Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 28.8.2009 9:23:11
|
|
|
|
urška76
|
Oj! Kok je pa dons en tečen dan. Mene glava boli za pop... Sem že takoj zjutri vzela dva tableta, pa mislim, da bom zdele še enga. Pol moram pa v trgovino po legice za darilo. majas sej bo. Perilo bo že počakalo, drgač boš pa mal zmečkana šla okorog. Big deal. Če se ne počutiš dobro, počivaj brez slabe vesti. Na slabost veliko tudi psiha vpliva. Vsaj pri meni je. pri Mihu mi ni bilo nikoli slabo, pri Špeli je blo pa na začetku grozno, sploh, ker sem se še zarad službe sekirala. Pol sem se pa nehala zarad službe sekirat, so pa tud slabosti minile.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 29.8.2009 8:09:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Dopust gre h koncu... Prvi teden je bil super, drugi pa malo manj. Pa ne bi raje o tem, očitno že mora tako bit. Življenje pač. No skratka pogodbo so mi podaljšali do konca leta, kaj bo pa naprej bomo pa še videli, upam seveda na najboljše. Zdaj pa jest pa ogromen kup drv zložit. Hura Lep vikend vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 29.8.2009 11:11:04
|
|
|
|
viv_
|
Jutro punce! Dans sem bolj iz minute v minuto, zaradi dežja. Sosed je mel že zjutri ene pripombe, da mu bo vse zamočil... Jao jao, pa vse ma zaliman, zasilikonan, pod ceradam Ta hujš je zgleda mim, pa je vse OK. Urška in Žiga, upam, da ste vi tudi ostali suhi... Je pa fajn to, da mam moža doma... jeeeeeeeeee... sem ful bolj sproščena. Sej, drug teden pa upam da bo streha gor... Joj, kok vam skoz težim. Kr u rit me sunte...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 29.8.2009 20:51:42
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Joj, kok vam skoz težim. Kr u rit me sunte... Ej zato pa mamo forum, da lahko težimo. Če se komu ne da brat pa preskoči. Mi smo tokrat očitno ostali suhi. Se vid, da so zdej končno (po najinem teženju) zaprli luknje. Drgač pa itak nč ne štima. Muca maca ti kar povej, kaj te teži, če ti bo kaj lažje potem. Lahko mi tud na zs pojamraš, pa bom probala kako spodbudno besedo zate najt. Danes smo šli zjutraj peš na žale prižgat svečko in smo domov prišli tik pred dežjem. Se nam je prov usral. Ko smo prišli gor v stanovane je pa zuni že ulival. Pa vmes smo že mal divjega kostanja nabral in sem Špelo komaj prepričala, da ni za pojest. Mala pa zdele sedi na wc-ju in kravžla živčke očiju. Pravi mali je. Se vidi, da sva ji mal preveč popuščala in zdaj proba izkoriščat. Samo sva se skup vzela in ne popuščava več. Počasi dojema, da z izsiljevanjem ne doseže več nič. Lepe sanje.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 30.8.2009 8:29:34
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Midve sva danes spali do 8.00 . Uau, je pasalo. Tastar je itak spet v službi (cel dan), midve pa se dogovarjava, kako bo potekal dan. Najprej seveda zajtrk, potem pa v trgovino po kakšen posladek, ker bo dolg dan. Punce, dobro, da kaj napišete, sicer bi našo temo kar zaprli. Torej kar pišite o zidariji, problemih (naj jih bo čimmanj) in vsem mogočem. Viv in Urška - super, da ste ostali suhi . Takole vreme je res lahko kar strsno v času, ko ni strehe nad glavo. MucaMaca - WB. Slike? Pa super za podaljšanje pogodbe. Še naprej držimo pesti. Nič...grem pripravit zajtrk. Danes bova imeli topli sendvič.
