|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
10.9.2009 20:02:12   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

[urša - draga moja, jaz sem že 35.. veš kok je že to...

Ja prov res si že starina, ni kaj user posted image Jaz pa z mojima dvema letoma manj takoj za tebo. user posted image

Me smo še mlade pa pika konc. Ga n , k bi me prestavil. Sam naj mi kdo reče, da sem stara. Sej cela smrklja zgledam, kadar ni mojih dveh hudičkov zraven. user posted image Ti pa zgledaš še kako leto mlajša kot jaz. Pomoje te za osebno prašajo, če hočeš kaj alkoholnega naročit. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
10.9.2009 20:04:40   
urška76
Krfjolca sej bo. Boš videla, da se bo unesel, če se bo le vzgojiteljica znala pomenit z njim.Je bister fant in bo hitro uvidel, da ne more vedno čisto vsega po svoje. Doma pa pač mora pokazat, da ni zadovoljen. Sej še men kdaj polažeta, da sem grozna mama, ker sem doma onadva morta bit pa v vrtcu.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
10.9.2009 21:27:57   
Aja1
Krfjolca  - Anže se bo že navadil. V vrtcu se potem hitro spremenijo, ko vidijo ostale. user posted image

Jutri zjutraj papeljem Nejo v vrtec in potem direkt ZD še1x dat kri. Prosim za pesti, da je kri boljša in da ne nakazuje kakšne pljučnice, angine,... Potem pa malo počivat in nato spet v vrtec po Nejo. Ja, mož cel dan dela...v soboto gre pa z našimi pospravt prikolico, tako da bova spet sami...pa skoz doma..... user posted image Upam le, da ne bo sitna in da bom jaz že boljše.

Zdaj pa spat. Nočko.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
10.9.2009 23:57:08   
Nogavica
Aja1, držim pesti. Močno. user posted image

krfjolca, kar nekaj stvari je pri vašem Anžetu enakih kot pri naši Živi, sem ugotovila pri prebiranju tvojega posta. Zdaj sem točno šla nazaj gledat, če sem včeraj potem napisala, kar sta nama povedali vzgojiteljici, pa vidim, da nisem.
No, na kratko - ne, Živa si ni izmišljevala, ko je vsak dan govorila, da je kregana, ker ne uboga. Je vzg. povedala, da se vidi, da ni bila v vrtcu in da še ni navajena na vrtčevski red, ker dela vse po svoje - ko vsi sedijo za mizo in čakajo obrok, ona vstane in gre raziskovat k igračkam (temu sem bila priča že prvi dan, ko sem bila z njo). Ko si gredo ostali umivat roke, si jih ona ne bi. Ko vsi lepo čakajo v vrsti, da bodo šli ven, ona že kolovrati okrog vrat...
Pomočnica vzg. je pa rekla, da ima en poseben karakter, ki ji ga ne uspe pokapirat - včasih je dobre volje in pripravljena sodelovati in ubogati, včasih pa jo kar nekaj piči in se začne trmati in takrat je baje ne moreta "premakniti" niti za centimeter. user posted image
In njena zadnja razvada - nahrbtnik. Tako je navdušena nad svojim nahrbtnikom, ki sva ji ga kupila za vrtec, da se ne loči od njega niti za pol ure. No, saj je že nekje od srede poletja mahnjena na nahrbtnike, ampak zdaj je postalo že moteče. Zdaj sem morala dati v garderobo en star nahrbtnik, da ima notri rezervne cunje in plenico, da reva ne vlači še tistega okrog. Najhuje je, da tudi spi z njim ... na hrbtu. user posted image  Doma si ga vzame s sabo v posteljo in ga drži v naročju, potem pa ji ga midva vzameva stran, v vrtcu pa ga ima kar na sebi. No, danes je bil celo napredek, ker se je baje igrala zunaj v peskovniku brez njega.
Ji je pa v vrtcu menda počitek prekratek, ker se navadno zbudi sitna (oz. jo zbudijo otroci) in gre potem domov cela "zalimana". Doma je vedno spala cca. 2 uri, tukaj pa ne vem, če ji uspe več kot 1. Sva zdaj že 2x prišla, ko so se vsi okrog že igrali in vreščali, ona pa spala kot polh. Ampak prednost tega je, da hodi zdaj zvečer prej spat.

