Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 18.7.2009 10:21:54
|
|
|
|
max81
|
ah pozabla....krfjolca...upam, da je Anžetko boljši in da ni bilo nič hudega
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 18.7.2009 20:11:09
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Danes sem dala otroke v rejo , midva pa po opravkih (izbiri ploščic). Zdej imava v bistvu kopalniške ploščice izbrane (sam še enkrat morva it tiste rumene pogledat), naslednjič pa v lov za keramiko za v kuhinjo. Pa za parket morva it še pogledat. Ahhhh... Tok je še tega, kar morava zbrat. Jutri pa šibamo v Domžale pogledat, kok je namočilo, k je vse odprt, pa teli nalivi danes popoldan. Mami sicer pravi, da do njiju ni nič priteklo. V petek se mi je pa mla pri sosedi oblečena v bazen usedla. Pol se je pa še Miha . Še dobro, da mam vedno rezervne cote sabo. Aja1 kako je s tabo in pikico? Zdej bo pa čas za Pki Jakoba. Lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.7.2009 20:05:25
|
|
|
|
Nogavica
|
Kaj lahko pohvalim Živo, da se že dva ni ni polulala v hlačke in da hodi lepo na kahlico. Danes se je tudi po opoldanskem spanju zbudila s suho pleničko in takoj, ko je vstala, rekla, da gre na kahlico. Zdaj samo ne vem, kako bomo s kakanjem - navadno kaka med zajtrkom, zdaj pa kar ni, ker ni imela pleničke. No, včeraj je potem po kosilu, ko je imela na sebi pleničko od spanja, danes pa še ni. Če bo tako, ji bom med zajtrkom raje dala gor pleničko, kot pa da zadržuje.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.7.2009 20:29:19
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Živa . Sej počas bodo vsi novembrčki brez plenice. Glede kakanja jo pa poskusi takoj po zajtrku dati na kahlico (brez besed o kakanju, pa boš hitro videla, drugače pa res planičko gor, pa bo že povedala, ko jo bo motilo. Moji otroc razgrajajo v sobi, namesto, da bi spali. Špela ima sploh svoje minutke. Zdej ima naovo foro in je vse "kuka muka". Ne me vprašat, kaj to pomeni. Se bom morala jutri v vrtcu mal pozanimat. Grem delat red.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.7.2009 21:07:26
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Špela ima sploh svoje minutke. Zdej ima naovo foro in je vse "kuka muka". Ne me vprašat, kaj to pomeni. Živa pa vsake toliko vzklikne "kosomane". Se nama tudi ne sanja, od kod ji to, ker vsakič pove drugo štorijo. Enkrat pravi, da je to pela teta na radiu v avtu, drugič pa spet, da je to slišala lani na morju.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.7.2009 21:35:39
|
|
|
|
Nogavica
|
Evo, D. je ugotovil, kaj pomeni kosomane. Mislila je pesem Say my name od Destiny`s Child. Jo je zdaj morala parkrat poslušat, da si je pela zraven. Sem vam že povedala, da Živa šteje do 10 po nemško? Gleda lutke vsako jutro na ORF1 in se je zraven naučila, ker vedno nekaj štejejo. Ja, hvalim se malo.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 19.7.2009 21:52:51
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Evo, D. je ugotovil, kaj pomeni kosomane. Mislila je pesem Say my name od Destiny`s Child. Jo je zdaj morala parkrat poslušat, da si je pela zraven. Sem vam že povedala, da Živa šteje do 10 po nemško? Gleda lutke vsako jutro na ORF1 in se je zraven naučila, ker vedno nekaj štejejo. Ja, hvalim se malo. No naša pa še po slovensko ne zna. Oziroma šteje do tri pol je pa pet sedem,... Je pa začela po angleško oponašat Miha (itak mi ne odgovarja več z ja in ne, ampak z jes in no), pa Miha me je presenetil, ko mi je danes po angleško štel do dvajset. Sem mislila, da zna samo do dvanajst (ja hodi na ang že dve leti), pol pa tole. Sem skor po štengah odletela, ko sem šla za njim. A mi ve katera povedat, kje bi dobila kake risanke v francoščini? So nam francoske risanke na siolu ukinli, pa ker je mali že kar obvladal, na še en jezik ga pa ne mislim vozit, bi mu kak deževen dan dali kaj na dvd. Zdej bo pa dost za danes, šibam pod tuš, pa spat.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 20.7.2009 9:54:21
|
|
|
|
krfjolca
|
