Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Kako Anže in Živa? Še mal, pa bosta "ta glavna gavnarja" Je pa težko... vem... jaz sem tudi vsak dan jokala, sploh pri Mirni. Pri Zarji je bilo pa precej lažje. Jaz sem danes prvič prišla domov brez da bi jokala. Sicer sem imela kepo v grlu, ampak sem se obvladala. Živa je spet šla kar suvereno v igralnico. Zanimivo mi je, da ostali jokajo, ko pridejo tja, Živo pa kasneje zagrabi. Danes sem na hitro vzgojiteljico vprašala, če je zelo hudo, pa je rekla, da bo počasi. Da sicer ne joka veliko, ampak jo kar naenkrat prime neka ihta, ki jo drži kake pol ure in si ta čas ne pusti nič dopovedat ali pomagat, potem pa jo spusti in je boljše. Je pa problem, ker mala misli, da bom prišla po njo že po zajtrku, namesto po kosilu. Doma ji moram vsak večer pred spanjem povedat, kako bo jutri v vrtcu, in ko pridem do zajtrka, reče "Potem pa pride mamica" in ji moram ponovno razložit, da ne, da pridem po kosilu. Danes sem ji še v garderobi enkrat to povedala, ampak kaj ko ne vem, če me je poslušala in razumela. Mi je pa bilo včeraj zvečer ful hudo, ker je pred spanjem jokala, ko sva se pogovarjali o vrtcu - je rekla, da se ne bo igrala, ampak bo stala pri vozičkih (igračkah) in čakala name. Mislim, da ne rabim govorit, da so mi zraven tekle krokodilje solze. Dobro, da je bila tema in da sem bila obrnjena stran od nje, da me ni videla. Me prav zanima, kako ji bo danes, upam, da se ji ne bo preveč vleklo, ker ven verjetno v tem vremenu ne bodo šli. viv, super da delo na hiši napreduje. Kako pa kaj pri Urški in Žigi?