Vidim, da sem bila ful kratka. user posted image
Grem zdaj spat, ker se je mali v trebuhu očitno odločil, da mi izpahne rebro. Jutri imam pregled in že dobim vse potrebne napotnice in potrdila za CTG in rodit in tako naprej. Ne morem verjet, kako hitro je minilo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
11.9.2009 7:27:22   
Luni
Ej, punce, nič se sekirat, kar se vrtca tiče. Sčasoma BO! Tako kot mora biti. Meni še danes odzvanjajo v ušesih besede, katere je izrekla vzgojiteljica od Matica, ko smo ga dali v vrtec, bil je star ne še 11 mesecev (še vedno skoraj samo dojen, name tako navezan, da je bilo že obremenjujoče, jedel ni skoraj nič user posted image , zaspal je vedno in samo na joški, jojmene sem si takrat mislila, le kako se bodo znašle v vrtcu!): Gospa, nič se ne sekirajte, za vrtec ga bomo že poštimale, doma ga boste morala pa sama!
In res je bilo tako.
Je pa  res razlika, moj tastarejši je šel šele pri treh letih v vrtec: res je bil neprilagojen vrtčevskemu ritmu. Ampak saj to je normalno in ne se sekirat zaradi tega, reda v vrtcu se bodo navadili, saj so vzgojiteljice tam. Pa ne otročke doma preveč spominjat na njihove spodrsljajčke v vrtcu!
Veliko radostnih otroških dni v vrtcu želim vašim tamalim (tako pravita naša dva tavelika, da je tam najlepše! Jima verjamem!)

Aha, pa še to! Jaz sem starosta: polnih 37 jih štejem, tako da mladički....ppppššššttttttttttttt. Vendar jih ne čutimuser posted image , ja no, otroke imam pa res že velike user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
11.9.2009 8:15:50   
viv_
Živjo punce...

Res, tako kot sta napisali že Luni in Urška... vse se bo pošlihtalo. Pa pri uvajanju v vrtec se mi zdi ključno, da se starši sprostijo. Mulčki vse ful ful čutijo. Pri Mirni je mene blazno zvijalo, ko je šla v vrtec in je rabila 3 tedne, da se je ujela. Pri Zarji sem bila pa povsem sproščena, ker je imela isti vzgojiteljici kot Mirna in sem vedela, da bo vse OK. Zarja je bila uvedena v 2 dneh. Da ne govorim o tem, da je bila Mirna itak potem šefica v skupini oz. ena izmet štirih ta glavnih banditk... Zarja pa tudi ratuje ena mala šefica. Ima pa Zarja mal privilegijev, ker je "Mirnina sestra" in jo vzgojiteljice gledajo mal drugače. Saj, po eni strani me niti ne moti... po drugi strani se pa sprašujem, če se jo bo vedno držal ta sloves "sestre". Bomo videli ... Tamala je tudi vsa ponosna, ker pozna vzgojiteljice in "ta velik" vrtec od prej, ko sva hodili po Mirno.

Šola je pa druga zgodba... pa mal me skrbi, kaj bo z našo ta veliko čez enih 5 let... Spet so se našle skupaj 4 frčafele, eno ima že prej iz vrtca, 2 novi in so takoj postale "klapa". Seveda goflajo non stop, tako da je učerej rekla učiteljica, da jih bo presedla, da so 4 premočne skupej. Saj prov, naj naredi red! Ampak že po 10 dneh šole presest user posted image  Potem je zdej neki moderno šminke in parfumčke nosit v šolo, kar sem odločno prepovedala. Pa tudi ne vem, s kje ji ideje, ker mene res ne vidi niti našminkane, niti prav hudo naparfumirana... skratka user posted image  Da ne govorim, da so že vse neki zaljubljene user posted image user posted image  Pa to še 6 let ni staro... jao jao...

Pa še to... streha že skor pokrita, s termotopom in folijo. Zdej pa počas letvice in cegu user posted image  

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
11.9.2009 8:20:04   
Aja1
Jutro oz. dan.

