|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
14.8.2009 14:38:32   
viv_
Dan punce...

Kako ste? Kako naše nosečke, vse OK? Počutje OK?

Urša, kako je tvoja prijateljica? Kako pa zidava?

Mi smo trenutno brez strehe, pa stalno neke nevihte user posted image Upam, da bo počas bolje... Danes sem naročila okna user posted image Tako da v roku ene 3 tednov bi moralo bit pozidano, streha gor, veluxi, pol pa še okna, pa je... Prva runda.

Zdele grem pa mal do babi na obisk, pol pa pospravt pa naju s tastarim spakirat... greva proti večeru na Sočo za vikend user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
14.8.2009 15:23:03   
urška76
Oj!
Prjateljica se kar drži. Je prava levinja (po horoskopu in tako), pa še tri mulčke ima doma, za katere se še bolj potrudi. Mislim, da se ni za bat zanjo, da bo iz tega samo še močnejša prišla. Zdej bova bolj na telefon vezani, ker se ji bo počasi imunski sistem sesul zaradi kemoterapije, pa da ji ne prinesemo kakih virusov.
Naša zidava je ta teden stala. Streha je skor fertik, še ene pločevinaste obrobe falijo. V ponedeljek baje pridejo, pa ne vem al z odrom, da fasado doizolirajo in zrihtajo, al pride res že knavfar. Naši sosedje tud e fovšarijo zganjajo. Se je zanč sosed pritoževal, da je preveč žebljev na njegovem dovozu (ima služnostno pot čez našo parcelo). Pa sem šla pol gledat in sem, cele tri našla pa krovci niso še nč pobral tist dan. So pa vsaj dvakrat na dan pobrali vse, kar jim je dol padlo.
Evo možek je doma, gremo kosilo pojest pol pa Miha na počitnice peljemo.
Viv uživej.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
15.8.2009 13:03:07   
Anonimen
Tako, jutri bo šlo pa zares. Odrajžamo na naš dopustek, Krk, Njivice. Nisem še nikoli bila tam, pravijo, da je lepo. Spakirano in pripravljeno pa nimam še čisto nič. Ma saj je še čas...user posted image
Lepo bodite vse skupaj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
15.8.2009 13:04:41   
urška76
Muca maca uživajte, pa fino se naplavajte.
Po dopustu pa kake slikice. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
15.8.2009 18:50:04   
Aja1
MucaMaca - uživajte. user posted image user posted image

Midve sva pa danes sami doma. Tastar itak spet dela. Tamala ima spet neka obdobja trme. user posted image  Zdaj gleda Nodija in je miiiiiiir user posted image . Potem pa spat.
Sicer pa sem kar ok, slabosti ni, trebušček bo pa počasi začel rasti. Me pa veseli, da v tej nosečnosti nisem nora na sladkarije. user posted image  Bolj mi paše kislo. Včarej smo vlagali papriko in sem kar toplo zraven jedla. user posted image

Viv in Urška - super da zidarija napreduje. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
15.8.2009 22:43:26   
urška76
Kok je a men dons čud, k mam samo ta malo doma. Miško pa uživa na morju. Špela ga full pogreša. Vseskozi ji moram razlagat kje je, pa zakaj ga ne gremo kar iskat.
Zdele sva s "ta starim" ene karte vrgla, k nama siol tv neki nagaja, zdej pa pod tuš pa v pančevo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
15.8.2009 22:51:06   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Zdele sva s "ta starim" ene karte vrgla, k nama siol tv neki nagaja, zdej pa pod tuš pa v pančevo.