|
RE: November 2006 - 4. del 30.8.2009 21:43:38
|
|
|
|
majas
|
Samo da vam zaželim lep začetek tedna... Kaka muka mi je ker je jutri spet ponedeljek...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 31.8.2009 6:51:32
|
|
|
|
urška76
|
Brr, dobro jutro, mrzlo jutro! A katero kaj zebe? Sicer sem še na toplem, sam zazebe me pa samo, da na termometer pogledam Mož mi je v službo ušel, otroc pa še spijo. Sicer se je mala že nekaj oglašala, samo sem ugotovila, da sanja. Ker ona bi pila in to sok. Pa se je odžejala že samo s tem, ko sem jo pobožala. drgač bi pa še tako pasalo spat. Pa me čaka ogromn dela. mam zdej k sem doma več dela, ko prej, ko sem v službo hodila (mogoče ga sam več vidim). Včeraj popoldne smo bili na enem r.d. Otroc so užival, so mel še en zaklad oz darilo od walle-ja skrito in so ga iskali. (vsak povabljenec je dobil čokoladko in mehurčke. Smo bili v eni brunarici na obrobju ljubljane z igriščem in tik ob gozdu. Otroc so res užival. Ok, mal so se tud skregal med sabo, sam to so itak otroc. Našadva sta na koncu gledala še adrenalinski šport (upokojenci so balinal) in navijala z dejmo naši. Zvečer ko smo pša prišl domov smo morali pa obvezno še walle risanko pogledat (je vsak dobil kopijo za domov). pela me je skoz spraševala. kam je pa Eva šla? Kam je pa walle šel? Sem ji komaj sproti odgovarjala primerno njenim letom in pozni uri
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 31.8.2009 6:52:43
|
|
|
|
urška76
|
Viv jutri pa v šolo Naj vam bo čim manj stresno. Mirna je res že velika punca.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 31.8.2009 19:57:20
|
|
|
|
Nogavica
|
Čer! Prosim za pesti jutri, ko gre Živa prvič v vrtec. Uh, me stiska.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 31.8.2009 20:33:47
|
|
|
|
urška76
|
Nogavica sej bo. Boš videla, da bo mala uživala. Sam ne ji pokazat, da te je strah. Mi smo vretc vedno predstavljali kot nekaj super in oh in sploh. Pa ker je že velik in priden. Vrec je bil v bistvu nagrada Itak je nam mamicam bolj hudo, kot malčkom.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 31.8.2009 20:42:54
|
|
|
|
Aja1
|
Živa in Nogavica - srečno jutri in čimmanj solzic. Živa bo gotovo uživala v družbi sovrstnikov. Viv - Mirna že komaj čaka šolo? Verjamem, da ji bo všeč. Srečno.
|
RE: November 2006 - 4. del 1.9.2009 7:59:27
|
|
|
|
viv_
|
Jutro punce! za vse, ki grejo prvič v vrtec. Naša Zarja je šla danes prvič v "ta velik" vrtec, ni več v jaslih in je bila vsa oh in sploh ponosna sama nase. Pa zjutrej se je peljala v Mirninem sedežu "ker je že velika". In je bila čist navdušena... Z Mirno štartamo popoldan, imamo sprejem starši&otroci ob 18h. Prej gremo pa še na tortice. Mirna ima mal mešane občutke. Po eni strani se veseli, ima eno prijateljico iz vrtca v razredu, fajn se ji zdi, da je ta prva po abecedi... Po drugi strani jo je pa strah, ker je šola velika, pa kaj če ne bo znala, pa kako bo - tipičen strah pred neznanim. Ampak, je pridna punca, tako da me ne skrbi. Jutri pridejo delat grušt - upam, ker se vreme nekej kisa. Res upam, da bo tok zdržalo, da bo ta teden pod streho. Dršte pesti!
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.9.2009 10:45:58
|
|
|
|
krfjolca
|
Mi smo tudi danes štartali z vrtcem. Včeraj je bil samo eno urico tam, tako spoznavno, pa je bilo super, dokler ni začel njegov sošolec (sicer sosed) jokat, potem je pa še Anžeta vrglo. Danes zjutraj pa ni hotel v vrtec, pa tam je tudi ful jokal, samo se je potem umiril. Sem ga šla ob 10h pogledat, pa je rekla vzgojiteljica, da je kul, razen če joka kdo od drugih otrok, začne še Anže. Sem ga pa vprašala, če gre z mano domov, pa ni hotel Tako da ga grem iskat ob 11h. Upam, da se bomo hitro unesli.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.9.2009 11:57:39
|
|
|
|
Nogavica
|
Evo, pa je prvi dan vrtca tudi za nami. Danes sva bili tam skupaj 3 ure, čeprav me je večino časa ignorirala, jutri jo bom pa kar poskusila pustiti tam, ker sta obe vzgojiteljici rekli, da ni videti, da bi naj bile kake večje težave. Itak sem pa doma in imajo mojo telefonsko, da me lahko pokličejo, če bi bila kriza. Živa me je presenetila že za zajtrk, ko je vsega pojedla - pirino kašo s kakavom - doma že pol leta je izključno Argeto junior in kakav. Doma pa me je presenetila še enkrat, ker je prvič tudi kakala v stranišče (do zdaj v pleničko), tako da jo morava danes nagradit, ker je bila tako pridna.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.9.2009 8:16:59
