krfjolca
|
Aja, boga . Držim pesti, da se čimprej pozdraviš. Za antibiotik se pa ne sekiraj, ne bo nobene panike za otročka. Jaz sem ji tudi pri Anžetu kar nekaj pojedla, ko me je nonstop nekaj pestilo ... Nogavica - hecno, da si omenila ravno rukzak . Da povem današnjo prigodo - mater, saj mi gredo še zdaj lasje pokonci! Anže si je zapičil v glavo, da ga bo čez vikend nesel domov. Jaz sem pa rekla, ne, bolje da ostane tukaj, da ga ne bomo v ponedeljek pozabili doma (do zdaj ni bilo problema, tudi če je ostal tam). Pa je začel sitnarit, da ga hoče nest in pika, jaz sem si pa tudi zadala, da ne bom popustila (saj mi je bilo hitro žal, ampak pol je bilo treba vztrajat). In sva imela tako štalo, da je še nisem doživela. Komaj sem ga zvlekla do avta, ne zvlekla, odnesla na rami kot žakelj, izvijal se mi je tako, da je bila groza, tulil nenormalno, v avtu sem se 15 minut matrala, da bi ga privezala v sedež, pa NI ŠLO, tako je močan. Zvijal in tulil, se metal ob tla, histeričen do konca, nazadnje mi ni preostalo drugega, kot da ga peljem domov (sicer 1 ulico stran) neprivezanega, ni se dalo nič, ne pogovort, ne ohladit, ni variante. Doma je potem delal štalo še pol ure, sem ga zaprla v sobo, da se ohladi, mi je razmetal celo sobo, kar letelo je vse po zraku. Sem ga hotela umirit s pogovorom, pa je kar udrihal po meni, potem mi je jasno prekipelo in sem mu prilimala 2 čez rit. Potem je prišel domov D. in ga je uspel ohladit s tušem (s toplo vodo, tako da ni bilo kruto). Skratka, 1 uro totalne ipike zato, ker je hotel prinesti rukzak domov iz vrtca. Pa da ne bo pomote - rukzak je že prej prinesel D., ker sem ga prosila, naj ga gre iskat, pa ni pomagalo, saj ga je Anže hotel sam prinest domov!!! Grozaaaaaaa. Ne vem, kaj sva naredila pri vzgoji narobe, ker mu še zdaleč ne popuščava!