Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 11.8.2009 20:05:16
|
|
|
|
Aja1
|
Urška - to mora biti pa res hudo. Lepo od tebe, da stojiš prijateljici ob strani. zanjo. Seveda pa močno stiskam pesti za službo. Sem pa zdaj sama doma. Neja je šlaže popoldan z našimi v vinograd in ko so jo pripeljali nazaj, je rekla, da bi spala pri babi in dediju. Ok, pa naj gre. Imam pa frej, čeprav kar že pogrešam malega kebra. Tastar je pa itak spet na šihtu. Pride pa menda kmalu.
|
RE: November 2006 - 4. del 11.8.2009 22:29:23
|
|
|
|
majas
|
Urška lepo da stojiš prijateljici ob strain, res... No glede tamalih..pa sem mislila da je samo moja Kaja taka.. in se včasih sprašujem kaj delam narobe ko to dela... Zdaj pa lahko noč vsem... Aja1 ti pa uživaj malo sama..včasih paše..pa hvalabogu da rada gre drugam spančkat. nočko
|
|
RE: November 2006 - 4. del 12.8.2009 7:37:42
|
|
|
|
Nogavica
|
majas, jupiiii, čestitke! Pa si le dočakala .
|
|
RE: November 2006 - 4. del 12.8.2009 8:34:54
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica majas, jupiiii, čestitke! Pa si le dočakala . ja res hvala
|
|
RE: November 2006 - 4. del 12.8.2009 10:02:05
|
|
|
|
urška76
|
Dan! Meni se pa že kopalnica šajna (moram kle napisat, da bo moj dragi prebral, drgač itak ne bo opazil ). Pa pralna krogla je prišla po pošti. Zdej pa upam, da bo konec problemov s kožo pri Špeli. Zdej pa mal po netu prebrskat, pa vmes upam, da se bo prijateljica oglasila. K to bi pomenil, da se dost dobr počuti. Čeprav kemoterapija ni glih mačji kašelj. Včeri sem cel dan razmišljala o njej. Pa še tri sončke ima doma, katerim se mora posvečat. Ta najmlajša je bla glih včeraj stara tri leta. Ma sej vem, da ne smem bit žalastno, pa vem da je borka in se bo 100% izvlekla iz tega, sam ... Moram it kaj veselega brat, da mal odklopim. Pa obljubim, da vam ne bom več morila. To je itak forum za bolj vesele stvari. Naši mali pa zgornji petki ven rijeta in je posledično tečka. No včeri je vsaj že spala. Ampak vsaj vemo, kaj je bil razlog za vso tečnobo minule dni.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 12.8.2009 10:11:23
|
|
|
|
Aja1
|
Urška - upam oz. želim, da se dobro razplete situacija s tvojo prijateljico. Špela pa šele zdaj dobiva petke? Uf, naša jih ima že sigurno eno leto (prej več). No, pa naj čimprej izrastejo, da bo spet pridna Špelca.
|
RE: November 2006 - 4. del 12.8.2009 10:30:08
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Špela pa šele zdaj dobiva petke? Uf, naša jih ima že sigurno eno leto (prej več). No, pa naj čimprej izrastejo, da bo spet pridna Špelca. Sej naša ima spodnje tud že kar neki časa (sploh ne vem več kdaj jih je dobila), zgornje pa zdej rovarijo ja. Naj mi še Miha začne šestice zdele dobivat pol sem pa v r**i . BOm mela dva tečneža doma. Včeri je bil naš mali zvečer tok utrujen, da je samo padel v posteljo in ga je zmanjkalo (no prej se je bunil, da bo še risanke gledal, ker sploh ni utrujen ). No včeraj mi je prišel domov potetoviran (mislim zgodaj je začel, pa čeprav je samo čigumi tatoo ), pa šele danes zjuraj povedal da so vmes delali iz gline, ker oni ne gredo nič počivat. So pa ja že preveliki, počivat gredo samo dojenčki. Jih med ta hudim soncem mal umaknejo (pa da si vseeno malo odpočijejo), pa jih zamotijo s takimi mirnimi dejavnostmi. Mi ni žal, da sva ga vpisala za ta en teden. V soboto gre pa z mojima na morje. Bomo mel en teden edinko doma Zdej grem pa risat kako kopalnico hočem imet v Domžalah. Vmes pa mal Crvena jabuka poslušam, da mam možgane na off.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 12.8.2009 14:12:02
|
|
|
|
urška76
|
O, moj darling nas kuka Sem bila na kofetku zdele in sem boljše volje. Vidim, da ima ta moja prijateljica ogromno moči in bo šla skozi. Sicer po besedah njenega moža jo je treba občasno mal v "rit brcnit", ampak v splošnem bo pa šlo. In verjamem vanjo. zdej bo treba pa kmal po ta malga otroka.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 12.8.2009 14:40:51
|
|
|
|
majas
|
Joj zakaj je Kaja postla tako poredna... vso energijo mi spije... Kaj pri samem vragu delam narobe da je taka... Kuham kosilo, danes bo musaka. Joj kako bo ta dopust hitro minil. Urška bravo za tvojo prijateljico.. je pa res..če imaš voljo in ne gledaš na to črno..se vse lepo izteče
|
|
RE: November 2006 - 4. del 12.8.2009 14:42:20
|
|
|
|
Žiga
|
O, moj darling nas kuka To mam samo odprto... zdej bo treba pa kmal po ta malga otroka. Danes si pa pozna. Da ne bo mala predolgo v vrtcu...