Ja bi to moralo vsem malo večkrat ven vržt.. potem se vsaj kake družabne igre skupaj igramo :)

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
15.8.2009 22:54:23   
majas

Zdej e grem pa moji bejbi in njenima dojenčkoma posvetit. user posted image Ima zdele hranjenje in moram priskočit na pomoč, ker ji nagajata.user posted image

To pa me je spravilo tako v smeh zdaj user posted image

Kaja se pa je malo umirila kak sve prišle domov od mojih..tak da nevem kaj ji je bilo, res ne... user posted image

Tako pozno skačem za računalnikom.. je čas da grem v pojstlo. papa in lepo nedeljo

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
16.8.2009 0:27:39   
Nogavica
Evo, tudi mi imamo spakirano in pripravljeno, da jutri (pravzaprav danes) pičimo. Mi tudi na Krk. Za pet dni. Komaj čakam, da malo zaplavam, ker junija nisem mogla zaradi svežih šivov.
Malo me je sicer strah, kako bo Živa, ker je zadnje dni neznosna. Toliko trme in ugovarjanja še nismo imeli na sporedu. Pa še ni dolgo nazaj, ko sem jo hvalila, kako je postala pridna.
Pa smrkava je že ves teden. Upam, da bo ostalo samo pri tem.

Se beremo v petek oz. v soboto. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
16.8.2009 7:58:56   
urška76
Nogavica uživajte na dopustu. Živa bo pa pridna, je bila pod "stresom", ker bi že tako rada plavala.user posted image Nosek bo pa morje sčistlo.
Majas a ima kaja veliko poztuho pri starih starših? Ker če računa, da bo našla uteho kadar boš ti huda, potem to izkorišča.
Mi pa zdele šibamo v Dommžale, da rože zalijem, pa mal po vrtu zelenjavo poberem. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
16.8.2009 14:11:42   
takotako
Hellov

Evo mi tud ful gradimo. S streho smo mel podobne težave kot  vi Viv. ene 8 mesecev smo čakal da so nam jo delat začel. Potem pa so po delih odkrival pa zakrival. Zdaj pa bratu gor pomagamo da bo čim manj stroškov in več ali manj sami zidamo.

Tamal mi je ta teden zbolu sam mam občutek da zaradi tega ker poleti manj spi. ZDaj pa mi šlafa zjutraj do 9h pa še to mu roleto dvignem. Pol pa popoldne od 2 do 3 ure.

Lep pozdravček

Atanja

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
17.8.2009 13:18:07   
Aja1
Vam je kej vroče? Tukaj pri nas v pisarni je noro. Sonce se je ravno uprlo skozi okno in crkujem. Klime pa nimamo. user posted image user posted image user posted image  Ah....bo treba preživet.

In kako drugače? Že vse iz dopustov? Jaz sem že pozabila, da sme sploh kje bila. Bi bilo treba spet vzet en teden....ampak zdaj ne upam nič rezervirat, ker čakamo na norice... user posted image  Ko jih vsaj ne bi bilo.....

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
18.8.2009 8:01:09   
Aja1
Jutro.

Včeraj sem dočakala prvo Nejino vprašanje, ki me je malo spravilo v zadrego. "Mami, kako dam dojenčka v trebuščka? Neja bi imela dojenčka v trebuščku tako kot mami." user posted image  Je moj uletel in rekel - čez popek. user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
18.8.2009 8:30:56   
viv_
Ojla...

pr nas je mel spet sosed svoj dan... ma bo že... mori me edin to, da G. ni, je šel službeno za 10 dni v Ameriko... Znervirana sem do amena. Res. Komi živim...

Punce, uživejte na dopustu!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
18.8.2009 8:43:55   
Luni
O, Aja user posted image , kako sem se nasmejala. Čez popek! user posted image  Vendar je pametno, da ji že zdaj razložita resnico: super knjiga, katera govori o tem, Neja je ravno prave starosti zanjo:

http://www.emka.si/artikel/351737/Od-kod-prihajajo-dojencki

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
18.8.2009 10:10:58   
Aja1
Luni - to knjigo bom pa res poiskala in pogledala, kako piše. Zgleda, da je v teh modernih časih prej čas za spolno vzgojo. user posted image user posted image  Ojoj, me res zanima, kako je napisano, ker naša tamala bo pol o tem govorila v vrtcu. user posted image  Uf....zgodaj se je začelo...