Nogavica in Krfjolca - se bosta že unesla. Bodo pač imele vzgojiteljice zdaj malo več dela z njima. user posted image

Jaz sem pa že od zdravnika. Imam pljučnico user posted image . Kri se ni nič izboljšala zato je antibiotik nujen. user posted image  V tej nosečnosti res nimam sreče. user posted image   Ma res ne vem, kaj vse me bo še doletelo. Sploh sem skeptična, če bo vse ok...user posted image user posted image user posted image

Zdaj bom na bolniški še cel drug teden (najmanj), tako da bom imela ogromno časa za čvek. user posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
11.9.2009 8:35:00   
Nogavica
Oh, Aja1, ti in tvoja nosečnost sta pa tokrat res skozi na nekih preizkušnjah. user posted image  
Daj se čimprej pozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
11.9.2009 9:04:19   
Aja1
Hvala. user posted image

Grem počivat. Ampak mi je pa takoooo dolgčas. Ne vem, kako bom zdržala toliko časa doma.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
11.9.2009 9:41:34   
tjasa1
Pozdravljene.
Sem ze nekaj casa brala vas forum, pa se nisem upala pridruzit, ker mate zaidljivo kilometrino.
Mam tudi tolk staro puncko. Sedaj sem jo dala v vrtec...prvi dan je bila popraskana po obrazu(cela dolzina licka), drugi dan popraskana po rokici, tretji dan jo je nekdo ugriznil na ritko...groza. Ampak sedaj je bolje. so mi vsi govorili: nauci jo , da ce jo kdo opraska, naj ga nazaj...ce jo kdo tepe, naj nazaj. Men je to blo cudn, ampak ko sem ji dala tauser posted image navodila, ni vec popraskana...user posted image
Rada bi se vam pridruzila.
Upam, da me sprejmete.
LP

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
11.9.2009 10:23:27   
Aja1
Seveda dobrodošla Tjaša. user posted image  Pa kaj več napiši o svoji hčerkici in o sebi. Smo same firbčne tukaj. user posted image

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
11.9.2009 10:28:14   
urška76
vVav, novo čveko mamo. user posted image Veš da te sprejmemo, sam ne se nas ustrašit, k smo včasih mal zlo firbčne. Se vid, da se me dopisujemo že tri leta in pol. user posted image
Sploh zdej, k sem pa videla, da ima tvoja tjaša takratz r.d. kot moja Špela pa sploh lahko kako rečemo. user posted image
Mi je pa čudno, da se je pustila maltretirat. Če na mojo gavnerko pomislim, se mi smilijo otroci okoli nje. user posted image No sej ni grozna, baje je zelo priljubljena pri ostalih otrocih v skupini.
Je pa moj ta starejši ena občutljiva dušca. Sem mu razložila, da če ga gdo gnjavi, tepe, praska, brca, naj mu pove, da ga to boli, da to ni lepo. Pa da naj se poskuša umaknit, če pa to ne zaleže naj pove vzgojiteljici in če še potem ne bo imel miru naj pa useka nazaj. Ker prej ko sem samo rekla naj udari nazaj se mi je maščevalo, ker je Špelo ene parktrat udaril, ko ga je ona ponesreči kaj ruknila. No zdej kar lepo vozimo. Že trkam....

Aja1 pridno počivaj, da se hitro pozdraviš. Tvoj naj pa pospravljanje prikolice preloži al naj ti pa varstvo za Nejo zrihta.

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
11.9.2009 10:29:00   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Seveda dobrodošla Tjaša. user posted image  Pa kaj več napiši o svoji hčerkici in o sebi. Smo same firbčne tukaj. user posted image

