Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 18.2.2013 17:25:30
|
|
|
|
tjasa1
|
Pozdravljeni! Ja res se malo pise, ce pa upostevam moje pisanje le to limitira k nic. Pa vseeno. imam novico. Tjasa je koncno 11.2. 2013 dobila sestrico Špelo. lep pozdrav do naslednjega branja
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 18.2.2013 17:35:44
|
|
|
|
urška76
|
Vau, Tjaša čestitke za Špelco. BTW lepo ime ste izbrali Naša čebela je trenutno nekaj bolna. No ima vročino, obnaša se pa, ko da ji ni nič. Upam, da se hitro spravi k sebi, ker so drug teden počitnice. In se že oba veselita smučanja. Letos se bosta na Pokljuko vozila. Tste ki ste na FB kaj se je z Registrirano zgodilo, da se je zbrisala?
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.2.2013 9:52:38
|
|
|
|
tjasa1
|
Urška76: se strinjam s teboj...si opazila...s prvo hcerjo ima tvoje dete isti datum rojstva, z drugo pa ime BOste smucali z g-rega. Mi smo dve leti plavali...se mi zdi da tudi vi, letos pa se je mala uprla. Smucanje...kaj je to??? tega se pa moj otrok noce iti. Ja ni kej.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 22.2.2013 19:40:25
|
|
|
|
urška76
|
Jp, neki kopirate za nami Smučat gresta pa letos z g-rego. Lani sta bila v Kranjski z Novinarjem, samo je bil tam tudi njun bratranec na počitnicah, pa da so bili malo skupaj. Letos pa nimajo skupaj počitnic sva ju pa kar v G-rego dala. Če imamo že malo popusta, pa sposoja opreme je zastonj. In na koncu pride celo malo ceneje kot pri novinarju. Sta pa letos zbirala denar za smučanje. Sta dedku Mrazu pisala, pa Miklavžu . Miha je smučal že z vrtcem, ko so bili na zimovanju, Špela je pa lani prvič tri dni smučala in je bila čisto navdušena. Očitno se nista po meni vzela . Bomo videli kako bo letos. Pa če se mi Miha pozdravi, ker sedaj je pa on zbolel in mi že drug dan kuha doma.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
ali anj gre otrok pri enem letu v jaslibebijiali naj gre otrok pri enem letu v jasli?ja, mu bo koristilo (
52%)
ne, je še premajhen (
48%)
Število vseh glasov: 230Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!