Urška, bom pogledala, če imam na DVDjih kaj. Ponavadi je izbira jezika, sam za francoščino ne vem. Anže tudi precej gleda angleške risanke, zdaj sploh, ko imamo nov TV in so še digitalni programi, pa gleda večinoma JimJam, kjer so super risanke. Pa že tudi kako stvar blekne po angleško . Šteje pa že lep čas - do deset kar obvlada, ni le naučen zaporedja, ampak lepo prešteje stvari (prstke, igračke, drevesa itd.) Ko smo ravno pri dosežkih - me je zadnjič kar na rit vrglo, ko smo bili pri tašči. Dol imajo eno tako frulico na tipke (kot klavirček, v katerega pihaš). Pa jo je prijel v roke in meni nič tebi nič zaigral kuža pazi . Mu nihče ni pokazal, čisto sam je lepo ritmično pravilno zaigral pravo melodijo . Drugače je pa z nogico boljše. Sem pa tja še malo pošepa, ampak ko se razmiga, je pa dobro. Ga je pa nemogoče nazaj držat, da ne bi norel naokrog - ker dr. je rekel, naj noge 1 teden ne obremenjuje. Pa bi ga morala ravno na stol privezat, da bi to šlo. Ga vseeno preusmerjam, da ne nori preveč, pa da ne vozi kolesa in ne skače na trampolinu ipd.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 20.7.2009 13:45:18
|
|
|
|
Nogavica
|
Evo, da ga še vam pokažem, ko sem ravno v elementu 22 tednov 24 tednov 26 tednov
|
|
RE: November 2006 - 4. del 20.7.2009 17:59:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Nogavica, čudovit buši imaš.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 20.7.2009 19:20:22
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Urška, bom pogledala, če imam na DVDjih kaj. Ponavadi je izbira jezika, sam za francoščino ne vem. Anže tudi precej gleda angleške risanke, zdaj sploh, ko imamo nov TV in so še digitalni programi, pa gleda večinoma JimJam, kjer so super risanke. Hvala. Mi mamo divjino, ki je tud v francoščini, druge risanke mamo pa v glavnem piratske . Ja Jimjam pa mi tud zdej gledamo, ko ni več TiJi-ja. Drgač pa vaš Anžetko obvlada. Se vid, da je pameten po mamici. . Pa super, da gre z nogico na bolje. Nogavica čudovit buši. Kako pa kaj tole vročino prenašaš? Muca maca imate že obisk starih staršev? Večkrat se nam oglasi. Midva sva šla pa danes še enkrat ploščice pogledat. In sva za dnevni wc izbrala živo rumeno belo kombinacijo. . V njini kopalnici bova imela bež z poslikavo bambusa, ta velika kopalnico bo pa v oranžni. Zdej pa gremo eno risanko pogledat, potem pa večerja, pravljica in spanje.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 21.7.2009 12:40:10
|
|
|
|
Nogavica
|
Pa še naš pikec : Zdaj pa vam dam mir s fotkami, dokler se ne rodi.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 21.7.2009 16:04:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Muca maca imate že obisk starih staršev? Večkrat se nam oglasi. Konec avgusta dobimo obisk iz NL. Berem redno, ampak za pisat mi pa ni. Nimam kaj pametnega za povedat.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 21.7.2009 16:05:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Še enkrat, Nogavica, prelepo in čudovito! Iiiiiiiiiiii... Kar se mene tiče, lahko vsak teden popaš nove slikice gor.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 21.7.2009 18:05:02
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca Še enkrat, Nogavica, prelepo in čudovito! Iiiiiiiiiiii... Kar se mene tiče, lahko vsak teden popaš nove slikice gor. se podpišem pod tole......jejjjjjjjjj kako lepo jest sem pa od učer zvečer sama doma, je šel moj z mulci na morje k je tašča dol...sicer danes pridejo...ampak morm priznat, da prov paše mal miru
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 21.7.2009 18:07:14
|
|
|
|
max81
|
zdejle pečem pecivo, pa ribez je not, pa niti ne vem, kaj bo ratalo iz tega, ker vse kar sem odprla je mankalo, tko, da bo bolj light varijanta ampak diši pa lepo ....pol pa šibam do kranske gore z biciklom ko ne bo več tako vroče ja pa še mal se morem pohvalt...moje kile sem spavla na 52 jeeeeeebravo jest
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 21.7.2009 20:14:18
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca Konec avgusta dobimo obisk iz NL. Berem redno, ampak za pisat mi pa ni. Nimam kaj pametnega za povedat. Sej jest tud kar neki nakladam. Pametnega itak nič ne povem. Komi čakam na nedeljo in morje.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 21.7.2009 20:15:00
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca Še enkrat, Nogavica, prelepo in čudovito! Iiiiiiiiiiii... Kar se mene tiče, lahko vsak teden popaš nove slikice gor. Jp, nogavica ti kar popaj slikice. So tok luštne.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 21.7.2009 20:18:39
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 ja pa še mal se morem pohvalt...moje kile sem spavla na 52 jeeeeeebravo jest Tok sem jih mela jest pred Mihom. Zdej jih mam pa glih deset več. Ah sej bo, jest bi jih rada na ene 58 spravla, pa mi nič kaj ne ratuje. Mogoče mi bo sekiranje zarad delavcev kaj kil pobralo.
