|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
4.7.2009 12:16:48   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Aja, kako si ti?

Hvala. Sem kar ok. Glede na ponedeljek, ko sem to izvedala, sem 99% boljše. Me zagrabi občasno tisti pesmimizem, ampak poskušam razmišljati optimistično....

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 926
4.7.2009 12:36:19   
Aja1
Max, še rabiš Mercatorjeve nalepke? Mislim, da si ti enkrat o tem pisala... user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 927
5.7.2009 19:50:11   
Aja1
user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 928
5.7.2009 22:08:53   
Nogavica
Jaz sem pa danes čisto izžeta. Živa je bila danes neznosna, nikoli še ni bila taka. user posted image  Za nameček pa še spat ni hotela opoldne in posledično bila popoldne še hujša. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 929
5.7.2009 22:15:18   
Aja1
Nogavca, jutri bo Živa pa pravi srček. Imela je naporen dan. Verjamem pa, da te je čist izčrpala. Naša zna bit tudi taka. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 930
5.7.2009 22:16:26   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Nogavica, jutri bo Živa pa pravi srček. Imela je naporen dan. Verjamem pa, da te je čist izčrpala. Naša zna bit tudi taka. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 931
5.7.2009 22:17:49   
Aja1
Ah, kaj sem zdaj naredila user posted image ...Nč, najboljš da grem spat.

Nočko.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 932
5.7.2009 22:40:28   
takotako
Ekola mi smo iz morja. Smo bili na Pagu-Šimoni. Zdaj pa nas naj bi čakala Anglija septembra pa jaz ful mojga bremzam zaradi gripe. Bomo vidli.

Tamali naš je navihanc jezikavi. Danes se mi je dvakrat v lužo ulegel da je pokazu kako on plava... Ali pa mu rečem moj fantek, on pa men moja babnca... Ampak tako mora bit,s am da je zdrav.
Planic smo se kar znebili edino ponoči mu dajem jo. Tud za kakanje k je bil kar problem se je na morju lepo navadil. Res pa da sem opazla da se ga mora pustit na miru. Ne da se ga skoz sprašuje a greš kakat-tako kot znajo babice.... Tako k je pripravljen sam reče in to je to.
Mamo pa z dudo probleme. mislim da ma zobka malo naprej in mu ne pustim je več met razen za spanje. In ma kar krizo. Pa še to mu moram čimprej ukinit. Sam se je toook navadu na njo da bi blo boljš par mesecev nazaj mu jo vzet.

Aja..Čestitam! Pa držim pesti da bo vse ok, kar sigurno bo in je že vse vredu!!!!

Tako zdaj pa šibam!

Atanja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 933
6.7.2009 19:27:25   
urška76
Čer!
Mi smo čist v gradnji. Zdej že zbiramo, kako kopalnico bomo mel, pa kak poden po tleh user posted image . Vhodna vrata smo si že ogledal. Pa vsemu zbijanju navkljub se v teh treh dneh ni še noben sosed pritožil. Zdrej mamo že polovico luknje za stopnice, pa okna so podrli (no steno pod njima) k bomo mel v dnevni na balkon okna do tal.
Otroc so jezikavi 100 na uro. Miha očitno daje, ker gre večina njegovih sošolcev letos v šolo. Špela ga pa posnema. user posted image
Drgač pa nič novega pri nas.
Aja1 drži se. Kdaj imaš NS?
Zdej pa šibam naši ta veliki tečnobi zobe pomagat umit.
Nočko

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 934
6.7.2009 20:16:08   
Aja1
Urška, super za zidarijo. user posted image  Kaj točno delate?

Atanja - imate pa pestrouser posted image . Super za suho ritko user posted image . Dudo sem pa jaz naši prerezala in je potem ni več hotela. Smo se jo res kar na enostaven način rešili.

