Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 14.8.2009 14:38:32
|
|
|
|
viv_
|
Dan punce... Kako ste? Kako naše nosečke, vse OK? Počutje OK? Urša, kako je tvoja prijateljica? Kako pa zidava? Mi smo trenutno brez strehe, pa stalno neke nevihte Upam, da bo počas bolje... Danes sem naročila okna Tako da v roku ene 3 tednov bi moralo bit pozidano, streha gor, veluxi, pol pa še okna, pa je... Prva runda. Zdele grem pa mal do babi na obisk, pol pa pospravt pa naju s tastarim spakirat... greva proti večeru na Sočo za vikend
|
|
RE: November 2006 - 4. del 14.8.2009 15:23:03
|
|
|
|
urška76
|
Oj! Prjateljica se kar drži. Je prava levinja (po horoskopu in tako), pa še tri mulčke ima doma, za katere se še bolj potrudi. Mislim, da se ni za bat zanjo, da bo iz tega samo še močnejša prišla. Zdej bova bolj na telefon vezani, ker se ji bo počasi imunski sistem sesul zaradi kemoterapije, pa da ji ne prinesemo kakih virusov. Naša zidava je ta teden stala. Streha je skor fertik, še ene pločevinaste obrobe falijo. V ponedeljek baje pridejo, pa ne vem al z odrom, da fasado doizolirajo in zrihtajo, al pride res že knavfar. Naši sosedje tud e fovšarijo zganjajo. Se je zanč sosed pritoževal, da je preveč žebljev na njegovem dovozu (ima služnostno pot čez našo parcelo). Pa sem šla pol gledat in sem, cele tri našla pa krovci niso še nč pobral tist dan. So pa vsaj dvakrat na dan pobrali vse, kar jim je dol padlo. Evo možek je doma, gremo kosilo pojest pol pa Miha na počitnice peljemo. Viv uživej.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 15.8.2009 13:03:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako, jutri bo šlo pa zares. Odrajžamo na naš dopustek, Krk, Njivice. Nisem še nikoli bila tam, pravijo, da je lepo. Spakirano in pripravljeno pa nimam še čisto nič. Ma saj je še čas... Lepo bodite vse skupaj!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 15.8.2009 13:04:41
|
|
|
|
urška76
|
Muca maca uživajte, pa fino se naplavajte. Po dopustu pa kake slikice.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 15.8.2009 18:50:04
|
|
|
|
Aja1
|
MucaMaca - uživajte. Midve sva pa danes sami doma. Tastar itak spet dela. Tamala ima spet neka obdobja trme. Zdaj gleda Nodija in je miiiiiiir . Potem pa spat. Sicer pa sem kar ok, slabosti ni, trebušček bo pa počasi začel rasti. Me pa veseli, da v tej nosečnosti nisem nora na sladkarije. Bolj mi paše kislo. Včarej smo vlagali papriko in sem kar toplo zraven jedla. Viv in Urška - super da zidarija napreduje.