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 12.8.2009 15:58:41
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga zdej bo treba pa kmal po ta malga otroka. Danes si pa pozna. Da ne bo mala predolgo v vrtcu... Ok, tole pa leti na to, da sem šla včeri eno uro prezgodi po tamalo , pa sem se na srečo še pred vrtcem spomnila, da otroc še spijo.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 12.8.2009 18:19:24
|
|
|
|
viv_
|
Dan! Sem jezna ko na Siol. Že 4 dni smo brez neta... zdej se na vrtu švercam ne eni "Mojci"... Majku milu! Upam, da bojo jutr zrihtal! Drgač pa pri nas imamo tudi zobno obdobje... Mirna. 6-ke ima komplet zuni, sem pa slučajno ugotovila, da sta ji zrastli spodnji enki, stalni, ta mlečni pa nista ven padli. Smo šli do zobarce in ji je spulila ta mlečni enkici. Mirna je bila ful pridna. Zdej pa spremljamo... mi imamo po strani mojega očeta mal deformirano spodnjo čeljust, mamo premajhno in zato zobe "nastreljane" enega čez drugega. Zdej bomo pri Mirni spremljali, da če bo kaj kazalo na krive zobe, da to zrihtamo takoj... Hišica pa lepo raste dalje... sem kar vesela... Pa tamalidve gresta jutri z našo mami še za en teden na morje Bova s tastarim sama Za vikend greva na dopust po dopustu, sama kampirat na Sočo. Komi čakam!!!
|
|
RE: November 2006 - 4. del 12.8.2009 18:36:10
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Dan! Sem jezna ko na Siol. Že 4 dni smo brez neta... zdej se na vrtu švercam ne eni "Mojci"... Majku milu! Upam, da bojo jutr zrihtal! Glej da jim navš pozabla računa reklamirat. Še dobr, da se lah na sosedih "šverceš". Bemtiš, to bom mogla jest tud pr Mihu pazit, da mu nav kej zrastlo kje na stran. Sicer mu vsak večer še jest zobe umijem, tako da upam bom hitro ugotovila, če ne bo kaj ok. Mi bomo pa samo Miha oddal za en teden. Špela bo pa z nama. Se moja mami ne upa oba vzet, k se boji kako ju bi krotila. Sem ti pa kar fovš za tale dopustek. Men bi tud pasal it kam na samo z mojim
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 12.8.2009 22:28:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Urška, en velik kup za tvojo prijateljico. bolezen... Majas, čestitke za ! Lepo in zdravo nosečnost želim. Še 2x v službo pa 2 tedna dopusta!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.8.2009 7:42:26
|
|
|
|
urška76
|
Muca maca hvala. Pa uživaj na dopustu. Sem ti kar mal fovš. Sama fovšija me je zadnje čase. Vsi še neki okol hodte na dopuste. No sej lepo, da greste, sam jest bi tud.
