|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
3.9.2009 10:51:45   
Nogavica
Danes sem se malo bala, da mogoče ne bo hotela iti zaradi včerajčnjega dne, pa je vseeno lepo odkorakala v igralnico in se šla igrat. Jaz sem se pa spet cmerila, ko sem šla.
Čez eno uro grem po njo, je predlagala vzgojiteljica, da naj še ta teden spi doma, naslednji teden pa poskusimo še s spanjem. Jaz samo upam, da bo spala že ob 12h, ko začnejo s počitkom, ker doma gre običajno kasneje.

Ampak kake mi pa mali zganja v trebuhu, to pa ni res! Se mi zdi, da se prav čuti, da mu postaja tesno, on bi se pa na vsak način rad prestavil. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
3.9.2009 11:17:03   
Luni
Oj, da se vam še jaz malo oglasim, saj berem vas redno user posted image user posted image . Naša Maška je s ponedeljkom pri tavelikih v vrtcu, je zamenjala hodnik.... in je tako ponosna, zdaj je metuljčica (skupina v vrtcu) sicer je pa moja hrabra miška (Maškino nadime user posted image  od mamice user posted image ) Suha in čista je že čisto, podnevi in ponoči, je pa imela malo krize prejšen teden zaradi vrtca, tako, da ji je ene dvakrat ponoči ušlo user posted image . So bile čisto pomešane skupine, pa vzgojiteljice še na dopustu, kar ene študentke in je imela mala kar oreng krizo. Sicer je pa prava mala zapeljivka, bom šla zdaj album narest.... in nagajivka: je zadnjič rekla Samotu (oči): Oči vodo mi daj!  ...Oči gre po vodo iz dnevne v kuhinjo, ta mala pa stoji pri sedežni, pa mu vpije v kuhinjo: Lej, oči, tukaj imam roko! in je stegovala rokico proti njemu. Ja, smeha, da te kap!

Zdaj imamo dve mucki in je čisto zaljubljena vanju. Ima toliko dela z njima! Pa skrbi! Ma vam povem, da je zdaj pa že prava mala gospodična in imam končno žensko družbo pri hiši! V nedeljo je bila skupaj z Maticom (bratec, 8 let) na enem rojstnem dnevu in se ji  niso mogli načudit, kako samostojna in samozavestna je: vsake toliko je baje preverila, kje je njen bratec in se je igrala naprej! Sem bila prav pavovsko ponosna nanjo, sama nase, na družino in na vrtec. Vsaka čast vrtcu: ko sem gledala otročke, iste starosti ali starejše na tem rojstnem dnevu, vam povem, da se je občutno pokazala razlika: nesamostojni, prilimani na mamice, nezainteresirani za igro, če pa že, je bila pa takoj intriga, ker saj poznate: To je moje!  Aaaahhhhhhhhhhhh, ponosna mami na vse tri!

Vas berem! Papa

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
3.9.2009 12:24:41   
urška76
Luni ful ste luštni vseh 5. Maška je prava damica.
Nogavica, če je šla Živa brez problema v igralnico, potem že ni tako zelo hudo. Počasi se bo pa tud navadila na red v vrtcu, ki je vsekakor drugačen kot doma. sej ko jaz gledam vzgojiteljice od mojih dveh bi tud marsikatero stvar naredila drugače. samo jaz imam doma dva tam jih ima pa 14 oz 22. Dokler vidim, da se otrok v vrtcu dobro počutim ne kompliciram. Ko pa opazim kaj, kar je v škodo otroku pa urgiram. Pa do zdaj i bilokak velike panike, vsaj s strani vzgojiteljic ne. Kar se tiče uprave vrtca bi pa lahko dizertcijo napisala.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
4.9.2009 8:38:29   
viv_
Jutro,

da nas dvignem na prvo stran.

Mi furamo dalje... Zarja se je zdej 2x ponoči polulala, dons je pa prišla povedat, da jo lulat. Mogoče jo je vseeno mal zbegalo vrtec, pa nova skupina pa nova vzgojiteljica...

Mirna je navdušena nad šolo. Pravi da je precej boljš kot vrtec... user posted image

Kako Anže in Živa? Še mal, pa bosta "ta glavna gavnarja" user posted image  Je pa težko... vem... jaz sem tudi vsak dan jokala, sploh pri Mirni. Pri Zarji je bilo pa precej lažje.