no sem predolgo pisala, pa si me prehitela user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
11.9.2009 13:06:46   
viv_
Tjaša, wellcome user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
11.9.2009 15:25:55   
Nogavica
tjasa1, dobrodošla med nami! user posted image  Ti se nam kar pridruži, pa se čimvečkrat oglasi. user posted image  Upam, da ste v vrtcu zdaj uredili zadeve in da se ne bodo več spravljali na vašo punčko.
Jaz sem pa tako vesela, ker je v vrtcu zdaj zgleda fajn zalaufalo - Živa več ne joče, spi vsak dan, pri hrani je sicer malo zbirčna, ampak bo že. Pravi, da je v vrtcu fajn in da ima zelo rada obe vzgojiteljici. Jaz sem pa zdaj tudi čisto kul, ko jo oddam. Zdaj pa lahko grem v miru rodit, ker me je prej malo skrbelo, da Živa še ne bo uvedena, ko bom morala iti.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
11.9.2009 15:43:38   
krfjolca
Aja, boga user posted image . Držim pesti, da se čimprej pozdraviš. Za antibiotik se pa ne sekiraj, ne bo nobene panike za otročka. Jaz sem ji tudi pri Anžetu kar nekaj pojedla, ko me je nonstop nekaj pestilo ...

Nogavica - hecno, da si omenila ravno rukzak user posted image user posted image . Da povem današnjo prigodo - mater, saj mi gredo še zdaj lasje pokonci! Anže si je zapičil v glavo, da ga bo čez vikend nesel domov. Jaz sem pa rekla, ne, bolje da ostane tukaj, da ga ne bomo v ponedeljek pozabili doma (do zdaj ni bilo problema, tudi če je ostal tam). Pa je začel sitnarit, da ga hoče nest in pika, jaz sem si pa tudi zadala, da ne bom popustila (saj mi je bilo hitro žal, ampak pol je bilo treba vztrajat). In sva imela tako štalo, da je še nisem doživela. Komaj sem ga zvlekla do avta, ne zvlekla, odnesla na rami kot žakelj, izvijal se mi je tako, da je bila groza, tulil nenormalno, v avtu sem se 15 minut matrala, da bi ga privezala v sedež, pa NI ŠLO, tako je močan. Zvijal in tulil, se metal ob tla, histeričen do konca, nazadnje mi ni preostalo drugega, kot da ga peljem domov (sicer 1 ulico stran) neprivezanega, ni se dalo nič, ne pogovort, ne ohladit, ni variante. Doma je potem delal štalo še pol ure, sem ga zaprla v sobo, da se ohladi, mi je razmetal celo sobo, kar letelo je vse po zraku. Sem ga hotela umirit s pogovorom, pa je kar udrihal po meni, potem mi je jasno prekipelo in sem mu prilimala 2 čez rit. Potem je prišel domov D. in ga je uspel ohladit s tušem (s toplo vodo, tako da ni bilo kruto). Skratka, 1 uro totalne ipike zato, ker je hotel prinesti rukzak domov iz vrtca. Pa da ne bo pomote - rukzak je že prej prinesel D., ker sem ga prosila, naj ga gre iskat, pa ni pomagalo, saj ga je Anže hotel sam prinest domov!!!

Grozaaaaaaa. Ne vem, kaj sva naredila pri vzgoji narobe, ker mu še zdaleč ne popuščava!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
11.9.2009 19:46:54   
Nogavica
krfjolca, jaz te tako razumem in sočustvujem. user posted image  Midve bi se lahko marsikaj pomenili, če bi se dobili na kaki kavi, kaj praviš?  user posted image  Me prav zanima, kako bi se tamaldva med sabo razumela. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
11.9.2009 21:05:49   
malilump
Joj krfjolca, zdaj si me pa nasmejala...verjamem, da tebi ni bilo smešno, ko si to doživljala, ampak očitno si je Anže zastavil, da bo imel rukzak doma in pika....saj tudi Val se mi včasih strma, ampak hitro popusti...ga pa tudi midva včasih v sobo pošljeva, sploh če pri kosilu kaj teži...in potem se malce trma na postelji, ampak ko vidi da je 2:1 popusti in pride nazaj umirjen...

Aja1, koliko pa še imaš do PDP...upam, da se hitro pozdraviš in da bo vse ok...user posted image

Nogavica, kje si pa ti z user posted image ..očitno bolj pri koncu...

Tjasa1 dobrodošla...

