podpišem pod to z velikimi črkami...........mater čisto nič ne morem....čist sem fertik včiraj sem komaj dočakala 8 uro zvečer da sem šla spat s tamalim in sem v 5 min. kinknla.
Groza kako niččččččččččččč ne morem.

No danes smo že dali eno bruhanje skoz zdej pa spet pogumno čez dan.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
8.4.2009 7:26:56   
murkica
Pa še od mene na hitro glas. Jaz sem ta teden tako zasedena, da sploh ne vem kje se me glava drži. Zjutraj v službo, ko pridem domov pojem kosilo in šibam na faks in potem, ko pridem domov pa še delo nekje 4. urce. Tako, da jutri bo že bolje, ker zjutraj ne delam več in komaj čakam, da ta teden mine, da se spet spravim malo k sebi.

Vidim, da se imate vse lepo, da ste slišale svoje srčke in da je vse tako kot mora biti.
pikica 28 zate držim pesti, da bo danes pregled dobro opravljen.

Kar se pa tiče nosečniških težav, pri meni pravzaprav slabosti ni več (hitro trkam na les, da se ne vrnejo), imam pa težave s prebavo. Tako, da sem si danes kupila kar donat in upam, da se bo vse skupaj umirilo.
Kar se pa tiče utrujenosti, zdej ne vem ali je to zaradi zasedenega urnika, ali pa zaradi nosečnosti, ampak men se zdi, da bom samo še padla dol....

Lep pozdravček vsem in uživajte v današnjem dnevu!!! 

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
8.4.2009 7:30:43   
murkica
Ves čas vam hočem prilepiti naš prvi UZ, pa vedno pozabim. Tako, da hitro izkoristim trenutek:

user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
8.4.2009 8:02:00   
mariee
uau murkica, kako veliko pikico imaš že user posted image user posted image user posted image  jaz sem tudi dobila slikco ta teden, sam pri meni je 4mm user posted image user posted image  

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
8.4.2009 8:12:07   
murkica
Ja hitro gre. Boš videla, tudi pri tebi bo kmalu tako velik :)))

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
8.4.2009 8:26:13   
mariee
Punce, a je to čudno, če bi jaz že kar sedaj klicala Strahovo in bi se naročila za nuhalno? Ker pri svojem ginekologu imam nuhalno 18.5., ampak on mi ne bo izračunal verjetnosti, tako da sem se odločila, da grem še k Strahovi.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
8.4.2009 8:29:11   
pi82ka
Živjo vsem user posted image , tudi jaz se vam pridružujem. Sem  nekje v 7t.
Ker sem imela jeseni izvenmaternično, sem v ponedeljek naredila mal panike in šla na pregled,
videla sem malo pikico in srček. Pogledala me je samo na hitro, ker je imela full gužvo in me naročila
šele 23.4., drugače sem imela pa ta petek pregled. Razen tega, da mi je občasno slabo in se počutim grozno
me ščipa na levi strani, ker pa je tam že enkrat pikica obtičala (levi jajcevod) me full skrbi.
Je imela morda katera kaj podobnega?
Drugače pa vsem želim eno veselouser posted image .

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
8.4.2009 8:35:51   
toba
Dobro jutro!
Kako ste? Sama moram malo pojamrat user posted image -sem zmatrana za znoret, slabosti, ki so prejšnji teden malo poniknile so se vrnile v polni meri, občutljiva sem za znort...celo v jok me spravijo bedaste stvari!!!!!! Skratka ničemer nisem podobna.
Počasi se mi že pozna trebušček...no bolj po hlačah vidim, si jih težje zaprem in itak sem že bolj pr ta debelihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem šla včeraj malo v H&M in sem si kupila ene športne črne hlače, imajo sicer še nekaj poletnih belih, nekaj kavbojk, drgač pa nič pametnega, nič svetlih, poletnih barv!
Sem pa v teh nos.hlačah že kot prava nosečnica (5 mesecev in več), groza, fullllllllllll povdarijo moj trebuh...saj ne da bi se ga branila, samo za slabe 3 mesece sem preveč bušasta....poleg tega pa še nihče ne ve, da smo v stanju pričakovanja.....če bi oblekla te hlače pa mi ne bi bilo treba nič govorit!!!
Sem malo sitna, a ne. Se opravičujem, ampak nekomu moram malo pojokcat.
Kako ste ostale?
Murkica imava zelo podobni sliki UZ! Bom jutri svojo prinesla v službo in upam,da mi jo uspe prilepiti.
lp

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
8.4.2009 8:36:01   
tante
pi82ka.........zelo podobno sem imela jaz le da je bilo locirano na desni strani.....že v 5 tednu špikanje in bolečine na desni strani v predelu maternice, jajcevoda in dimelj....pa sem šla hitro na urgenco kjer so me na dva dni spremljali da ne gre slučajno za izvenmaternično.....no na koncu se je izkazalo za vse OK .....težava je bila drugje....sem opisala kar nekaj strani nazaj

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
8.4.2009 8:39:58   
Nezy85
pi82ka ne skrbi mislim da so tvoje skrbi odveč, ker če bi bilo kar koli narobe bi ti že zdaj povedala G. ker če bi bilo izzven maternično pol bi takoj vidla na UZ!!Mislim da se nimaš za kaj obremenjevati, ti samo lepo v miru uživaj nosečnost!!špikanje v predelu jajcevodov pa je normalno (seveda če ni rjavih izcedkov in krvavitev) ker se matrnica širi!!!
Pa obilo užitkov!!!user posted image

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
8.4.2009 8:45:15   
valerija77
Dobro jutro punce

Tud jst sem obupn. Ponoči sem komaj kej spala, ker me že od včeraj boli leva ledvica in to tko močn, da se sploh ne morm uležit na levo stran. Pa po elevitu mi je grozn slabo. user posted image Ne vem če si ne bom šla kupit kr tifol. Kaj pa ve jemljete?
pravkar pa sem klicala tudi za nuhalno in jo imam 5.5. Že komaj čakam...user posted image user posted image

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?