|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
11.7.2009 10:01:54   
max81
oj oj babnce..kako?

Aja1 upam, da si ok  in ne pozabi, da bo vse tko kot more bituser posted image user posted image ...super, da si boste pivoščili malo oddihauser posted image user posted image user posted image   ne nalepkic pa ne rabim več..hvala ti, k tako lepo skrbš zameuser posted image

Nogavica, kako pa ti in tvoj trebušček?...barva ti pa super paše in tudi jaz bi imela tako  barvo, ker je res lepauser posted image user posted image user posted image

joj tale tipkovnca non stop popravljam črke...včasih kr ne primejo pa eno leto stara tikovniauser posted image user posted image user posted image user posted image mah

pri nas ni nič novega....hodmo v služo aja ne vem, pa če sem vam že povedala, da gremo tudi mi jeseni v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 951
13.7.2009 8:41:57   
viv_
Dan!

O, punce, nobena nič ne piše... Kaj kej novega? Koliko vas je na morju? Koliko vas bo šlo?

Mi gremo v petek...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 952
13.7.2009 10:12:42   
Luni
Ooooj!
Ja, Viv, mi gremo tudi v petek user posted image user posted image user posted image . Upam! In na tri tedne odklopa!
Naša Maška je tudi zelo pridna kar se pleničk tiče. Čisto suha, podnevi in ponoči že več kot mesec user posted image user posted image  Tudi v avtu zdaj ni več noben problem: punca zdrži, je pa lepo navajena, da ne pove zadnji trenutek, ampak ima še veliko rezerve!

V soboto smo šli po Nejca v Belo pri Colu, so imeli skavtski tabor cel teden. Jo je v nogo fasal, ampak ko je nas zagledal, je tudi na nogo pozabil user posted image  Potem smo se še malo družili, Maška je uživala 100 na uro in dan je minil kot bi mignil. Včeraj sem šla pa s fantoma na Ledeno dobo 3 (3D) v Kolosej. Bilo je super. Sem Majo Martino Merljak srečala, kako je to dekle preprosto!!! Prvič videni, ma, je take poglede in smehljajčke nam pošiljala, da mi je bilo kar malo nerodno  user posted image   Smo imeli takrat še Maško poleg, itak je face pokala..... Je bila pa z dvema otročkoma.... Že itak mi je bila ful vščeč, zdaj sem pa 100% njena fenicauser posted image user posted image user posted image

Viv, v petek gremo? Gremo, jaaaaaaaaaa!!!user posted image user posted image user posted image

Uživajte mamice, otročki, očiji, lepo poletje vam želim!!!

< Sporočilo je popravil Luni -- 13.7.2009 10:14:07 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 953
13.7.2009 14:57:15   
krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: Luni

Sem Majo Martino Merljak srečala, kako je to dekle preprosto!!!

user posted image user posted image
Sorči, sam men se zdi ta bejba daleč od tega! user posted image
Je hodila na isto gimnazijo, kot jaz (sicer je leto ali dve mlajša), pa je bila straaaaašno zafnana. Je pa očitno res dobra igralka, če ji uspe ljudi pretentat, da je preprosta user posted image . LOL, mal heca mora bit ;)

Mi smo imeli danes posvetovalnico. Je punči kar zrasla - ima 5800 g in 60 cm. Dokaj idealne mere, očitno bo bolj šlank kot Anže - sem šla gledat, je imel bajsek pri 3 mesecih že 7200 g in 63 cm! user posted image
Cepljena pa ni bila, ker je še kar malo nahodna, moram drug teden poklicat, ko se popolnoma pozdravi. Pa še za razvojno ambulanto sva dobili napotnico, ker se mi zdi malo zategnjena. (Jaz sem ena od tistih pikolovskih mam, ki pridejo že z vsemi diagnozami do zdravnika, on pa samo še napotnice in recepte napiše user posted image )

Sicer smo pa OK, Anže je cuker, priden ko strela. Mala malo manj pridna, ampak dokler ponoči spi 8-10 ur v kosu, ji vse odpustim, pa če jo imam cel dan na joški user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 954
13.7.2009 19:10:08   
Anonimen
Kdo pa je sploh Maja Martina Merljak? user posted image user posted image  

Mi gremo na dopust avgusta, najbrž v drugi polovici. Razmišljamo o Grčiji, samo nas je malo strah peklenske vročine. Bomo najbrž na koncu kar na slovenski obali pristali. user posted image
A. je šla po skoraj 2 tednih zopet v vrtec, je imela kar hudo angino in bronhitis. Ta njena boga pljučka... Drugače smo ok.
Jaz danes papcam ko mali user posted image , ne vem kaj mi je. Mi je že slabo, pa še kar jem. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 955
13.7.2009 21:23:17   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Se sprašujem tudi jaz. user posted image  Prvič slišim za njo.

