|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
24.8.2009 8:25:00   
viv_
Dan...

nevihto preživeli OK user posted image user posted image  Še naš šefe zidar me je skoz klicaril kako je pa če je vse OK. Bogi revež. Še bl ga je skrbel k mene... ampak, vse OK. Cerada zdržala, zamočil ni. Jutr začnejo streho delat.

Pogrešam pa G. in to fuuuuuuuul... tok ga še nikol nisem. Komi čakam četrtek, da pride domov.

Aja, vse nosečke... ta drugi mulci so res user posted image  Naša Zarja ma zdele tako obdobje, da sploh ne vem več kaj nej. Mirna je pa tok pridna... res.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
24.8.2009 9:13:04   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Aja, vse nosečke... ta drugi mulci so res user posted image  Naša Zarja ma zdele tako obdobje, da sploh ne vem več kaj nej. Mirna je pa tok pridna... res.

Hvala za tolažbo user posted image user posted image user posted image . Da bi bil drugi otrok še hujši kot je bila Neja prvo leto -  se mi zmeša user posted image ....

Pa super, da je cerada zrdžala. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
24.8.2009 10:02:51   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Hvala za vzpodbudo tudi od mene user posted image  .
In super, da je streha vzdržala.

krfjolca, kje na Krku ste bili? Mi smo bili v Malinski.

Šment, morala bom malo album updateat, nazadnje sem nalagala slike pred par meseci. user posted image

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 24.8.2009 10:04:23 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
24.8.2009 12:06:39   
krfjolca
Haha, jaz definitivno potrdim, da je 2. otrok še hujši user posted image user posted image

Pa tako sem mislila, da po Anžetu to sploh ni možno user posted image
En velik plus je pa to, da Sara vsaj ponoči spi. Od cca 20.00 do 5.00 se komajda premakne. user posted image

Na morju smo bili v Pinezičih (malo naprej od Malinske), ima ena sorodnica vikend in oddaja apartmaje, smo tam vsako leto.
Škoda da nisem vedela, da ste tako blizu, bi res lahko na en pirček skočili. Smo kar uživali, le prva dva dni je bolj slabo kazalo, potem smo pa ujeli ritem in je bilo bolje. Ker se tamala ful ne mara vozit v avtu, smo imeli pol poti zverinsko dretje, ustavili smo se vsaj 10x, pa ni nič zaleglo. Spala je slabo uro, ostalo pa jok non stop. Pa to ni nežen dojenčkast jokec, ampak histerično tuljenje, ob katerem postane žverca mala v obraz čisto vijolična, vmes pozabi, da je pametno sem in tja tudi vdahnit in te res že panika rata, da se bo zadušila. user posted image Enako počne v vozičku, tako da nam je služil zgolj za prtljago spravit od apartmaja do plaže in nazaj, mulc pa na rokah. V glavnem, prve dva dni je bila čisto znervirana, sitna, nič ji ni pasalo, komaj smo jo umirili, da je sploh hotla jest in da je lahko zaspala. Potem se je pa že navadila in je bilo bolje. Je šla pa tudi v vodo in je fuuul uživala. Je bila ful topla voda in je bilo res super. Smo pa dobili prvi zobek in žal tudi alergijo na nekaj user posted image . Verjetno mleko, sem že na dieti, drug mesec greva pa testirat.
Anže je bil pa itak cel cuker cel teden. Sam malo glasen je bil, ker si je zapičil v glavo, da je on Modri motor in je zumzumal po celi plaži. Je poskrbel za zabavo na plaži za vse prisotne, ker je imel take komentarje, da samo gledaš. Naučil se je čuda stvari, vode se ne boji niti malo več, ni mu problem potopit glavo pod vodo, plaval je mrtvaka, lovil ribe, se vozil s čolnom, skratka pestro.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
24.8.2009 12:33:00   
Žiga
nevihto preživeli OK  Še naš šefe zidar me je skoz klicaril kako je pa če je vse OK. Bogi revež. Še bl ga je skrbel k mene... ampak, vse OK. Cerada zdržala, zamočil ni. Jutr začnejo streho delat.

Vsaj eni... pri nas je spet notri teklo.

Zidarja je skrbelo? Srečo imaš! Našega boli k****. Se oproščam na izrazu...
Sem zahteval, da se dela ustavijo, dokler se stvari ne uredijo, da ne bo zatekalo...

Taščo bo pa kap... user posted image user posted image user posted image

LP
Ž

P.S.: Jezen sem ko sam user posted image . Ampak kot tisti, ki zobe kaže...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
24.8.2009 12:35:51   
Žiga
Aja, link za album... hm, kje se to že najde... a je to to?
Sam lahko samo prijatelji gledajo...

