viv_
|
Evo punce še mene... po dolgem času... Sem na hitro mal prečekirala za nazaj... Aja - superca za NS! Evo vidiš, vse bo OK!!! krfjolca - boooooooooooogaaaaaaaaaaaaaa!!! Jaz sem imela 2 taki, da sem cele ure lahko kofetkala... Sploh Zarja, če je bila 5 ur v vozu, pa je 5 ur spala... Milina, ti rečem... urška - slikce ful luškane! Super! Je pa Špela fuuuuul velika punca! Res! Ti imaš pa nekam dolge lase... Kar se gradnje tiče... konec septembra upamo, da bo ta glavno mim, da bo pozidano in pod streho z okni in vsem. Živce mi bo preplozal... Aaaaa... Sosed je mel spet en izpad, je čist ponoru. Moja mati je vsa živčna, mal zarad soseda, mal zarad nereda okol bajte, ker ona je čist obsedena z redom in lepoto in urejenostjo in čistočo... okol bajte je pa kabum... pa še zbil so ji en teglc ta velk, k je bla cipresa not, pa zvil eno stojalo za perilo sušit, pa jo je čist neki znerviral... aaaaaaaaaaa... večje škode zaenkrat ni bilo, mal je popokal notranji omet pri naših v kuhinji in dnevni, ampak bojo pač malarji spedenal k mi zaključimo. Smo pa trenutno brez strehe, ker bojo pozidali stene, potem pridejo neki nosilci in grušt ter streha. Upam, da bo zdele enih 14 dni kukr tok OK vreme... Držim pesti tudi za vas. Zamima - uživite na morju s ta novo punco A SMO ZA KAKŠNO SREČANJE? Mi smo bili 18 dni na Korziki in smo se imeli super... Fotke mate na FB. Tiste, ki pa niste gor pa . Korzika je noro lepa, ima vse, kulturno zgodovinske znamenitosti, lepo pokrajino, reke, morje... res lepo lepo lepo... je pa drago kot . Cene v ta velikih štacunah so recimo 50 do 70% dražje kot pri nas. Ampak, imeli smo se fajn, videli ogromno... Punci sta bili pridni, sploh Mirna je ta prava tabornica. Je pomivala posodo, sama gre že na wc (v kampih), ... res super punca. Tamalo je pa neki zamedlo, pa ni hotela v morje... še dobro, da so bili v kampih bazeni. Tja pa brez težav. Pa v rečnih tolmunčkih se je tudi kopala. Tko, tok za zdej... se bom javljala bolj pogosto. Ta teden sem še doma, naslednji teden grem pa na šiht