Luni, ful ste luštni, še kaj se oglasi...

Nam so danes končno pripeljali grušt user posted image user posted image  Aleluja! Preživimo današnji dež, kar ga bo, potem je pa spet lepo napovedano, pa bo strehca gor. Moram pa prestavit montažo oken, ker so tok zavlačevali user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
4.9.2009 9:19:38   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Kako Anže in Živa? Še mal, pa bosta "ta glavna gavnarja" user posted image  Je pa težko... vem... jaz sem tudi vsak dan jokala, sploh pri Mirni. Pri Zarji je bilo pa precej lažje.

Jaz sem danes prvič prišla domov brez da bi jokala. Sicer sem imela kepo v grlu, ampak sem se obvladala. Živa je spet šla kar suvereno v igralnico. Zanimivo mi je, da ostali jokajo, ko pridejo tja, Živo pa kasneje zagrabi. Danes sem na hitro vzgojiteljico vprašala, če je zelo hudo, pa je rekla, da bo počasi. Da sicer ne joka veliko, ampak jo kar naenkrat prime neka ihta, ki jo drži kake pol ure in si ta čas ne pusti nič dopovedat ali pomagat, potem pa jo spusti in je boljše. Je pa problem, ker mala misli, da bom prišla po njo že po zajtrku, namesto po kosilu. Doma ji moram vsak večer pred spanjem povedat, kako bo jutri v vrtcu, in ko pridem do zajtrka, reče "Potem pa pride mamica" in ji moram ponovno razložit, da ne, da pridem po kosilu. Danes sem ji še v garderobi enkrat to povedala, ampak kaj ko ne vem, če me je poslušala in razumela.
Mi je pa bilo včeraj zvečer ful hudo, ker je pred spanjem jokala, ko sva se pogovarjali o vrtcu - je rekla, da se ne bo igrala, ampak bo stala pri vozičkih (igračkah) in čakala name. user posted image  Mislim, da ne rabim govorit, da so mi zraven tekle krokodilje solze. Dobro, da je bila tema in da sem bila obrnjena stran od nje, da me ni videla.
Me prav zanima, kako ji bo danes, upam, da se ji ne bo preveč vleklo, ker ven verjetno v tem vremenu ne bodo šli. user posted image

viv, super da delo na hiši napreduje. user posted image
Kako pa kaj pri Urški in Žigi?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
4.9.2009 9:49:56   
Aja1
Nogavica user posted image user posted image user posted image . Še meni tečejo solze, ko sem brala tvoj post. user posted image  Saj bo počasi boljše. Držim pesti, da bo Živa čimprej pogruntala, da je v vrtcu zelo fino. Vem pa, kako se počutiš. Sem bila pred cca dvemi leti na istem. Uf, težko je bilo, ampak mine. Zdaj je pa vsa srečna v vrtcu med vrstniki. Mi je ravno ena kolegica govorila (zdaj uvaja sina v to skupino), da se Neji tam full dogaja in da je skoz nasmejana, poje, pleše,.... Boš vidla, da bo tudi z Živo tako. Težak začetek, potem jih pa skoraj domov  ne moreš spravit. user posted image  Drži se. Živi pa en poljubček in objemček od Neje.