Tudi mi bomo šli v drugi polovici avgusta, če bo D. dobil dopust. Šli pa bomo v Pirovac k tastovi sestri, kot že lani.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 956
13.7.2009 22:09:45   
urška76

.gif[/image]

T je uno zafnano bitje k je Emo vodilo (vsaj mislim, da jo je user posted image )

Bejbe rabim eno pomoč. Kak vas lahko potrdim za prijatelje? Kliknem na kljukico, pa me vpraša, če res hočem dotično potrdit za prijatelja in ko rečem da ja, se ne zgodi nič. user posted image Počas se bom šla na blond poštrihat, da mojo inteligeco skrijem.
Drugače smo pa pr nas do grla v zidavi (no rušenju), in komaj čakam, da se čez 14 dni prepustim morju. V soboto sva mulota oddala v varstvo tči in šla na ogledza ploščicami, pa me je migrena položila. user posted image Bomo ta vikend ponovil vajo, k ene ploščice sem si uspela ogledat, zdej pa moj dragi "noče" vedet katere so mi ble všeč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 957
14.7.2009 7:29:05   
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Eh, pozabte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 958
14.7.2009 11:19:25   
viv_
Krfjola, a MMM je mlajša od tebe? user posted image user posted image user posted image  Men pa zgleda starejša...

Urška, dej ne omenji... mi imamo jutri dan D, ko bomo našim na glavo zlili ploščo. Sicer so dvojna lesena tla vmes, torej če gledamo je omet od naših, pa trstika, dile, lege, še ene dile... Molim, da ne bo preveč skoz zalilio... Čist sem z živci na psu že user posted image  Potem pa tudi jaz za 14 dni odklopim, ker imajo zidarji kolektivca. Aleluja! user posted image

Učeri sva šla gledat kritine, nagibamo se k Tondachu ali Creatonu.

Danes sem šla pa na pogovor na EKO sklad imajo za fasade in menjavo oken nekej nepovratnih sredstev, pa ugodne kredite... Tko da...

Pri ploščicah pa še nismo... Letos je plan, da spravimo pod streho, pa da mamo not vsa okna in vrata.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 959
14.7.2009 13:20:13   
krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Krfjola, a MMM je mlajša od tebe? user posted image user posted image user posted image  Men pa zgleda starejša...

O, hvala za kompliment user posted image
Ja, punca je letnik 83, eno leto je mlajša od mene user posted image

Danes pa grem vseeno malo pošnofat po razprodajah, mogoče se pa še kaj najde. Mi zapravljalska žilica ne da miru ...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 960
14.7.2009 21:48:23   
urška76
Čer
Danes šele vidim, kako skrpucalo sem včeraj oddala. Groza.
No danes smo uživali na sončku (in vročini). Zvečer sta nam pa mojadva prinesla borovice in gozdne jagode, ki sta jih nabrala na pokljuki. Pa nekaj jurčkov, ki jih je hotel Miha že za večerjo pojest. user posted image
Viv dobro vlivajte. Držim pesti, da ne zalijete preveč. Ja za okna sva pa midva tud gledala na ko skladu. Pa še za spodnja tud lahk rečeva, ki sta jih našadva lani menjala. Sam jim ni dost, da na računu piše, da so plačana, še odrezek iz banke morva zraven dat (ki ga seveda nimava in ga morva it naročit tja, kjer sva vplačala). user posted image Zato, ker bova pa azbestno streho menjala nam pa nč ne povrnejo. Edin kredit dajo. user posted image
Nč, grem našmu gužvo delat user posted image
Nočko

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 961
15.7.2009 8:18:08   
viv_
Urška,

sam meni je pa tipson reku, da če se azbestno streho dol daje, da neki povrnejo.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 962
15.7.2009 13:48:04   
Nogavica
Živa je danes prvič lulala v kahlico. user posted image  Škoda le, da je bila oblečena. user posted image
Pa tako ponosno me je poklicala: "Mamica, pridi gledat, kak lulam!"

