|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
11.8.2009 20:05:16   
Aja1
Urška - to mora biti pa res hudo. Lepo od tebe, da stojiš prijateljici ob strani. user posted image user posted image user posted image  zanjo.

Seveda pa močno stiskam pesti za službo. user posted image user posted image user posted image

Sem pa zdaj sama doma. Neja je šlaže popoldan z našimi v vinograd in ko so jo pripeljali nazaj, je rekla, da bi spala pri babi in dediju. Ok, pa naj gre. Imam pa frej, čeprav kar že pogrešam malega kebra. Tastar je pa itak spet na šihtu. Pride pa menda kmalu.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
11.8.2009 22:29:23   
majas
Urška lepo da stojiš prijateljici ob strain, res...user posted image

No glede tamalih..pa sem mislila da je samo moja Kaja taka.. in se včasih sprašujem kaj delam narobe ko to dela... user posted image

Zdaj pa lahko noč vsem...

Aja1 ti pa uživaj malo sama..včasih paše..pa hvalabogu da rada gre drugam spančkat.
nočko

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
12.8.2009 7:37:42   
Nogavica
majas, jupiiii, čestitke! user posted image
Pa si le dočakala user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
12.8.2009 8:34:54   
majas

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

majas, jupiiii, čestitke! user posted image
Pa si le dočakala user posted image .

ja res user posted image hvala

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
12.8.2009 10:02:05   
urška76
Dan!
Meni se pa že kopalnica šajna (moram kle napisat, da bo moj dragi prebral, drgač itak ne bo opazil user posted image ). Pa pralna krogla je prišla po pošti. Zdej pa upam, da bo konec problemov s kožo pri Špeli.
Zdej pa mal po netu prebrskat, pa vmes upam, da se bo prijateljica oglasila. K to bi pomenil, da se dost dobr počuti. Čeprav kemoterapija ni glih mačji kašelj. Včeri sem cel dan razmišljala o njej. Pa še tri sončke ima doma, katerim se mora posvečat. Ta najmlajša je bla glih včeraj stara tri leta. user posted image Ma sej vem, da ne smem bit žalastno, pa vem da je borka in se bo 100% izvlekla iz tega, sam ... Moram it kaj veselega brat, da mal odklopim. Pa obljubim, da vam ne bom več morila. To je itak forum za bolj vesele stvari.
Naši mali pa zgornji petki ven rijeta in je posledično tečka. No včeri je vsaj že spala. Ampak vsaj vemo, kaj je bil razlog za vso tečnobo minule dni. user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
12.8.2009 10:11:23   
Aja1
Urška - upam oz. želim, da se dobro razplete situacija s tvojo prijateljico. user posted image

Špela pa šele zdaj dobiva petke? Uf, naša jih ima že sigurno eno leto (prej več). No, pa naj čimprej izrastejo, da bo spet pridna Špelca.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
12.8.2009 10:30:08   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Špela pa šele zdaj dobiva petke? Uf, naša jih ima že sigurno eno leto (prej več). No, pa naj čimprej izrastejo, da bo spet pridna Špelca.

Sej naša ima spodnje tud že kar neki časa (sploh ne vem več kdaj jih je dobila), zgornje pa zdej rovarijo ja. Naj mi še Miha začne šestice zdele dobivat pol sem pa v r**i user posted image . BOm mela dva tečneža doma.
Včeri je bil naš mali zvečer tok utrujen, da je samo padel v posteljo in ga je zmanjkalo (no prej se je bunil, da bo še risanke gledal, ker sploh ni utrujen user posted image ).
No včeraj mi je prišel domov potetoviran (mislim zgodaj je začel, pa čeprav je samo čigumi tatoo user posted image ), pa šele danes zjuraj povedal da so vmes delali iz gline, ker oni ne gredo nič počivat. So pa ja že preveliki, počivat gredo samo dojenčki. Jih med ta hudim soncem mal umaknejo (pa da si vseeno malo odpočijejo), pa jih zamotijo s takimi mirnimi dejavnostmi. Mi ni žal, da sva ga vpisala za ta en teden. V soboto gre pa z mojima na morje. Bomo mel en teden edinko doma user posted image
Zdej grem pa risat kako kopalnico hočem imet v Domžalah. Vmes pa mal Crvena jabuka poslušam, da mam možgane na off.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
12.8.2009 14:12:02   
urška76
O, moj darling nas kuka user posted image