Kako pa Anže?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
4.9.2009 11:22:32   
Nogavica
Hvala, Aja1 user posted image .
Čez pol ure grem že po njo. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
4.9.2009 11:47:46   
Aja1
Poročaj kako je bilo.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
4.9.2009 12:33:31   
urška76
Ojla, jest sem s seminarja na zavodu. Dala me je na čakalno vrsto za tečaj avtocada. pa za en razgovr sem klicala. Moram gospodu (je bil glih v proizvodnji) meil napisat pa predlagat čas za sestanek.
Bomo vidl. Mal mi je daleč sam če bo služba ok, se bo dal tud kaj zmenit.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
4.9.2009 13:53:07   
krfjolca
Podobno kot Živa user posted image .
Jaz sem tudi vsa v solzah, ker je mali tako nesrečen. Dobro, da ga Dejan vozi zjutraj, ker jaz bi se sesula. Pa pri nas niti ni bilo kaj dosti uvajanja, je bil že prvi dan vržen v vodo, sicer za kratek čas, ampak vseeno. Mi ni ta način prav nič všeč - če bi bila jaz v ponedeljek tam, bi se sigurno zabunila, da hočem biti z njim. Saj ni rečeno, da bi bila s tem kriza kaj manjša, ampak mogoče pa, zdaj je, kar je. Včeraj in danes je nesel s sabo dudo, sva si mislila, da bo s tem mogoče kaj manj travmatično zanj, sam sta danes obe, vzgojiteljica in pomočnica, predlagali, naj jo rajši vzamemo, ker potem nonstop za dudo prosi, ne samo, kadar je res kriza. Bomo videli, kaj bo v ponedeljek.
Danes ponoči je vsaj spal v redu, včeraj je imel pa take more, da se je vsaj 10x v hudem joku zbudil. user posted image
Sicer vzgojiteljica pravi, da kar gre, da se tudi precej zaigra, pa tudi apetit ima dober, kar me preseneča.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
4.9.2009 14:07:31   
urška76
Krfjolca in Nogavica en user posted image za vaju. Bo bolje, verjamita. samo ne pred škratoma pokazat, kako zelo je vama hudo.
Krfjolca ti se pa Anžetku 100 posveti, ko pride domov. Da ne bo imel občutka, da je zaradi Sare prikrajšan za tvojo pozornost. Tudi, kadar jo dojiš imej zraven Anžeta pa se pogovarjajta o vrtcu, o prijateljih, kako se je imel, kaj so počeli, kaj so risali. pa sej veš, sej imaš dober občutek za svojega otroka.
V Lj je pa tako glupo vreme. Pet minut sonca, pa se uščije, zdele se temni. No nevihte še ni nobene.
Zdele se bo pa galama z emonike začela. Sem včeri skor s stola padla, ko so začel z uglaševanjem zvočnikov.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
4.9.2009 14:24:46   
Aja1
Joj, prav  hudo mi je, ko berem o uvajanju naših novembrčkov v vrtec. Krfjolca, tudi ti se drži user posted image user posted image user posted image . Saj bo počasi boljše. Nekje imajo res tako zelo kratko uvajanje.... pri nas je bilo vse prepuščeno nama. Bila sva v vrtcu, kolikor časa sva želela.

Anže in Živa user posted image user posted image user posted image  in čimmanj solzic.

Urška - držimo pesti za novo službo. user posted image

Mi bomo šli zdaj pa gledat Nodija, Uhača in opico Marto. user posted image  Neji se bo utrgalo, ko jih bo videla. Ji nisva še nič omenila in bo res presenečena.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
4.9.2009 15:53:49   
Nogavica
Danes je baje bilo boljše. Je sicer spet malo jokala po zajtrku, ko me ni bilo, ampak sta jo prej umirili. Tudi jedla je več. Pa ko je ven prišla, je bila čisto druga kot prejšnja dva dni, tako z navdušenjem je začela razlagat, kaj vse so počeli. Je pa vzgojiteljica rekla, da če imam možnost, naj jo naslednji teden vseeno hodim iskat po kosilu (da še ne bi spala tam), da se čisto unese, ker bi lahko zdaj vse podrli, ko je šlo že na boljše, pa še vikend je vmes, kar pomeni, da bo lahko v ponedeljek spet huje.
Ampak kako pa priteče k meni in se me oklene, ko pridem po njo! Danes sem morala pokleknit na tla, ker je dobesedno zlezla name - z rokami okoli vratu, z nogami pa okoli trebuha. Žaba mala. Mi je pa bilo res veliko lažje pri srcu, ko sva šli, kot pa prejšnja dva dneva.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
5.9.2009 7:41:18   
Aja1
Jutro.

Sobota je, deževna sobota. Se bomo pa več crkljali. Anže in Živa pa še posebno izkoristita dan za crkljanje pri mamicah. user posted image

Midve bova danes spet vlagali papriko, ker sicer bodo zaloge že do zime pošle, ker meni tako zelo paše kislo. Ko se zavzamem pojem cel kozarec paprik.... Mož je pa itak spet v službi.

