Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 30.6.2009 22:15:14
|
|
|
|
krfjolca
|
Aja1, pomojem imaš zelo dobre možnosti, ker ste začeli zdraviti takoj ob pojavu fleka, kar je prva faza bolezni, torej je velika verjetnost, da do ploda sploh ne bo prišlo. Če bi pa slučajno prišlo do njega, si pa še tako na začetku nosečnosti, da bi (v kolikor bi mu škodovalo) organizem sam poskrbel za poškodovani zarodek - s SS. Verjetnost, da bi rodila otroka s posledicami te bolezni, je v bistvu zanemarljiva.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.7.2009 9:33:27
|
|
|
|
viv_
|
Ojej, Aja,... No, seveda čestitke za , ampak tako kot je rekla krfjolca... Boš videla, da bo vse ok. Think positive, kukrkol je to težko!
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.7.2009 9:34:12
|
|
|
|
viv_
|
Jaz moram pa javno pohvalit Zarjo: 2 noči brez pleničke. Danes mi je ob 3 prišla povedat, da jo lulat, pa sva šle potem je pa lepo zaspala nazaj.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.7.2009 9:47:07
|
|
|
|
Nogavica
|
Bravo, Zarja! Aja1, tudi jaz mislim, da bo vse o.k., ker si šla dovolj zgodaj k zdravniku. Mi smo pa včeraj popoldan pobarvali Živino vrtno hiško. Smo se prav zabavali, ker smo barvali vsi trije (no, Živi sva dala odpadne deske, da jih je barvala ).
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.7.2009 9:47:27
|
|
|
|
krfjolca
|
Bravo, Zarja Mi smo tudi ponoči že brez pleničke. Že ene 3 tedne Se mu je pa včeraj čez dan 2x zgodila nesreča in se je polulal . Je pa res fuuuul pil in ga je na pol ure tiščalo lulat. Je bil potem ful nesrečen, ko se mu je to zgodilo . Upam, da bo danes bolje, da ne bomo šli koraka nazaj Midva imava pa danes 3. obletnico poroke . Greva v Lj, ko pride iz službe, sva se zmenila, da drug drugemu kupiva ta veliko LCD televizijo . Pa še na eno kosilce.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.7.2009 9:52:57
|
|
|
|
viv_
|
Krfjolca, čestitke. Tale vzajemna darila so men tok fajn... Midva tudi vedno neki kombinirava na to temo Nogavica, sem gledala slikce na fb. Ful ste luštno naredil!
< Sporočilo je popravil viv RR -- 1.7.2009 9:53:21 >
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.7.2009 11:22:39
|
|
|
|
Zamima
|
jaz pa pričakujem danes frdamano
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.7.2009 11:25:29
|
|
|
|
Zamima
|
Aja1, misli pozitivno, jaz sem prepričana, da bo vse OK, pa seveda čestitke za ! Vsaj Pušenjak zelo pozitivno odgovarja na to bolezen . In kako si ti? AB pomagajo? je flek že manjši?
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.7.2009 11:27:29
|
|
|
|
Zamima
|
Nogavica res ste se potrudili, super hiška za Živo . Čestitke vsem, ki ste že brez pleničke, Zala se še kar ne more ločit od nje,... ma saj bo že
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.7.2009 12:39:24
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima Nogavica res ste se potrudili, super hiška za Živo . Čestitke vsem, ki ste že brez pleničke, Zala se še kar ne more ločit od nje,... ma saj bo že Sej mi jo mamo še za kakat
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.7.2009 14:05:11
|
|
|
|
melita73
|
Pozdravljene. Najprej čestitke Aji. Moramo druge, ki smo s tabo v letu 2010 kar malo pohitet:) Mi drugače zelo pridno rastemo in smo zelo pridni glede plenic. Nimamo jih že kaka dva meseca, tudi ponoci je že kakšen mesec suha. Se je pa zgodilo to od danes do jutri; prej niti slišat o kahlici ali školki, nato pa vse na školko, kakat in lulat. Res je pridna.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.7.2009 20:05:27
|
|
|
|
Anonimen
|
A. je pa včeraj zbolela. Ima angino, danes smo bili pri zdravniku, dobila je antibiotik. Vročina jo ful zdeluje in je res cela boga. Kašlja za znoret. Drugače pa tudi mi lepo napredujemo z odvajanjem od pleničke. Sovražim tole smotano vreme. Sploh se še nisem kopala v bazenu letos.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.7.2009 20:24:26
|
|
|
|
Aja1
|
Punce, še enkrat hvala za tolažbo in pozitivne misli. Flek bledi, tako da mislim, da so antibiotiki prijeli. Zdaj se bom poskušala razmišljati pozitivno...vsaj do NS. Potem pa naprej.... Počutje je sicer dobro, nobenih drugih znakov borelioze (k sreči). Ja, tiste, ki ste se javile za 2010 - gremo na delo. Bravo za vse, ki so ponoči že brez pleničke. Smo pa danes peljali Nejo prvič k frizerju. Prej sem jo pa kar sama malo strigla. Jo je frizerka kar precej postrigla - je čist druga zdaj. Ampak je bilo treba uštimat neko frizuro, ker repkov ni hotela več imeti, brez je bila pa vsa skuštrana....kot cigančica. Pa še laski bodo bolj gosti.