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
24.8.2009 12:53:25   
Aja1
Pol mormo najprej ratat prijatelji? user posted image  No, a bomo?

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
24.8.2009 21:17:35   
majas
Čer...
sem prebrala da ingvrjev čaj pomaga pri slabosti? Kaj se ga da kupiti tudi v trgovini... Jaz se tako grozno počutim ko mi skos sili na bruhanje user posted image user posted image user posted image

lepo spite, jaz grem tudi kar v mižule, ker ne morem več

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
25.8.2009 6:57:47   
urška76
MajaS bogica Men je blo tud pr Špeli slabo. Pa mi je sestra pri g rekla, naj jem tisto kar mi paše, da naj pozabim na pravila zdrave prehrane dokler mi je slabo. Pa da naj si kake suhe piškotke postavim k postelji in pojem šepredno vstanem. Poskusi, mogoče ti pomaga. Drugače pa čim več počivaj kadar lahko. Bo minilo, kmalu.
Naš otroc še spijo. Čakam, da se zbudita, da ju pol v vrtec strogam. Dons moram pa res na zavod. Včeri nisem šla, k me je skor kap zadela, ko sem prišla v Domžale. user posted image (un z zlobnimi zobmi, ne ta z nasmeškom) Očitno sva vzela firmo A je to iz risanke.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
25.8.2009 9:23:39   
viv_
Jutro punce!

Ojoj majas, tele slabosti pa niso fletne... Meni je bilo v obeh nosečnostih to prišparano user posted image

Nam so dones pripeljali neko ogrodje na katero bo šel grušt. Uf, sem živčna...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
25.8.2009 12:25:41   
Aja1
Majas - naj slabosti čimprej minejo. user posted image Verjamem, da je hudo. Še malo....

Urška in Žiga - sem si pogledala vajino kuhinjo in je res lična, prostorna. Super. user posted image

Viv - uspešno gradnjo želim. Bomo držale pesti, da bo šlo vse po planu.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
25.8.2009 14:34:17   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Urška in Žiga - sem si pogledala vajino kuhinjo in je res lična, prostorna. Super. user posted image

Mene malo skrbi, da bo vseeno malo malo prostora...user posted image

LP
Ž

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
25.8.2009 19:20:00   
Zamima
Dan,

da malo pozdravim user posted image ,

o sitnobi raje ne bi, user posted image user posted image , zdaj je bila dva dni čist pridna , a se je danes spet začelo s trmo, sred ceste se mi je mula vrgla na tla user posted image , po tem mi je nardila še sceno v piceriji, potem mi je doma še zabrisala plastično posodo direkt v nos user posted image . V kopalnici je šarila po največji možni svinjariji - ščetki za wc in v košu za smeti, ki ga namakam user posted image ... ni bilo druge variante, kot da zaklenem wc in skrijem ključ user posted image , a je kaka luna na vidiku? user posted image

user posted image , komaj čakam, da jo dam spat danes, resno ....

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
25.8.2009 21:15:14   
majas
Čer...
Hvala vsem,,,ko bi res hitro minilo... ko pa je tak hudo user posted image   mi pa coca-cola malo pomaga... a ne za dolgo, ne upam pa je piti nevem klko..

Viv sem ravno razmišljala... meni pri Kaji tudi ni bilo čisto nič slabo..mogoče pa bo fantek v drugo. Čeprav se nebi branila še ene pupe user posted image

Zamima user posted image saj jo bo minilo... ne smeš popuščati...

Jutri pa smo že na polovici tedna user posted image papa

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
26.8.2009 9:40:36   
viv_
Ojla punce,

mater, k da bi bil petek... Jutri pride G. domov. Jupi! Sicer šele zvečer, ampak pride user posted image

Tamale dons peljem k tašči prespat, grem mal s puncami ven, pa jutri sta pri tašči v varstvu. Sede, da zjutri samo sebe oblečem pa grem.

Na bajti nam zdej postavljajo nosilce, pa ta teden bo upam da grušt gor, da potem pride streha in to. Sporočili so mi, da 9.9. pripeljejo okna. Še vhodna vrata moram zrihtat - mi jih en kolega rihta. Sem rekla, da ko bo pod streho in zaprto pa en žur udarimo... Pa mal bo treba okol bajte zrihtat, je vse sesuto. Pol sadovnjaka je zbetoniranega... na zelenice je žerjav... Ma, to bomo že...