Ej Viv pa ti ne razumeš...danes otroc odraščajo s svetlobno hitrostjo...itak je treba met šminke, parfumčke in fante...to je v modi, no...sem kar vesela, da imam fantka...no, sicer bojo pa tudi oni imeli kakšne finte...gelčke za lase in kakšne čudne...se mi zdi, da je do takrat še daleč, hkrati pa tako blizu...če se še spomnite, ko smo se še pogovarjale o dojenju, plenicah, kopanju, neprespanih nočeh....sedaj pa o težavah v vrtcu, kmalu v šoli....o, kam čas tako beži...user posted image

Nič punce, pridne bodite, izkoristite vikend z malčki, čeprav je vreme bolj muhasto...jaz imam dva dni inventure, tako da me ne bo nič doma...user posted image tudi to pride, a ne...

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
11.9.2009 21:26:33   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Šola je pa druga zgodba... pa mal me skrbi, kaj bo z našo ta veliko čez enih 5 let... Spet so se našle skupaj 4 frčafele, eno ima že prej iz vrtca, 2 novi in so takoj postale "klapa". Seveda goflajo non stop, tako da je učerej rekla učiteljica, da jih bo presedla, da so 4 premočne skupej. Saj prov, naj naredi red! Ampak že po 10 dneh šole presest user posted image  Potem je zdej neki moderno šminke in parfumčke nosit v šolo, kar sem odločno prepovedala. Pa tudi ne vem, s kje ji ideje, ker mene res ne vidi niti našminkane, niti prav hudo naparfumirana... skratka user posted image  Da ne govorim, da so že vse neki zaljubljene user posted image user posted image  Pa to še 6 let ni staro... jao jao...

Ojoj, kaj nas še čaka. user posted image  Pa že takoooo hitro? Uf...se bo treba psihično pripravit na to.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
11.9.2009 21:28:24   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: malilump
Aja1, koliko pa še imaš do PDP...upam, da se hitro pozdraviš in da bo vse ok...user posted image

PDP imam 8.2.2010

Pa hvala za lepe želje. Tudi jaz upam, da bom čimprej ok in brez posledic za user posted image .

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
11.9.2009 23:30:44   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: malilump
Nogavica, kje si pa ti z user posted image ..očitno bolj pri koncu...

Jaz imam pa še dober mesec pred sabo.
20.10. imam rok. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
13.9.2009 6:57:47   
malilump
Jutro...

O,  smo kar daleč padle...niste nič čvekave user posted image

Nogavica, to bo pa res kmalu...user posted image

Nič, sem nas samo prišla dvignit, zdaj pa v službo user posted image še en dan inventure je pred mano...saj bo

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
13.9.2009 8:12:05   
max81
dobro jutroo..kako ste kej...no mi smo ok...vrtec nam kr lavfa, zjutraj po novem malo joka, ampak je baje po 2minutkah vse dobrouser posted image user posted image user posted image ..ju je pa tko fajn vidt, k jih prideva iskat sta zmeraj skupi uzuniuser posted image .......jest sem pa od včeri čisto fuč, me je ena viroza mal požgečkala, sam je danes že bistveno bolje

Aja1 joj tale tvoje nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image no ampak na koncu bo pa vse tko kot mora bit, boš vidlauser posted image user posted image

Nogavica vav pol bomo pa počas že  odštevaluser posted image

morje...mel smo se super, tamaledva sta bla pridna, tamal je bil skoz v vodi, bil je v fredovmu obroču, čmrla pa lepo z rokavčki in je plavala samauser posted image

aja pa odkar smo v vrtcu mamo pleničko samo še za spanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
13.9.2009 8:46:58   
Nogavica
Jaz sem pa pozabila povedat, da odkar je Živa v vrtcu, nima več pleničke pri dnevnem počitku. Zdaj jo ima še ponoči in za kaknje.

Pa dobro jutro vsem.

Midve zdaj jeva, potem bova pa šli malo na sprehod, verjetno spet v gozd. Smo šli včeraj nabirat želod za v vrtec in je bila čisto navdušena. Zdaj bova pa itak do kosila sami, ker D. dela.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
13.9.2009 10:19:04   
Aja1
Dan.

Jaz pa pečem ene štručke (prvič). Zgledajo njami.  KLIK
Neja in mož sta šla pa ravnokar malo ven na poganjalčka. Neja ga je končno vzljubila in zdaj že kar dobro šiba. Ravnotežje pa tudi že dobro lovi. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......