|
RE: November 2006 - 4. del 2.7.2009 20:02:49
|
|
|
|
urška76
|
Dober večer po dolgem času. Najprej čestitke Aji! za oz. in pa misli pozitivno. Vse bo ok boš videla, sploh ker je AB prijel. Me pa že tok časa ni bilo na RR, da mi je vse neki čudno. Mi smo drugače veliko terenski in probamo vsako suho minuto izkoristit in biti zunaj. Uradno smo včeraj začeli delat za novo stanovanjce zgleda pa to tako, da je bil včeraj tam samo naš nadzorni. Gradbinci baje pridejo v ponedeljek po ta novem. Upam, da se ne bodo preveč preseraval. No v pogodbi so itak penali predpisani, če bodo preveč nategovali. Pa baje, da bomo prvega decembra lahko začeli pohištvo not nosit. MucaMaca boga A., upam, da se hitro pozdravi. Čestitke vsem, ki ste brez pleničke. Naša je tud pridna suha ponoči in podnevi. Pleničk imam sicer še malo doma, da jih bomo sabo na morje vzeli, če bo slučajno kak prebavni virus staknila, da ne bo prehudo. Zdej me pa pravljica kliče. Se bom poskusila pobolšat in vas kaj večkrat vsaj prebrat in pozdravit.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.7.2009 20:16:30
|
|
|
|
Aja1
|
Urška hvala tudi tebi . Pa res se večkrat oglasi. Te pogrešamo. In ostale tudi.... Tale naša tema počasi kar zamira. Pri nas spet grmi. Pa kakšno poletje je to????
|
RE: November 2006 - 4. del 2.7.2009 20:17:32
|
|
|
|
Aja1
|
Sem prehitro poslala. Urška - suer za stanovanje. Torej boste za novo leto že drugje.
|
RE: November 2006 - 4. del 3.7.2009 8:44:31
|
|
|
|
viv_
|
O, Urška, sem te pa ful vesela... mal se poboljšej, prosim!!! Mi pridno rušimo in zidamo. Nekje do srede oktobra naj bi bilo ta glavno mimo - torej da bo vse pozidano, streha, okna... potem pa počasi notr, drugo leto pa fasada... Je pa stresno... mater da je
|
|
RE: November 2006 - 4. del 3.7.2009 9:00:23
|
|
|
|
Žiga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Torej boste za novo leto že drugje. Praznovali bomo pomojem že, koliko bo pa opreme, bomo pa še videli... Jaz upam na kuhinjo, pa da bomo lahko že spali... IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Je pa stresno... mater da je O ja... LP Ž.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 3.7.2009 9:05:26
|
|
|
|
krfjolca
|
Ena vsem, ki gradite . Mi smo samo podstreho prerihtali, pa mi je bilo prav mučno, dokler ni bilo fertik. Pa ta umazanija ... Imava pa v planu čez ene 5 let še en večji razširitveni poseg, ki bo pa še večji zalogaj, zaenkrat še bolj zbiramo ideje, kaj in kako. Sam do takrat bomo pa raje uživali, pa si kak fin dopustek privoščili .
|
|
RE: November 2006 - 4. del 3.7.2009 10:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko že ravno o dopustu. Mi nekaj razmišljamo o Grčiji. Ima kdo kaka priporočila? Šli bi pa sredi avgusta.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 3.7.2009 10:47:10
|
|
|
|
viv_
|
Mi smo bili na Krfu, Lefkasu, Kefaloniji in Zakintosu. Lefkas in Kefalonija sta ful ful lepa, zelena,...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 3.7.2009 19:57:25
|
|
|
|
urška76
|
Evo, pr nas že zbijamo. Včeri naš govori z izvajalcem, pršli naj bi v ponedeljek, dons se pa že ob sedmih zjutri nalimata dva modela. Mislm, k v risank. No vsaj začel se je. Viv vam sosed še kaj najeda? Upam, da se pri nas ne bo kdo kaj usajal. Sicer so vsi brez problema soglasja podpisal, sam nikol ne veš... Danes sta otroka na počitnicah, midva si bova pa privoščila mal romantike Aja1 kako pa tvoj flekec? Vse ok? Vmes smo mel v Lj nevihto . Enkrat je direkt nad stolpnico počl (sicer mislim, da je v sosednjo treščil, sam je blo vseeno prekleto blizu). Neki mi tipkovnica črke je , bom raj nehala, pa jutri še kaj uletela.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 4.7.2009 8:14:20
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Urška za začetek dela. Flek je k sreči izginil. Jaz zdaj pijem kapučino, potem pa spet v Nm v bolnico po infuzijo. Še 9x... Poeni strani komaj čakam NS, da vidim, je vse ok. Sem se naročila kar 2x. Enkrat v Nm, enkrat pa pri Pušenjaku v Dravljah. Ja, paničarim....
|
RE: November 2006 - 4. del 4.7.2009 8:14:54
|
|
|
|
viv_
|
Jutro! Prva Urška, sosed zaenkrat OK (trkam na les). Je pa kar nekaj zbijanja... no, zdele 3 dni imamo spet na ful, ker podirajo stene na podstrešju, pa en poden ven mečejo. Ampak bo danes dopoldne fertik. Upam. Potem pa spet nekaj časa bolj tiho delo... Ma jaz se nerviram fuuuuuuuuuuuuul. Res. Za znoret. Sploh se ne spoznam, ker sem bila vedno tak skuliran človek. Mi je pa fajn, da sta naša2 na morju (mami in oči), da je trenutno malo manj vpletenih v celi zgodbi. Čez dober teden naj bi vlili novo ploščo, ker naša hiša je tok stara, da so še leseni podni vmes. To me še malo skrbi, kako bo šlo... potem smo pa iz ta hujšega ven. Vsaj upam tako... Moram pa mojega pohvalit, ker fura tole gradnjo. Jaz ne bi mogla / znala... Na srečo ima tako službo, da če je doma, je res doma in lahko veliko sodeluje... Aja, kako si ti?
|
|
RE: November 2006 - 4. del 4.7.2009 12:15:05
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Jutro! Prva Nisi. Si bila par sekund prepočasna
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?