NS imam pa 29.7. v Nm, 4.8. grem pa še enkrat na NS k Pušenjaku. Vas bom itak prosila za pesti.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 935
6.7.2009 20:18:31   
Nogavica
Mi smo danes prvič poskusili brez pleničke. Rezultat - 2x polulana in 1x pokakana v hlačke. Potem mi je pa sama rekla, naj ji dam nazaj pleničko.
Jaz pa sem upala, da bo že danes lepo povedala, da gre na kahlico ali na wc. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 936
6.7.2009 20:53:50   
Aja1
Nogavica, le vztrajno. Na začetku bo kar precej polulanih hlačk, ampak počasi pa bo skapirala. Pa čim večkrat jo vprašaj, če gre lulat.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 937
7.7.2009 8:43:26   
viv_
Jutro, punce...

Aaaa... še 10x grem spat, pa šibamo na morje. Letos res rabim dopust. Tale zidarija me je zdelala čist, čeprav (trkam) teče gladko... Zdaj so začeli rušit zidove mansarde in naslednji teden bodo zalili ploščo (naša hiša je sicer stara 90 let in ima lesene stropove). To bo še velik podvig. Upam, da ne bo preveč zamočilo. Sicer bodo dal spodi ene folije... Tko, da sem živčna ful...

Aja, kako flek?

Naogavička, ne sikiri se zarad plenic... počas bo šlo...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 938
7.7.2009 12:09:05   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Aja, kako flek?

Je izginil po 3-4 dozah antibiotika. Še 5x imam infuzijo, potem pa zaključim. Za rezultate (kako daleč je vse skupaj bilo) moram it še 1x čez tri mesece dat kri. Srčno upam, da je bilo pravočasno... Ampak nikoli se ne ve...
Imam pa roko že čist prepikano. user posted image  2x mi je pa še žila počila. Imam roko kot kakšen narkoman. user posted image

V četrtek gre Neja pa k babi na počitnice do petka. Bova malo sama doma. No, jaz bom itak večino časa spala, ker sem totalno utrujena in zaspana. Malo verjetno zaradi user posted image , malo pa zaradi te borelioze in malo še zaradi tega, ker skoz razmišljam, kaj če....user posted image  
Zdaj šele vidim, da je bila prva nosečnost res sanjska.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 939
7.7.2009 13:34:21   
krfjolca
Aja1, pri meni je bilo pa ravno obratno - je bila 2. user posted image sanjska. Pri Anžetu so bili sami problemi, že v nosečnosti non stop nekaj. Pa krvavitve na začetku, pa noricam sem se za las izognila (sem bila na infuziji na infekcijski, ker jih nisem prebolela, pa nečak jih je imel), ves čas nekaj. No, vseeno se je lepo izšlo. Je pa hudo, ko ne veš, na čem si. user posted image

Nogavica, malo še vztrajaj brez plenic, samo preveč na silo je pa brezveze, če še ni pripravljena. Če v parih dneh ne bo ok, ji daj plenico nazaj, pa počakaj. Mogoče je skoraj bolje, da počakaš na user posted image , pa jo boš potem nafintala, da je ona velika punca in velike punce lulajo v kahlico. Pri nas je ravno to zaleglo, smo imeli prej že kar nekaj neuspešnih poskusov, potem pa kar naenkrat, kot bi odrezal, suh podnevi in ponoči. Danes je bil zjutraj ful nesrečen, ker mu je malo ušlo (samo po hlačkah, ni bilo nič po postelji), ko je kihal, še preden je uspel do wcja prit. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 940
7.7.2009 14:09:04   
Nogavica
Danes zjutraj je bila spet brez plenice in se je polulala, kljub temu da sem jo vsakih 5 minut vprašala, če jo tišči. Ko sem jo potem preoblačila in sem ji hotela obleči hlačke, me je prosila, naj ji dam pleničko. user posted image