Ž&U - Mi bomo mel kuhno 2x5 približno. S tem da bodo po eni strani samo ta nizke omarice. Na drugi strani je pa predelna stena proti jedilnici, v kateri bo vgrajena omara, ki se bo odpirala z obeh strani. Tak je plan...

Ampak je tole zadnja gradbena stvar v življenju, ki jo delam, ker sem že čist sesuta user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
26.8.2009 9:45:36   
Žiga
mpak je tole zadnja gradbena stvar v življenju, ki jo delam, ker sem že čist sesuta

Mi smo včeraj delavcem vodo zaprli... user posted image ... tako so lahko v miru naredili tisto, kar sem zahteval...

LP
Ž

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
26.8.2009 21:06:27   
Aja1
Viv - še 1x spat, pa se boš spet stiskala. user posted image  Danes pa uživaj.

Zamima  pride kakšen tak dan, ko so naši lumpi res lumpki.  Pa daj kakšno slikico Zale z novo frizuro pokaži.

Majas - kako si?

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
26.8.2009 21:09:30   
Aja1
Kaj je zdaj za soboto? Se dobimo v ZOO?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
26.8.2009 22:05:09   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Kaj je zdaj za soboto? Se dobimo v ZOO?

Vreme bolj švoh kaže. Kok je pa sploh zainteresiranih?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
27.8.2009 7:09:55   
Aja1
Uf, pa res. Dež bo. user posted image user posted image  Bo treba en drug dan določit, če bo kaj interesentov.

Lep dan vsem. Zdaj šibam na kakavček (namesto kavice), potem pa na delo. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
27.8.2009 8:17:55   
viv_
Jutro!

No, učer so nam postavil neko konstrukcijo na streho, u ponedeljek pride grušt postavljat. Torej soboto še preživimo, pol je pa spet lepo vreme... Iz AJM so sporočili, da 9.9. pripeljejo okna. Tako da bo zdele v cca. 14 dneh hiška zaprta. user posted image  

Ja, dons pa mojg dobim domov. Juuuupiiii!!!!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
27.8.2009 8:45:11   
urška76
Evo Viv pa si dočakala četrtek. Glej, da G. izkoristiš za vse dni nazaj, ko ga ni bilo ob tebi user posted image
Fino slišat, da vsaj enim delajo tako kot je treba. Očitno imava samo midva takšno "srečo" z delavci. Ampak to čist zmeri. Tud k sva v stanovanju okna menjala sva imala monterje v stilu A je to. Sicer sem se počas že sprijaznila, da do prvega decembra stanovanje ne bo vseljivo, bodo pa manj denarja dobili od naju. To je pa tud neki ne. user posted image
Otroc se mi bodo očitno navadlimalo dlje spat. danes sta spet do pol osmih potegnila (ponavadi sta bila ob šestih avf). Sicer počakajmo na vikend, pol ju bom pa hvalila. user posted image
Včeri je bla mala spet taka trma. S sosedovo malo, ki jo je komaj dočakala, da je ven prišla sta se v momentu skregali na smrt. No sej čez pet minut sta bili že ok, za naslednjih deset minut. Če se ni ena drla se je pa ta druga. Grr. Pa sej ni lune na obzorju ali pač?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
27.8.2009 13:14:09   
urška76
Ekola se moram pohvalit. Sem bila pridna in sem zlikala celo gooooro perila. Se vid, da je blo vroče in nisem sušila v ušilcu likat se mi pa tud ni dalo (no nujne stvari sem že polikala). Zdej se mi pa gora perila ghladi na polici in čaka, da ga pospravim v omaro. Pa naši ribici sem vodo zrihtala. Smo jo kar malo zanemarili. Jutri bo pa mogoče celo kaj časa, da gremo pogledat za novo ribo, da bo tejle delala družbo.
Drgač je pa spet vroče, čez vikend bo pa gnilo vreme user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
27.8.2009 14:21:47   
Žiga
čez vikend bo pa gnilo vreme

Še dobr, da sem na pagerju od sobote naprej... user posted image

LP
Ž

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
27.8.2009 21:43:23   
majas
Joj mene... pridan Urška cela gora perila... jaz že cel teden odlašam... če pa sem zvečer vedno tak utrujena da kar padem v pojstlo... Nevem ... ne spomnim se da mi je prvič bilo tako grozno... Zdaj samo gledam kdaj se bom lahko vlegla.. lena sem za po user posted image ... ah pa saj bo boljše...

Grem spančkat...slabosti še niso nehale.. user posted image

V soboto pa bo res grdo tak da drugič... user posted image pa bo pasalo malo dežja...bom mogoče vsaj likala user posted image

Jupii jutri pa petek...

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......