V ponedeljek imam 3D UZ. Komaj čakam.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 963
15.7.2009 14:03:13   
takotako
Viv a lahko poveš kaj več kje bi lahko vpršala ker smo jo mi dal en teden nazaj dol?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 964
15.7.2009 14:57:38   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: takotako
Viv a lahko poveš kaj več kje bi lahko vpršala ker smo jo mi dal en teden nazaj dol?

Tudi mene zanima...
Eko Sklad pa da samo ugodnejši kredit, ki niti ni tako ugoden konec koncev...

LP
Ž.

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 965
15.7.2009 20:54:32   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

IZVIRNO SPOROČILO: takotako

Tudi mene zanima...
Eko Sklad pa da samo ugodnejši kredit, ki niti ni tako ugoden konec koncev...

LP
Ž.

Jaz sem govorila na Eko skladu z nekim Igorjem Čehovinom, ful prijazen, redno odgovarja na maile... Ampak za kritino se potem nisva nič pogovarjala, ker nimamo azbestne.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 966
15.7.2009 20:57:46   
viv_
No, da se pohvalim. Danes so nam ob 10h dopoldne zalili ploščo. Skrbelo me je ful, ker imajo spodaj naši stanovanje, ampak je bilo vse OK, niti kapljica ni prišla skozi. Jutri bodo okrog prizidka naredili hidroizolacijo in zasuli, ker je na pol vkopan. Potem bodo pa zašolali stopnišče v prizidku, od koder je tudi vhod v mansardo potem in zabetonirali štenge. To je plan za ta teden, potem pa 14 dni dopusta.

Po dopustu pa še en velik podvig - podreti streho, na novo pozidat mansardo, ker bomo dvignili, novo ostrešje in nova streha.

Okna v mansardi bodo itak vsa Velux, jih je kar nekaj. Imamo še dve panoramski steni in nekaj oken v prizidku, to bo pa verjetno AJM.

Zdaj že počas vidim luč na koncu tunela ... user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 967
16.7.2009 16:21:23   
majas
En vroč pozdravček... pa se je kooončno začelo poletje, sicer je zunaj vroče za umret a vseeno paše... mi smo se prejšni teden vrnili iz kratkega dopusta, tisti malo večje pa je na vrsti avgusta.

Tak sem srečna Aja1,,, res user posted image skos sem mislila na tebe... še čakam na 29.7 zdaj pa vem da bo vse ok...

Mi pa smo 4 dni brez dude user posted image user posted image user posted image user posted image eno je vrgla ribicam v potok drugo pa je krteku zakopala. krize je blo malo a smo vztrajni. Pleničko pa še ponoči imamo ker je zjutraj tak mokra plenica da ji enostavno še ne upam vzeti stran, čez dan ko pa gre spat pa se čisto suha zbudi.

Greve zdaj malo v senco ven, kaja pa v bazenčeka.

Aja danes sem imela pregled pri Ginekologu, ker ga nisem mela že mmm dolgo  no. pa je vse ok... tak da ... Zdaj pa upam na 2010.. ker delamo in delamo pa nič.

Lep dan, papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 968
17.7.2009 9:17:35   
krfjolca
Zaskrbljena user posted image

Anže ne more hodit. Ful ga boli desna noga. Celo noč se je zbujal v joku, danes pa sploh stopit ne more. Včeraj je še normalno letal naokrog, se kopal v jezeru, skakal itd. Potem je nekaj čudno klecnil in od takrat se je samo stopnjevalo. Zvečer je šepal in tožil, da ga boli, danes pa sploh ne more na nogo stopit. Sicer že nekaj dni opažamo, da nekaj šepa, sam smo mislili, da se je pač kaj udaril, ker ni bilo ves čas. Ne vem pa, da bi kdaj kaj bolj padel na koleno ali podobno. Zdajle je Dejan z njim pri zdravniku, ker jaz ne morem zaradi Sare, upam, da ga bodo dobro pregledali. Sem brskala po netu, kaj lahko pomeni bolečina v kolenu, pa bi bilo bolje, da ne bi user posted image , ker zdaj umiram od skrbi. user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 969
17.7.2009 10:17:30   
Zamima
Ojla!
no pa da se še jaz javim po dolgem času!