|
RE: November 2006 - 4. del 15.8.2009 22:43:26
|
|
|
|
urška76
|
Kok je a men dons čud, k mam samo ta malo doma. Miško pa uživa na morju. Špela ga full pogreša. Vseskozi ji moram razlagat kje je, pa zakaj ga ne gremo kar iskat. Zdele sva s "ta starim" ene karte vrgla, k nama siol tv neki nagaja, zdej pa pod tuš pa v pančevo.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 15.8.2009 22:51:06
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Zdele sva s "ta starim" ene karte vrgla, k nama siol tv neki nagaja, zdej pa pod tuš pa v pančevo. Ja bi to moralo vsem malo večkrat ven vržt.. potem se vsaj kake družabne igre skupaj igramo :)
|
|
RE: November 2006 - 4. del 15.8.2009 22:54:23
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Zdej e grem pa moji bejbi in njenima dojenčkoma posvetit. Ima zdele hranjenje in moram priskočit na pomoč, ker ji nagajata. To pa me je spravilo tako v smeh zdaj Kaja se pa je malo umirila kak sve prišle domov od mojih..tak da nevem kaj ji je bilo, res ne... Tako pozno skačem za računalnikom.. je čas da grem v pojstlo. papa in lepo nedeljo
|
|
RE: November 2006 - 4. del 16.8.2009 0:27:39
|
|
|
|
Nogavica
|
Evo, tudi mi imamo spakirano in pripravljeno, da jutri (pravzaprav danes) pičimo. Mi tudi na Krk. Za pet dni. Komaj čakam, da malo zaplavam, ker junija nisem mogla zaradi svežih šivov. Malo me je sicer strah, kako bo Živa, ker je zadnje dni neznosna. Toliko trme in ugovarjanja še nismo imeli na sporedu. Pa še ni dolgo nazaj, ko sem jo hvalila, kako je postala pridna. Pa smrkava je že ves teden. Upam, da bo ostalo samo pri tem. Se beremo v petek oz. v soboto.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 16.8.2009 7:58:56
|
|
|
|
urška76
|
Nogavica uživajte na dopustu. Živa bo pa pridna, je bila pod "stresom", ker bi že tako rada plavala. Nosek bo pa morje sčistlo. Majas a ima kaja veliko poztuho pri starih starših? Ker če računa, da bo našla uteho kadar boš ti huda, potem to izkorišča. Mi pa zdele šibamo v Dommžale, da rože zalijem, pa mal po vrtu zelenjavo poberem.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 16.8.2009 14:11:42
|
|
|
|
takotako
|
Hellov Evo mi tud ful gradimo. S streho smo mel podobne težave kot vi Viv. ene 8 mesecev smo čakal da so nam jo delat začel. Potem pa so po delih odkrival pa zakrival. Zdaj pa bratu gor pomagamo da bo čim manj stroškov in več ali manj sami zidamo. Tamal mi je ta teden zbolu sam mam občutek da zaradi tega ker poleti manj spi. ZDaj pa mi šlafa zjutraj do 9h pa še to mu roleto dvignem. Pol pa popoldne od 2 do 3 ure. Lep pozdravček Atanja
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 17.8.2009 13:18:07
|
|
|
|
Aja1
|
Vam je kej vroče? Tukaj pri nas v pisarni je noro. Sonce se je ravno uprlo skozi okno in crkujem. Klime pa nimamo. Ah....bo treba preživet. In kako drugače? Že vse iz dopustov? Jaz sem že pozabila, da sme sploh kje bila. Bi bilo treba spet vzet en teden....ampak zdaj ne upam nič rezervirat, ker čakamo na norice... Ko jih vsaj ne bi bilo.....
|
RE: November 2006 - 4. del 18.8.2009 8:01:09
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Včeraj sem dočakala prvo Nejino vprašanje, ki me je malo spravilo v zadrego. "Mami, kako dam dojenčka v trebuščka? Neja bi imela dojenčka v trebuščku tako kot mami." Je moj uletel in rekel - čez popek.
|
RE: November 2006 - 4. del 18.8.2009 8:30:56
|
|
|
|
viv_
|
Ojla... pr nas je mel spet sosed svoj dan... ma bo že... mori me edin to, da G. ni, je šel službeno za 10 dni v Ameriko... Znervirana sem do amena. Res. Komi živim... Punce, uživejte na dopustu!
|
|
RE: November 2006 - 4. del 18.8.2009 8:43:55
|
|
|
|
Luni
|
O, Aja , kako sem se nasmejala. Čez popek! Vendar je pametno, da ji že zdaj razložita resnico: super knjiga, katera govori o tem, Neja je ravno prave starosti zanjo: http://www.emka.si/artikel/351737/Od-kod-prihajajo-dojencki
|
RE: November 2006 - 4. del 18.8.2009 10:10:58
|
|
|
|
Aja1
|
Luni - to knjigo bom pa res poiskala in pogledala, kako piše. Zgleda, da je v teh modernih časih prej čas za spolno vzgojo. Ojoj, me res zanima, kako je napisano, ker naša tamala bo pol o tem govorila v vrtcu. Uf....zgodaj se je začelo... Viv - upam, da sosed ne bo več nagajal. Pa kaj se ne briga zase. Prav sovražim take ljudi, ki nos vtikajo vsepovsod.
