krfjolca
|
Mi se še kar bojujemo z vrtcem. Trenutno je najbolj problem jutranja sitnost, ko ga spravljamo v vrtec. Otepa se z vsemi štirimi, se meče ob tla, tuli, praska, ni da ni. Potem je v vrtcu čisto v redu. Včeraj ga je peljal uro kasneje, češ, če je mogoče še preveč zaspan ob 7h, pa je bilo včeraj kot po maslu, danes pa kljub kasnejšemu bujenju spet totalna ipika. Menda je bil čisto histeričen, ko ga je tam pustil. So še ostali otroci začeli jokat, uboga vzgojiteljica . Res ne vem, kako bo šlo tole. Danes bo prvič poskusil spat tam, sam pomojem me bodo klicale, naj pridem ponj ... Smo imeli pa včeraj roditeljski sestanek, pa je vzgojiteljica že sama ugotovila, da je Anže nekaj posebnega. V dobrem in v slabem smislu. Je rekla, da se takoj vidi, da se z njim veliko pogovarjamo, ker se ogromno da z njim pomenit, dogovorit, da je fejst bister in simpatičen, da pa, ko ga nekaj piči, je res kar težko z njim. Bo kar problem z njim v skupini, saj drugače se zaigra z vrstniki pa vse, sam vodit ga je kar zalogaj. Sem sama takoj videla včeraj popolnoma zanj ilustrativno situacijo, ko sem prišla ponj ravno, ko so šli v umivalnico (pa me še ni opazil). Cela skupina lepo postrojena v vrsti, pa so se držeč za rame odpravili proti kopalnici in peli zraven eno pesmico, potem pa prizumzuma mimo Anže, kot motor naredi par zavojev in prehiti celo vrstoin se postavi spredaj. Tipično zanj. Ajme meni. Pa še doma imam eno frajlo, ki mu je popolnoma podobna Je pa tudi on popoldan grozen. Ful kaže eno jezico name, na atija, babice, na cel svet. Se je že nekajkrat zgodilo, da je kar udaril . Pa igrače meče naokrog v jezi, pa zadira se nazaj, pravi vragec je. Upam da je faza, ker je prav nevzdržno.