Sem bila na kofetku zdele in sem boljše volje. Vidim, da ima ta moja prijateljica ogromno moči in bo šla skozi. Sicer po besedah njenega moža jo je treba občasno mal v "rit brcnit", ampak v splošnem bo pa šlo. In verjamem vanjo.
zdej bo treba pa kmal po ta malga otroka.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
12.8.2009 14:40:51   
majas
Joj zakaj je Kaja postla tako poredna... vso energijo mi spije... Kaj pri samem vragu delam narobe da je taka... user posted image

Kuham kosilo, danes bo musaka.

Joj kako bo ta dopust hitro minil. user posted image

Urška bravo za tvojo prijateljico.. je pa res..če imaš voljo in ne gledaš na to črno..se vse lepo izteče user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
12.8.2009 14:42:20   
Žiga
O, moj darling nas kuka

To mam samo odprto...

Danes si pa pozna. Da ne bo mala predolgo v vrtcu... user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
12.8.2009 15:58:41   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Danes si pa pozna. Da ne bo mala predolgo v vrtcu... user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ok, tole pa leti na to, da sem šla včeri eno uro prezgodi po tamalo user posted image , pa sem se na srečo še pred vrtcem spomnila, da otroc še spijo. user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
12.8.2009 18:19:24   
viv_
Dan!

Sem jezna ko user posted image na Siol. Že 4 dni smo brez neta... zdej se na vrtu švercam ne eni "Mojci"... Majku milu! Upam, da bojo jutr zrihtal!

Drgač pa pri nas imamo tudi zobno obdobje... Mirna. 6-ke ima komplet zuni, sem pa slučajno ugotovila, da sta ji zrastli spodnji enki, stalni, ta mlečni pa nista ven padli. Smo šli do zobarce in ji je spulila ta mlečni enkici. Mirna je bila ful pridna. Zdej pa spremljamo... mi imamo po strani mojega očeta mal deformirano spodnjo čeljust, mamo premajhno in zato zobe "nastreljane" enega čez drugega. Zdej bomo pri Mirni spremljali, da če bo kaj kazalo na krive zobe, da to zrihtamo takoj...

Hišica pa lepo raste dalje... sem kar vesela... user posted image

Pa tamalidve gresta jutri z našo mami še za en teden na morje user posted image Bova s tastarim sama user posted image Za vikend greva na dopust po dopustu, sama kampirat na Sočo. Komi čakam!!! user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
12.8.2009 18:36:10   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Dan!

Sem jezna ko user posted image na Siol. Že 4 dni smo brez neta... zdej se na vrtu švercam ne eni "Mojci"... Majku milu! Upam, da bojo jutr zrihtal!

Glej da jim navš pozabla računa reklamirat. Še dobr, da se lah na sosedih "šverceš".

Bemtiš, to bom mogla jest tud pr Mihu pazit, da mu nav kej zrastlo kje na stran. Sicer mu vsak večer še jest zobe umijem, tako da upam bom hitro ugotovila, če ne bo kaj ok.
Mi bomo pa samo Miha oddal za en teden. Špela bo pa z nama. Se moja mami ne upa oba vzet, k se boji kako ju bi krotila.
Sem ti pa kar fovš za tale dopustek. Men bi tud pasal it kam na samo z mojim user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
12.8.2009 22:28:06   
Anonimen
Urška, en velik kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo prijateljico.  user posted image bolezen...

Majas, čestitke za user posted image ! Lepo in zdravo nosečnost želim. user posted image

Še 2x v službo pa 2 tedna dopusta! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
13.8.2009 7:42:26   
urška76
Muca maca hvala. Pa uživaj na dopustu. Sem ti kar mal fovš. user posted image
Sama fovšija me je zadnje čase. Vsi še neki okol hodte na dopuste.user posted image No sej lepo, da greste, sam jest bi tud.

