krfjolca
|
Haha, jaz definitivno potrdim, da je 2. otrok še hujši Pa tako sem mislila, da po Anžetu to sploh ni možno En velik plus je pa to, da Sara vsaj ponoči spi. Od cca 20.00 do 5.00 se komajda premakne. Na morju smo bili v Pinezičih (malo naprej od Malinske), ima ena sorodnica vikend in oddaja apartmaje, smo tam vsako leto. Škoda da nisem vedela, da ste tako blizu, bi res lahko na en pirček skočili. Smo kar uživali, le prva dva dni je bolj slabo kazalo, potem smo pa ujeli ritem in je bilo bolje. Ker se tamala ful ne mara vozit v avtu, smo imeli pol poti zverinsko dretje, ustavili smo se vsaj 10x, pa ni nič zaleglo. Spala je slabo uro, ostalo pa jok non stop. Pa to ni nežen dojenčkast jokec, ampak histerično tuljenje, ob katerem postane žverca mala v obraz čisto vijolična, vmes pozabi, da je pametno sem in tja tudi vdahnit in te res že panika rata, da se bo zadušila. Enako počne v vozičku, tako da nam je služil zgolj za prtljago spravit od apartmaja do plaže in nazaj, mulc pa na rokah. V glavnem, prve dva dni je bila čisto znervirana, sitna, nič ji ni pasalo, komaj smo jo umirili, da je sploh hotla jest in da je lahko zaspala. Potem se je pa že navadila in je bilo bolje. Je šla pa tudi v vodo in je fuuul uživala. Je bila ful topla voda in je bilo res super. Smo pa dobili prvi zobek in žal tudi alergijo na nekaj . Verjetno mleko, sem že na dieti, drug mesec greva pa testirat. Anže je bil pa itak cel cuker cel teden. Sam malo glasen je bil, ker si je zapičil v glavo, da je on Modri motor in je zumzumal po celi plaži. Je poskrbel za zabavo na plaži za vse prisotne, ker je imel take komentarje, da samo gledaš. Naučil se je čuda stvari, vode se ne boji niti malo več, ni mu problem potopit glavo pod vodo, plaval je mrtvaka, lovil ribe, se vozil s čolnom, skratka pestro.