Se mi zdi, da bomo morali še za nekaj časa odložiti to. Odločila sem se, da jo bom pa vseeno vsak dan vsaj malo pustila brez, mogoče pa jo enkrat prešine. Škoda.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 941
7.7.2009 14:14:55   
Nogavica
Aja, glede nosečnosti sem še hotela napisat - meni je bilo pri Živi boljše, kot mi je zdaj. Je pa res, da je bilo tako mogoče malo tudi zaradi tega, ker je bilo nekaj novega in sem bila čisto paf od sreče. Pa še več časa sem imela razmišljat o sami nosečnosti in uživati v njej.
Zdaj sem pa bila prve tri mesece panična zaradi prejšnjega ss, potem sem še naprej paničarila vsakič, ko me je kaj zbodlo. Se mi zdi, da sem se komaj zdaj nekako umirila.
Pa glede kil se sekiram, ker sem štartala s ful več kg kot pri Živi, zdaj pa me je strah, da se ne bi še zraven zredila toliko kot takrat.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 942
7.7.2009 14:48:52   
Aja1
Nogavica - saj ti nimaš več veliko do konca. Kako hitro gre čas.
Tele nosečnosti so res različne. Zakaj ne morejo potekati brez problemov?

Danes bom pa pico pekla. No, Neja bo pomagala user posted image . Jo je šel dragi zdaj iskat v vrtec. Upam, da bo dobre volje, da mi ne bo spulila kakšnega živca. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 943
7.7.2009 21:51:10   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Tele nosečnosti so res različne. Zakaj ne morejo potekati brez problemov?

Zato da smo lahko potem toliko bolj hvaležne usodi, ko dobimo štručko v roke user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 944
7.7.2009 21:57:06   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Danes zjutraj je bila spet brez plenice in se je polulala, kljub temu da sem jo vsakih 5 minut vprašala, če jo tišči. Ko sem jo potem preoblačila in sem ji hotela obleči hlačke, me je prosila, naj ji dam pleničko. user posted image

Se mi zdi, da bomo morali še za nekaj časa odložiti to. Odločila sem se, da jo bom pa vseeno vsak dan vsaj malo pustila brez, mogoče pa jo enkrat prešine. Škoda.

Res je bolje, da še kak mesec počakaš - in  to popolnoma, da niti omeniš ne kahle ali hlačk. Predvsem mala ne sme dobiti občutka, da te je kakorkoli razočarala.

Evo, poglej našega frajerja, ga kar ne morem prehvaliti, tako hitro gre tole - zdaj že dva dni hodi na stranišče kar sam, brez pomoči. Se sam lepo sleče, dvigne desko (ok, tole me malo skrbi, ker je lahko nevarno da mu pade nazaj - na lulčka) in lula. Potem se obriše in si umije roke ter obleče! Na vrtu isto, poišče najljubši grm, pa opravi. Dobesedno čez noč, ko se je on odločil, da bo sam, je pa sam, brez kakega navajanja in učenja. No, edino za kakanje še kar hoče asistenco - ga je treba za roko držat, ko pritiska user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 945
7.7.2009 22:34:59   
takotako
Jaz se tudi strinjam z Krfjolco. Pri nas se je ful vidlo ker ga je moja mami skoz spraševala kdaj gre kakat. in Kak dan pol sploh ni šel. Na mroju k je bil sam z mano pa sem ga pustila na miru se je pa sam pripravil da bo šel in ko mi je rekel, je potem res kakal. Tako da rajši počakaj ker pri moji sestrični je tamala ful travme mela ker so jo na silo naučili. In je rekla da ji je še danes žal.

Naš mali je tud takoj začel. Dva dni prej tud ujet mal ni znal. Pol pa iz danes na jutri. Tako da je bla še vzgojitelca presenečena da že zna k sem ji zjutraj rekla da je brez.

Blagor vam k delate na hiški. Naših papirjev še od nikoder... Sem tok jezna.

Viv: pri nas je brat zdaj podstrešje rihtal pa zraven še streho menjal. Mogl bi že sep.pa so mel zidarji zamudo. No zdaj smo pa kar malo čakali na lep vreme. Pa ni blo nič in so sproti odkril eno stran in jo končali oz.pokrili. Se je pa zavleklo na 10 dni delo. ker so eno uro delal pa je bil dež... je pa ful huda streha zdaj k je mal drugačne oblike..