< Sporočilo je popravil urška76 -- 13.8.2009 7:47:34 >
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.8.2009 9:35:26
|
|
|
|
Aja1
|
A me lahko v tej nosečnosti še kaj skrbi??? Nejina sestrična je včeraj dobila vodene koze (seveda sta bili pa celo nedeljo skupaj). Tako, da jih tudi mi pričakujemo. Jaz sem jih menda prebolela v otroštvu, ampak strah je vseeno prisoten...
|
RE: November 2006 - 4. del 13.8.2009 11:29:30
|
|
|
|
urška76
|
Aja1 ne preveč skrbet. Če nisi sigurna zase, se greš lahko testirat in če jih slučajno še nisi imela obstaja cepivo. Za Nejo je pa itak dobro, da jih čimprej preboli. Ni pa nujno, da jih bo dobila. Ker vprašanje, če je bila v nedeljo sestrina že kužna. Boš vidla nekje v roku 14 dni. Ne se preveč sekirat, sej bo vse k.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.8.2009 12:11:22
|
|
|
|
krfjolca
|
Aja1, jaz sem imela isto sceno pri Anžetu - je zbolel nečak. Samo jaz jih definitivno nisem prebolela, so me testirali na infekcijski in mi potem dali infuzijo protiteles. Je začasna zaščita. Cepit pa v nosečnosti ne smejo. Jaz sem se že parkrat hotla, pa nikoli ni bilo prilike. Zdaj se pa spet ne smem, ker dojim. Sem ziher, da mi jih bo Anže iz vrtca prinesel.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.8.2009 12:17:05
|
|
|
|
Aja1
|
Hvala punci. Mami pravi, da sem jih imela, ampak jaz kar nekako ne morem bit 100%. Kaj pa če jih slučajno nisem imela in so zdravniki rekli, da so? Matr...sem nazaupljiva.
|
RE: November 2006 - 4. del 13.8.2009 12:17:40
|
|
|
|
Aja1
|
Krfjolca, pa če se boš cepila, to pomeni, da jih sploh nikoli ne boš dobila?
|
RE: November 2006 - 4. del 13.8.2009 16:17:53
|
|
|
|
urška76
|
Z bejbo čakava, da nama oči Miha domov pripelje. Špelo sem mora lit zjutraj iskat v vrtec, ker je zakuhala. Drugače je živahna, ima apetit (no za kosilo je samo pardižnik jedla, testenin ni hotla) in ni nič opazit, da bi ji kaj manjkalo. Vročino ima pa okoli 38. Pa počivat mini hotla. Je spala cele pol urce. da je vsaj mal počivala in ne divjala naokoli sem ji dala Carse in je ona svojega Stelo kvina gledala. Je bila celo pol ure pri miru. Potem si je pa puzzle zraven vzela Zdej gleda pa Pink Phanterja in zraven kuha za dojenčka.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.8.2009 21:42:05
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Krfjolca, pa če se boš cepila, to pomeni, da jih sploh nikoli ne boš dobila? Ja, če se cepiš, si imun. Oz. lahko jih še vedno dobiš, ampak v zelo mili obliki (kot jih lahko tudi dobiš, čeprav si jih kot otrok že prebolel). Ker, če zboli odrasel, je potek bolezni zelo hud. Če nisi prepričana, pojdi na odvzem krvi na infekcijsko, tam ugotovijo, koliko imaš protiteles.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.8.2009 21:45:09
|
|
|
|
krfjolca
|
Urška, pri nas tudi nekaj kuha mularijo. Sosedova sta na morju zakuhala, pa ni bilo nič hujšega, malo prebavnih težav. Danes sva na vrsti midva z Anžetom, sam brez vročine zaenkrat. Seveda, v soboto gremo na morje, itak je vadno polna bajta bacilov preden gremo mi kam. Sem jezna.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 14.8.2009 10:03:07
|
|
|
|
majas
|
Dobro jutro. sem danes prva.. evo eno kavico.. je že dolgo nismo spile skupaj Mi prav paše da je danes ma,o oblačno zunaj. Pa je že petek, dopust mi je prehitro minil Danes pa mi je tak čudno v želodcu, nič mi ne paše jesti... lep vikend vsem
|
|
RE: November 2006 - 4. del 14.8.2009 10:59:40
|
|
|
|
urška76
|
Dan! Midve s čebelo sva že s sprehoda. Sem mela mal problemov, ker je hotela na vsak način na tobogan, vsa igrala pa mokra od dežja. Majas se je Kaja umirila? Čudno v želodcu? Sej bo bolš, počaki ene par tednov Ja pa hvala za kavico. Zdej se grem pa moji bejbi in njenima dojenčkoma posvetit. Ima zdele hranjenje in moram priskočit na pomoč, ker ji nagajata.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Isto ime?Jaka RRSam sem razmišljal, da bi imel otrok isto ime kot jaz. (ga nima ;)) Kaj meniš ti?Jasno. Janko III. vedno užge ;) (
6%)
Ne. Totalno nekreativno. (
90%)
Če je istega spola. (
4%)
Število vseh glasov: 353Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!