< Sporočilo je popravil urška76 -- 13.8.2009 7:47:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
13.8.2009 9:35:26   
Aja1
A me lahko v tej nosečnosti še kaj skrbi???user posted image user posted image  Nejina sestrična je včeraj dobila vodene koze (seveda sta bili pa celo nedeljo skupaj). Tako, da jih tudi mi pričakujemo. Jaz sem jih menda prebolela v otroštvu, ampak strah je vseeno prisoten...user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
13.8.2009 11:29:30   
urška76
Aja1 ne preveč skrbet. Če nisi sigurna zase, se greš lahko testirat in če jih slučajno še nisi imela obstaja cepivo.
Za Nejo je pa itak dobro, da jih čimprej preboli. Ni pa nujno, da jih bo dobila. Ker vprašanje, če je bila v nedeljo sestrina že kužna. Boš vidla nekje v roku 14 dni. Ne se preveč sekirat, sej bo vse k.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
13.8.2009 12:11:22   
krfjolca
Aja1, jaz sem imela isto sceno pri Anžetu - je zbolel nečak. Samo jaz jih definitivno nisem prebolela, so me testirali na infekcijski in mi potem dali infuzijo protiteles. Je začasna zaščita. Cepit pa v nosečnosti ne smejo. Jaz sem se že parkrat hotla, pa nikoli ni bilo prilike. Zdaj se pa spet ne smem, ker dojim. user posted image  Sem ziher, da mi jih bo Anže iz vrtca prinesel.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
13.8.2009 12:17:05   
Aja1
Hvala punci. user posted image
Mami pravi, da sem jih imela, ampak jaz kar nekako ne morem bit 100%. Kaj pa če jih slučajno nisem imela in so zdravniki rekli, da so? Matr...sem nazaupljiva.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
13.8.2009 12:17:40   
Aja1
Krfjolca, pa če se boš cepila, to pomeni, da jih sploh nikoli ne boš dobila?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
13.8.2009 16:17:53   
urška76
Z bejbo čakava, da nama oči Miha domov pripelje. Špelo sem mora lit zjutraj iskat v vrtec, ker je zakuhala. Drugače je živahna, ima apetit (no za kosilo je samo pardižnik jedla, testenin ni hotla) in ni nič opazit, da bi ji kaj manjkalo. Vročino ima pa okoli 38. Pa počivat mini hotla. Je spala cele pol urce. da je vsaj mal počivala in ne divjala naokoli sem ji dala Carse in je ona svojega Stelo kvina gledala. Je bila celo pol ure pri miru. Potem si je pa puzzle zraven vzela user posted image
Zdej gleda pa Pink Phanterja in zraven kuha za dojenčka.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
13.8.2009 21:42:05   
krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Krfjolca, pa če se boš cepila, to pomeni, da jih sploh nikoli ne boš dobila?

Ja, če se cepiš, si imun. Oz. lahko jih še vedno dobiš, ampak v zelo mili obliki (kot jih lahko tudi dobiš, čeprav si jih kot otrok že prebolel). Ker, če zboli odrasel, je potek bolezni zelo hud.
Če nisi prepričana, pojdi na odvzem krvi na infekcijsko, tam ugotovijo, koliko imaš protiteles.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
13.8.2009 21:45:09   
krfjolca
Urška, pri nas tudi nekaj kuha mularijo. Sosedova sta na morju zakuhala, pa ni bilo nič hujšega, malo prebavnih težav. Danes sva na vrsti midva z Anžetom, sam brez vročine zaenkrat. Seveda, v soboto gremo na morje, itak je vadno polna bajta bacilov preden gremo mi kam. user posted image Sem jezna. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
14.8.2009 10:03:07   
majas
Dobro jutro. sem danes prva.. evo eno kavico.. je že dolgo nismo spile skupaj user posted image  user posted image

Mi prav paše da je danes ma,o oblačno zunaj.

Pa je že petek, dopust mi je prehitro minil user posted image

Danes pa mi je tak čudno v želodcu, nič mi ne paše jesti...

lep vikend vsem

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
14.8.2009 10:59:40   
urška76
Dan!
Midve s čebelo sva že s sprehoda. Sem mela mal problemov, ker je hotela na vsak način na tobogan, vsa igrala pa mokra od dežja.
Majas se je Kaja umirila? Čudno v želodcu? Sej bo bolš, počaki ene par tednovuser posted image Ja pa hvala za kavico.
Zdej se grem pa moji bejbi in njenima dojenčkoma posvetit. user posted image Ima zdele hranjenje in moram priskočit na pomoč, ker ji nagajata.user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......