< Sporočilo je popravil takotako -- 7.7.2009 22:39:30 >

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 946
9.7.2009 19:56:24   
urška76
Dan!
Mi smo mel vmes dan žalovanja. Je poginila ena ribicauser posted image (zjutraj je še normalno jedla, popoldne pa smo jo našli na hrbtu) in je bil tak jok pri Mihu. Špela se še ne zaveda čisto, kaj pomeni če nekdo umre. No sem izkoristila priliko in MIhu malo bolj podrobno razložila stvari okoli smrti. Imamo dva skoraj devetdesetletnika v familiji in enemu se že orng pozna, da je star in bolan. Me pa zdej mali vsak dan z žalostnimi učki prosi za novo ribico, midva pa hočva videt, če je ta ki je ostala tud kaj bolana, predno kupimo novo. Nekak mi ni, da bi mi ribe poginjale po tekočem traku.
Zdej pa šibam Pikija Jakoba brat. Je že čas za spanje.

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 947
10.7.2009 14:37:14   
ema79
Hojla!

Tudi mi smo že iz dopusta. Bili smo na Pagu in smo se imeli odlično. Toliko imajo povedati čez hrvate in njihovo gostoljubnost, mi pa nismo imeli nobene slabe izkušnje, še slovensko so se full trudili govort.
Mala 8 dni ni stopila dlje kot do gležnja v vodo, skoz se je na obali igrala, zadnja dva dni jo je pa končno nekaj pičilo in je dala rokavčke gor in očitno morala vse nadoknadit za nazaj.
Moram jo tudi pohvalit, da sva prvi dan zvečer šle na pomol in je dala dudo mejčkenim ribicam (male ribice nimajo nobenga za stisnit, ko jim je hudo, ona ima pa očija in mamico itd. ......)   Bilo je joka pet minut za spanje, do sedaj je trikrat vprašala za njo, pa ji samo rečem "kje je duda?" ona pa odgovori "pri malih ribicah" in potem je vse ok!user posted image user posted image

Suha je čisto normalno-vse pove, hodi kar sama na kahlo, razen za kakat grem zraven, da pol uštimava do konca.  Kolikor me je pot skrbela na morje, je blo vse ok, za vsako, ko smo se ustavili, sem jo dala lulat in ni bilo panike.

Čez poletje bo sedaj doma pri babici, septembra pa zopet šiba nazaj v vrtec.

AJA čestitke za nosečnost in pa držim fige, da bo vse ok!

viv in urška full dobr, da vama gradnja tolk super laufa.

krfjolca imaš naravnost čudovito malo pupiko!

atanja kolo obrni v našo smer!!!!!!user posted image

Če boste kej organizirale kako srečanje, se bi ga udeležila, pa bi prosla, da me kontaktirate na zs.

Mejte se!

Življenje je lepo....

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 948
10.7.2009 22:14:01   
Aja1
Dober večer. Hvala punce še 1x, ker držite pesti zame in za user posted image . user posted image

Infuzijo imam še 2x. Končno. V ponedeljek moram še 1x dat kri, pa do zdravnice,.... Izvidi šele čez 3 mesece. user posted image user posted image  Resnično upam na najboljše, ker si ne predstavljam, kaj bi naredila (oz. kako), če bodo izvidi slabi. user posted image  Takrat bom namreč že cca 20t noseča.... Ne, ne....bom optimist.

V ponedeljek ali torek pa odrinemo na morje. Bo pasalo malo odklopa. Upam le, da možek ne računa na izležavanje. Tokrat bi si izležavanje lahko jaz privoščila (za spremembo). user posted image

Lepo bodite.

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 10.7.2009 22:16:40 >

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 949
10.7.2009 23:13:10   
takotako
Aja ti si kar privošči! si zaslužiš.

Ema-mogoče celo ta vikend zavijeva do vas.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Škrlatinka: Otrok jo lahko preboleva večkrat
Škrlatinka je nalezljiva bolezen, za katero zbolijo največkrat otroci. Za razliko od drugih otroških bolezni, pa lahko z...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?