|
RE: November 2006 - 4. del 18.8.2009 13:08:38
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Luni - to knjigo bom pa res poiskala in pogledala, kako piše. Zgleda, da je v teh modernih časih prej čas za spolno vzgojo. Ojoj, me res zanima, kako je napisano, ker naša tamala bo pol o tem govorila v vrtcu. Uf....zgodaj se je začelo... Najboljše, da jo kar v vrtec nese in bo vzgojiteljica vsem prebrala Tako smo pri nas naredili in je bil tako ponosen.
|
RE: November 2006 - 4. del 19.8.2009 9:28:08
|
|
|
|
urška76
|
Viv ne se preveč živcirat. Imaš vsa dovoljenja, sosed pa itak samo fovšijo zganj. Žal je pri nas isto. Ž. že dobiva sive lase od te gradnje. Aja1 mi smo Mihu kupili slikanico Dobili bomo dojenčka in jo še sedaj rad pregleda. S tem, da zdej Špeli "bere". Pa jo je tud v vrtec nesel in so se pogovarjali o dojenčkih. Je bila potem ko se je rodila Špela kar nekak skupinski dojenček. Pa še eno delavnico smo imeli, ko je bila Špela stara tri tedne in so jo otroci lahko mal pobožali, pa z mojo pomočjo mal meli v naročju. Miha je bil pa itak najbolj ponosni veliki brat. Grem naprej pospravljat posledice atomske bombe v otroški sobi.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.8.2009 12:38:56
|
|
|
|
Žiga
|
Dons sem se malo igral s kuhno... sem neki narisal... dal v album... LP Ž
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.8.2009 12:55:51
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga Dons sem se malo igral s kuhno... sem neki narisal... dal v album... LP Ž V kak album? Kaj si se igral? A si v ta pravem forumu?
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.8.2009 13:08:15
|
|
|
|
Žiga
|
Pa na RR album... LP Ž
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.8.2009 13:46:42
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga Pa na RR album... LP Ž No srce, pol pejt pa še pogledat kako maš ta album označen, ker jaz ne vidim nobenega tvojega albuma Mislm, a me mož nima med prjatli mogoče
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.8.2009 13:51:30
|
|
|
|
Žiga
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 IZVIRNO SPOROČILO: Žiga Pa na RR album... LP Ž No srce, pol pejt pa še pogledat kako maš ta album označen, ker jaz ne vidim nobenega tvojega albuma Mislm, a me mož nima med prjatli mogoče sej dela... sam prav morš kliknt... a ne...
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.8.2009 13:58:14
|
|
|
|
urška76
|
Očitno RR ne dela tako kot bi mogla, ker na ikonci za albume piše, da nimaš nobenega albuma. Drgač pa epo, da si se potrudu. Sa mi full ozka zgleda n tej sliki. Drgač pa ja neki v tem stilu bo naša nova kuhinja nekoč enkrat. Sam druge barve (pult v strukturi lesa ojlke, pa umazano bele fronte. po vsej verjetnosti, če si ne vmes še premislim.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.8.2009 16:23:29
|
|
|
|
Aja1
|
Vroče za pop..... Sem namreč še v službi...do 17ih. Me boli glava, soparno je tudi.... Ufff....
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
jutranja tabletkanimavezeeali je pomembno s cim sem spila jutranjo tabletko..spila sem jo s kokakolo pise pa da je treba z vodo..vse tablet3 pijem s sokom oz.s vim podobnim zato nisem bila pozorna..hvala za odg.ni problema (
76%)
je problem (
24%)
Število vseh glasov: 128Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!