|
|
|
|
viv_
|
Prva Bravo Živa, vse super. Zarja je tudi zdej začela kakat lepo v wc, tko da so plenice res preteklost. Jeeeeeeeeeeeeeeeeee... Dons smo šli pa s šolsko torbo v šolo. Je pa zjutrej kr pestro, če vozim obe...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.9.2009 9:48:35
|
|
|
|
Nogavica
|
Bravo Zarja za kakanje v wc! Živa je potem sicer napolnila še eno pleničko, ampak za začetek bo. Včeraj smo potem za nagrado šli v mesto gledat lutke. Je bila ravno zadnja predstava v okviru Lutkovnega pristana, jaz, trola, sem pa pozabila na ta festival, bi lahko že ves mesec hodili. Zdaj pa moram malo še potarnati, da sem danes dobesedno pritulila domov iz vrtca. Saj je bilo vse o.k., z Živo sva se dogovorili, da pridem po njo po počitku, vem, da sem doma in lahko kadarkoli grem po njo, če bi ji bila kriza, ni bilo nobenih težav, dala mi je lupčka in šla takoj k igračkam in novim prijateljčkom, mene je pa zunaj čisto zvilo. Sem si že po poti domov brisala solze, doma pa sem dobesedno tulila. Zdaj na veliko pospravljam, da se vsaj malo zamotim. Upam, da mi bo kriza hitro minila. Ampak si pa nisem mislila, da mi bo tako zelo hudo. Zgleda, da sem jo malo preveč privezala nase v teh skoraj treh letih, ko sva bili praktično nonstop skupaj. Hvalabogu, da je zdaj šla v vrtec, ker res nočem, da je nesamostojna in čustveno nestabilna zaradi mojih muh (ali kakorkoli naj pač to imenujem).
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.9.2009 11:31:36
|
|
|
|
krfjolca
|
Še ena z ločitveno krizo :((( Zjutraj je ANže ful ful ful jokal, ko ga je peljal v vrtec. Pa še tam se menda sploh ni umiril, je imel totalno histerijo. Tak jok je pri njem sicer pogost, kadar se ga prekmalu prebudi, sam danes je bilo pa res stresno. Je mene tudi čisto sesulo in ob 9h sem že vozičkala mimo vrtca in šla prisluškovat pred vrata, kaj se dogaja v igralnici. Pa ga ni bilo slišati, vzgojiteljica je igrala na piščalko in pela. Seveda nisem motila, je pa prišla mimo pomočnica vzgojiteljice, ki je povedala, da sploh ni bilo tako hudo. Čez pol ure grem ponj, preden gredo spat (ta teden še ne bo spal v vrtcu). Sem ji pa dala dudo zanj, če bi bila fejst kriza. Sva se z Dejanom odločila, da ne bo take škode, če mu jo pustiva malo za potolažit. Imamo mal težave s to dudo, sicer jo je že popolnoma opustil, ko pa smo dobili Saro, je začel njene krast. Je kot en narkoman, kadar jo najde, ves blažen in pomirjan, tako da mu kdaj malo skozi prste pogledam . Vendar je pomojem bolje zdaj, da jo še malo ima po par minutk v vrtcu, saj je že brez tega ful travmatično. Se bo že odvadil. Nisem si mislila, da bo imel tako krizo, ker je drugače ful samostojen.
< Sporočilo je popravil krfjolca -- 2.9.2009 11:32:32 >
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.9.2009 11:31:38
|
|
|
|
urška76
|
Živa in Zarja za kakanje v stranišče. Nogavica sej bo. Men je še zdaj kak dan hudo, ko mala ker stečestran od mene, brez lubčka in objema. Sam boljš to, ko pa da bi se me oklepala in tulila. Papotem sem tok bolj vesela, ker pa vedno, ampak čisto vedno priteče, ko jo pridem iskat. In se mi včasih tok obesi okoli nog, da me skor podre. Bo bolje z vsakim dem. Pa na kako krizico bodi vseeno pripravljena. Zdele pa jest glih poslušam, kako otroc vriskajo na vrtčevskem igrišču. Je očitno ravno prav vetrčka, da prinese glasove. Še obr, da so drevesa tok košata, da jih ne vidim, drgač i kar mal špijonirala za njimi Naša mala je bila tud včeraj tok ponosna, da je v ta velikem vrtcu, da jo pr kosilu sploh nisva mogla ustavt. Je skoz neki brbrala. Pa dva nova fanta imajo (se bo razmerje mal popravil, prej so bili trije in enajst punc )
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.9.2009 11:33:58
|
|
|
|
urška76
|
Krfjolca sej bo. Otroc morjo mal slabe vesti staršem naredit. Glede dud je pa res bolje, da se še malo pocrklja občasno, kot pa da najde prste. Ker otroci se potolažijo tako ali drugače, samo dudo mu boš čez čas spet lahko vzela, prsta mu pa ne moreš skrit.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.9.2009 13:00:34
|
|
|
|
Aja1
|
Nogavica in Krfjolca - kako je bilo v vrtcu? Verjamem, da je vama tudi hudo...ampak počasi bo boljše/lažje.