Viv - upam, da sosed ne bo več nagajal. Pa kaj se ne briga zase. Prav sovražim take ljudi, ki nos vtikajo vsepovsod. user posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
18.8.2009 13:08:38   
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Luni - to knjigo bom pa res poiskala in pogledala, kako piše. Zgleda, da je v teh modernih časih prej čas za spolno vzgojo. user posted image user posted image  Ojoj, me res zanima, kako je napisano, ker naša tamala bo pol o tem govorila v vrtcu. user posted image  Uf....zgodaj se je začelo...

Najboljše, da jo kar v vrtec nese in bo vzgojiteljica vsem prebrala user posted image  Tako smo pri nas naredili in je bil tako ponosen.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
19.8.2009 9:28:08   
urška76
Viv ne se preveč živcirat. Imaš vsa dovoljenja, sosed pa itak samo fovšijo zganj. Žal je pri nas isto. Ž. že dobiva sive lase od te gradnje. Aja1 mi smo Mihu kupili slikanico Dobili bomo dojenčka in jo še sedaj rad pregleda. S tem, da zdej Špeli "bere". Pa jo je tud v vrtec nesel in so se pogovarjali o dojenčkih. Je bila potem ko se je rodila Špela kar nekak skupinski dojenček.user posted image Pa še eno delavnico smo imeli, ko je bila Špela stara tri tedne in so jo otroci lahko mal pobožali, pa z mojo pomočjo mal meli v naročju. Miha je bil pa itak najbolj ponosni veliki brat. user posted image
Grem naprej pospravljat posledice atomske bombe v otroški sobi. user posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
19.8.2009 12:38:56   
Žiga
Dons sem se malo igral s kuhno... sem neki narisal... dal v album... user posted image

LP
Ž

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
19.8.2009 12:55:51   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Dons sem se malo igral s kuhno... sem neki narisal... dal v album... user posted image

LP
Ž

user posted image V kak album? Kaj si se igral? A si v ta pravem forumu? user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
19.8.2009 13:08:15   
Žiga
Pa na RR album... user posted image

LP
Ž

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
19.8.2009 13:46:42   
urška76

LP
Ž

No srce, pol pejt pa še pogledat kako maš ta album označen, ker jaz ne vidim nobenega tvojega albumauser posted image
Mislm, a me mož nima med prjatli mogoče user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
19.8.2009 13:51:30   
Žiga

LP
Ž

No srce, pol pejt pa še pogledat kako maš ta album označen, ker jaz ne vidim nobenega tvojega albumauser posted image
Mislm, a me mož nima med prjatli mogoče user posted image

sej dela... sam prav morš kliknt... a ne...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
19.8.2009 13:58:14   
urška76
Očitno RR ne dela tako kot bi mogla, ker na ikonci za albume piše, da nimaš nobenega albuma. Drgač pa epo, da si se potrudu. Sa mi full ozka zgleda n tej sliki. Drgač pa ja neki v tem stilu bo naša nova kuhinja nekoč enkrat. user posted image
Sam druge barve (pult v strukturi lesa ojlke, pa umazano bele fronte. po vsej verjetnosti, če si ne vmes še premislim.user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
19.8.2009 16:23:29   
Aja1
Vroče za pop..... user posted image user posted image user posted image  Sem namreč še v službi...do 17ih. Me boli glava, soparno je tudi.... Ufff....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

jutranja tabletka
nimavezee

ali je pomembno s cim sem spila jutranjo tabletko..spila sem jo s kokakolo pise pa da je treba z vodo..vse tablet3 pijem s sokom oz.s vim podobnim zato nisem bila pozorna..hvala za odg.

ni problema (76%)

je problem (24%)

Število vseh glasov: 128

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!