Zamima
|
Ojla! no pa da se še jaz javim po dolgem času! Mi smo veliko skupaj, skoraj že vsak dan, menda da v treh tednih nismo bili 3 dni skupaj, ostalo pa smo, komaj čakam, da bo zavedno . Jaz še delam, in ko pridem domov sem kot cunja, ful malo na PC.... Zala je ok, dude nima že ene 3, 4 mesece se mi zdi, je šlo hitro, sem ji jo stran vzela in je bilo to to, parkrat jo je še omenila, potem pa nič več,... plenice še vedno imamo, se očitno počuti tako bolj varno, ampak saj bo! AJa1, super, sem vedela, da bo vse OK, lepo in brezskrbno nosečnost ti želim vse do konca Majas, držimo pesti, da Kaja čimprej dobi družbo.... Viv, superca, da hiška napreduje, moja prijateljica tudi gradi . Na dopust gremo pa mi avgusta, za 10 dni, komaj čakam, da bomo skupaj na lepšem.... , potem bom pa kot zgleda še kar delala, ampak važno je, da kapne malo več € . Za vse je treba prijet, kjer se kaj pokaže. sem pa ful zadovoljna tukaj. Sicer ostala ne bom, ker samo nadomeščam, ampak kolikor dolgo se bo dalo bom z veseljem. Vsem, ki ste na dopustu ali še gresta, uživajte maksimalno!!! Vae nosečke, pazite nase in svoje zakladke! Krfjolca, kaj jaz to berem , upam in stiskam pesti, da ni nič hudega,... čist laično, možno, da se mu je kak živec vnel/ zataknil kam velik in polno vam pošiljam