|
RE: November 2006 - 4. del 2.9.2009 13:20:28
|
|
|
|
Nogavica
|
Mene so klicali, naj vseeno raje pridem po kosilu, preden gredo počivat, ker je imela baje manjšo krizico. Malo je bila neubogljiva, potem pa malo trmasta, pa ni pila, ko so ostali pili, potem, ko pa več ni bilo, bi pa ona pila, potem je pa bilo zgleda vsega preveč in je hotela mene, tako da sta se vzgojiteljici odločili, da me raje pokličeta, da se Živi ne bi kaj preveč zamerilo in potem ne bi hotela več priti. Je pritekla iz igralnice vsa solzna in mi v joku razlagala, kako je bilo. Ampak zaključek je bil, da je bilo vseeno fajn in da jutri spet gre. Mi je pa potem po poti domov razlagala, da je bila kregana in da jo je vzgojiteljica močno prijela za roko in jo je bolelo. Zdaj pa ne vem, ali naj me že kaj skrbi ali kaj. Saj vem, da morajo narediti red in da bo kdaj kregana, če ne bo ubogala, ampak vseeno mi pa ni bilo, ko je to povedala že kar drugi dan.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.9.2009 13:34:35
|
|
|
|
Aja1
|
Ja, tile naši novembrčki lahko zdaj že veliko povejo. Jaz bi bila zaenkrat tiho in če bi se to ponovilo, bi pa malo povprašala vzgojiteljico o tem. Pa super za Živo, da ni bilo prehudo. Se lepo strinja, da gre jutri spet?
|
RE: November 2006 - 4. del 2.9.2009 13:39:54
|
|
|
|
urška76
|
Nogavica naslednjičnaj ti pokaže, kako jo je prijela. Ker če sodim po naši mali muli zna kako stvar fino napihnit in potem iz pogovora in kreten razberem, da ni pol tako grozno, kot je slišat na prvo žogo. Pa ponavad, če pove, da je bila okregana hočem najprej vedet zakaj je bila okregana in se potem na podlagi odgovora pogovarjava naprej. Drugačepa če gre rada v vrtec ni panike. Pač bosta mogli dat tale prvi teden vsakdan posebaj čez. Za obe je to nekaj novega.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.9.2009 23:05:33
|
|
|
|
takotako
|
Čer Ekola pa je september... Mi smo tudi v novem vrtcu. So skupino razdrli pa dali nove vzgojitelice-spet. Ted zdaj vsako leto menja vrtec. Mal me je blo strah ker je blo 9 novih in valda 9 staršev zraven na uvajanju. Pa novi vzgojitelici pa še novi prostori. Pa sem v ponedeljek zvedla da bodo tudi starši od naših starih prisotni. In sem si vzela fraj da sva v izi prišla potem pa je rekla vzgojitelica da naj kar z njim bom 15 min tok da malo spozna pol pa k bo čas bomo pa mi stari šli.Pa je kar šlo...Znata zamotit. Tako da mi je danes sam odšel notr pa tud pogledu ni-ne vem kdaj se je to nazadnje zgodil. . Gremo pa v petek v anglijo-mal mam paniko pred množico in tole gripo. sam mi je P rekla da gremo komot sam roke umivat pa stvari ki jih pijema vedno obrisat. sam to je itak traba vedno pazit. No zdaj sem še oborožena z raznimi razkužili. Nogavica pri nas se zdaj včasih tamal kar malo zmisli da ga je babi udarla ali pa kdo drug. Sploh če je kaj kaznovan pa da mu ni všeč pol pa pri drugmu hoče pridobit. Ponavadi si zmisli za tisga k mu skor vse v rit vtakne pol pa če mu kdaj ta oseba prepove je čist šokiran... Ekola šibam... Lepo se imejte. Atanja
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 3.9.2009 9:24:01
|
|
|
|
urška76
|
Atanja uživajte v Ang. Gripe se vam pa res ni treba pretirano bat. Mal paziš, ga ga glih ne izpostavljaš. Drugače pa od kolegice sestra jo je imela, pa je bil tamali tud zraven, pa se ni okužil. Če ste drugače zdravi ni panike po moje. Nogavica, Krfjolca kako gre v vrtcu danes? Muca maca kako si? Si zložila vsa drva? Javi se nam kaj. Tale naša debata kar počasi zamira. Nas je čist mal še, ki se kolikor toliko redno oglašamo . Se vid, da nimamo časa ob telih naših pobalinih. Grem mal pospravit, da nam čist nekoristna, če sem že doma.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......