< Sporočilo je popravil urška76 -- 21.7.2009 20:19:05 >
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 22.7.2009 19:47:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi hujšam, še vedno. Že skoraj 3 leta. Pa še vedno nisem na cilju, še 5 kg za dol spravit. Sem pa danes tako tečna, da si grem že sama sebi na živce.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 22.7.2009 20:29:17
|
|
|
|
urška76
|
Dober večer! Zdej, k ste vse na dopustu pa jest temo gor držim Danes sem dobila odpoved v roke. Pa sem kar vesela, da se je ta psihološka vojna končala. Drugače gre naša firma v likvidacijo, tko, da tud če bi ostala bi kvečjemu še kaka dva meseca. Bom poskusila it na kako prekvalifikacijo, če mi jo bo zavod plačal. Glede na ve, kar se je dogajalo pri nas sem pa itak veselaa, da grem. Itak pa zdej samo še morje vidim pred sabo Muca maca tud taki dnevi morjo bit, da nas majo možički raje, ko smo dobre volje
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 23.7.2009 13:13:40
|
|
|
|
krfjolca
|
Urška: Želim ti sanjsko službo Nogavica: Šeeeee takih slikc! Kile: Jaz imam tudi še 5 kil viška, pa kar ne gre nikamor . Na kake hude diete ne morem, ker me je strah za mleko, športat nimam časa, hladilnik je pa tudi preveč na dosegu roke ... Drugače je Anže že čisto dober. Danes so se zunaj hladili v bazenčku, s tamalo sva pa bolj notri, ker je pasje vroče zunaj. Je imela včeraj cepljenje, pa je malo bolj razdražljiva, sem ji dala popoldan kar eno svečko, čeprav ni imela vročine, se mi zdi, da jo je bolela noga, ima precej zatečeno. Pa je bilo potem res bolje. Pa še za rotavirus sem jo cepila, čeprav se mi zdi svinjsko drago cepivo . Sam raje to, kot pa da bi si kasneje očitala. Je pa dobila 300g v enem tednu . Saj ni nič čudnega, ko je non stop priklopljena - jo očitno zažeja zaradi vročine, pol se pa kar malo prenajeda. Sem pa vesela, da nama tole laufa, ker je res ful lažje kot tiste flaše in cuclje prekladat. Zamima: Ste že dobili kužija?
|
|
RE: November 2006 - 4. del 25.7.2009 14:44:12
|
|
|
|
urška76
|
Krfjolca hvala. Najprej na dopust, potem pa novim zmagam naproti Lepo slišat, da vama lavfa dojenje. Nč ne skrbi za njene grame, jih bo hit ponucala, ko bo začela raziskovat svet okoli sebe. Sej Anžetko je tud rad jedel, pa mu nič ne fali. Mi že veselo pokamo, no otroc počivajo, jest pa pokam. Jutri navsezgodaj zjutraj pa na Brnik in gremo. Komi čakam, da odklopim. Pridne bodite, držite se v senčki, pa se pišemo, ko pridemo z dopusta.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 25.7.2009 15:25:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Urška, lep dopust želim pa da si dobro napolnite baterije!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 25.7.2009 21:06:12
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer drage moje. Pa smo nazaj. Itak je prehitro minilo. Jaz bi bila kar še na morju, ampak treba v ponedeljek v službo. Imeli smo se fajn. Neja je bila pridna. Imela je tudi "svoje trenutke trme". Bom prilepila kakšne slikice, ko bo čas. Ste bile pa pridne, ker ste v dveh tednih načvekale samo 2 strani. Se mi ni bilo treba cel večer matrat, da bi vse prebrala. Pa da še malo pokomentiram: Krfjolca - super za dojenje (je res fajn, če lepo steče) in lepo, da je Anžetova nogica že ok. Viv - super, da gradnja napreduje. Bravo Živa in Ana! Nogavica - super lepe slikice. Lep buši in lepotec v njem. Urška - želim ti veliko sreče pri iskanju nove službe. Nekaj se bo že našlo. Bravo Kaja za "brez dude" Majas - tebi pa želim, da čimprej zagledaš . In seveda ostalim, ki delate na tem tudi (MucaMaca,....) Vsem, ki se odpravljate na dopust pa - imejte se lepo! Grem zdaj mal počivat. Sem kar utrujena. Z morja smo vozili veliko več časa kot ponavadi, ker je bila gužva, potem pa vse razpakirat, pospravit,.... ahhhh. Dovolj je za danes. Lahko noč vsem.
Najbolj brane vsebine v rubriki Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?