Lep dan vsem.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
5.9.2009 17:11:58   
urška76
Dan! Midva sva pa danes frej. user posted image So otroc pr babici. No sej sva si vzela čas, da sva šla za pipe in radiatorje pogledat. Pa v Gorenje vprašat, kok daja kaj popusta, če več stvari pr njih vzameš. No pol sva se pa še v Videm-Dobrepolje zapeljala, da sem vidla, kam bom morala v torek na razgovor. Pol sva si pa še en mali izletek privoščila in sva šla sonček pogledat na Cerkniško jezero. Sam je full pihalao in se nama ni dalo unih lukenj iskat user posted image .
Zdele pa še postelje preoblečem, potem pa šibava po otroke.
Aja1 a lahk pridemo na paprike user posted image
lepo se crkljajte.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
5.9.2009 20:47:47   
krfjolca
Mi smo se imeli danes fino. Je bil v Kranju Živ-Žav, pa smo šli malo pogledat. Mi je prav pasalo, da je malo hladneje, da sem lahk mulce napravila v lepe nove jesenske cunje user posted image . Sara je bila ful pridna, jo moram pohvalit. Če nas je kdo opazoval, si je moral mislit, kako imamo pridne otroke user posted image user posted image . Malo se je ponosila, potem je pa zaspala v vozičku in je žagala dobro uro, medtem se je Anže konkretno napodil po igralih, si pustil pobarvati lase na oranžno, pobarval s travnato zeleno tudi nove hlače user posted image , šprical s čisto pravo gasilsko brizgalno brizgo (to bomo poslušali še cel teden) in se nanorel na polno. Potem smo šli še na pico v BUFa, malo sem cvikala zaradi tamale, vendar je nazadnje bilo tako, da smo normalno pojedli, mala je pa več kot tričetrt ure ležala v vozičku in nepremično gledala stropne ventilatorje user posted image user posted image user posted image  WTF, to je bilo prvič, da sva dejansko jedla oba hkrati in ne vsak posebej, medtem ko drugi hopsa s Saro v naročju naokrog (in potem hitra menjava).

Zdaj sem pa sama doma, dragi služi dinarčke, mulca pa že spita. Neverjetno.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
5.9.2009 20:52:51   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Ampak kako pa priteče k meni in se me oklene, ko pridem po njo! Danes sem morala pokleknit na tla, ker je dobesedno zlezla name - z rokami okoli vratu, z nogami pa okoli trebuha. Žaba mala.

Ej, da vidiš Anžeta v petek, kako je priletel k meni user posted image user posted image user posted image . Naju je slišal, ko sva bili s Saro na hodniku (jo imam v slingu, ker ga drugače ne morem upedenat), vendar so bili oni ravno v umivalnici po kosilu. Je priletel ven z nago ritjo, pa gatami do gležnjev - ni imel časa niti gor potegnit, vzgojiteljica ga pa še ujet ni mogla, ko je tako švignil mimo nje user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
5.9.2009 21:40:42   
Aja1
Krfjolca, lepo je prebrat, kako je bila Sara pridna. Seveda tudi Anže. user posted image

Glede prigode v vrtcu pa kar vidim njegovo veselje,  ko sta prišli. user posted image user posted image

Urška - dobrodošla na paprike. user posted image  Njami, so dobre ratale. Sem kar tople probala. user posted image

Je pasal dan v dvoje, ane? user posted image

Jaz sem tudi imela dan v dvoje...z Nejo...sitno Nejo danes.... Ampak je minilo. Ene 3x se je strmala in zdrla.... No, bo jutri boljše.

Maaaaaax????? Vidim, daste že doma. Kako je bilo?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
5.9.2009 23:48:41   
Nogavica
Midve sva bili danes del dneva tudi sami. Sva šli malo ven čofotat po lužah, ker je morala testirati nove škorenjčke. Popoldne, ko je prišel D. iz službe, smo pa šli v Planet Tuš gledat Fifi in Cvetličnike. Mala je bila čisto navdušena in se je pri fotografiranju ful stiskala k Trobentici. user posted image

Meni pa tako paše ta ohladitev, da vam ne morem povedat. Včeraj sem pri 14° in dežju hodila okrog v kratkih rokavih in mi je bilo prav fajn. Ta vročina in sopara me je ubijala.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
7.9.2009 9:46:12   
viv_
Jutro punce... no, zdej je že dober dan user posted image

Pa smo spet dočakali sonček user posted image  Mi imamo grušt na strehi, tko da upam, da bo ta teden bolj ali manj fertik. user posted image  Potem pa še okna / vrata zmontiramo in za neki cajta je to to. Morva pol še mal € skupi napraskat. Ampak, sej se nam niti pretirano ne mudi, pa notranja dela zna G. precej sam narest, tako da bova že nekako... Mal bo pa treba še šparat, pa bo tudi to...