Mi smo veliko skupaj, skoraj že vsak dan, menda da v treh tednih nismo bili 3 dni skupaj, ostalo pa smo, komaj čakam, da bo zavedno user posted image user posted image . Jaz še delam, in ko pridem domov sem kot cunja, ful malo na PC.... Zala je ok, dude nima že ene 3, 4 mesece se mi zdi, je šlo hitro, sem ji jo stran vzela in je bilo to to, parkrat jo je še omenila, potem pa nič več,... plenice še vedno imamo, se očitno počuti tako bolj varno, ampak saj bo!

AJa1, super, sem vedela, da bo vse OK, lepo in brezskrbno nosečnost ti želim vse do konca user posted image user posted image

Majas, držimo pesti, da Kaja čimprej dobi družbo.... user posted image

Viv, superca, da hiška napreduje, moja prijateljica tudi gradi user posted image user posted image .

Na dopust gremo pa mi avgusta, za 10 dni, komaj čakam, da bomo skupaj na lepšem.... user posted image ,  potem bom pa kot zgleda še kar delala, ampak važno je, da kapne malo več € user posted image . Za vse je treba prijet, kjer se kaj pokaže. user posted image  sem pa ful zadovoljna tukaj. Sicer ostala ne bom, ker samo nadomeščam, ampak kolikor dolgo se bo dalo bom z veseljem.

Vsem, ki ste na dopustu ali še gresta, uživajte maksimalno!!! Vae nosečke, pazite nase in svoje zakladke!

Krfjolca, kaj jaz to berem user posted image user posted image user posted image user posted image , upam in stiskam pesti, da ni nič hudega,... čist laično, možno, da se mu je kak živec vnel/ zataknil kam user posted image

velik user posted image  in polno user posted image user posted image user posted image  vam pošiljam

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 970
17.7.2009 17:05:33   
urška76
Ojla!
Krfjolca a je bil Anžetko kaj prehlajen te dni? K tko je naša mala začela šepat par dni po prehladu, se ji je vnetje preneslo na sklepe (njej na kolčni sklep). Ni pa nič hujšega to (se pozdravi v večini primerov brez zdravil).
Poročaj kako je. Držimo pesti, da ni kaj drugega hujšega.
Nč zsej šibamo na banko, pa po nove sončne špegle za Miha, pa še po kaj v klimatizirn BTC user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 971
17.7.2009 19:37:43   
Anonimen
Ojej, pestke za Anžeta, upam, da ni kaj hujšega! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A. je pa včeraj ponoči uspešno prestala 1.poizkus spanja brez plenice. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 972
18.7.2009 8:36:42   
Nogavica
Bravo, Ana! user posted image

krfjolca, kako je Anže?

Živa je včeraj 3x lulala v kahlico. Tokrat slečena. user posted image  Mogoče nam bo pa vendarle ratalo to poletje. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 973
18.7.2009 10:19:01   
krfjolca
Bravo za dosežke user posted image

Anže je danes bolje - sicer še šepa in je previden pri hoji, ni pa bilo več nočne bolečine in vsaj hodi (včeraj se je raje pustil nosit, kar ni upal stopit na nogo, pa z vozičkom smo šli na sprehod). Možno je, da je res vnetje po virozi. Lahko si je pa tudi prehladil koleno s klimo in hladno vodo, kaj pa vem. Bomo videli, upam da bo po tednu dni dobro.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 974
18.7.2009 10:20:54   
max81
lep pozdravček

ne morem verjet, da enkrat uživam v dežjuuser posted image ...tale vročina mi ni bila  user posted image preveč všečuser posted image ......evo kot ponavadi, tastar je na šiht, mi smo pa za spremembo vstali bolj poznouser posted image ......tamaledva se igrata, jest srkam še zadnje kaplice kave in perem cote, no sem že bolj proti koncu, ker že od včeraj perem, dobro, da nimam več, ker ne vem kako bi se kej posušilo, ko tako dežuje..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse , ki že pridno hodite na kahlico, pri nas bo pa verjetno prej tamal začel kot tavelik škratuser posted image

za kosilo nimam ideje?!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Škrlatinka: Otrok jo lahko preboleva večkrat
Škrlatinka je nalezljiva bolezen, za katero zbolijo največkrat otroci. Za razliko od drugih otroških bolezni, pa lahko z...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?