Obe z Mirno neki smrkava in kašljava, upam, da bo šlo mimo, Zarica je pa OK. Tudi nad novo skupino v vrtcu je navdušena. Me veseli, ker eni so imeli kar probleme zamenjat vzgojiteljico...

Mejte se punce!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
7.9.2009 13:26:29   
urška76
Dan! Jest sem bila pa na rožniku že danes. Sva s kolegico udarli eno turco peš od nas. Pa sva bili v slabi urci gor. Gor sva se pa na sonček vsedli in čvekali več ko eno uro. user posted image Je prav pasalo mal odklopit. Pa po Špelo sem šla danes že po kosilu. Je neki kašljasta in hripava, pa da nebi med počitkom preveč kašljala in druge motila. Čeprav zdele zaenkrat še ni nič kašljala. Mogoče bo pa že dobra do jutri.
Zdej pa mal klele gor visim, da dam mir in je ne motim. Se mi zdi, da še tipkam preglasno. user posted image
Viv lepo, da vama lavfa tako, kot je treba. Midva sva še kar skeptična, da bodo porihtal tako kot je treba. Nama bo tale gradnja pobrala enih živčkov in naredila sivih las.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
7.9.2009 13:51:41   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: urška76
Viv lepo, da vama lavfa tako, kot je treba. Midva sva še kar skeptična, da bodo porihtal tako kot je treba. Nama bo tale gradnja pobrala enih živčkov in naredila sivih las.

Ma sej nama tut... pa mal sva na knap z €... fak, kok je vse drago... Ma bomo že nekak...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
7.9.2009 14:29:01   
Aja1
Viv in Urška - super za napredke pri gradnji. Itak, da bo vse uspelo. user posted image

Sicer pa sem danes sama sebi sitna. Zgleda, da se me je lotil en kar "dober" prehlad. Mi teče iz nosa, boli grlo, glava,... ma, skor vse. Jaz pa v službi sedim. Popoldne pa še sama s tamalo. Upam le, da je pri njej luna že popustila.

Kako je bilo v vrtcu Živa in Anže?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
7.9.2009 19:33:10   
Nogavica
Danes je bilo o.k., baje nekaj solzica samo zunaj, ko so se otroci nekaj spričkali zaradi ene igračke. Je pa bila tako umazana, da je imela na sebi rezervno majčko, ki je bila čisto blatna in zelena od trave, hlače totalno blatne, majčka, ki jo je imela na sebi, ko sva odšli od doma, je bila pa čisto polita. user posted image
Jaz samo upam, da ni preveč divja tam, ker mi vsak dan reče, da je bila kregana, ker ni ubogala vzgojiteljic. user posted image  Moram jutri malo povprašat.
Je pa rekla vzgojiteljica, naj jo jutri pustim pol ure dlje, da jo probajo dat spat.

Je pa doma tako poredna, da več ne vem, kako jo naj obvladam. Tako jo pogrešam celo dopoldne in si mislim, kako se bova popoldan cartali, potem pa mi v roku ure, dveh popije živce. Vražič!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
8.9.2009 12:36:55   
Aja1
Nogavica - lepo, da je bilo že boljše v vrtcu. Vsak dan bo lažje. Doma pa seveda poskuša zahtevati vso pozornost in še več. Bo minilo. Naša je taka ponavadi, kadar je na počitnicah (1x prespi) in ko pride domov je katastrofalna. Samo teži, se trma,...

Danes so prišli vrtičkarji (Nejina skupina) mimo moje službe. So me poklicali, pa sem prišla ven in jim nesla čokoladne banance za posladkat. So bili tako veseli, Neja pa ponosna. Kako ena malenkost otroke razveseli. user posted image

Grem zdaj še delat, čeprav nekega velikega učinka danes ni od mene, ker sem tako prehlajena, da se mi kar oči solzijo. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?